60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar cicişler :9:
hemen kayfaltımı yazayım: 1 dilim esmer ekmek 7 erik 1 hurma 1 bardak yeşilçay kirazsapı avakado karışımı çay 1 dilim peynir domatizz salatalık 1yumurtadan az yağlı kekikli kurunaneli omlet :56:
ayy sabahları çok dinç kalkıyorum. sporun verdiği yorgıunluk halsizlik yok kefir çok işe yaradı çok :52:
günaydın afiyet olsun balım
günaydın topişlerrr.gözlerim mahmur hala ,zor uyanıyom yaw.
dün yediklerimi yazmaya başlayayım.
öğle:
1,5 adet fırında tavuk pirzola(derisiz tabi)
1 tbk yeşil mercimek salatası
2 brd ayran
tam bugday ekmeği 2 dlm kadar

akşam: 2 tavuk pirzola
birkaç kaşık mercimek salatası
3 dlm kadar ekmek
yarım çay bardağı tuzsuz fıstık
akşam yemeğimi 18:30 gibi yedim,ondan sonra bişey atmadım ağzıma.
dışarda 40 dk kadar da yürüyüş yaptım.

kahvaltıda ne yiyeceğime karar vermedim daha,evde paket ekmek de yok mecburen beyaz ekmek yiyecem,ufff:59::59:

afiyet olsun loxii

günaydın :3: kızllar bende yazım bugünki menümi size....
sabah
bir bardak tarcınlı süt
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öglen
1 porsiyon zeytinyaglı kabak (az yaglı)
1 kase yogurt
taze nane bir tutam
1 dilim ekmek
arada 6 7 tane fındık 2 3 kaysı
akşam 1 kase mercimek corbası
1 tane lahmacun bol salata yatarken 1 bardak süt ( mecburen emziriyorum ya):31:34:

kızlar akşama misafirim var ve ben ne yapacığa daha karar veremedim.:26::26:fikri olan varmı.gelenlerin hepsi oruçlu...:26:
cimcimecim aaa seni niye yoruyolar ya:20::20::20::20::47: valla hamıleliğimin ilk 3 ayı uyudum eşime dehi yemek yapmazdım kendimde sut içer mandalın yerdim midem almazdım 3 kilo vermistim o günleri hatırladım çok zordu. hugonun dediği doğru al bolca tavuk baget but ne istersen biraz sebzelerle ve baharatla harmanla at fırına , çorba salata yeterde artar, accık naz yap emme "ay çok midem bulanıy bu hamılelikte başım döndü iş yerindede bi yoruldum bi yorldum de nolur kusuruma bakmayın ah ah de:60::60::60::60::60::60::60:yap bak haa

kızlar şimdi sıze günün sorusu gelıyor....malumunuz koşu bantlarının fıyatları yüksek diyorum ki sizce koşu bandı mı alayım yoksam lazer epilasyon mu yaptırayım hangısıne ıhtıyacın varsa o demeyin çünkü ikiside olsa tabıkı ii olur ama kocamı iflas ettıremem şuan:78::78:

bence lazer yaptır sporu istedikten sonra her yerde yaparsın evde kosu bandı olupta hala spor yapmayanlar var, evinde kosu bandı olmayıpta düzenli yuruyen insanlar var canım yani önemli olan istemek . bebeginde yok zaten alanya gibi yerde in sahil yoluna ohh yürü kim kime dum duma ben küçük bir ilçedeyim inan konyaya gittimmi yürürüm ama burda herkes yorum yapıyo zaten bakanlar hocanım nereye diyenler abuk gubuk maydonozlar ,zayıfsın ne yoruyon kendini falan markete bile arabayla giderim
alanyada tüylü olmak farklı canımcım o rus kızların arasında biz sık sık alanyada oluruz eşimin ailesi orda dolmusta bile puruzsu kılsız insanlan ya kendimden nefret ederim orda bide çok kilomuz yok allaha sükür 6-8 kilocuk (tüm bayanların verecek 5 kilosu hayat boyu olurmuş) orda mecbur bacaklar her zaman temiz olmalı her an açık , lazer çok rahat 2 ay hiç tüy yok sonra yavas yavas çıkar ama tüy gibi yine etek giyersin kimsenin ilgisini çekecek renkte ve kalınlıkta değildir, baya açıkladım canım çenem düstü :1::1::1::1::1:

