valla balım beni bilenem etkiledin hee eve gidince zaten 20 km yürüyodukya hani fambıkla25 olcek o saç baş dinlemeyecem yarın gene çektiririm fön kocam merkez bankasının müdürü sankinem
reytingler düşüyo famir 17 kullanıcı
atraksiyon yappp
slam kızlar ben geldim işler yoğun bugün biraz az takip edebiliyorum sizleri...
öğlen yemeğim:
1vuç içi kadar tavuk şinitzel 1 adet,
2 elma dilimi domates,yarım yeşil biber,
1 yemek kaşığı patates salatası,
yarım kepçe sebze çorbası,
2 dilim kepek ekmek,
1 y.k.sütlaç..
bende geldimmm vallaaaa,hurma hüplettim az önceee,bide yeşil çayyy içemmmm,platess yapmak için debelenimmm akşamdaaaaaa,haydii nugimmmmm haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, haydddddddddddddiiiii
lokumlu kek
2 yumurta
esmerşeker
1 su b. yoğurt
yarım çay b. sıvıyağ
1 pk. kabartma tozu
1 pk. vanilya
hindistan cevizi
esmer un
kukuletamın dediği minik kuş lokumları var şekersiz dedi onlardan ilave kuru meyve olabilir. kekçiğimizi kendimiz yapıyoz. oda sıcaklığındaki 2 yumurtanın sarı ve beyazını ayırıyoz. beyazını karbeyazı şeklinde olana dek cam kapta çırpıyoruz. ayırıyoruz en son ilave etcez.
diğer kapta yumurta sarısı ve esmer şekeri dilerseniz acukta pekmezi çırpıyoruz yağını yoğurdunu ekliyoruz. kabartmatozu vanilya eklenmiş ununu ekliyoruz bikaçkez daha karıştırıp lokumlarını ekliyoruz. en son yumurta beyazını ekleyip bikaç kez karıştırıyoruz çok değil köpüğü çok kaçmasınki yumuşacık puf puf olsun. ve fırınlıyoruz.
örnek hamile bağyannnnnn
evet seni de kapak kızı yapalım ki insanlar motive olsunnnn,demek ki bunları yiyinceee böyle olunuyormuşşşşş desinlerrrrr
kız sen bizi batırcan mııııı,senin,benim fotomuzu koyarsak kim alır o kitabııııismimizi saklıcazzzz,meçhulll seksü bayanlarrr diyecezzzzzzz
akşama ne yemek yapsam acaba
ton balıklı salata mı yesem
bugün ramp it up a başlayacağım regl olmam lazımdı bugün sabah hala olamadımm karnım kasıklarım ağrıyor bir türlü gelemedi.
eve gider dinlenirim yemeğimi yiyip sporumu yapar duşumu alır öyle bir geçer zamnkiyi izlerim koçiş geç gelecek bugünn
he tabi sende fambık gibi sor ne yemeği yapayım diye bizde burda şu güzelim ojeli parmaklarımızla klavyenin tuşlarına basıp yazalım örnek verelimşunu şunu yap diye sonra sen akşam eve git kahvaltı yap dimi yemezler canım
he yawwww bugün azcık bineyimm öyleyseeeseksü bayanlar diyipde çoğul kullanmayalım lütfenbu topiğin en uzun,zayıf,güzel,cazibeli ve seksü bayanı tek benim bunu herkez biliyo:99: fambık sende biliyodun kendini seksü sanma lütfen benim gibi seksü olabilmen için daha çok koşu bandına binmen lazım
he tabi sende fambık gibi sor ne yemeği yapayım diye bizde burda şu güzelim ojeli parmaklarımızla klavyenin tuşlarına basıp yazalım örnek verelimşunu şunu yap diye sonra sen akşam eve git kahvaltı yap dimi yemezler canım
ne kahvaltısı yawww ne diyon nugyacımm anlamiyremmmmm
esmer şekerin normal şekerden farkı yok diyirler emmeeee:44:
lokumlu kek
2 yumurta
esmerşeker
1 su b. yoğurt
yarım çay b. sıvıyağ
1 pk. kabartma tozu
1 pk. vanilya
hindistan cevizi
esmer un
kukuletamın dediği minik kuş lokumları var şekersiz dedi onlardan ilave kuru meyve olabilir. kekçiğimizi kendimiz yapıyoz. oda sıcaklığındaki 2 yumurtanın sarı ve beyazını ayırıyoz. beyazını karbeyazı şeklinde olana dek cam kapta çırpıyoruz. ayırıyoruz en son ilave etcez.
diğer kapta yumurta sarısı ve esmer şekeri dilerseniz acukta pekmezi çırpıyoruz yağını yoğurdunu ekliyoruz. kabartmatozu vanilya eklenmiş ununu ekliyoruz bikaçkez daha karıştırıp lokumlarını ekliyoruz. en son yumurta beyazını ekleyip bikaç kez karıştırıyoruz çok değil köpüğü çok kaçmasınki yumuşacık puf puf olsun. ve fırınlıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?