kızlar ben emzirdigim için fazla kısamıyorum kendimi hele bi kısım başımdakiler döverbeni sütümü cok etkilemicek diyet listeniz varmı ltfn yardımcı olabilirmisiniz.
kız belencırtılll sen şimdi arkadaşına bizim kişiliklerimiz hakkında yorum da yapıyosundurr gerçi tanıdığın kadarıyla tabiiii,sende yeni sayılırsın daa
fistuuuuuuk yavruuuum seksü bağyan
tokken akşamları 62 açken sabahları 60 kiloyum ayrıca 10 gün sıkı rejim yaptım 59 olabıldım ancak...
bu diyet işi bana göre değil kızlar 10 gün rejim yaptım 1 hafta hasta yattım...size kolay gelsin...
fistuuuuuuk yavruuuum seksü bağyan
bend ebugünlerde daha bir hevesli biniyom kızzzzzz,acaba havalr güzel ya ondan mı kineeeee
slm arkadaşlar bu grubu yeni gördüm . bende şuan 69 kiloyum dogum yapalım 2 bile olmadı henüz ama 65 olmam lazım en azından hamile kaldıgım kiloya dönmeliyim 170 boyundayım ideal kilom 65 olarak cıkıyo sizce boyuma göre iyimi bide yag oranını nasıl anlıyosunuz.
sayfanın demirbaşları da burda hep
nugişş
famircik
hugocuk
tatlım Allah bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin öncelikle
benim düşüncem pekmezli ballı kayısılı cevizli birşeylerle ara öğün yapmalısın.ben burdaki bacılar kadar iyi anlamam ama süt yapan cinsten bunları tavsiye edebilirim sana
tarçın ye sabahları birer kaşık benim kuzenim öyle yapmıştı emzirirken hem şekerini ayarlamış olursun hem de bünyene iyi gelir
bilmiyomkine burda havalar zaten gözelde ertesi güne daha güzel başlıyom ondanmıdır nedürrr:44:
senin boyun kaç canım. yağ oranını ölçtürdünmü hiç biliyomusun
ölçüm makinaları var benimkini diyetisyen ölçüyo ordan biliyorum ama sonuçta sen görüyosun vücudunu sağlıklı beslenme ile sporla veriliyosa kilolar zaten yavaş gidiyo kastada birmiktar artış oluyo çünkü o sebepten tartıda rakamlar çabuk inmiyo kilon kaç canım. emziriyosan bizim gibi beslenemezsin sütün kesilir. emziriyomusun
çalışıyozz bacıı nedenkkk akşama kadr bilg başındayızz,arad iş gelirse iş yapıyozzzz,yoksa oturdur,gazete oku oku bitiyyy,diiz izle bitiyyyy,ama muhabbet bitmiyyyy,o nedenlen burdayızzzzz:13:
neruşumm,yolimm,kukim de olaydıııııııı
çalışıyozz bacıı nedenkkk akşama kadr bilg başındayızz,arad iş gelirse iş yapıyozzzz,yoksa oturdur,gazete oku oku bitiyyy,diiz izle bitiyyyy,ama muhabbet bitmiyyyy,o nedenlen burdayızzzzz:13:
neruşumm,yolimm,kukim de olaydıııııııı
evet dogru diyosun bundan oncekı rejımım sporla beraber vermıştım 3 ayda 20 kilo vermıstım enazından ama dıyeti daima devam ettirmek gerekiyormuş bende bışı kalmamıştı ozmanlar ıyıydı sadece hatam dogru beslenmede uzak kaldım kısacası omrum boyunca aslında ekmekten uzak durmak hamur işinden ben bunu anladım ama bukez de başarırsam bunu devam edicem hamur işlerini yemıcem kararında bırakmaz lazım mış
kızlar ben emzirdigim için fazla kısamıyorum kendimi hele bi kısım başımdakiler döverbeni sütümü cok etkilemicek diyet listeniz varmı ltfn yardımcı olabilirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?