• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gnydn010.jpg

bence yürüme bandı all canımmm,lazerin çaresi ağda yaptırmak peki zayıflayamamanın çaresi neee bol elbiseler giymek miii:9:

öle tabi eşim dıyor onca bayan nasıl sabahın körunde kalkıyor yürüyor dıyor bana onları örnek verıyor bu seferde...[/QUOTE]

yaz ve bahar aylarında yürüyeblirsin ama ancakkkk,soğuk havalarda ne yapacaksnnn,diyeti ve sporu kısa süreli düşünmüyorsan yürüme bandını tercih et derimmm,hem insan dışarı çıkmaya üşeniyorrr,yani ben öyleyim evde hemn müsait anımda biniyorummm ,ardında duşa giriyorum

işe gelmiş bulunuyorum arkadaşlar sıradanlaşmış kahvaltımı yazayım hemen:21::21::21::21:
21 kuru üzüm
2 yeşil zeytin
2 ceviz içi
1 bıldırcın yumurtası
1 salatalık
1 kupa yeşil çay
1 kk peynir
1 buçuk dilim ç. ekmeği

benim pilates öğleden sonraya kaldı :27: yanlışlıkla videoyu kapattım :27: şimdi açılması uzun sürer daha öğlen yemeğimi yapcem markete gitmem lazım şimdi

Günaydın cannlar hepciğinize afiyetler olsunn...
Dün akşam; büyük kepek ekmeği arasına hindili yeşillikli sandviç
1 ayran
azıcık peynırlı salata...
Sabah; 1 dilim kepekli köy ekmeği( normal dilime göre birazcık uzun)
b.peynir
çok az domates
şekersiz çay
Y.çayım btmiş almam lazım yaaa...
Esas bombayı sölemedim:52: 300 gr vermişim... 60.5 çıktım sabah tartıda :52::52::52:
Havaya girmiyim ve geri almıyım diorum....

çok yorulmayacağın bişeyler hazırla canım :38:

böyle zamanlarda annemin fiks menüsü ;
mercimek çorbası
kadınbudu köfte( en son kızarttıgı patateslerle beraber fırına koyup üzerlerıne domates,biber koyup pişirir)
pilav
salata,kola,turşu vs..

bende eşime tepsi kebabı yapayım dedim oda olmaz dün kebap yemişler dedi.üffff karnı yarık,pirinç pilavı ,mercimek çorbası,lebeni (ayran çorbası soğuk soğuk):56:,bostana salata,karpuz,kavun, bu nasıl sizce nasıl olur.:26:

1 ayran
b.peynir
çok az domates
şekersiz çay
Esas bombayı sölemedim:52: 300 gr vermişim... 60.5 çıktım sabah tartıda :52::52::52:
:92::74::92::74::92::74::92::74::92::74::71::71::71::92::74::46::46::46:
işe gelmiş bulunuyorum arkadaşlar sıradanlaşmış kahvaltımı yazayım hemen:21::21::21::21:
21 kuru üzüm
2 yeşil zeytin
2 ceviz içi
1 bıldırcın yumurtası
1 salatalık
1 kupa yeşil çay
1 kk peynir
1 buçuk dilim ç. ekmeği
afiyet olsun canım benim...

1 ayran
b.peynir
çok az domates
şekersiz çay

tebrik ederim cnaımcım :66::66::66::66:
bu arada belini ölçtün mü ? ben bel diyordum sen kalça ölçüyordun 103 cm çıkınca da aglıyordun :60::60::60:
nedir son durum ? sonrasını okuyamadım sayfalar hızlı akmış çok yogundm :34:

1 ayran
b.peynir
çok az domates
şekersiz çay
tebrikler tatlımmmmmmm:74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::74::74::74:
bende eşime tepsi kebabı yapayım dedim oda olmaz dün kebap yemişler dedi.üffff karnı yarık,pirinç pilavı ,mercimek çorbası,lebeni (ayran çorbası soğuk soğuk):56:,bostana salata,karpuz,kavun, bu nasıl sizce nasıl olur.:26:

