60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam cancazım menü güzel yanına bol salata limonluveya sirkeli aaaaa acıktık sanırım

sende neler varmış famir niye daha önce vermedin bu tarifleri bakem

tartıda fazla çıktım ama 900 gr su varmış kas kütlem de 300 gr artmış yağda azalma hiç yok sanırım geçen hafta protein ağırlıklı beslendim ondandır.bugün yine yürüdümm 1 saat ama canım sıkıldı yani :26:idrar söktürücü çay bilen var mı?yeşil çay içiyim ben off kızlar destekkkk

afiyet olsun neruşşşşşş
bu arad pek seksüyüm demüüüübu akdına bayılıyorum yaffff,bu sarışınlık tutkum yakında beni tenimi açtırmaya götürecek heeeee:86:

tamam cancazım menü güzel yanına bol salata limonluveya sirkeli aaaaa acıktık sanırım

diyetten sonra kilo almamak için tarifler geliştiriyoruz ablacım. hamurişi tatlı ne ararsan sağlıklı daha az kalorili iştah açmayacak şekilde yapcaz. tarifler büyük kurtarıcı. yemek kitabı yapıyorumda tarifleri veriyorum faydası olun diye. uzun sürede kilo veriliyoya herkes sürekli aynı şeyi yemekten yasak kelimesinden bıkıp diyet bozuyo iki katı geri alıyo kiloları işte bu şekilde sağlıklı herşeyi yapıp yiyeceğimizi bilmek çok rahatlatıyo bizi sıkılmadan kilo veriyoruz

Ben gelebülür müyümmmmm

buyur gel hayatım herkes gelsin ...
ben de geliyommmmmmmmmmm.nilmısra sen ne ara verdin 7 kiloyu,ben gideli o kadar oldumu yaaa,hiç veremiyom felan diyodun bi aralar,nasıl başardın kız,anlatsana,gaza gelim biraz

canımcım sen bayadır yoksun nerdeyse 1 ayı geçmiştir heralde.. 24 martta başladım diyete ilk 2 hafta sanırsam hiç veremedim yani hiç hissetmedim değişim olduğunu. zaten 15 gün önce ancak tartılabildim tartım ancak geldi :86: kaçamak pek yapmadım dediğim gibi bol su aralarda yeşilçay başka bitki çayları - ayran - keçiboynuzu - bol hıyar çubuk kraker yiyorum . biraz da hareket koşu bandı derken vermişim işte.. ama sabahları mutlaka pekmez içiyorum kanım düşmesin diye. başka da yaptığım pek bişey yok galiba..

maşallah famirtoma oturduğu yerden kas geliştirmiş avatarına bakın yağ desen yüzde 18 yoktur yanee

canımcım idrar söktürücü papatya çayı var hem karın ağrısına gaz problemine de iyi geliyor.

ben hiç karşı deilim canım valla çok da güzel kullanıorum. doğru kullnadıktan sonra bence sorun yok. hem o kadar zararlı ışın alıoruz ki mikro ya gelene kadar tv hergün pc başındayız avm lerde hava alanlarında geçtğimz x-ray lar ohoooooo.
et çözdürmüorum ben zaten. örneğin pilav ısıtmak için süper . artan pilavı tencere de ısıtda görüyüm .yapışır kalır teflon da uzun süre tutamazsın mesela.neyse işte ağzı kapalı mikro dalga için kaplar var onları kullanıorum mesela.çok sık da kullanmıorum arada
cnm ben maydonoz suyu kadar idrar söktüren bişi daha görmedim demle iç tadına kötü demezsen ama ben çok faydasını gördüm. içine kiraz sapı mısır püskülü vs de koyarsın istersen

200 ml süt içtim şincikk
yeşil çayımda bardağımda üstüende onu içimmmmm
suyumuda 2 ltye tamamlamama az kaldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…