• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neruşum aşk olsun anmazmıyım seni hatta dedim ara veterineri kömür için dedim kızdım veterinere. onunla ilgileniyosundur dedim. hiç unuturmuyum seni aşkolsun :43:

söz konuus kömür oluncaaa menrak etti seni evet şahidimmmmm:86::86::86:iyiki kedin var kızzzz:9:

basından açıklama:86::86::86:
yaww arkadaşlarrrrrrrr , siz benimmm künefe ve iskender yiyeceğime inanıyomusunuzzz yaniiiiii:63:bu loxiii kendi azimli olamıyo yaaa,benide yoldan çıkaramıyo yaaa böle bir yol bulmuş işteeee:63::63:hem benim evimde internet yoktur yawww,o saatlerde yürüme bandımda regl halimlen 35 dk yürüyodummmmmm bennnnnn:66::66::66:

1.5 iskender deyince şaşırdım garip geldi ama ne biilem kafam karıştı :27:

hemencikk akşam menümü yazimmmmm
6 yk etli patlıcan yemeği
2 dlm çok taahıllı eppek
3 yk light yoğurt
yedimmm

35 dk yürüme bandında yürüdümmm:66::66:

ardından 1 dlm karpuz
5-6 adet kiraz
1 hurma yedimmm

sabah kaffaltımm
1 kk light peynir
2 yeşil zeytin
1 dlm çok tahıllı ekmek
1 lokma kandil simidi
1 biber
yedimmmm:66:

kızlar şimdi sıze günün sorusu gelıyor....malumunuz koşu bantlarının fıyatları yüksek diyorum ki sizce koşu bandı mı alayım yoksam lazer epilasyon mu yaptırayım hangısıne ıhtıyacın varsa o demeyin çünkü ikiside olsa tabıkı ii olur ama kocamı iflas ettıremem şuan:78::78:

kızlar akşama misafirim var ve ben ne yapacığa daha karar veremedim.:26::26:fikri olan varmı.gelenlerin hepsi oruçlu...:26:

böyle zamanlarda annemin fiks menüsü ;
mercimek çorbası
kadınbudu köfte( en son kızarttıgı patateslerle beraber fırına koyup üzerlerıne domates,biber koyup pişirir)
pilav
salata,kola,turşu vs..

Son düzenleme:
günaydın topişlerrr.gözlerim mahmur hala ,zor uyanıyom yaw.
dün yediklerimi yazmaya başlayayım.
öğle:
1,5 adet fırında tavuk pirzola(derisiz tabi)
1 tbk yeşil mercimek salatası
2 brd ayran
tam bugday ekmeği 2 dlm kadar

akşam: 2 tavuk pirzola
birkaç kaşık mercimek salatası
3 dlm kadar ekmek
yarım çay bardağı tuzsuz fıstık
akşam yemeğimi 18:30 gibi yedim,ondan sonra bişey atmadım ağzıma.
dışarda 40 dk kadar da yürüyüş yaptım.

kahvaltıda ne yiyeceğime karar vermedim daha,evde paket ekmek de yok mecburen beyaz ekmek yiyecem,ufff:59::59:

güzel menü tepriklerrrr bacıııı:16:

kızlar şimdi sıze günün sorusu gelıyor....malumunuz koşu bantlarının fıyatları yüksek diyorum ki sizce koşu bandı mı alayım yoksam lazer epilasyon mu yaptırayım hangısıne ıhtıyacın varsa o demeyin çünkü ikiside olsa tabıkı ii olur ama kocamı iflas ettıremem şuan:78::78:

bence yürüme bandı all canımmm,lazerin çaresi ağda yaptırmak peki zayıflayamamanın çaresi neee bol elbiseler giymek miii:9:

ilginç bir soru. lazer epilasyon yaptırırsan dışarda yürüyüşünü yaparsın

bence yürüme bandı all canımmm,lazerin çaresi ağda yaptırmak peki zayıflayamamanın çaresi neee bol elbiseler giymek miii:9:[/QUOTE]

öle tabi eşim dıyor onca bayan nasıl sabahın körunde kalkıyor yürüyor dıyor bana onları örnek verıyor bu seferde...

Back
X