ben henuz kahvaltımı etmedım suan biberıye ve funda yapragından olusan karısımı içiyorum 10 dk sonra plates baslar bu ebrunun sesi benı delı edıyor ama napım :66::66:

cimcimecim aaa seni niye yoruyolar ya:20::20::20::20::47: valla hamıleliğimin ilk 3 ayı uyudum eşime dehi yemek yapmazdım kendimde sut içer mandalın yerdim midem almazdım 3 kilo vermistim o günleri hatırladım çok zordu. hugonun dediği doğru al bolca tavuk baget but ne istersen biraz sebzelerle ve baharatla harmanla at fırına , çorba salata yeterde artar, accık naz yap emme "ay çok midem bulanıy bu hamılelikte başım döndü iş yerindede bi yoruldum bi yorldum de nolur kusuruma bakmayın ah ah de:60::60::60::60::60::60::60:yap bak haa

bence lazer yaptır sporu istedikten sonra her yerde yaparsın evde kosu bandı olupta hala spor yapmayanlar var, evinde kosu bandı olmayıpta düzenli yuruyen insanlar var canım yani önemli olan istemek . bebeginde yok zaten alanya gibi yerde in sahil yoluna ohh yürü kim kime dum duma ben küçük bir ilçedeyim inan konyaya gittimmi yürürüm ama burda herkes yorum yapıyo zaten bakanlar hocanım nereye diyenler abuk gubuk maydonozlar ,zayıfsın ne yoruyon kendini falan markete bile arabayla giderim
alanyada tüylü olmak farklı canımcım o rus kızların arasında biz sık sık alanyada oluruz eşimin ailesi orda dolmusta bile puruzsu kılsız insanlan ya kendimden nefret ederim orda bide çok kilomuz yok allaha sükür 6-8 kilocuk (tüm bayanların verecek 5 kilosu hayat boyu olurmuş) orda mecbur bacaklar her zaman temiz olmalı her an açık , lazer çok rahat 2 ay hiç tüy yok sonra yavas yavas çıkar ama tüy gibi yine etek giyersin kimsenin ilgisini çekecek renkte ve kalınlıkta değildir, baya açıkladım canım çenem düstü :1::1::1::1::1:

saol cnm benım acıkla tabiii...ama çok üşenıyorum ya anlatamam sana o dısarı cıkmak benı ölduuryor.eşim bugun dıyor zaten vayyy argadaşşş:) benı kaldır dıyor 6.30 da ben yürümeye razıyım dedı bakalım yarın bı kaldırayım razıysa almam artıkın bi süre daha:66:

verim kızzzz numaramıııı ara valla konuşalımmmmm:16:

özelden bi ara gönder canım panik halindeyken bi kaç arkadaşımı arıyom zaten onlar telkin ediii beni ama 2-3 defa oldu yine kendimi sıkıyom nedense aramayayım arkadaşlarımı kendim üstesinden gelem diyom:93:

günaydınn kızlarrrrrr...:71::71::71::71::71::71:

dün öglenn kasarlı domateslii ayvalık tostuu
1 kacc parca tursu
1 de ayrannn

aksamm 2 sk kuru fasulya
1 sk pilav
yarım dilim ekmek
2 kasee coban salataa

2 brdk tek sekerli cayy
kayınvalidem ve görümceminn ısrarıylaa (birazzda kendii dayanamamla) 1 mini bravo:59:
ne zamandırr dondurma yemiodumm daa keske yemeseydimm cikolatasını hiçç sevmedimmmm:63::63:

yaaaaaaaaaa sinirlerim çok bozuldu ya...ayakta duracak halim yok çok kötüyüm.arkadaş bekar tabi ne anlayacak .gelmiş diyiyorki şimdide hamilesin ya artık bahanen de var sürekli kaçar durursun.normal de bile kaçmam ya salaklar ya insalıkları kalmamış.olan ortada yaacak birşey varmış gibi...sinir oldum müdür gelsin izin alıp gideceğim valla dayanamıyorum çünkü...ben onları düşünüp almıyorum bunlara bak ya...
:84::84::84:

1 kacc parca tursu
1 de ayrannn

aksamm 2 sk kuru fasulya
1 sk pilav
yarım dilim ekmek
2 kasee coban salataa

2 brdk tek sekerli cayy
kayınvalidem ve görümceminn ısrarıylaa (birazzda kendii dayanamamla) 1 mini bravo:59:
ne zamandırr dondurma yemiodumm daa keske yemeseydimm cikolatasını hiçç sevmedimmmm:63::63:

afıyet olsun:56::66:

nasılsınız kızlar...ben malum haldeyim.bulantılarım yoktu bu sabah başladı:120: allahım çok zor ya...çıkarmadım ama bu durum daha kötü...çok halsiz vede yorgunum...bir yolunu bulabilsem hemen kaçıp eve gideceğim...:66::66:
cimcimecim canım bak ne zamandır burdasın ama anlıyorumki halen bilmediğin öğrenmediğin bişey var bu topiğin en seksü zayıf cazibeli ve uzun boylusu benim diyom halen başlıkta ne yazmışın yaa yapmayın lütfen öğrenin artık bunları gerçek bu biliyorum sizler için çok zor ama yapcak birşey yok :60: bulantılarda kötü olcak ama artık 3. aya kadar iadare edicen canım ama inşallah fazla sürmez bulantı
günaydın kızlarrrr kahvaltımı 2 dilim tam tahıllı ekmek light üçgen ve light beyaz peynirle yaptım dün akşam dayanamadım kızımın mısırından aşırdım yorgunluktanda uyuya kalmışım 10 da:40:dün kızım için çok dolaştım AVMde bugün spor için zorluyorum kendimi vall:19:a
afiyet olsun canım
anaaaaamm hakerrrrr loxii şifremle girmiş bişeyler yazmışşşşşş:53::53::53::53::53:
:53::82:
basından açıklama:86::86::86:
yaww arkadaşlarrrrrrrr , siz benimmm künefe ve iskender yiyeceğime inanıyomusunuzzz yaniiiiii:63:bu loxiii kendi azimli olamıyo yaaa,benide yoldan çıkaramıyo yaaa böle bir yol bulmuş işteeee:63::63:hem benim evimde internet yoktur yawww,o saatlerde yürüme bandımda regl halimlen 35 dk yürüyodummmmmm bennnnnn:66::66::66:

bende ilk yazıları okuyunca şaşırdım fambınn dedim evinde net tok bildiğim kadarıyla heralde biyerden girdi yazdı didimdi:1:

aslında oda olabilir evet ya karnı yarıkla ne yaoracağım kendimi...bir eşime söyleyeyim hemen ne diyecek...:70:

sabah
bir bardak tarcınlı süt
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öglen
1 kase yogurt
taze nane bir tutam
1 dilim ekmek
1 tane lahmacun bol salata yatarken 1 bardak süt ( mecburen emziriyorum ya):31:34:

bebeikk 2 tane mii cnmmmm:16::16::16: amaa bebişş resmii tekk o zamann birii büyükk müü yoksamm.. ay ne meraklıyımm yaaaa topiginn muhtarı oldummm:1::1::1::1::1::1:

