hugocum benimde yağ oranım çok sayılmaz 24 ama göbüş gitmiyor benden
Kızlar yağ oranını nasıl öğreniyoruz :) hugocuk engin bilgilerine dayanarak soruyorum bunu diyetisyenim sensin artıkyandınnnnn
2 yemek kaşığı dolusu makarna veya pilav 1 dilim ekmeğe eşittir1 bardak salgam suyu içtimmm
4 yada 5 hurma yedim
neyse ben cıkııımm artık.. gideyim yemek yapayımm..
aksama:
taukk baget (nasıll pişirvegime karar vermedim daha)
kepeklii makarna
semizotu salatası var ( yoortlu)
hugomm makarnanınn 2 kasıgı 1 dilim ekmek yaa.. ne kasıgı buu yemek kasıgı mı servis kasıgımıı??
şekeri tatlıyı tamamen bırak hamurişi kızartma beyaz unlu gıdalar beyaz makarna pirinç patates bırak canım onun yerine karbonhidrat olark esmer ye. kepekli makarna pirinç yerine bulgur filan olsun. tatlı şeker bikaç ay hiç yok. light ürünler yok. sakarin yapay tatlandırıcılar yok. ağzına meyveden başka tatlı girmeyecek canım. birgün pilates diğer günde tempolu yürüyüş veya kondisyon bisikletine binersin en az 45 en fazla 1 saat. bu kardiyo oluyo yağ yaktıracak sana ve kardiyo yaparken camı aç kapalı yerde oksijen az oluna ne kadar çalışırsan çalış yağ yakamazsın aç camı kapıyı canım. bunları yaptım ben göbek eridi şimcik var ama eskiye göre devede kulak sayılır sadece azcık alt karında kaldı [
tamam cnm deniycem inşallah olur
şekeri tatlıyı tamamen bırak hamurişi kızartma beyaz unlu gıdalar beyaz makarna pirinç patates bırak canım onun yerine karbonhidrat olark esmer ye. kepekli makarna pirinç yerine bulgur filan olsun. tatlı şeker bikaç ay hiç yok. light ürünler yok. sakarin yapay tatlandırıcılar yok. ağzına meyveden başka tatlı girmeyecek canım. birgün pilates diğer günde tempolu yürüyüş veya kondisyon bisikletine binersin en az 45 en fazla 1 saat. bu kardiyo oluyo yağ yaktıracak sana ve kardiyo yaparken camı aç kapalı yerde oksijen az oluna ne kadar çalışırsan çalış yağ yakamazsın aç camı kapıyı canım. bunları yaptım ben göbek eridi şimcik var ama eskiye göre devede kulak sayılır sadece azcık alt karında kaldı
ben hiç camı açmıyorummmm:26:üşüyorum ama açınca hasta olurum hemen bennnnnn
ayy ne nanemollasın kızzo zaman spordan önce camı aç odayı iyice havalandır. zaten koşarken ısınıyosun ateş gibi oluyo heryanın hem artıkın yaz geliyo. malesef yetersiz oksijen varsa yağ yakımı gerçekleşmez sadece kalori yaktığınla kalırsın. ben kışın bile hep açtım valla. zati o yüzden hep hasta olup duruyodumya üşütüp duruyodum şimdi artık yaz geldi açın camları spor yaparken
aktarcı elime birsürü broşür tutuşturdu okucam merak ettim ilginç bişey bulursam yazarım.
akşam yemeğinde 5 kaşık semizotlu kabak yemeği salata ve 1 dilim ekmek olacak.
kızz famir akşam yemeğin çokmuş dedin dedin bak diyetisyen akşam yemeklerini kesiverdi bulgur pilavıda yok artıkın çorbada yok yoğurtta yok gece meyvemde yok
nazar deyirdin listeme :76:
kız hügo
mısırda 17 piramit daha bulmuşlarrrrr
ene böylede az olmuş yaaawwwwwama 5 kaşık bulgur yiyodun ama öğlen 1 dlm ekmek yiyodun yani öğleye göre az geliyodu bana
kız yoli sen kilomu virdinnnnnnnn:44:
benim de boyum 1.64 kilom kilom 78 di 2 sene de 26 kilo verdim şimdi 52 kiloyum
,ama yazın daha zayıftım 49 kiloydum 5 kilo aldım( benim yediğim sırf basene gidiyor vücuduma göre basenim ve kollarım fazla 48 kiloya düşmek için bol bol su içiyorum ekmekte günde 3-4 dilim kepek yiyiyorum bakalım ... inşallah düşerim yine yeniden kilo almak sinirimi bozuyor hiç birşey odaklanamıyorum.hepimize kolay gelsin haftayada yürüyüş bisiklete başlıyorum biraz azim ve biraz şans..
canım 164 e 48 kilo çok düşük napıyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?