Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, cerry domates, salatalık, çay
Ara: Ada çayı, kuşburnu çayı
Öğlen: 1 tane puğaça
Ara ortakallı irmik tatlısı ( az şekerli, az yağlı; bugünlük kaçamağım )
Akşam için beyaz peynirli salata yemeği düşünüyorum.
Ara olarakta meyve
Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, cerry domates, salatalık, çay
Ara: Ada çayı, kuşburnu çayı
Öğlen: 1 tane puğaça
Ara ortakallı irmik tatlısı ( az şekerli, az yağlı; bugünlük kaçamağım )
Akşam için beyaz peynirli salata yemeği düşünüyorum.
Ara olarakta meyve
Canım benm rahat 100 vardr
afiyet olsun cnm ama olmadııı şimdiii.ne bunlar cnm hepsi ara öğün gibi valla. hani çorba hani sebze yemeği et yemeği yada bakliyat yemeği.hele hele en büyük sorun süt yoğurt yok kasların erir gider cnm böle olmaz ki.
herşeyden yiyerek dengeli beslenmek lazım öğlen poğaça yemişsin o zaten yağlı bide irmik tatlısı yemişsin o da yağlı. akşam sen salatanın yanına ya ton balığı al cnm yada bi sebze yemeği yap.
bide 1 dilim ekmek yemişsin sadece poğaçada olmasa hiç karbon hidrat yok denilebilir.
cnm dikkatli ol böle sağlığındna olursun bak arkadaşların menülerindne örnek al. biz bu kiloları aç kalarak deil her şeyden yiyerek verdik cnm kolay gelsin
yok daha neler ! 84 ü geçerse obezsin. sen o kadar kilolumusun ki bacüm
akşam ölçte rahatla :))
Komşu getirince birazcık yiiyim dedim. fazla yemedim
ama bugun dışında tatlı şekerli şeyler yemedim. hep bol su çaylar meyve. 1 de ana yemek oda az zaten. ben hep çikoltalı şeyleri çok sevdiğim için kilo veremiyordum. çok harejktlıyım hep yururum bi yerlere giderken uzak da olsa. çikolata yediğimden kilo verrmiyorum hep olduğum gibi kalıyordum. şuan 64 kiloyum hedefim 58 olmak. 60 dahi olsam o bile makbul geçer şimdilik :)
ilk defa doğru düzgün diyete başladım
yok kısss yanlış ölmüşündür. olamaz okadar kilolu deilsin kiİş yerindeki metreyle ölçtüm şimdi 103 çıktı
Keşke benım de 70 lerde olsa
yok daha neler ! 84 ü geçerse obezsin. sen o kadar kilolumusun ki bacüm
akşam ölçte rahatla :))
evet çok haklısın canım. her gün konfleks yıyordum special k. süt hergün tüketirim. ana yemek akşama kaldı. bugunlük biraz böyle oldu çünkü final haftasındayım okulda yemek yemek istemedim bende puğaça yedim. evde akşama dengeli beslenim diye. normalde sabları yumurtada yerim arada. günde 2 öğün mutlaka meyvede yerim ama malesef bugunlük böyle oldu.
hellal sana yafriimgel öpem
hee tatlı gördükçe pilateste çektiğin sıkıntılar aklına gelsin
olmaazzzz canım çünkü bir kaşık alırsa fambıkk devamını getirirdurduramaz kendini ya hepsini yiyecek yada hiç yemeyecek tanıyorum kendisini az buçuk
bende öleydim cnm çikolata ve tatlılar yüzünden di kilolarım.bende 64 .tüm ama verdim şükür ama sağlıklı beslenerek hem tatlı yiyim hemde zayflıyım olmuo cnm.inş verirsin ama burdaki tavsiyeleri mutlaka dikkate al cnm
yok kısss yanlış ölmüşündür. olamaz okadar kilolu deilsin kiakşam evde tekrar ölç benm bile 64 kiloyken 76ydı şimdi 67 ye düştü olamaz okadar bence seninkii
senın bı yannsn olmasın ya mankenler bıle 90 60 90 oluo :) yanı 90 olması lazım
sen basenden bahsediyorsun onlar beldenn:86:
slmkızlar leslimi yaptım karın videomu yaptım şimdi kave leblebi ve kayısı yiyorum buyrun gelin yiyelim
tatlım biz belden bahsedioruz bel 60 olması lazım mankenlere göre. basen 90 olamlı. sen nereni ölçtün?benm basenimde 103 tü.şimdi 96.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?