tamam cancazım menü güzel yanına bol salata limonluveya sirkeli aaaaa acıktık sanırımiç pilav
dolmalık fıstık
kuşüzümü
kurusoğan
domatizzz
bulgur
tencerede çok az yağda fıstıkları kavur soğanı kuş üzümünü ilave et kavur domatizi küçük küpçük doğranmış olsun ilave et kavur bulguru ilave et bikaç kez daha çevir sıcak su tuz ekle pişir
istenirse yanında yağsız pişmiş tavukla güzel olur ama istenirsede az salça süt tuz baharat karıştırıp bütün tavuğa güzelce sürüp içine bu içten koyun dikin ve fırında tavuk yapın
kahvaltı için alternatiffff
light kreppp
1 yumurta
yarım çay bardağı sütt
tuz
kepek unnn
alığı kadar unu karışıma eklee,boza kıvanıma getirrrrrrr,sadece damlattığım yağlı tavada pişirrrr,arasına light peynir sar yiiiiiisüper oliyyyyyy
Kızlar şimdi fırına kepek unundan fındıklı pekmezli yaptığım kekimi attım. hamurun tadı çok güzeldihadi buyurun bana çaya gelin ..
aaa hamiş misiin??çok sevindim,hayırlı olsun,sağsalim doğsun,anasına babasına hayırlı bi evlat olsun inşallah...pek minnakk 2 haftalıkkkkk cnmm.. Saoll öpt senideee yoktunn ne zamndırrr
tamam cancazım menü güzel yanına bol salata limonluveya sirkeli aaaaa acıktık sanırım
geliyoyuuuuuuummmmmm....kızlar şimdi fırına kepek unundan fındıklı pekmezli yaptığım kekimi attım. Hamurun tadı çok güzeldiHadi buyurun bana çaya gelin ..
Ben gelebülür müyümmmmm
ben de geliyommmmmmmmmmm.nilmısra sen ne ara verdin 7 kiloyu,ben gideli o kadar oldumu yaaa,hiç veremiyom felan diyodun bi aralar,nasıl başardın kız,anlatsana,gaza gelim biraz
tartıda fazla çıktım ama 900 gr su varmış kas kütlem de 300 gr artmış yağda azalma hiç yok sanırım geçen hafta protein ağırlıklı beslendim ondandır.bugün yine yürüdümm 1 saat ama canım sıkıldı yani :26:idrar söktürücü çay bilen var mı?yeşil çay içiyim ben off kızlar destekkkk
geliyoyuuuuuuummmmmm....
afiyet olsun neruşşşşşş
bu arad pek seksüyüm demüüüübu akdına bayılıyorum yaffff,bu sarışınlık tutkum yakında beni tenimi açtırmaya götürecek heeeee:86:
şekersiz türk kahvesi içiyorumm
ben hiç karşı deilim canım valla çok da güzel kullanıorum. doğru kullnadıktan sonra bence sorun yok. hem o kadar zararlı ışın alıoruz ki mikro ya gelene kadar tv hergün pc başındayız avm lerde hava alanlarında geçtğimz x-ray lar ohoooooo.evet güzel oluyorda.ben mikro dalga fırınlara karşıyım.adı üzerinde zararlı ışın demedi.çok kısa sürede kanseri içimize bile bile koymak bu...çok tehlikeli.tamam süre olarak cazip hale getiriyor ama bence uzak durun.hele bunlarla yapılmış yemeklerinizi çocuklarınıza asla yedirmeyin.hepimiz mutlaka et ürünü bir öğünde tüketiyoruz.ozaman bir gün önceden dolabın alt gözüne indirelim.daha sağlıklı şekilde çözülsün.ömrümüz uzun kalsın.mikro dalganın hızı kadar kısalmasın.
cnm ben maydonoz suyu kadar idrar söktüren bişi daha görmedim demle iç tadına kötü demezsen ama ben çok faydasını gördüm. içine kiraz sapı mısır püskülü vs de koyarsın istersentartıda fazla çıktım ama 900 gr su varmış kas kütlem de 300 gr artmış yağda azalma hiç yok sanırım geçen hafta protein ağırlıklı beslendim ondandır.bugün yine yürüdümm 1 saat ama canım sıkıldı yani :26:idrar söktürücü çay bilen var mı?yeşil çay içiyim ben off kızlar destekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?