• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cimcimecim canım bak ne zamandır burdasın ama anlıyorumki halen bilmediğin öğrenmediğin bişey var bu topiğin en seksü zayıf cazibeli ve uzun boylusu benim diyom halen başlıkta ne yazmışın yaa yapmayın lütfen öğrenin artık bunları gerçek bu biliyorum sizler için çok zor ama yapcak birşey yok :60: bulantılarda kötü olcak ama artık 3. aya kadar iadare edicen canım ama inşallah fazla sürmez bulantı
:60::60::60::60::60:pardon atlamısım :21::21::21::21:en seksü sendün değilmi...:21::21::21::21::71::71::71::71::71::71::71:

basından açıklama:86::86::86:
yaww arkadaşlarrrrrrrr , siz benimmm künefe ve iskender yiyeceğime inanıyomusunuzzz yaniiiiii:63:bu loxiii kendi azimli olamıyo yaaa,benide yoldan çıkaramıyo yaaa böle bir yol bulmuş işteeee:63::63:hem benim evimde internet yoktur yawww,o saatlerde yürüme bandımda regl halimlen 35 dk yürüyodummmmmm bennnnnn:66::66::66:

hahahahhhhhhhh:60::60::60::60:güzel esprik ama dimi,herkeş de inandı::60::60::60::60:bakim ne tepki vercek arkadaşların dedimmmmdiii:27::27::27::27:

şifremi değiştirmiş bulunuyorumm,herşey kontrol altındaaa:86::86:
:46::46::46:
hemencikk akşam menümü yazimmmmm
6 yk etli patlıcan yemeği
2 dlm çok taahıllı eppek
3 yk light yoğurt
yedimmm

35 dk yürüme bandında yürüdümmm:66::66:

ardından 1 dlm karpuz
5-6 adet kiraz
1 hurma yedimmm

sabah kaffaltımm
1 kk light peynir
2 yeşil zeytin
1 dlm çok tahıllı ekmek
1 lokma kandil simidi
1 biber
yedimmmm:66:
afiyet olsun fambıkk
heeeeeeeeee erkenden yakaladım seniii:15:
gel gel geeeeeeeeeeelll güzelimmmmmmmmm:24:
gel gel acımicaaaaaaaaaaaaaakkkkk:57::57::57::57::57::57::57::57::57:
:1::9::1::9:
günaydın kızlar
planlar değişti bugün ofisteyim sizinleyim ole :52::52::52:

günaydın yolandacım

işe gelmiş bulunuyorum arkadaşlar sıradanlaşmış kahvaltımı yazayım hemen:21::21::21::21:
21 kuru üzüm
2 yeşil zeytin
2 ceviz içi
1 bıldırcın yumurtası
1 salatalık
1 kupa yeşil çay
1 kk peynir
1 buçuk dilim ç. ekmeği
afiyet olsun nazende
Günaydın cannlar hepciğinize afiyetler olsunn...
Dün akşam; büyük kepek ekmeği arasına hindili yeşillikli sandviç
1 ayran
azıcık peynırlı salata...
Sabah; 1 dilim kepekli köy ekmeği( normal dilime göre birazcık uzun)
b.peynir
çok az domates
şekersiz çay
Y.çayım btmiş almam lazım yaaa...
Esas bombayı sölemedim:52: 300 gr vermişim... 60.5 çıktım sabah tartıda :52::52::52:
Havaya girmiyim ve geri almıyım diorum....

