60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bana hurma verdilerrrrr
nasıl makbule geçtiiiiii
bu arada kızlar haftasonu yaprak aldım 250şer gramlık ayrı ayrı poşetledim buzluğa attım.salamura yapıp saklıyormuış millet o zararlı diye böyle yapacam
kışın çıkarır çıkarır sarma yaparım zeytinyağlı ne güzel olur
biraz da enginar falan alıp buzluğa atsam
geçen gün portakallı limonlu enginar yaptım bol soğanlı çok güzel oldu

yanii sana ne diyeyim kızzz yağ oranım yüzde 19 diyosun sen naptın uzmanlar en az yüzde 20 diyor
bide zayıflıcakmış
belin kalınsa bel basen çalışırsın incelir off offf bide böyle sağlıklı genç güzel olup kendini beyenmeyenler olmuyomu ne diyem ben size heee

eee şeyyy ımmm biliyorum olmaması lazım ama ben anne olduktan sonra yağımı yüzde 18-19 arası tutsam olurmu başarabilirmiyim hee ne dersin. 4 kilo daha yağ vermem lazım.
tam istediğim yağ miktarındasın dostum ama sağlıklı değilmiş bebek istiyorum bende yüzde 20 den aşarı olmaz dediler :26:
ya şimdi ben gebelikte diyetisyene gitcem koşmam riske atmamak için ama yürürüm listeme uyarım. acep yağım çok artarmı benim sonrasında bu seviyeye kolay gelirmiyim doğumdan sonra kısa zamanda bu duruma gelsem yeter valla gerisini hallederim nasılsa

Ben hiç belimi basenimi bilmiorum ya ölçmek lazım aslında... Daha doğrusu ölçtürmek... Belim kopucak da basenden eriomuyum ona bakmak şart...

kızlar ben şimdi dişçiye gıdıyorum yürüyerek gıdecegım..bu arada hiç sölemeyım çok fena bır kacamak yaptım:78::78::78::78:utanıyom anem napım ya o dolapta durdukca şeytan durttu bıtek dayanamadıgım şey dondurma ya ama öle böle degıl bayagı yedım yanı doyana kadar:78::78::78: sölemıcektım de mi ben:) o yuzden ben cezalıyım şimdi bu sıcakta yuruyerek gıdecem yaklasık yarım saattlık bır mesafede hastane...akşamada marul yıcem

öyle valla manken gibi olmak istiyo boyuda var fizikte süper çocukluktan beri sporla içe olunca mükemmele alışmışya acuk bir milim yağ alsa tahammül edemiyo

sorma canım aynen yaaa
ben alışmışım ince olmaya
üniversiteden mezun olduğumda 49 kiloydum düşün ya
sonra iş hayatı derken 54e çıktım
zaten tiroid hastasıyım kilo alıyorum ilaçlarım falan var mecburen kullandığım
o yüzden 61e kadar çıktım hal böyle olunca 36 bedene giremiyorum artık çok moralim bozuluyor
insanın sağlıklı olması birinci kural
ikinci kural da kendisi ile barışık olması ve kendisini beğenmesi bence

arkadaşın kızı dondurma getirmişşşşşşşşşşşş,hepimizeeee,öff yemek istemiyorum ama baskı halindeyimmmm

pek bozuldular emme yemedim yaww,kimsede yemedii,erimeye terkettikkkk,akşama götürüp dondurucuyaaa koycam adama dönerse kızıma veririmmmmm,öfff adama diyette yaptırmıyolar heeeeeee

offff... yoruldum beeaaaa...
mutfak dolaplarını yerleştiriorum siliorum fln ne zor işyaa...
pirinç kutusunu boşalt yıka kurula tekrar doldur.mercimek kutusunu boşalt yıka kurula tekrar doldur. fasulye kutusunu boşalt yıka kurula tekrar doldur..ööffff
daral geldiiibu arada mutfaktaykene bi bamya çorbası yaptım azcık dinleneyim die otturdum geçmişi okudum. şimdik mutfağa geri döneyimm
3 dolap var daha offf

merhaba kızçeler..
nasılsınız bakalım. ben ofise geç geldim dışarıdaydım bugün. yarında yokum sizi seviyorum.
beni özleyin anacım

arkadaşın kızı dondurma getirmişşşşşşşşşşşş,hepimizeeee,öff yemek istemiyorum ama baskı halindeyimmmm

Rejim karşıtları... Her zaman her yerde karşına çıkabilir. Seni şişmanlatmak istiyolar, oyuna gelme famircim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…