loxi iyi düşün cevap ver seni en çok 1} işyerindeki sıkıntınmı üzer yoksa
2} istediğini giyememekmi ordan burdan fışkıran yağlarmı eşinin seni kilolu bulmasımı
etrafındakilerin imalı sözleri k,lodan ötürü çabuk yorulmak aynada beyenmemek vs.. hangisi daha çok üzüyo seni
ecrinn kız hamilemısın yoksam,kaç aylık
ecrinn kız hamilemısın yoksam,kaç aylık
saol cnm bende her zaman deil de arada yiorum bi avuç alıp ağzını sımsıkı lastikle kapatıorum. atıorum dolaba yanıma alsam bende yerim heralde
cnm bende geçen 2 diyet listesi inceledim birinde 8 birinde 7 dilim vardı çorbalarla neyim beraber.
sayıoruz cnm 1 porsiyon nesfit 1 dilim ekmekti yanlış hatrlamıosam.ghost sölemişti di mi kzılar?
loxiiiiii
hoşgeldinnnnn. gitme nolurrrr
git git git gitttttt mmeeeeeeeeeeeeeee durrrrr ne olursunnnn
gitme kallll yalan söyledimmm
doğru deilllll yalnızlığa daha duuuurrr
hazır deilimmmmm....
loxiciimm bak sana şarkı da yolladım sezen ablamızdan...
takılabildiğin kadar takıl cnm ya kızların dediği gibi yürüüyüş yap tatluı şekerli yağlı yeme normal yemeklerini ye.bol su iç mutlaka bi kaç kilo verrsin hem belki bu da seni başka konularla ilgili sıkınıtlarının gderilmesinde de motive eder.dene en azındannn
hoşbulduk kukiii.dur bakalım yogun ıstek uzerine kalabilirim belkimmm,.sendemi hamilesin,nolmuş burda yaw,nufus patlaması mı varr.
2 haftalık hamileeeee,o iki haftanın her günğünü saniye saniye yaşadık yalnızzzzz
heeee. bilerek kendi isteğimlen rızam ile seçtimmm..kız kuki senin tıkırdaki bebeklerr ikizz görüniyyyyy
afiyet olsun cnm hımmm ilginç demek o kadra tatlı oldu haaa.yaban mersini tatlı deil de hurmalar tatlı yapmıştr . bi dahakine az koayrsın bende yapıcam bakalım bugün yarın...evet kukimm yazalımm kızzzzz,sen bide ingilizceyee çevirisinn yurtdışanada açılırızzzzbunalrda edebi yemek kitabı yazacaklarmışşşş,sanki başucu kitabı yapacaz yatak odamızdaaaa
senin sağlıklı keki yaptım bu arda,hiç bal ve pekmez koymadım ama içine koyduğum yaban mersini ve hurmalar acayip talı yaptı kekei,bi dahakine meyveleri daha az koycam bu nedenle
hoşbulduk kukiii.dur bakalım yogun ıstek uzerine kalabilirim belkimmm,.sendemi hamilesin,nolmuş burda yaw,nufus patlaması mı varr.
elma yedim hani alkış
heeee. bilerek kendi isteğimlen rızam ile seçtimmm..çok şeker görünüolardııı dayanamadımmm
afiyet olsun cnm hımmm ilginç demek o kadra tatlı oldu haaa.yaban mersini tatlı deil de hurmalar tatlı yapmıştr . bi dahakine az koayrsın bende yapıcam bakalım bugün yarın...
:
evet kukimm yazalımm kızzzzz,sen bide ingilizceyee çevirisinn yurtdışanada açılırızzzzbunalrda edebi yemek kitabı yazacaklarmışşşş,sanki başucu kitabı yapacaz yatak odamızdaaaa
senin sağlıklı keki yaptım bu arda,hiç bal ve pekmez koymadım ama içine koyduğum yaban mersini ve hurmalar acayip talı yaptı kekei,bi dahakine meyveleri daha az koycam bu nedenle
elma yedim hani alkış
merbaalar kızlar:80::80::80:
napanziii bakem hii ? herkes iyidir umarım. bugün iresmüü dayrede işim vardı geç geldim ofise. şimdi iş güç bide geçmişe bakem bare
bilemiyorumm dostlar napsak ki
aslında mesele diyet değil,psikolojik gerçekten,şu iş meselesi çok canımı sıkıyor famir,yapcak bişey yok biliyorum ama atamıyorum içimden,sorunun asıl kaynağı orası,üfffffffffffffffff
anaaaaaa tabi kitap yazın emme benim fotolarımıda koyun kitaba olurmu fambık ya rujlu resmimi koy bunu :118: yada yolinin fotosu varya hani zayıf biri yani ben yada onu koy hangisini istersenyoli artık benim fotomu kaldır canım be başka foto gönderem ben sana onu koy ssen artık
loxi iyi düşün cevap ver seni en çok 1} işyerindeki sıkıntınmı üzer yoksa
2} istediğini giyememekmi ordan burdan fışkıran yağlarmı eşinin seni kilolu bulmasımı
etrafındakilerin imalı sözleri k,lodan ötürü çabuk yorulmak aynada beyenmemek vs.. hangisi daha çok üzüyo seni
canım benim aldığım yaban mersinelri çok tatlıı,kuruyemişçiden aldım ama işlenmiş olabilirler mi acaba,zaten çok tatlı diye yiyemiyodum ,kek için ideal ama işlenmiş bile olsaa kek için kullanılabilir,3 adette hurma atmıştım onları küçük küçük doğradım bide blendırdan geçirdim iyice tatları keke geçmiş oldu bide tarçınnnn,hmmmmmmmmm süperdi yawwwww
herkes düşünsün istediğini giyememek mağazadan korkmak uyuşukluk halsizlik yerinden bile kalkmak istememek sürekli yediği halde bi türlü doymak bilmemek yedikçe daha çok yemek suratı şiş dombik olmak göbeği kat kat olmak yaz gelcek napcam diye korkmak açık renk giyememek eve gelince kıyafetleeri giymeden genişletmeye çalışmak
girdiği ortamda zayıf biri varsa üzülmek onun yanında ezik hissetmek eşinin sevdiğinin gözünde iradesiz duruma düşmek hep alttan alan taraf olmak çocuğunu alıp doyasıya gezememek yorulmak çocuk anne gezelim derken isteğini geri çevirmek zayıf insanların olduğu ortamda yemek yemeye çekinmek zayıf güzel vücutlara imrenerek bakmak üzülmek bi türlü doymak bilmemek paraları boğazına yatırım yapmak dışarı çıkınca sadece restoranları izlemek hangş restorana girsem ne yesem onuda yesem bunuda canım istiyo vs....
bunlardan memnun olan varsa okey sorun yok ama değilseniz kalın burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?