çok güzel olurrrrrr:56::56::56::56:

1 ayran
b.peynir
çok az domates
şekersiz çay

teprikleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:74::92::74::92::74::92::74::92::74::92::74::92::74::92::74::92::74::92::74::92:
akşammm sulu şeyler ye,sebze ye bacımmmm,öptüm seniiii:54:

herkeze günaydın nasılsınız bugün ben iyiyim akşam yine kötü oldum ama panik tuttu beni çokkötüydüm bi ara sonra kendimi kızımın odasına attım kıyafetlerini düzenledim sonra bi baktım geçmiş saat 11:20 de koşu bandına bindim sırf hugo ve fambık geldiği için aklıma :1:açılırım belki diye 25 dk bindim duşumu aldım saçımı bile kurutmadan yattım yine 100 e kadar sayacaktımki sayamadım heralde uyumuşum.zaten çok uykum vardı ondan heralde değilse hayatta hemen uyuyamam.
akşam
1 fambık tavuk çorbası :1:
salata
karnıyarık sadece patlıcanı çok az yağlı
sonrasında
küçük bir elma
bir bardak süt
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
dereotu-maydanoz
2 kk peynir
2 zeytin
1 dilim lıght tost ekmeği

afiyet olsun cnm ama şu sporunuzu gündüz yapın yaa östrojen hormonunu azaltıyormuş zaten menopozda azalacak:20:

tebrik ederim cnaımcım :66::66::66::66:
bu arada belini ölçtün mü ? ben bel diyordum sen kalça ölçüyordun 103 cm çıkınca da aglıyordun :60::60::60:
nedir son durum ? sonrasını okuyamadım sayfalar hızlı akmış çok yogundm :34:

Canım basenımı de belımı de iş yerindeki metal metreyle ölçtüm hani şu yuvarlak olan içinde mekanızması var ıcınde toplanıo :1: komedıyım ya allahtan kımse gormedı :1:
Belimde 70 cıktı onunla... Evde ölçebileceğim bişe yok bugun ananeme gidicem onda vardır dıe dusunuorum varsa ölçerim artık...

benım 4 ay önceki ölçülerım gelınlık provasında almıslardı 95-75-95 di anacım bende de ne bel varmıs yaa şuan bilmiyorum 3 kılo almıstım durum vahım olabilir:43::43::43:

akşam panik halindeyken keşke hugocukla fambınn numaraları olsaydı arasaydımda rahatlasaydım dedim kendi kendime :44:

herkeze günaydın nasılsınız bugün ben iyiyim akşam yine kötü oldum ama panik tuttu beni çokkötüydüm bi ara sonra kendimi kızımın odasına attım kıyafetlerini düzenledim sonra bi baktım geçmiş saat 11:20 de koşu bandına bindim sırf hugo ve fambık geldiği için aklıma :1:açılırım belki diye 25 dk bindim duşumu aldım saçımı bile kurutmadan yattım yine 100 e kadar sayacaktımki sayamadım heralde uyumuşum.zaten çok uykum vardı ondan heralde değilse hayatta hemen uyuyamam.
akşam
1 fambık tavuk çorbası :1:
salata
karnıyarık sadece patlıcanı çok az yağlı
sonrasında
küçük bir elma
bir bardak süt
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
dereotu-maydanoz
2 kk peynir
2 zeytin
1 dilim lıght tost ekmeği

nugicimm afiyet osuun tatlımmmm:16:bak ben hafta içi sporra başladım yaa,acayip yorgunluk vrar üzerimde,haftasonu yaptığımdaa okadar yorgunluk olmuyordu,yani spor yapman vücudunu yorar ve daha çabuk uyursunnn bence devam et tatlım sen

Back
X