60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben emzirdigim için fazla kısamıyorum kendimi hele bi kısım başımdakiler döver beni sütümü cok etkilemicek diyet listeniz varmı ltfn yardımcı olabilirmisiniz.

tatlım Allah bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin öncelikle
benim düşüncem pekmezli ballı kayısılı cevizli birşeylerle ara öğün yapmalısın.ben burdaki bacılar kadar iyi anlamam ama süt yapan cinsten bunları tavsiye edebilirim sana
tarçın ye sabahları birer kaşık benim kuzenim öyle yapmıştı emzirirken hem şekerini ayarlamış olursun hem de bünyene iyi gelir

kız belencırtılll sen şimdi arkadaşına bizim kişiliklerimiz hakkında yorum da yapıyosundurr gerçi tanıdığın kadarıyla tabiiii,sende yeni sayılırsın daa

:))))kendisini daha çok seni rezil edecem o sayfadaki hatunlara diye tehdit ediyorum şu sıralar.
sayemde zayıflayacak vallaha

arkadaşım tebrik ediyorum seni azimlisin demek ama kendini hasta edecek kadar derdin neydi ,kilo güzellik için değer diyecen ama ,sağlık ta önemli....

arkadaşlar ben alalı bir hafta oldu bi etkisini görmedim ve bitti acaba yanlışmı kullandım,bu kadar çabuk bitermi ya,bi okadar da külfetli bi fiyat nediyosunuz bu konuyla ilgili acil cevap.....

ölçüm makinaları var benimkini diyetisyen ölçüyo ordan biliyorum ama sonuçta sen görüyosun vücudunu sağlıklı beslenme ile sporla veriliyosa kilolar zaten yavaş gidiyo kastada birmiktar artış oluyo çünkü o sebepten tartıda rakamlar çabuk inmiyo kilon kaç canım. emziriyosan bizim gibi beslenemezsin sütün kesilir. emziriyomusun

sayfanın demirbaşları da burda hep
nugişş
famircik
hugocuk

çalışıyozz bacıı nedenkkk akşama kadr bilg başındayızz,arad iş gelirse iş yapıyozzzz,yoksa oturdur,gazete oku oku bitiyyy,diiz izle bitiyyyy,ama muhabbet bitmiyyyy,o nedenlen burdayızzzzz:13:
neruşumm,yolimm,kukim de olaydıııııııı

tşkler cnm allah yardımcımız olsun umarım :44: bayrama kadar normal kiloma dönerim

senin boyun kaç canım. yağ oranını ölçtürdünmü hiç biliyomusun

boyun 167 kilom 57,5 şu an
yağ oranım %19
belim fazla kalın ayrıca basenlerimden şikayetçiyim biraz hareket edince veya 1-2kg verince hemen forma giriyorum istediğim ölçüye ulaşıyorum
mesela 2 yıl önce 54 kiloydum o zaman bel çevresi 62ye düşmüştü şu an 68:95:

evt cnm emziriyorum 170 boy 69 kilo ya en azından hamile kaldıgım kiloyu bulursan benden mutlusu yok demektir

delü yaa

ben de sizin gibi olmak istiyoruuuuuum
işim çok stresliiiiiiii
şu an hem rapor yazıyorum hem buraya
yakında raporlara sizi yazcammmmmm iyicene psikolojik delüye bağliyim de rahatlıyim dimiiiii

uzak kalma diye bişey yok hamurişide olur ancak beyaz un olmamalı. esmer unları tercih etmelisin şeker yok pekmez kuru meyveler veya gerçi o da çok iyimi tartışılır ama esmer şeker kullanacaksın. pirinç yerine bulgur veya kabuklu pirinç olucak patatesten uzak duracaksın. kullandığın yağ miktarına dikkat edeceksin. kızartma yerine aynı işlemi biz fırınlıyoruz çok güzel oluyo
yaz geldi burda arkadaşlar sebzeleri 1 kaşık yağda fırınlıyo yanında sarımsaklı yoğurt çok güzel oluyo. veya yaprak sarma içine az yağ koyarsan bulgurlu yaparsan hiç sorun değil
haa bunların kalorisi yokmu elbette var hemde az değil çok fark yok yani ama beyaz un patates pirinç kızartma fastfood yani işlenmiş yiyeceklerin kana karışma hızı yüksektir insülini çıkarır sonra ani düşürür tekrar çabuk acıkırsın. misal pizza yedin cola içtin inan 3 saati bulmadan canın tatlı bişey çekecek içecek olabilir yiyecek olabilir ama isteyecek. halbuki pizzayı esmerunlu azyağlı olsa yanında ayran olsa bu sağlıklı bir öğün olabilir acıktırmaz daha az yiyerek doyarsın çabuk acıkmazsın. esmer işlenmemiş kompleks karbonhidratların kana karışma seviyesi yavaştır işlenmesi çabuk olmaz ayrıca vücuttaki şekerin bile kana daha yavaş karışmasını sağlarlar o yüzden ömür boyu hergün işlenmemiş karbonhidrat alınmalı beyaz işlenmişte alınabilir yeterki esmerde olsun işlenmesi uzun sürsün.
kalori olarak değerlendirmiyorum zaten spor olduğu sürece sağlıklı besleno işlenmemiş gıdaları sebze ve meyveleri tercih ediyo bunlar çok yer tutuyosa beslenmede kalori hesabıyla işimiz olmaz zaten

kızlar ben emzirdigim için fazla kısamıyorum kendimi hele bi kısım başımdakiler döver beni sütümü cok etkilemicek diyet listeniz varmı ltfn yardımcı olabilirmisiniz.

nette emziren anne diyeti var doktor vermiş sen ona bak ona uygun beslenirsin.
birde tavsiyem kefir iç çok süt yapar hem çok sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…