ecus canım afiyet olsun teğrükkk ederümmm senüdeee ayrıca :92::74::92::74::92::74:

nugicimm afiyet osuun tatlımmmm:16:bak ben hafta içi sporra başladım yaa,acayip yorgunluk vrar üzerimde,haftasonu yaptığımdaa okadar yorgunluk olmuyordu,yani spor yapman vücudunu yorar ve daha çabuk uyursunnn bence devam et tatlım sen
evet fambımm bencede hafta içi yapmam daha iyi oluyor kızım için erken kalkıyorum 6:15 de zaten akşam da 12 de yatınca sabah çok zorlandım kalkmakta
günaydın :3: kızllar bende yazım bugünki menümi size....
sabah
bir bardak tarcınlı süt
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öglen
1 porsiyon zeytinyaglı kabak (az yaglı)
1 kase yogurt
taze nane bir tutam
1 dilim ekmek
arada 6 7 tane fındık 2 3 kaysı
akşam 1 kase mercimek corbası
1 tane lahmacun bol salata yatarken 1 bardak süt ( mecburen emziriyorum ya):31:34:

afiyet olsun canım

günaydınn kızlarrrrrr...:71::71::71::71::71::71:

dün öglenn kasarlı domateslii ayvalık tostuu
1 kacc parca tursu
1 de ayrannn

aksamm 2 sk kuru fasulya
1 sk pilav
yarım dilim ekmek
2 kasee coban salataa

2 brdk tek sekerli cayy
kayınvalidem ve görümceminn ısrarıylaa (birazzda kendii dayanamamla) 1 mini bravo:59:
ne zamandırr dondurma yemiodumm daa keske yemeseydimm cikolatasını hiçç sevmedimmmm:63::63:

ecrincim günaydın afiyet olsunda bu sk neyin kısaltması kız anlayamadım ben :44: hadi bk yi öğrendik neruşcumdan borcam kapağıda :1: bu sk ala ala neki acep:26:

kızlar şimdi sıze günün sorusu gelıyor....malumunuz koşu bantlarının fıyatları yüksek diyorum ki sizce koşu bandı mı alayım yoksam lazer epilasyon mu yaptırayım hangısıne ıhtıyacın varsa o demeyin çünkü ikiside olsa tabıkı ii olur ama kocamı iflas ettıremem şuan:78::78:
kesinlikle koşu bandı.kıllarını nasıl olsa bi şeklde alırsın .olmadı koşu bandının tasidi bitince yaptrrsn düşünsene o zaman hem incecik olcan hemde tüysüz. ama şimdi epilasyon yaptrrsan şişko ve tüysüz olcan hangisin tercih edersin?:34:

kızlar akşama misafirim var ve ben ne yapacığa daha karar veremedim.:26::26:fikri olan varmı.gelenlerin hepsi oruçlu...:26:
bencede tatlım yokrma kendini altavuk sebze at fırına önden bi çorba yanına bi pilav sata ayran vs. tmmdır?:34:

ebru şallı başladı püüf püfff ben en iiis evı toplayımda callenectic mıdırı nedır onu ındırdıydım netten 21 gun bayagı faydası oluyormus kızlar aranızda yapan var mı?:78:
tatlım callenetics zayflatmıo yani kardio deil ben yaptım bi ara o sıkıklaştııro ama iyi sıkıaştırıo ama önce fazla kiloları verip sonra sıkılşatırıcı sporları yapmak gerek mesela pilates callenetics gibi sporlar fazla kilosu olanlara pek önerilmio fazla kiloları kardiyoyla verip sonra sıkılşamka için pilates ve call yapabilrsin en azından şööle 3-4 kilo vermeye başladıktan sonra başlasan daha iyi olur. leslie yap şimdi yada slim in 6 yap cnm.

güüüüüüüüünnnnnaaaaaaydınnnnn seksüüüüü ve topiğin en uzun boylusu ile diğer şişkoo davşanlarrrr:16::16::16::16::16:

nasılsınız bakalım?herkes iyiy gibi şükrler olsun cimcicem biraz iyi deil ama olcek artık okadar hamişlikte:34:
ecus senn için sallıorum bebeemmm teprk koyuorumm:74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92:

şimdik gelelim ben naptım akşamdan beri.

akşam yemeğinden sonra eşimle parkta 40 yürüdük o 20 dk anca yürüdü tabi sonra oturdu göbüşlüm banka:1: ben devam ettim:66::66::66::66:
soona gelince
1 şişe maden suyu paylaştık eşimle 1 tanesi çok gelio bana.
ve spor yaptığım her gün mutlaka maden suyu içiorum:49::34:

sona 1 fincan şekerisz çay içtim
soona 2 nektar 2 kayısı
5 yeşil erik yedim.
ssooonaaa sabah

