60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aburcubur yemiyom ki anacım 10 gündür tatlı yemedım mesela,normal yemek cok yiyom ben

en basitinden loxiciğim bu sayfaya daha çok takıl motive olursun bence baksana şenlik süper hem biz seni çok seviyoruz neden bizi ihmal ediyorsuuuun

doğru diyon hugocuk da hiç hevesim kalmadı diyete de spora da bıktım vallahi

diyet diye düşünme zaten yemeklerini az yağlı yap kızartmaların yağını peçeteyle al hatta epeyce sık elinde nasıl yağ akacak sende göreceksin. dans etmeyi seviyosan oyna aç mezdekeyi. gez dolaş. sütlü tatlı ye
hamurişlerini azalt yine epey kilo verirsin canım. diyet diye düşünme diyetteyim deme yani.
sadece görünüş için değil kilo sağlık içinde çok önemli. seksenli kilolarda devamlı uykum geliyodu halsizlik vardı çok hepsi geçti şimdi.
kilo insanı aniden beklemediğin anda hasta eder malesef

öğle yemeğimi yazmayı unutmuşum
yarım kase çorba
3 yk makarna
2 başparmağım kadar köfte
bol salata
4 yk yoğurtt

neyimi çekiştiriyodnuz bakayımm,beni çekiştiren benim gibi olsun,aha bedduamı de ettim

ben dedimki loxandra gelse buraya daha bi motive olur dedim sonracıma hugoyla fambık bırak ya boşver onu loxandra iradesiz yapamaz o dediler bende niye öyle diyonuz dedim senin yanında oldum seni tuttum korudum yani

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn loxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

en basitinden loxiciğim bu sayfaya daha çok takıl motive olursun bence baksana şenlik süper hem biz seni çok seviyoruz neden bizi ihmal ediyorsuuuun

hoşbulduk gızzlarr.bu famirde herkesi organize etmişl yaw,süpriz dogumgunu partısı kimin olduburası cok vakit alıyo kızlar,cocuklara bakamıyom buraya takılcam diye,takılmasam aklım kalıyo,masabası ısınde olsam hep girerim de evde olunca böyle.

aman liste demeyın bana fena oluyorummm

merbaalar kızlar:80::80::80:
napanziii bakem hii ? herkes iyidir umarım. bugün iresmüü dayrede işim vardı geç geldim ofise. şimdi iş güç bide geçmişe bakem bare

oooo nefisss,leziz,süper bi tariff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…