60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sıkmadan korkutmadan iknaya çalışıyorum :86:

bilemiyorumm dostlar napsak ki
aslında mesele diyet değil,psikolojik gerçekten,şu iş meselesi çok canımı sıkıyor famir,yapcak bişey yok biliyorum ama atamıyorum içimden,sorunun asıl kaynağı orası,üfffffffffffffffff

selam kızlar nasılsınız nasıl gidyor. ya benim iştahım arttı dün tartı 65.2 idi bugün yine fırladı. deli olacam yaaa. karbo çok aldım dün bu günde dengelemee çalışıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bir an önce atmam lazım :44:

yawwww loxicikkk herkess iş yerinde ,ailesinde sorunlar yaşıyooo.beklediğin değeri göremiyorsunnn,heppp azcıkkk yalaka olanlarr zirveye oturiyyyy ,bu sıkıntı haliyle evinede yansıyoooo,maddi sıkıntıların oluyoo,çoluğun çocuğun hasta oluyooo yani bunun sonu yokkki,işdeki sorunun düzelse başka birşey çıkacak belkide sonrasında,sen kilolu halinle 1 stres olacaksan 2 stres oluyorsunnn.bu nedenle kendine bak sen,hem bir amaç içinde olmada insanı oyalıyo bak o bile sıkıntını azaltır kızzzz

oooo nefisss,leziz,süper bi tariff..

heyyyyyyyyyyy hügooooo,neruşşşşşşşşşşşş benimm tariflerimmmm sizinkinden daha çok ilgi görüyooooo
siz aranızda kitap için çalışmalar başladınız bizi dahil etmediniz çalışmlara emme,benim kitabımmm sizden daha çokkk satacakkkkkkk
ben diyet yemeklerinin kitabını yazarken siz fotokopide A4 kağıdı istiyor olacaksınızzzzz:86::86::86::86:

iş meselesi eskiden benide çok ğzerdi sıkardı sorun iş meselesi sanırdım meğer değilmiş psikologa gidince öğrendim
sorun kendimi beyenmemek istediğimi giyememek buna bağlı sıkıntılarmış. kilolar gittikçe rahatladım ferahladım. insanın kendisiyle sorunu olunca herşey iki misli daha ağır geliyo insana daha çok üzülüyo.
eşide dırdır ettimi eli ayağı bağlanıyo insanın çok zor çok

off ben takıntılıyım işte,oturup akşama kadar onu düşünmüyom ama bilinçaltımda o durum var sürekli ve moralimi bozuyor,senelerce verilen emeğin görmezden gelinmesini yediremiyorum heralde.

gaza mı geldim bilmeyom ama elma istedi canım.tuhafişe yarıyo galiba kızlar ,devamm

afiyet olsun kukim.bende ne zamandır leblebi yemiyom ama beyaz leblebi benim dediğim yediğim zamanda paketin dibini buluyom
saol cnm bende her zaman deil de arada yiorum bi avuç alıp ağzını sımsıkı lastikle kapatıorum. atıorum dolaba yanıma alsam bende yerim heralde

1,5 avuç içi kadar angusss
2 dlm kepek epeeğe
230 ml ayran
salata

azcık ekemği azltmma lazımmm,çok yiyom sankimmmmm,günde 6 dlmi buluyoooo:44:
cnm bende geçen 2 diyet listesi inceledim birinde 8 birinde 7 dilim vardı çorbalarla neyim beraber.

bişi sorcam günde 4 veya 5 ekmek yiyoruz ya max.
nesfiti ekmekten sayıyo muyuz yoksa saymıomuyuz? :44:
sayıoruz cnm 1 porsiyon nesfit 1 dilim ekmekti yanlış hatrlamıosam.ghost sölemişti di mi kzılar?

loxiiiiii
hoşgeldinnnnn. gitme nolurrrr
git git git gitttttt mmeeeeeeeeeeeeeee durrrrr ne olursunnnn
gitme kallll yalan söyledimmm
doğru deilllll yalnızlığa daha duuuurrr
hazır deilimmmmm....

loxiciimm bak sana şarkı da yolladım sezen ablamızdan...
takılabildiğin kadar takıl cnm ya kızların dediği gibi yürüüyüş yap tatluı şekerli yağlı yeme normal yemeklerini ye.bol su iç mutlaka bi kaç kilo verrsin hem belki bu da seni başka konularla ilgili sıkınıtlarının gderilmesinde de motive eder.dene en azındannn

gombirik bu yaaaaaa

bizde ikimiz çıkaralım kızzzz fambıkkkk.bende de çok cevherler var yazamıorum o ayrııı. ara ara yazam bariiii.çalışmalara başlayalaımmm

heeee öle myapıoomm demiii delüyümm benn dellüüü azz öncee 4mercimekk köftesinii yuttumm hemideee 1 yk sanayag varmıss içindee nesee cokk yesillliiklli emmeee

kız kuki senin tıkırdaki bebeklerr ikizz görüniyyyyy

bizde ikimiz çıkaralım kızzzz fambıkkkk.bende de çok cevherler var yazamıorum o ayrııı. ara ara yazam bariiii.çalışmalara başlayalaımmm

evet kukimm yazalımm kızzzzz,sen bide ingilizceyee çevirisinn yurtdışanada açılırızzzzbunalrda edebi yemek kitabı yazacaklarmışşşş,sanki başucu kitabı yapacaz yatak odamızdaaaa
senin sağlıklı keki yaptım bu arda,hiç bal ve pekmez koymadım ama içine koyduğum yaban mersini ve hurmalar acayip talı yaptı kekei,bi dahakine meyveleri daha az koycam bu nedenle

loxi iyi düşün cevap ver seni en çok 1} işyerindeki sıkıntınmı üzer yoksa
2} istediğini giyememekmi ordan burdan fışkıran yağlarmı eşinin seni kilolu bulmasımı
etrafındakilerin imalı sözleri k,lodan ötürü çabuk yorulmak aynada beyenmemek vs.. hangisi daha çok üzüyo seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…