sıkmadan korkutmadan iknaya çalışıyorum :86:
öğlen balık yedin yani et yedin bu nedenle akşama sebze yemeye çalış
yeşil mercümek yap bacımgelcem yicem dermişimmm
bilemiyorumm dostlar napsak ki
aslında mesele diyet değil,psikolojik gerçekten,şu iş meselesi çok canımı sıkıyor famir,yapcak bişey yok biliyorum ama atamıyorum içimden,sorunun asıl kaynağı orası,üfffffffffffffffff
oooo nefisss,leziz,süper bi tariff..
bilemiyorumm dostlar napsak ki
aslında mesele diyet değil,psikolojik gerçekten,şu iş meselesi çok canımı sıkıyor famir,yapcak bişey yok biliyorum ama atamıyorum içimden,sorunun asıl kaynağı orası,üfffffffffffffffff
merbaalar kızlar:80::80::80:
napanziii bakem hii ? herkes iyidir umarım. bugün iresmüü dayrede işim vardı geç geldim ofise. şimdi iş güç bide geçmişe bakem bare
yawwww loxicikkk herkess iş yerinde ,ailesinde sorunlar yaşıyooo.beklediğin değeri göremiyorsunnn,heppp azcıkkk yalaka olanlarr zirveye oturiyyyy ,bu sıkıntı haliyle evinede yansıyoooo,maddi sıkıntıların oluyoo,çoluğun çocuğun hasta oluyooo yani bunun sonu yokkki,işdeki sorunun düzelse başka birşey çıkacak belkide sonrasında,sen kilolu halinle 1 stres olacaksan 2 stres oluyorsunnn.bu nedenle kendine bak sen,hem bir amaç içinde olmada insanı oyalıyo bak o bile sıkıntını azaltır kızzzz
saol cnm bende her zaman deil de arada yiorum bi avuç alıp ağzını sımsıkı lastikle kapatıorum. atıorum dolaba yanıma alsam bende yerim heraldeafiyet olsun kukim.bende ne zamandır leblebi yemiyom ama beyaz leblebi benim dediğim yediğim zamanda paketin dibini buluyom
cnm bende geçen 2 diyet listesi inceledim birinde 8 birinde 7 dilim vardı çorbalarla neyim beraber.1,5 avuç içi kadar angusss
2 dlm kepek epeeğe
230 ml ayran
salata
azcık ekemği azltmma lazımmm,çok yiyom sankimmmmm,günde 6 dlmi buluyoooo:44:
sayıoruz cnm 1 porsiyon nesfit 1 dilim ekmekti yanlış hatrlamıosam.ghost sölemişti di mi kzılar?bişi sorcam günde 4 veya 5 ekmek yiyoruz ya max.
nesfiti ekmekten sayıyo muyuz yoksa saymıomuyuz? :44:
off ben takıntılıyım işte,oturup akşama kadar onu düşünmüyom ama bilinçaltımda o durum var sürekli ve moralimi bozuyor,senelerce verilen emeğin görmezden gelinmesini yediremiyorum heralde.
gaza mı geldim bilmeyom ama elma istedi canım.tuhafişe yarıyo galiba kızlar ,devamm
heyyyyyyyyyyy hügooooo,neruşşşşşşşşşşşş benimm tariflerimmmm sizinkinden daha çok ilgi görüyooooo
siz aranızda kitap için çalışmalar başladınız bizi dahil etmediniz çalışmlara emme,benim kitabımmm sizden daha çokkk satacakkkkkkk
ben diyet yemeklerinin kitabını yazarken siz fotokopide A4 kağıdı istiyor olacaksınızzzzz:86::86::86::86:
mercimek gayet sağlıklıdır yağı az olursa içindeki yeşillikler soğan filan kana karışöma hızını yavaşlatır dengeler yani ben yağsız yapıyorum sonra yiyeceğim zaman üzerine gezdiriyorum. bol marulla çok doyurucu olur. yağıdır onu zararlı kilo yaptıran. yağını az koydunmu sağlıklıdır.
yaw sende bi hoşsun hee ciğerleri yağsız yap derim yok arnavut ciğeri yapcam diye tutturursun mercimek köftesi derim yok yemem kilo alırım dersin
kısırda olur yağı az olmak şartıyla. veya esmer un su tuzdan krep yap pişir tavada içi içinse tavuk pişir teflonda yağsız sar arasına dürüm gibi olur. yemekse yağına dikkat edeceksin. kızartma zati yok. hamurişi ise içeriği yağı un tipi önemli tuzlularda şekerli zati uzak durursun veya az esmer şeker pekmez karışımı ile tatlandırırsın. katı yağlar yok zaten. kızartma değil az yağlı fırınlama olack. abur cubur içinse 1 kaşık yağda patlamış mısır doğal şekersiz meyve suları. şekersiz doğal yiyecek içecekler filan. ancak unutma bunlarında kalorisi var o yüzden sınırsız değil yani. nazende gibi ilk 4 ay ama sağlıklı olmak kaydı ile kilo verilebiliyor ama bunun için sağlıklı eksiksiz beslenmen lazım yoksa hem bebeğe zarar hemde kas kaybın olur ilerleyen aylarda iştah açılır hızla kilo alırsın. hergün 1 bardak ilaç niyetine kefir iç. meyve hep olsun. şimdilik aklıma gelen bunlar canım
saol cnm bende her zaman deil de arada yiorum bi avuç alıp ağzını sımsıkı lastikle kapatıorum. atıorum dolaba yanıma alsam bende yerim heralde
cnm bende geçen 2 diyet listesi inceledim birinde 8 birinde 7 dilim vardı çorbalarla neyim beraber.
sayıoruz cnm 1 porsiyon nesfit 1 dilim ekmekti yanlış hatrlamıosam.ghost sölemişti di mi kzılar?
loxiiiiii
hoşgeldinnnnn. gitme nolurrrr
git git git gitttttt mmeeeeeeeeeeeeeee durrrrr ne olursunnnn
gitme kallll yalan söyledimmm
doğru deilllll yalnızlığa daha duuuurrr
hazır deilimmmmm....
loxiciimm bak sana şarkı da yolladım sezen ablamızdan...
takılabildiğin kadar takıl cnm ya kızların dediği gibi yürüüyüş yap tatluı şekerli yağlı yeme normal yemeklerini ye.bol su iç mutlaka bi kaç kilo verrsin hem belki bu da seni başka konularla ilgili sıkınıtlarının gderilmesinde de motive eder.dene en azındannn
bizde ikimiz çıkaralım kızzzz fambıkkkk.bende de çok cevherler var yazamıorum o ayrııı. ara ara yazam bariiii.çalışmalara başlayalaımmm
heeee öle myapıoomm demiiidelüyümm benn dellüüü azz öncee 4mercimekk köftesinii yuttumm hemideee 1 yk sanayag varmıss içindee nesee cokk yesillliiklli emmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?