60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pek bozuldular emme yemedim yaww,kimsede yemedii,erimeye terkettikkkk,akşama götürüp dondurucuyaaa koycam adama dönerse kızıma veririmmmmm,öfff adama diyette yaptırmıyolar heeeeeee

hellal sana yafriim gel öpem
hee tatlı gördükçe pilateste çektiğin sıkıntılar aklına gelsin

evet ben gözümlen gördüm gerçekten de salata yiyordu

bıldırcın diyem sana ismininbaşharflari onu hatırlattı nidense
yaffrim 2.5 kilo yağı ne kadar sürede veririm ben sencee hee ayrıyetten hamilelik düşünüyorum ilk aylar yine spor ve diyetle yüzde 20 ye düşürebilirmiyim offf kızz 7 aydır uğraşıyorum. yüzde 20 olsa rahat nefes alcemm

olmaazzzz canım çünkü bir kaşık alırsa fambıkk devamını getirir durduramaz kendini ya hepsini yiyecek yada hiç yemeyecek tanıyorum kendisini az buçuk

:)))) ben o konuda çok iradeliyim galiba
bir kaşık alır bırakırım hiç gerisini canım istemez

:) bıldırcın olabülü
tatlım bence iki aylık sürede tertemiz verebilirsin bebiş için de sürecin uzun olması iyi bence
hem sağlık açısından iyi hem de vücut bozulmuyor süreç uzun olunca

:)))) ben o konuda çok iradeliyim galiba
bir kaşık alır bırakırım hiç gerisini canım istemez

bıldırcınım zati bizde 1 kaşık alıp bırakabilseydik zati senin gibi olurduk ama
bizzzzzz 1 kaşıkla yetinmeyizzzz
hepiciğini yerizzzzzzz
ama artık he. yemiyoruz tam 7 aydır ne şeker ne tatlı yemedim ben. bi kere geçen ay bitterr yedim tüm gün midem bulandı heç yemiyorum tatlı kendim pekmezli tatlılar yapıyorum :81:

Eki Görüntüle 203359

Receb’in ilk cuma gecesine Regaib gecesi denir. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ragibetler [ihsanlar, ikramlar] yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir.

Rabbim, hepimizin dualarını kabul eylesin.. Kandiliniz mübarek olsun….

:) bıldırcın olabülü
tatlım bence iki aylık sürede tertemiz verebilirsin bebiş için de sürecin uzun olması iyi bence
hem sağlık açısından iyi hem de vücut bozulmuyor süreç uzun olunca

ben gebelikte koll göğüs devamlı çalışcam ilk aylar ters mekik ile sırt çalışcam eskidende çalıştığım şeyler zaten. yürüyüş yapcem bulabilirsem hamile pilatesi videoları onları yapcem yan gelip yatmıcemm tatlı yemicem kızartma yok esmer unlu olur hamurişleri yine sağlıklı mevsimlik sebzeler meyveler olucek. artıkın korunmuyoruz hamile kalabülürümm
doğumdan sonra çabuk toparlanmak şimdiki halime gelmek istiyorum.
sarkmayı yumuşamayı doğumdan sonra egzersizle toplarım. şimdide çok olmadı zati

ilk bebiş mi olcak hayırlısıyla?

benim tartım yağ-kas-su ölçüyor ve umarım doğru ölçüyordur.

yağ oranım : yüzde 28.4

kas oranım : yüzde 34.8

su oranım : yüzde 50. küsuratı unuttum. nasıl sence çok mu kötü ?

Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, cerry domates, salatalık, çay
Ara: Ada çayı, kuşburnu çayı
Öğlen: 1 tane puğaça
Araortakallı irmik tatlısı ( az şekerli, az yağlı; bugünlük kaçamağım )

Akşam için beyaz peynirli salata yemeği düşünüyorum.
Ara olarakta meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…