ben hiç karşı deilim canım valla çok da güzel kullanıorum. doğru kullnadıktan sonra bence sorun yok. hem o kadar zararlı ışın alıoruz ki mikro ya gelene kadar tv hergün pc başındayız avm lerde hava alanlarında geçtğimz x-ray lar ohoooooo.
et çözdürmüorum ben zaten. örneğin pilav ısıtmak için süper . artan pilavı tencere de ısıtda görüyüm .yapışır kalır teflon da uzun süre tutamazsın mesela.neyse işte ağzı kapalı mikro dalga için kaplar var onları kullanıorum mesela.çok sık da kullanmıorum arada
yaaa bu koca milleti böyle hügocuğum
benimki de tombalak
durmadan kekler börekler kurabiyeler ister ben yapmazsam hazır alıp getirir sonra al başına belayıııı
yemeyince de küser üzülür
çocuk gibiler ayol
200 ml süt içtim şincikk
yeşil çayımda bardağımda üstüende onu içimmmmm
suyumuda 2 ltye tamamlamama az kaldııı
bunu bugün yapacağımmmmmm
canım tabi ki kendi seçimin ama mikrodalga fırına cimcime gibi bende karşıyım. yapılan bir araştırmada aynı cinsten iki bitkiyi bir hafta boyunca birini normal kaynamış- sogumuş su ile birini mikrodalgada ısıtılıp sogutulmuş su ile sulamışlar. mikrodalgalı su ile sulanan çiçek testin sonunda solmuş. internette resimleri de vardı.
pilav ısıtmak içn benmari usulunu öneririrm. annem hep öyle yapardı. pilav tenceresini su dolu bir kaba oturtuyorsun. su kaynarken pilav ısınıyo ve altı tutmuyor.
saygılar
beterin beteri varmış ayolbenimkide oturup kendi yapıyo yawwwww,anasının gönderdiği tatlıları buzluktan çıkarıp çıkarıp şerbetliyo yiyoooooo,Allahım yaaaaaaa
inşallahyarın okuruz listende o zaman
benimkide oturup kendi yapıyo yawwwww,anasının gönderdiği tatlıları buzluktan çıkarıp çıkarıp şerbetliyo yiyoooooo,Allahım yaaaaaaa
beterin beteri varmış ayol
anasını öğret yeme oğlum desin hahahahaha
erkek için en etkili laf anasının lafıdır
yavv 20 gündür ağzıma tatlı koymadım ama bugün dayanamadım hasta olcam ya 1 minik kare bitter çikolata yedim needeyim o kadarcık gaaaaçamak neyin olur dedim
benimkide oturup kendi yapıyo yawwwww,anasının gönderdiği tatlıları buzluktan çıkarıp çıkarıp şerbetliyo yiyoooooo,Allahım yaaaaaaa
anası memleketten gelirken sanki burda un,şeker yokmuş gibi,bir kasa baklavayla,börekle geliyo yawwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?