kesinlikle koşu bandı.kıllarını nasıl olsa bi şeklde alırsın .olmadı koşu bandının tasidi bitince yaptrrsn düşünsene o zaman hem incecik olcan hemde tüysüz. ama şimdi epilasyon yaptrrsan şişko ve tüysüz olcan hangisin tercih edersin?
bencede tatlım yokrma kendini altavuk sebze at fırına önden bi çorba yanına bi pilav sata ayran vs. tmmdır?
tatlım callenetics zayflatmıo yani kardio deil ben yaptım bi ara o sıkıklaştııro ama iyi sıkıaştırıo ama önce fazla kiloları verip sonra sıkılşatırıcı sporları yapmak gerek mesela pilates callenetics gibi sporlar fazla kilosu olanlara pek önerilmio fazla kiloları kardiyoyla verip sonra sıkılşamka için pilates ve call yapabilrsin en azından şööle 3-4 kilo vermeye başladıktan sonra başlasan daha iyi olur. leslie yap şimdi yada slim in 6 yap cnm.
güüüüüüüüünnnnnaaaaaaydınnnnn seksüüüüü ve topiğin en uzun boylusu ile diğer şişkoo davşanlarrrr

nasılsınız bakalım?herkes iyiy gibi şükrler olsun cimcicem biraz iyi deil ama olcek artık okadar hamişlikte

ecus senn için sallıorum bebeemmm teprk koyuorumm

:92::92::92::92::92::92::92:
şimdik gelelim ben naptım akşamdan beri.
akşam yemeğinden sonra eşimle parkta 40 yürüdük o 20 dk anca yürüdü tabi sonra oturdu göbüşlüm banka

ben devam ettim

soona gelince
1 şişe maden suyu paylaştık eşimle 1 tanesi çok gelio bana.
ve spor yaptığım her gün mutlaka maden suyu içiorum

sona 1 fincan şekerisz çay içtim
soona 2 nektar 2 kayısı
5 yeşil erik yedim.
ssooonaaa sabah
1 kupa şekersiz çay
1 kk peynir
3 zeytin
2 tk pekmez
2 yk yoorrrttt
maydonoz
dere otu