teşekkür ederim bıldırcınım :9: arkadaşın diyetisyen filanmı veya spor eğitmenimi canım :26: işte canım yüzde 20 lere düşürsem sabır dikkat sporla dediğin gibi en fazla yüzde 25 olsa sonrası verim. şimdi benim vücudum yeni şekillendi sayılır 3 yılda anca oturdu. biliyosunn sporla çok uzun zamanda şekilleniyo zor oluyo ama oluncada bidaha kolay bozulmuyo. şimdi bu kilonun altına inmek benim için kolay olmuyo. yağ vermekte öyle. kardiyoyada alıştı hızlı değil. ayda 1 kilo yağ ancak verebiliyorum. ancak mesela diyetisyen kontrolunden sonra 1 hafta 2 hafta mola verdiğim günler oluyo. o günler tatlılar hariç özlediğim yemekleri yiyorum. spor yapmıyorum ama işler oluyo ev işleri filan yine oturmuyorum yani. işte bu zamanda kilo almıyorum. spor yapmadığımdan ödem oluyo şişlik oluyo ama spor yapınca 1 saatte o şişlik yokoluveriyo zaten. aslında istediğim yüzde 20.nin altında olsun yağ miktarı ama gebelik için riskli dediği için uzmanlar yüzde 20 olsun sonrasında artık doğumdan sonra artık yağım kaç olursa onu yüzde 20 ye indirmek sonrasında azcukk mola verip yüzde 19 a çekmek.
şimdilik kardiyoda ağırlık uyguluyorum 3 kilo 5 kilo 6 kilo 8 kilo değişik değişik ağırlıklarla yapıyorum. gebelikte ise yine 1 gün yürüyüş diğer gün ağırlıkla kol göğüs omuz diğer gün yine yürüyüş diğer gün karnım belli olana kadar sırtüstü yatıp ters mekik çekicem. sırt kaslarım güçlüdür aralıksız 100 ters mek,k çekerim yerden belime kadar kalkabiliyorum
ancak bunlar kas miktarımı arttırdığından diyetisyen yeter dedi şimdilik çalışmıyorum.
tek sorunum şuanda karnımda kalan çok olmasada yağ var. altkarın göbek deliği etrafı. o gitse zaten süperim. heryanım kaslı olunca orası direk göze baatıyo. çıplakken belli oluyo kıyafetlerden belli değil. işte onun içinde kardiyoya devam ediyorum diyetede öyle şeker tatlı kızartma beyazunlu hamurişleri yemiyorum. doğal besleniyorum. sebze yemekleri meyve yağsız pişmiş et. bu şekilde oluyo.
haftada veya 2 haftada bir serbest günüm olsada o gün yine tatlı şekerli şeyler yok. normal ev yemekleri yapıyo kayınvalidem onu yiyorum veya dışarda olunca ızgara kanat veya 3 dilim pizza yanında ayran patates. bu şekilde oluyo. ama 1 hafta güzel sporumu yapıyorum listeme bir lokma kaçamazsız uyuyorumki ödül gününü hakedeyim diye.
big gram yağa tahammülüm yok gözle görülen :27: çok takıklığım var bu konuda. 7 ay bitti şimdi birgün kardiyo diğer gün pilates yapıyorum karın için. şu karnım tamamen dümdüz olsun yeter.

canım arkadaşım diyetisyen spora falan da çok meraklı hamile pilatesi yaptırıyor özel olarak falan.ben de kendisini boş buldukça yardım alıyorum işte.bana bir liste yazdı yapılacaklar diye ona uymaya çalışıuyorum.zaten yeme içme listesi öğünler falan yazmıyor sadece şöyle yapılır böyle yapılır tarzından bir liste veriyor baya faydası oluyor bana

günaydınlar cicişler :9:
hemen kayfaltımı yazayım: 1 dilim esmer ekmek 7 erik 1 hurma 1 bardak yeşilçay kirazsapı avakado karışımı çay 1 dilim peynir domatizz salatalık 1yumurtadan az yağlı kekikli kurunaneli omlet :56:
ayy sabahları çok dinç kalkıyorum. sporun verdiği yorgıunluk halsizlik yok kefir çok işe yaradı çok :52:

afiyet olsun bebişimmm

basından açıklama:86::86::86:
yaww arkadaşlarrrrrrrr , siz benimmm künefe ve iskender yiyeceğime inanıyomusunuzzz yaniiiiii:63:bu loxiii kendi azimli olamıyo yaaa,benide yoldan çıkaramıyo yaaa böle bir yol bulmuş işteeee:63::63:hem benim evimde internet yoktur yawww,o saatlerde yürüme bandımda regl halimlen 35 dk yürüyodummmmmm bennnnnn:66::66::66:

cık cık cık hiç yakışıyo mu sna bizi keklemek çok ayıp künefeci seniiii:52::52::52::52:

hemencikk akşam menümü yazimmmmm
6 yk etli patlıcan yemeği
2 dlm çok taahıllı eppek
3 yk light yoğurt
yedimmm