1 kupa şekersiz çay
1 kk peynir
3 zeytin
2 tk pekmez
2 yk yoorrrttt
maydonoz
dere otu
1 domates
1 köy biberi
2 dilim tam buğday ekmeği

vee sabah tartıldım 56.2 geldim:66::66::66::66::65::65::65::65:

bugün pazarım var hava çok güzel güneşli inş yağmur fln yağmazda giderim:34:
herkese hayrlı cumalarr

Diyet yaparken ekonomik davranın:1:
• Satın alacağınız meyve sebzeleri tercih ederken mutlaka mevsiminde olmasına dikkat edin. Mevsimlik sebze ve meyveler, turfanda sebze ve meyveden daha besleyicidir ve fiyatları da çok daha ucuzdur.

• Mevsim sebzeleri iyi birer antioksidandır. A,C,E vitaminleri açısından zengin, bağışıklık sistemini kuvvetlendirici ve kanserden koruyucudur. Fiyatları da uygun olan bu sebzeleri, pişirmenin yanı sıra, çiğ olarak salatalarınızda da kullanabilirsiniz. Zeytinyağlı olarak tercih edecekseniz besinlerinize zeytinyağını çiğ olaraktan eklemeniz çok daha sağlıklı olacaktır.

• Kullandığınız zeytinyağını her bir porsiyon sebze yemeğine 1 tatlı kaşığı olarak eklemeniz hem aldığınız kalori miktarı açısından hem de ekonomik olarak size fayda sağlayacaktır. Salatalarınızı hazırlarken yapraklı marulu tercih etmenizde fayda vardır. Çünkü yapraklı marulla göbek marul arasında besin değeri açısından bir fark yokken yapraklı marulun fiyatı göbek marula göre daha ucuzdur. Ayrıca salatalarınıza ekleyeceğiniz maydanoz hem C vitamini ve demir açısından zengindir hem de bütçenize ek bir yük getirmeyecektir.

• Et yerine yumurta, kurubaklagil veya süt tercih edebilirsiniz. Yumurta, iyi kalite protein içerdiği gibi demir içeriği de yüksektir ve ete göre çok daha ucuzdur.

• Kurubaklagiller ve tahılı bir arada içeren bir mönü besin değeri açısından etin yerini tutabilir. Barbunya-nohut ve pirinç-bulgur pilavı veya yeşil mercimek ve bulgur pilavı yeterli ve dengeli birer mönü oluştururlar. Etli sebze yemeği yediğinizi düşünürsek, alacağınız enerji 350 kalori ve protein 15 gr. olacaktır.

• Barbunya ve pirinç pilavı toplam 480 kalori ve 16 gr. protein içerir ya da yeşil mercimek ve bulgur pilavını tercih edebilirsiniz, o da ortalama 480 kalori ve 16 gr. proteinle et yerine çok iyi alternatif olacaktır. Bu ikilinin yanına mevsim yeşilliklerinden yapılmış bir kase salata, ayran ve tam tahıl ekmeğiyle oldukça besleyici üstelik çok ucuz bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.

• Kahvaltılarda tatlı olarak bal yerine pekmezi tercih edebilirsiniz. Çünkü pekmez, baldan daha besleyicidir, demir ve kalsiyum açısından iyi bir besin kaynağıdır, kan şekerini daha yavaş yükseltir, ayrıca fiyatı da daha ucuzdur. Süt, A, D, E, K, Riboflavin vitaminleri ile kalsiyum ve fosfor mineralleri açısından oldukça zengindir.

