60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dayanamıcamm 1 yemekk tarifii de benn veripp cıkıorummm:

5 canakk enginarıı limonluu kaynarr suya atıpp pisene kadarr haslıyosunuzzz...

harcı : 2_3 taze sogan , yarım demet maydonozz (ben eccükk bolseverim), yarım demett dereotu,
1 yumurta, 2 su bardagı peynirr, karabiberrr,tuzz

bu eldee ettiginizz harcıı canaklara koyupp 1 yk zeytinyagınıı üstlerindee gezdiripp fırına atınn... peynirlerr kızarıncaaaaaa cıkarınnnn hüpletinnnnnnnn

afiyett ossssuuuunnnnnn aklıma kalorisii düsükk baska bişşii gelmedii aklımaaaaa cıktımm benn öpt siziii

ahanda hügommmmm sarsıcı darbeyii vurmak üzereeeeeeeeeeeeeeeeeeee,bekleyinnnnnnnnnnnnn.....

hoşbulduk kukiii.dur bakalım yogun ıstek uzerine kalabilirim belkimmm,.sendemi hamilesin,nolmuş burda yaw,nufus patlaması mı varr.

2 haftalık hamileeeee,o iki haftanın her günğünü saniye saniye yaşadık yalnızzzzz

ölemiiiiiiiiii.gözün aydın ecriiinn,aLLAH Tamamına erdirsin sağlıkla kucagına almak nasip etsin inş.hamilelikte yemekten korkma( şimdi değil tabii, 4-5 aydan sonra) dogum kiloları hemen gidiyor,onemli olan emzirirken kilo almamak benim gibi

kızım kalktı ben kaçar

kız kuki senin tıkırdaki bebeklerr ikizz görüniyyyyy
heeee. bilerek kendi isteğimlen rızam ile seçtimmm.. çok şeker görünüolardııı dayanamadımmm

afiyet olsun cnm hımmm ilginç demek o kadra tatlı oldu haaa.yaban mersini tatlı deil de hurmalar tatlı yapmıştr . bi dahakine az koayrsın bende yapıcam bakalım bugün yarın...
hoşbulduk kukiii.dur bakalım yogun ıstek uzerine kalabilirim belkimmm,.sendemi hamilesin,nolmuş burda yaw,nufus patlaması mı varr.

yok cnm yaa ben çok istiorum eşimde öle ama... önce biraz kariyer yapmam lazım sonra bebk...

canım benim aldığım yaban mersinelri çok tatlıı,kuruyemişçiden aldım ama işlenmiş olabilirler mi acaba,zaten çok tatlı diye yiyemiyodum ,kek için ideal ama işlenmiş bile olsaa kek için kullanılabilir,3 adette hurma atmıştım onları küçük küçük doğradım bide blendırdan geçirdim iyice tatları keke geçmiş oldu bide tarçınnnn,hmmmmmmmmm süperdi yawwwww

anaaaaaa tabi kitap yazın emme benim fotolarımıda koyun kitaba olurmu fambık ya rujlu resmimi koy bunu :118: yada yolinin fotosu varya hani zayıf biri yani ben yada onu koy hangisini istersenyoli artık benim fotomu kaldır canım be başka foto gönderem ben sana onu koy ssen artık

merbaalar kızlar:80::80::80:
napanziii bakem hii ? herkes iyidir umarım. bugün iresmüü dayrede işim vardı geç geldim ofise. şimdi iş güç bide geçmişe bakem bare

merhaba canımcım. nasılsın ?

canım hoşgeldin.. üzülme kıyamam hiç. famir doğru söylüyor derdin biri gider biri başlar malesef. sen evde biraz stres omuşsun galiba sıkılmışsın. insanın durduk yere off diyesi geliyor değil mi :44: psikolojik olarak kafayı bir noktaya takmak da yıpratıyor insanı. bir psikiyatristen yardım al istersen kendini çok kötü hissediyorsan canııııımmm. arkadaşlarında dediği gibi diyet için fazla kasılmana da gerek yok biraz ekmeği hamur işini tatlıyı kes yemek porsiyonlarını küçült bolda su iç acıktıkça bitki çayı - salatalık - hurma - keçiboynuzu ye benim gibi biz seni çok seviyoruz... vakit bulamayıp buraya takılamaman da gayet normal.

herkes düşünsün istediğini giyememek mağazadan korkmak uyuşukluk halsizlik yerinden bile kalkmak istememek sürekli yediği halde bi türlü doymak bilmemek yedikçe daha çok yemek suratı şiş dombik olmak göbeği kat kat olmak yaz gelcek napcam diye korkmak açık renk giyememek eve gelince kıyafetleeri giymeden genişletmeye çalışmak
girdiği ortamda zayıf biri varsa üzülmek onun yanında ezik hissetmek eşinin sevdiğinin gözünde iradesiz duruma düşmek hep alttan alan taraf olmak çocuğunu alıp doyasıya gezememek yorulmak çocuk anne gezelim derken isteğini geri çevirmek zayıf insanların olduğu ortamda yemek yemeye çekinmek zayıf güzel vücutlara imrenerek bakmak üzülmek bi türlü doymak bilmemek paraları boğazına yatırım yapmak dışarı çıkınca sadece restoranları izlemek hangş restorana girsem ne yesem onuda yesem bunuda canım istiyo vs....
bunlardan memnun olan varsa okey sorun yok ama değilseniz kalın burda

evet seni de kapak kızı yapalım ki insanlar motive olsunnnn,demek ki bunları yiyinceee böyle olunuyormuşşşşş desinlerrrrr
kız sen bizi batırcan mııııı,senin,benim fotomuzu koyarsak kim alır o kitabııııismimizi saklıcazzzz,meçhulll seksü bayanlarrr diyecezzzzzzz

valla balım beni bilenem etkiledin hee eve gidince zaten 20 km yürüyodukya hani fambıkla 25 olcek o saç baş dinlemeyecem yarın gene çektiririm fön kocam merkez bankasının müdürü sankinem

hımm cnm evet hurma çok az koymuşsunozman yaban mersinleri işlenmiştr bazıları öle olabilio.
normalde ekşidirler yani çünkü keki tatlı yapacak kadar deildir ler. eminm nefis olduğuna ....bende kuru üzüm incir fln koymayı düşünüorum bi tarif vardı onu zengnleştrcem yazarım sziede

konuş konuşşş inlesiiinnnn,loxiii bunları dinlesinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…