35 dk yürüme bandında yürüdümmm:66::66:

ardından 1 dlm karpuz
5-6 adet kiraz
1 hurma yedimmm

sabah kaffaltımm
1 kk light peynir
2 yeşil zeytin
1 dlm çok tahıllı ekmek
1 lokma kandil simidi
1 biber
yedimmmm:66:
afiyetler olsuuuuun

kızlar şimdi sıze günün sorusu gelıyor....malumunuz koşu bantlarının fıyatları yüksek diyorum ki sizce koşu bandı mı alayım yoksam lazer epilasyon mu yaptırayım hangısıne ıhtıyacın varsa o demeyin çünkü ikiside olsa tabıkı ii olur ama kocamı iflas ettıremem şuan:78::78:

bence koşu bandı al tatlım epilasyon çok da lazım değil kıllı ancak fit bir vücut daha iyi olur kanımca:)

Günaydın cannlar hepciğinize afiyetler olsunn...
Dün akşam; büyük kepek ekmeği arasına hindili yeşillikli sandviç
1 ayran
azıcık peynırlı salata...
Sabah; 1 dilim kepekli köy ekmeği( normal dilime göre birazcık uzun)
b.peynir
çok az domates
şekersiz çay
Y.çayım btmiş almam lazım yaaa...
Esas bombayı sölemedim:52: 300 gr vermişim... 60.5 çıktım sabah tartıda :52::52::52:
Havaya girmiyim ve geri almıyım diorum....

:74::74::74:afiyet olsuuuuun tebrikler maşallah sanaaaa:nazar:

herkeze günaydın nasılsınız bugün ben iyiyim akşam yine kötü oldum ama panik tuttu beni çokkötüydüm bi ara sonra kendimi kızımın odasına attım kıyafetlerini düzenledim sonra bi baktım geçmiş saat 11:20 de koşu bandına bindim sırf hugo ve fambık geldiği için aklıma :1:açılırım belki diye 25 dk bindim duşumu aldım saçımı bile kurutmadan yattım yine 100 e kadar sayacaktımki sayamadım heralde uyumuşum.zaten çok uykum vardı ondan heralde değilse hayatta hemen uyuyamam.
akşam
1 fambık tavuk çorbası :1:
salata
karnıyarık sadece patlıcanı çok az yağlı
sonrasında
küçük bir elma
bir bardak süt
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
dereotu-maydanoz
2 kk peynir
2 zeytin
1 dilim lıght tost ekmeği

afiyet olsun tatlışııım

sabah
bir bardak tarcınlı süt
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öglen
1 kase yogurt
taze nane bir tutam
1 dilim ekmek

afiyet olsun canım gayet güzel bir menü bence

teşekkürler hemen bakmalıyımmm

1 kacc parca tursu
1 de ayrannn

aksamm 2 sk kuru fasulya
1 sk pilav
yarım dilim ekmek
2 kasee coban salataa

2 brdk tek sekerli cayy

cnm sen yeni hamilesin cizelgene bakılırsa bu menü brz az diilmi :50: gelişimi için protein lazım süt peynir yogurt gibi

ebru şallı başladı püüf püfff ben en iiis evı toplayımda callenectic mıdırı nedır onu ındırdıydım netten 21 gun bayagı faydası oluyormus kızlar aranızda yapan var mı?:78:

günaydın bebişlerrrr

sabah:
1/4 dilim kızarmış kepekli ekmek
1 kk yağsız labne peyniri
1 bıldırcın yumurtası
3 hurma

Back
X