• Kasların çalışmasında, saç ve tırnak oluşumunda oldukça önemlidir. Kalsiyumun hem diş ve kemikleri güçlendirdiği hem kan basıncını düzenleyici etkisi olduğu hem de yağ yakımın hızlandırdığı düşünülürse süt Kalsiyum (Ca) açısından çok bir kaynaktır.

cnm sen yeni hamilesin cizelgene bakılırsa bu menü brz az diilmi :50: gelişimi için protein lazım süt peynir yogurt gibi

ne bileyimm tatlımm yaa. dohturr bişii sölemedii henüzz.. bi sonrakii randevuya kadarr kendi kendimii idare etmem lazımm herkess bişi sölüoo:44::44: dünn görümcemm bakliyatıı cok yemenn lazım dedii mesela .. ama benimm beyniimm 8 yk na sartlandıgı içinn 2 sk dann fazla yiyemedimm.. pilavıdaa öleee.. gün içindee 1 yumurta yemege calısıyorumm illaki, sütt içiyorumm mutlakaa, peynirde sabahh yiyiyorumm... amaa porsiyonlar ne olmalı bilmiyorumm:59:

Tatlı krizini yenin!

Aç kalmayın: Açlık krizi kan şekerinizi düşürür, dolayısıyla şekerli ve yağlı besinlere yönelirsiniz.
Bu durumda her 3 saatte bir atıştırmak sizi tatlı ve yağlı besinlerden, şekerli ürünlerden uzaklaştıracaktır. Mutlaka ara öğünler yapmalısınız.

Sevdiklerinizi tatlıdan uzaklaştırın: Sevdiğiniz kişileri de tatlı besinlerden uzaklaştırmak için sağlıklı besinlere yöneltin. Aralarda kuru meyve ve meyve tüketimine alıştırın.

Kafeinden uzaklaşın: Kahve, çay, kola ve çikolata tatlı krizlerini arttırabiliyor, dolayısıyla bu maddelerden uzaklaşın.

Alkole yaklaşmayın: Alkol kan şekerini etkiler. Mümkünse uzaklaşın veya çok az alkol içeren içkileri haftada 2 kez birer kadeh olarak tercih edin (şarap gibi). Unutmayın, alkol vücutta hemen yağa dönüşür.

Yiyecek alerjisine dikkat: Alerjiniz olan besinleri tüketirseniz hormonal dengeyi bozabilir. Allerjiniz olan besinleri almayın.

Egzersiz yapın: Haftada 3 veya 5 kez en az 45 dakika egzersiz yapın. Kan şekerinizi düzenlediği için, özellikle aşırı şekerli besinlerden sizi uzaklaştırmış olacaktır. Ayrıca spor sonrası meyve veya meyve suları gibi sağlıklı ve lifli besinlerden alınan şeker, vücutta kaslar için kullanacağı için kendinizi daha dinç hissedersiniz.

Alternatif şekerler tüketin: Tüm bunlara rağmen şeker, çikolata ve başka tatlılardan uzak duramıyorsanız bir önlem daha alabilirsiniz. Günümüzde xylitol, isomalt, maltitol, mannitol ve sorbitol gibi doğal tatlandırıcılarla üretilen şekerler ağızda asit oluşturmazlar. Şemsiye altında gülen diş logosuyla satılan bu ürünler, dişlere zarar vermeyen ürünlerden oluşuyor.

Dişlerinizi fırçalayın: Herhangi bir öğünden sonra mutlaka dişlerinizi fırçalayın. Göreceksiniz özellikle fırçaladıktan sonra tatlı ihtiyacınız azalacaktır. Fırçalama süresini, 2,5 - 3 dakika arasında tutmaya özen gösterin!

Bir kuru incir yiyin ve üzerine 1 bardak su için: Bir kuru incir yediğinizde tatlı ihtiyacınız azalmaya ve kan şekeriniz düzene girmeye başlayacaktır. İncir; bağırsaklarınızı çalıştırmasının yanı sıra şekerinizi de düzenler.

