hanimiş hanimişşşşşbaşka tariflerimde var
kocam cok destektir sağolsun 2 tane fıstıklı kornet getirmiş bana (hafta sonu dışarda tartıstık diyet yaptıgımı biliyor benzin almaya indi yan taraftan kadayıf dolması getirmiş bana iki arada bir derede,birde sürpriz diyor)o gun yemedim ancak dondurmaya dayanamam,birini hüplettim birini buzluga attım.gel de diyet yap bu evde
hanimiş hanimişşşşş
seni karalı görürse hiç bişey getirmez sende ben artık yemiyorum deyip yemedindee adam yine mi getirdi,getirdiğini hüpletiyon maşllahha,ee barışmak için de en kolay yol buuuu yaniiiii
beşamel soslu kabak
dilimlenmiş kabağı tuzlu suda az haşla sonra az yağlı tepsiye diz üzerine beşamel sos dök. beşamel sos için esmer un süt tuz karabşber karıştır muhallebi kıvamına gelince al ateşten kabağın üzerine dök fırınla biraz kaşar rendeside üzerine olabili
kocam cok destektir sağolsun 2 tane fıstıklı kornet getirmiş bana (hafta sonu dışarda tartıstık diyet yaptıgımı biliyor benzin almaya indi yan taraftan kadayıf dolması getirmiş bana iki arada bir derede,birde sürpriz diyor)o gun yemedim ancak dondurmaya dayanamam,birini hüplettim birini buzluga attım.gel de diyet yap bu evde
kız loxii ne güzel topuklu ayakkabılar çıkmışşş haniii alıp giyecedükkk,sen bu kiloyla nası giycen bakimmm,azcık psikolojik baskı yapim sanaaa,
kızım ne alaka barısma yolu felan, kadayıf getirdi diye tartıştık zaten ,mahsus yapıyor sanki,normal zamanda aklına gelmez,diyet yaptıgımı farkedince tatlı alası tutuyor adamın.
ya ben kornete nasıl dayanayım yaaaaaaaaaaaaaaa, hele 2 cocukla akşama kadar çıldırmışken
kız loxii ne güzel topuklu ayakkabılar çıkmışşş haniii alıp giyecedükkk,sen bu kiloyla nası giycen bakimmm,azcık psikolojik baskı yapim sanaaa,
kocan seni kilolumu seviyo kendi kilosu nasıkine
ya Allah Allhhhh eee anan gibi olrsun yakında çocuk doğurup,doğurup çıldırıp sonra şişenelrden,ama emin ol çocuklar büyüünce kilolarrrrrrrın gitmeyecekkkkk,ben sana
annene bak gör haliniiiiiiiiiiiiiiiiiidiye şarkı yakmadımmıydımmm:86:
beşamel soslu kabak
dilimlenmiş kabağı tuzlu suda az haşla sonra az yağlı tepsiye diz üzerine beşamel sos dök. beşamel sos için esmer un süt tuz karabşber karıştır muhallebi kıvamına gelince al ateşten kabağın üzerine dök fırınla biraz kaşar rendeside üzerine olabili
sabah dr vardı tv de,topuklu ayakkabı cok zararlıymıs ayaklara,sen de giyme
kocan seni kilolumu seviyo kendi kilosu nasıkine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?