yoli doli hoşgeldin cicim şekerim balım kaymaklım
hoşbulduk nügücüm. ay çok yorgunum. sabahın beş bucuğundan beri ayaktayım ve bu akşam da kursum var. çokta uykum var ya. bittim ben
Ara ogun
1 kase salata limonlu yasız
pek bozuldular emme yemedim yaww,kimsede yemedii,erimeye terkettikkkk,akşama götürüp dondurucuyaaa koycam adama dönerse kızıma veririmmmmm,öfff adama diyette yaptırmıyolar heeeeeee
bir kaşık al sadece gerisini bırak çiçeğim
evet ben gözümlen gördüm gerçekten de salata yiyordu
olmaazzzz canım çünkü bir kaşık alırsa fambıkk devamını getirirdurduramaz kendini ya hepsini yiyecek yada hiç yemeyecek tanıyorum kendisini az buçuk
hellal sana yafriimgel öpem
hee tatlı gördükçe pilateste çektiğin sıkıntılar aklına gelsin
bıldırcın diyem sana ismininbaşharflari onu hatırlattı nidense
yaffrim 2.5 kilo yağı ne kadar sürede veririm ben sencee heeayrıyetten hamilelik düşünüyorum ilk aylar yine spor ve diyetle yüzde 20 ye düşürebilirmiyim offf kızz 7 aydır uğraşıyorum. yüzde 20 olsa rahat nefes alcemm
:)))) ben o konuda çok iradeliyim galiba
bir kaşık alır bırakırım hiç gerisini canım istemez
aboovvv gerçektende bitmişsin kuzum ya kurs işi kötü olmuş
Ben hiç belimi basenimi bilmiorum ya ölçmek lazım aslında... Daha doğrusu ölçtürmek... Belim kopucak da basenden eriomuyum ona bakmak şart...
:) bıldırcın olabülü
tatlım bence iki aylık sürede tertemiz verebilirsin bebiş için de sürecin uzun olması iyi bence
hem sağlık açısından iyi hem de vücut bozulmuyor süreç uzun olunca
ben gebelikte koll göğüs devamlı çalışcam ilk aylar ters mekik ile sırt çalışcam eskidende çalıştığım şeyler zaten. Yürüyüş yapcem bulabilirsem hamile pilatesi videoları onları yapcem yan gelip yatmıcemm tatlı yemicem kızartma yok esmer unlu olur hamurişleri yine sağlıklı mevsimlik sebzeler meyveler olucek. Artıkın korunmuyoruz hamile kalabülürümm
Doğumdan sonra çabuk toparlanmak şimdiki halime gelmek istiyorum.
Sarkmayı yumuşamayı doğumdan sonra egzersizle toplarım. şimdide çok olmadı zati
:)))) ben o konuda çok iradeliyim galiba
bir kaşık alır bırakırım hiç gerisini canım istemez
ilk bebiş mi olcak hayırlısıyla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?