60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bunu h.sonu yapsam mı ki yaaaa Aslında kek yapıyım dıodum...İkisi fazla kaçar seçim yapmak şart:44:

bu arad dip nottt:keeki yapın dilimleyinnn sıkıca poşete sarınnnn buzluğa atınnn,sonra dilim dilim çıkarın çözülsün yiyinn,tazecik oluyooo,hem bütün keki yemek mecburiyeti hissetmiyorsun

bisküvili toplar
yulaflı bisküvi
fındık
kakao
yarımyağlı sut
bisküviler un gibi yapılır içine kakao fındık kırığı konur ve hamur olacak kıvama gelene dek süt eklenir dolapta az dinlendirilir sonra yuvarlatıp hindistancevizine batırırız veya bitter çikolataya

bişi sorcam günde 4 veya 5 ekmek yiyoruz ya max.
nesfiti ekmekten sayıyo muyuz yoksa saymıomuyuz? :44:

ekmek hakkından sayıyoruuuzzz 5yk sı falan1 dilim ekmekti sanırsammmm:26::26:

slm millet napıyonuz

loxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm hoşşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn

seni çekiştiriyoduk fambıkta sizi loxandraya şikayet etcem didi biz edemezsin didik o ederim didi iddaya girdik ve bizi sana şikayet etti

hee öyleyim dilini ısır gıyzzz dur rujumuda süremde :111:

delüüüüüüüüüüüüüü

kızzzz hasett fesattttt ben hugo tarifleri yazınca öyle didimmm yapalım beraber didimmmmm hiç ayrımcılıkkk yapar mıyımmmm hepberaber yazalımmm ortak yayınımız olsunnn tüm tarifleri bir araya getirelim woltranı oluşturalımmmmm:13::13::13::13::13::13:

loxiciiimmmm inan özellikle kadınları kilo vermek kadar mutlu eden bişey yokkk insanın kendine güven duymaya başlamasıı her istediğini giyebilmesii bir yerde yemek yerkennn gözlerden çkeinmeden rahatça neşeyle tadını çıkarması herşeyden güzel inan ben de bunun böyle olduğunu bilmiyordummm 1,5 yıl önceee sahip olduğum işii bırakıp binbir ısrarla transfer olduğum firmadan sinir krizleri geçirip 4 ay sonra haksızlıklara dayanamayıp ayrıldığımda dünyanın sonu gibi gelmişti, haklı olduğumu biliyordum ama bir yandan da okadar beceriksiz hissetmiştim ki kendimi 4 yıllık işimden olduğuma mı yanayımmm yaşadığım hayal kırıklığına mıı 1 senem evde duba gibi olmakla ve bunlara kafayı takmakla geçtiii ama GEÇTİ!! hayatta her şey geçiyorrr ve hep bir sorun olucak bu hayatın bir parçasıı ama insanın kendine güven duyması iradesine hakim olduğunu görmesiii en önemlisi sağlık için zayıflayabilmesi inan herşeyden çok mutlu ediyorr bunun verdiği motivasyon ve mutlulukkk pekçok sorunu daha da hafif kılıyor insanın gözünde ha sorunlar bittimi hayırrr! ama ben kendim için çok iyi birşey yaptımmm zayıfladımmm zayıflıyorummmm ve inanıyorum zamanı gelince istediğim gibi bir işim de olucakkk sabırr bizi mükafatlandırıyorrr ve inan zayıflamak sağlğına kavuşmak kadar insanı mutlu eden bişey yokk şükürler olsunnn

çikomuz
bitter eritilir ve 1 adet muzun üzerine dökülür üzerine az fındık kırığı ve çikolata donunca dilimleyip servise hazırdır tamamen uydurmasyon fakat çok lezzetli bir tatlıdır bikere böyle ani misafir geldiydi hemencik yaptım sevdiler nasıl yaptın diye sordular bilenem
bitter yerine doğal bal olursa oda olur tabee

biz artıkımmm seninleeee bir rakippp yayın kuruluşuuuu,yazarrrrr ve gurmeeeeyiz taaaaamm mıııııııbu nu sen istedinn sonuçlarına katlannnnnn
kukimmmmm,seksü ve size azcukkk yanlı nugimm ve bennnnnnnnn yoğun çalışma halindeyizzzzz

ene onun adı ballı muzzzz bikerem ben kızıma hep yapıyom ondannn,dlimliyorum,bal gezdiriyorum bide fındukkk süper oliyyyyy