kesinlikle koşu bandı.kıllarını nasıl olsa bi şeklde alırsın .olmadı koşu bandının tasidi bitince yaptrrsn düşünsene o zaman hem incecik olcan hemde tüysüz. ama şimdi epilasyon yaptrrsan şişko ve tüysüz olcan hangisin tercih edersin?:34:

haklısın galiba:D

tatlım callenetics zayflatmıo yani kardio deil ben yaptım bi ara o sıkıklaştııro ama iyi sıkıaştırıo ama önce fazla kiloları verip sonra sıkılşatırıcı sporları yapmak gerek mesela pilates callenetics gibi sporlar fazla kilosu olanlara pek önerilmio fazla kiloları kardiyoyla verip sonra sıkılşamka için pilates ve call yapabilrsin en azından şööle 3-4 kilo vermeye başladıktan sonra başlasan daha iyi olur. leslie yap şimdi yada slim in 6 yap cnm.

cnm hep okuyorum ama cahillime verın artıkın:78: bu leslie yada slim ın 6 ne oluyor bı turlu anlamadım google amcayada sordum yıne anlayamadım:78::78:

bencede tatlım yokrma kendini altavuk sebze at fırına önden bi çorba yanına bi pilav sata ayran vs. tmmdır?:34:

güüüüüüüüünnnnnaaaaaaydınnnnn seksüüüüü ve topiğin en uzun boylusu ile diğer şişkoo davşanlarrrr:16::16::16::16::16:

nasılsınız bakalım?herkes iyiy gibi şükrler olsun cimcicem biraz iyi deil ama olcek artık okadar hamişlikte:34:
ecus senn için sallıorum bebeemmm teprk koyuorumm:74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92:

şimdik gelelim ben naptım akşamdan beri.

akşam yemeğinden sonra eşimle parkta 40 yürüdük o 20 dk anca yürüdü tabi sonra oturdu göbüşlüm banka:1: ben devam ettim:66::66::66::66:
soona gelince
1 şişe maden suyu paylaştık eşimle 1 tanesi çok gelio bana.
ve spor yaptığım her gün mutlaka maden suyu içiorum:49::34:

sona 1 fincan şekerisz çay içtim
soona 2 nektar 2 kayısı
5 yeşil erik yedim.
ssooonaaa sabah

1 kupa şekersiz çay
1 kk peynir
3 zeytin
2 tk pekmez
2 yk yoorrrttt
maydonoz
dere otu
1 domates
1 köy biberi
2 dilim tam buğday ekmeği

vee sabah tartıldım 56.2 geldim:66::66::66::66::65::65::65::65:

bugün pazarım var hava çok güzel güneşli inş yağmur fln yağmazda giderim:34:
herkese hayrlı cumalarr

hah işte kukicim bile bilii topiğin seksü kadınını ve uzun boylusunu :1:günaydın kukilatam afiyet olsun kahvaltın yine güzel ve yine benim pek hoşuma gittti ve yine teprükkk ediyorummm seniiiiii :74::92::74::92::74::92:

yaaaaaaaaaa sinirlerim çok bozuldu ya...ayakta duracak halim yok çok kötüyüm.arkadaş bekar tabi ne anlayacak .gelmiş diyiyorki şimdide hamilesin ya artık bahanen de var sürekli kaçar durursun.normal de bile kaçmam ya salaklar ya insalıkları kalmamış.olan ortada yaacak birşey varmış gibi...sinir oldum müdür gelsin izin alıp gideceğim valla dayanamıyorum çünkü...ben onları düşünüp almıyorum bunlara bak ya...
:84::84::84:

bosver canım sende yap seninde bahanen olsun de. tüm sektorler böle insanlıktan halden bilmezler

kızlar yemeğe karar verdim fırında fırın torbasında baharatlı hafif sulu soslu bir şekilde yapacağım doymayan suyuna ekmek banar belki :60::60::60:

hah işte kukicim bile bilii topiğin seksü kadınını ve uzun boylusunu :1:günaydın kukilatam afiyet olsun kahvaltın yine güzel ve yine benim pek hoşuma gittti ve yine teprükkk ediyorummm seniiiiii :74::92::74::92::74::92:

gunaydın herkessseeee nasılsınız bakalım ıyısınız bakıyorum kılolar veriliyor ınş. Bakalım darısıda benım başıma :)

Back
X