meyveli kefirde şeker vardır canım içebiliyosan sade iç içemiyosan zorlama
haftada 1 kere olur ama çok olmasın tabak tabak yeme yanii
ton balığını ben süzüp yiyorum salatada sevmem. sana kalmış nasıl seversen öyle yersin
ok cnm meyveli kefir yok.tıon balığını ara olaramı yiyosun yoksam yemeklerin yanındamı yiyosn?eşim öğle yemeğine kumpir getirmiş içinde rus salatsı,ketçep,mayonez,kaşar var mısır vardı.bernde yemedim.neden bana sormadın yermisin diye söylendim kızdım vee yemedim tabeee eşimde bana kızdı sinir küpü oldu aldı kendisininkiinde benimkinide çöpe attı kavga ettikuff yaa neden böle yaparlarki bilemedim ben
belencırtıl %19 yag oranım mı vr dedın
Daha ne ıstıosun yavrukuşum ahh ahh bnm oyle olaydı
boyun 167 kilom 57,5 şu an
yağ oranım %19
belim fazla kalın ayrıca basenlerimden şikayetçiyim biraz hareket edince veya 1-2kg verince hemen forma giriyorum istediğim ölçüye ulaşıyorum
mesela 2 yıl önce 54 kiloydum o zaman bel çevresi 62ye düşmüştü şu an 68:95:
fıstığım azcık daha iyi olabilirim dedim ya belim falan çok kalınlaşıyor anında yağ bağlıyorummm
ok cnm meyveli kefir yok.tıon balığını ara olaramı yiyosun yoksam yemeklerin yanındamı yiyosn?eşim öğle yemeğine kumpir getirmiş içinde rus salatsı,ketçep,mayonez,kaşar var mısır vardı.bernde yemedim.neden bana sormadın yermisin diye söylendim kızdım vee yemedim tabeee eşimde bana kızdı sinir küpü oldu aldı kendisininkiinde benimkinide çöpe attı kavga ettikuff yaa neden böle yaparlarki bilemedim ben
yağı süzülmüş ton balığı ekmek salata ana öğün yiyorum canım
kumpir patatesliya çok acıktırır insanı hem bolca mayonez ketçapta koyuyolar çok kalorili oluyo iyi olmuş yememişin
Bağlıyacak yağ yok gibi ama orana bakılırsa valla
öyle valla manken gibi olmak istiyo boyuda var fizikte süper çocukluktan beri sporla içe olunca mükemmele alışmışya acuk bir milim yağ alsa tahammül edemiyo
arkadaşın kızı dondurma getirmişşşşşşşşşşşş,hepimizeeee,öff yemek istemiyorum ama baskı halindeyimmmm
merhaba kızçeler..
nasılsınız bakalım. ben ofise geç geldim dışarıdaydım bugün. yarında yokum sizi seviyorum.
beni özleyin anacım
arkadaşın kızı dondurma getirmişşşşşşşşşşşş,hepimizeeee,öff yemek istemiyorum ama baskı halindeyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?