kız nugiii formundasın gene heeeeee
slm millet napıyonuz
aburcubur yemiyom ki anacım 10 gündür tatlı yemedım mesela,normal yemek cok yiyom ben
seni çekiştiriyoduk fambıkta sizi loxandraya şikayet etcem didibiz edemezsin didik o ederim didi iddaya girdik ve bizi sana şikayet etti
o benden hep şikayetçi yawwwww,beni beğenmiyirrrr
hee öyleyim dilini ısır gıyzzz dur rujumuda süremde :111:
doğru diyon hugocuk da hiç hevesim kalmadı diyete de spora da bıktım vallahi
aburcubur yemiyom ki anacım 10 gündür tatlı yemedım mesela,normal yemek cok yiyom ben
neyimi çekiştiriyodnuz bakayımm,beni çekiştiren benim gibi olsun,aha bedduamı de ettim
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn loxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
en basitinden loxiciğim bu sayfaya daha çok takıl motive olursun bence baksana şenlik süperhem biz seni çok seviyoruz neden bizi ihmal ediyorsuuuun
aha hügo da loxinin karamsarlığı karşıısndaa çaresiz kaldıı eyü müüüü
ben dedimki loxandra gelse buraya daha bi motive olur dedimsonracıma hugoyla fambık bırak ya boşver onu loxandra iradesiz yapamaz o dediler bende niye öyle diyonuz dedim senin yanında oldum seni tuttum korudum yani
merbaalar kızlar:80::80::80:
napanziii bakem hii ? herkes iyidir umarım. bugün iresmüü dayrede işim vardı geç geldim ofise. şimdi iş güç bide geçmişe bakem bare
öğle yemeğimi yazmayı unutmuşum
yarım kase çorba
3 yk makarna
2 başparmağım kadar köfte
bol salata
4 yk yoğurtt
sıkmadan korkutmadan iknaya çalışıyorum :86:
oooo nefisss,leziz,süper bi tariff..ben şöleee yapıyorumm artıkınnnnnn
biberleri tost makinesinde közlüyorummmmm ,iyiice yumuşuyooooooo,sonra küçük küçük doğrayıp tavada 1 tk yağda çeviriryorum azcıkkkkkk,üzerinedeee kabuksuz domates doğrayıppp pişiriyorummmmmm,sulu sulu oliyyyy sonraa haftasonu kaffaltıda yiyorummmmmm
bakın buda gzüel bir tariftri heee canınız menemen çekerse yapınnn,tavada biberi kızartmak zorunda kalmıyorsunuzzz iyi oliyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?