offffff yaaaaaaaa benim derdimde bu kilolar boyum 1.60 kilo 65 ooofff nasil vercem ben bu kilolari yapisti kaldilar veremiyorumda cok denedim ugrastim ama olmadi biturlu dogumdan once hep 50 kilodum ama sonra 15 kilo kaldi hamileyken 30kilo aldim 15 verdim ama 15 daha var aslinda 5 6 kilo versemde olur ama o nu bile yapamiyorum ne yapacam ben oooooofffffffffffffff:44:yardiim edin psikolojim bozuldu

hele ben gerçekten çok yoğunum bak sabahtan beri hiç bi kelime bilenem yazamadım size hiç yazım varmı topikte bi bakın hele bak anca fırsat bulum cevap yazabildim size

yaww hügomm bunlar iştah açar yawwwwwww,diyet tarifff verseneeeee

delü manyakkkk sen biliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnrekabet iyidirrrr piyasayı hareketlendirirrrrrr senden mi korkucaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ahanda yumruttttttt ben öyle edepli rekabet edemem yumrutt da yumrutt sanaaaaa mademmm woltranı oluşturmak istemedinnnnnnnnnnnn biz de hugomla oluruz woltrannnnnnnnn

hele ben gerçekten çok yoğunum bak sabahtan beri hiç bi kelime bilenem yazamadım size hiç yazım varmı topikte bi bakın hele bak anca fırsat bulum cevap yazabildim size

sen şimdi kapak kızı olacan yaaa,azcık daha kilo vermek için çabala yayın tarihine yetişş vallahhhh başka bi kız buluruz heeeee

buarada işten güçten fırsat buldum da yarım saatçik oturdum hem yemeğimi yedim hem geçmişi okudum accuk laf yetiştirdim şimdi yine kalkıcammm yeşil çayımı içiyorummm bir yandan perdeler yıkanıyorrrr

öğle yemeğimm

3 adet enginardan yapılmış z.yağlı enginar (yağı çok azdı başka da salata falan yapamadım 3tane yedim valla)

1 kase yooort

1 dilim çavdar ekmeeeee

Selamlaarr,

Ayy ben tembel oldum kızlar Öyle tartıda artık kilo vermişin demiyo, almışın diyo başka bişi demiyo.... Moralimi bozdu... Ne kaa güzel kaptırmış gidiyordum oysa. SPor mpor...

Dün spor yapmadım....

Sabah 20 mekiğimi çektim....

Kahvaltı;
bir dilim acı soslu light ekmek
3 ballı bebe bisküvisi

Öğlen : Küçük boy ton balığı görmemiş gibi almışımda almışım .... Neyse bi tane kaldı bitsin daha da almam....

Ara ; 1 muz 1 de kornet dondurma çok hakettim ya.... Namıssızlar pek gözel yapıyorlar....

Akşam yovita yoğurt yicem daha da bişi yemicem inşallah....

Şimdik bitki çayımı içiiim ben yeşil çay zencefillisinden.... Bende yapçam ne güzel tarifler paylaşmışınız... Hep aynı şeyleri yediğimden belkide vücut depoluyo azcık şaşırtayım onu....

Kızlar şimdi fırına kepek unundan fındıklı pekmezli yaptığım kekimi attım. hamurun tadı çok güzeldi hadi buyurun bana çaya gelin ..

iç pilav
dolmalık fıstık
kuşüzümü
kurusoğan
domatizzz
bulgur
tencerede çok az yağda fıstıkları kavur soğanı kuş üzümünü ilave et kavur domatizi küçük küpçük doğranmış olsun ilave et kavur bulguru ilave et bikaç kez daha çevir sıcak su tuz ekle pişir
istenirse yanında yağsız pişmiş tavukla güzel olur ama istenirsede az salça süt tuz baharat karıştırıp bütün tavuğa güzelce sürüp içine bu içten koyun dikin ve fırında tavuk yapın

1. aramda 3 yulaflı bisküvi 1 şekersiz sade türk kahvesi içtim. birazdan ise kefir içicem 1 bardak ve 7 yeşilerik yicem evdekiraz çilek kavun varken işe bak sen

Kızlar şimdi fırına kepek unundan fındıklı pekmezli yaptığım kekimi attım. hamurun tadı çok güzeldi hadi buyurun bana çaya gelin ..

ben de geliyommmmmmmmmmm.nilmısra sen ne ara verdin 7 kiloyu,ben gideli o kadar oldumu yaaa,hiç veremiyom felan diyodun bi aralar,nasıl başardın kız,anlatsana,gaza gelim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…