60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocum benimde yağ oranım çok sayılmaz 24 ama göbüş gitmiyor benden

şekeri tatlıyı tamamen bırak hamurişi kızartma beyaz unlu gıdalar beyaz makarna pirinç patates bırak canım onun yerine karbonhidrat olark esmer ye. kepekli makarna pirinç yerine bulgur filan olsun. tatlı şeker bikaç ay hiç yok. light ürünler yok. sakarin yapay tatlandırıcılar yok. ağzına meyveden başka tatlı girmeyecek canım. birgün pilates diğer günde tempolu yürüyüş veya kondisyon bisikletine binersin en az 45 en fazla 1 saat. bu kardiyo oluyo yağ yaktıracak sana ve kardiyo yaparken camı aç kapalı yerde oksijen az oluna ne kadar çalışırsan çalış yağ yakamazsın aç camı kapıyı canım. bunları yaptım ben göbek eridi şimcik var ama eskiye göre devede kulak sayılır sadece azcık alt karında kaldı

Kızlar yağ oranını nasıl öğreniyoruz :) hugocuk engin bilgilerine dayanarak soruyorum bunu diyetisyenim sensin artık yandınnnnn

biz diyetisyene gidiyoz orda ölçüm yapan makinalar var elbette birebir vermez sonucu ama en yakın sonucu verir. birde hep aynı makinada tartılınca yağmı verdin ne kadar verdin anlaşılıyo
hem aynadada görüyosun gerçeği zaten

2 yemek kaşığı dolusu makarna veya pilav 1 dilim ekmeğe eşittir

şimdi 2. ara vaktim geldi 1 bardak demleme yeşilçay. içine limonsuyuda kodum ve 1 adet yeşilelma

bimde dumbeller kutudaydı açtım baktım. tabee ben bunları ilerde göğüs çalışmak için aldım ve kardiyo yaparken ağırlık olarak kullancam diye aldım elbette ama dedimki bakem dedim biceps çalışabilcemmi dedim etrafıma baktım kimse yoktu aldım dumbeli biceps hareketleri yapmaya başladım arkama döndüm kasadaki kasiyer çocuklar gülüp duruyo hiç bozuntuya vermedim kasaya gittim aldım çıktım

ben hiç camı açmıyorummmm:26:üşüyorum ama açınca hasta olurum hemen bennnnnn

ben hiç camı açmıyorummmm:26:üşüyorum ama açınca hasta olurum hemen bennnnnn

ayy ne nanemollasın kızz o zaman spordan önce camı aç odayı iyice havalandır. zaten koşarken ısınıyosun ateş gibi oluyo heryanın hem artıkın yaz geliyo. malesef yetersiz oksijen varsa yağ yakımı gerçekleşmez sadece kalori yaktığınla kalırsın. ben kışın bile hep açtım valla. zati o yüzden hep hasta olup duruyodumya üşütüp duruyodum şimdi artık yaz geldi açın camları spor yaparken

valla azcık öleyim ben yaaaaa,gelin kaynana toprağına çekermişşş,kaynanamda hep hastadırrrrvalla bunu duymuştum daha önce bi kaç kere açmayı denedim ama hemen başıma ağrı giriyoooooo,üşütüyorumm,ama artık açarım havalar güzellll

aktarcı elime birsürü broşür tutuşturdu okucam merak ettim ilginç bişey bulursam yazarım.
akşam yemeğinde 5 kaşık semizotlu kabak yemeği salata ve 1 dilim ekmek olacak.
kızz famir akşam yemeğin çokmuş dedin dedin bak diyetisyen akşam yemeklerini kesiverdi bulgur pilavıda yok artıkın çorbada yok yoğurtta yok gece meyvemde yok
nazar deyirdin listeme :76:

ene böylede az olmuş yaaawwwwwama 5 kaşık bulgur yiyodun ama öğlen 1 dlm ekmek yiyodun yani öğleye göre az geliyodu bana

canım 164 e 48 kilo çok düşük napıyorsun sen

geçen altınçilek hapından biri öldü duymuşsunuzdur
tabee aktarın işine gelmiyo bana diyoki ölüm sebebi kesin belli değil altınçilek hapından olmamıştır ondan olsa bile o hap ucuzdur içinde ne olduğu belli değildir biz orjinal hap getiriyoruz ondan biz ucuza satmıyoz deyip durdu uyanık
tabe işlerine gelmiyo insanlar zayıflamak için aktardan çıkmasın ilaç alsın bu yağları neden aldın dedi bende dedim kan dolaşını hızlandırıyo yağ yakımına faydalı oluyo dedim. hemen bana ayy lahana yağı var 25 milyon çok etkili 3 günde yağ eritiyo dedi attı tuttu ama ben yemem bu numaraları
baktı ilgilenmiyorum durdu dıurdu siz nerenizi eritceniz bişey yokki dedi
ahh ahh kadın olsa ben diyeceğimi bilirdimde erkekti işte zaten patavatsızlığını anladıda sustu

neruş düşündüm taşındım kaşındım haklısın eskiden çoktu yağım tabikii vücut tipim anlaşılmıyodu elma gibiydim şimcik kum saati oldum ama çok seviniyorum böyle olunca inan basenlerim hoşuma gidiyo :86: artıkın belim var belim basenlerimden kalçamdan geniş değil artıkın bir bilsen benim için ne demek olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…