Ben bunu h.sonu yapsam mı ki yaaaaAslında kek yapıyım dıodum...İkisi fazla kaçar seçim yapmak şart:44:
bişi sorcam günde 4 veya 5 ekmek yiyoruz ya max.
nesfiti ekmekten sayıyo muyuz yoksa saymıomuyuz? :44:
slm millet napıyonuz
seni çekiştiriyoduk fambıkta sizi loxandraya şikayet etcem didibiz edemezsin didik o ederim didi iddaya girdik ve bizi sana şikayet etti
hee öyleyim dilini ısır gıyzzz dur rujumuda süremde :111:
yawwww loxicikkk herkess iş yerinde ,ailesinde sorunlar yaşıyooo.beklediğin değeri göremiyorsunnn,heppp azcıkkk yalaka olanlarr zirveye oturiyyyy ,bu sıkıntı haliyle evinede yansıyoooo,maddi sıkıntıların oluyoo,çoluğun çocuğun hasta oluyooo yani bunun sonu yokkki,işdeki sorunun düzelse başka birşey çıkacak belkide sonrasında,sen kilolu halinle 1 stres olacaksan 2 stres oluyorsunnn.bu nedenle kendine bak sen,hem bir amaç içinde olmada insanı oyalıyo bak o bile sıkıntını azaltır kızzzz
heyyyyyyyyyyy hügooooo,neruşşşşşşşşşşşş benimm tariflerimmmm sizinkinden daha çok ilgi görüyooooo
siz aranızda kitap için çalışmalar başladınız bizi dahil etmediniz çalışmlara emme,benim kitabımmm sizden daha çokkk satacakkkkkkk
ben diyet yemeklerinin kitabını yazarken siz fotokopide A4 kağıdı istiyor olacaksınızzzzz:86::86::86::86:
off ben takıntılıyım işte,oturup akşama kadar onu düşünmüyom ama bilinçaltımda o durum var sürekli ve moralimi bozuyor,senelerce verilen emeğin görmezden gelinmesini yediremiyorum heralde.
gaza mı geldim bilmeyom ama elma istedi canım.tuhafişe yarıyo galiba kızlar ,devamm
:
kızzzz hasett fesatttttben hugo tarifleri yazınca öyle didimmm yapalım beraber didimmmmm hiç ayrımcılıkkk yapar mıyımmmm hepberaber yazalımmm ortak yayınımız olsunnn tüm tarifleri bir araya getirelim woltranı oluşturalımmmmm:13::13::13::13::13::13:
çikomuz
bitter eritilir ve 1 adet muzun üzerine dökülür üzerine az fındık kırığı ve çikolata donunca dilimleyip servise hazırdırtamamen uydurmasyon fakat çok lezzetli bir tatlıdır bikere böyle ani misafir geldiydi hemencik yaptım sevdiler nasıl yaptın diye sordular bilenem
bitter yerine doğal bal olursa oda olur tabee
biz artıkımmm seninleeee bir rakippp yayın kuruluşuuuu,yazarrrrr ve gurmeeeeyiz taaaaamm mıııııııbu nu sen istedinn sonuçlarına katlannnnnn
kukimmmmm,seksü ve size azcukkk yanlı nugimm ve bennnnnnnnn yoğun çalışma halindeyizzzzz
bisküvili toplar
yulaflı bisküvi
fındık
kakao
yarımyağlı sut
bisküviler un gibi yapılır içine kakao fındık kırığı konur ve hamur olacak kıvama gelene dek süt eklenir dolapta az dinlendirilir sonra yuvarlatıp hindistancevizine batırırız veya bitter çikolataya
sütlü patatesli tavuk
derisiz tavuk but
baharat
1 kaşık un
1 bardak süt
patates( arzuya göre)
tencereye etleri koy içine sütü ekle arzuya göre patateside ekle azda kaşar ve pişir tuzunuda ilave et sonra ister böyle servis edilir isterse üzerine kaşar rendesi olur azcuk ve fırında kızarana dek bekletilir
biz artıkımmm seninleeee bir rakippp yayın kuruluşuuuu,yazarrrrr ve gurmeeeeyiz taaaaamm mıııııııbu nu sen istedinn sonuçlarına katlannnnnn
kukimmmmm,seksü ve size azcukkk yanlı nugimm ve bennnnnnnnn yoğun çalışma halindeyizzzzz
hele ben gerçekten çok yoğunum bak sabahtan beri hiç bi kelime bilenem yazamadım sizehiç yazım varmı topikte bi bakın hele bak anca fırsat bulum cevap yazabildim size
sen şimdi kapak kızı olacan yaaa,azcık daha kilo vermek için çabala yayın tarihine yetişş vallahhhh başka bi kız buluruz heeeee
yaww hügomm bunlar iştah açar yawwwwwww,diyet tarifff verseneeeee
Kızlar şimdi fırına kepek unundan fındıklı pekmezli yaptığım kekimi attım. hamurun tadı çok güzeldihadi buyurun bana çaya gelin ..
Kızlar şimdi fırına kepek unundan fındıklı pekmezli yaptığım kekimi attım. hamurun tadı çok güzeldihadi buyurun bana çaya gelin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?