60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım tabi ki kendi seçimin ama mikrodalga fırına cimcime gibi bende karşıyım. yapılan bir araştırmada aynı cinsten iki bitkiyi bir hafta boyunca birini normal kaynamış- sogumuş su ile birini mikrodalgada ısıtılıp sogutulmuş su ile sulamışlar. mikrodalgalı su ile sulanan çiçek testin sonunda solmuş. internette resimleri de vardı.
pilav ısıtmak içn benmari usulunu öneririrm. annem hep öyle yapardı. pilav tenceresini su dolu bir kaba oturtuyorsun. su kaynarken pilav ısınıyo ve altı tutmuyor.
saygılar

benimkide oturup kendi yapıyo yawwwww,anasının gönderdiği tatlıları buzluktan çıkarıp çıkarıp şerbetliyo yiyoooooo,Allahım yaaaaaaa

çılbırda yapılabilir az yağlı sarımsaklı yoğurt üzerine az yağda çevrilmiş pulbiberli güzel olur

bahar pilavı:
taze soğan taze nane yaprakları bulgur az yağ domatiz
az yağda doğranmış nane ve yeşilsoğanı hafif çevirip domates küpçükleri ekleriz çeviririz sonra bulgur ekler bidaha çevirip suyunu tuzunu ekler pişiririz çok lezzetli bu da
patlıcanlıda yapıyorum bulgur pilavını kuru soğan patlıcan domates kullanıyorum patlıcanları minik doğrayıp az yağda çevirip kuru soğanı ekler çevirir domatizi ekle çevir bulguru ekle çevir tuz su tamamdır

ben de seramik tavada ısıtıyorum pilavı bacım yapışmıyor ve yağ istemiyor hiçbir yemeğe
sahanda yumurtayı bile yağsız olarak direkt kırabiliyorsun tavaya hiç yapışma olmuyor hem de teflon gibi sağlıksız değil

benimkide oturup kendi yapıyo yawwwww,anasının gönderdiği tatlıları buzluktan çıkarıp çıkarıp şerbetliyo yiyoooooo,Allahım yaaaaaaa

anasını öğret yeme oğlum desin hahahahaha
erkek için en etkili laf anasının lafıdır

yavv 20 gündür ağzıma tatlı koymadım ama bugün dayanamadım hasta olcam ya 1 minik kare bitter çikolata yedim needeyim o kadarcık gaaaaçamak neyin olur dedim

loxxxi kız hoşgeldin özlettin kendünü bacüm. yapma böle di daaa...
kızlar geçmiş okuyamadımbana bişi yazan olduysa cevap veremediysem üsgünüm valla işler çoktu daa ders çalışmam lazım bugün kurs var off

yavv 20 gündür ağzıma tatlı koymadım ama bugün dayanamadım hasta olcam ya 1 minik kare bitter çikolata yedim needeyim o kadarcık gaaaaçamak neyin olur dedim

aşırıya kaçmamam şartı ile haftada bir kez iki parmak kalınlığında bitter veriliyo canım korkmana gerek yok

kız hügo bu kabaklı şeyi sen şey ettim mi denedin mi yaniiiiibak yapacam kötü olursa çanakkaleye postalarım heeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…