60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız ecrin bebeği falanda iyi tutuon he,maşşlahhh korkmadannnn
ben çok korkarım heeeee bi tarfına bişey olacak diye
eferim sene iyi anne olcan sen

Canan Karatay'ı ben de dinledim ve bence de çok mantıklı şeyler söyledi; ama kime göre??? tek doğru olucak diye bir kural yok ki kişiye göre doğrular değişiyor hepimiz biliyoruz. her bünyenin farklı ihtiyaçları olabiliyor.

düzgün yazmayı başardıı

maşallah alah nazarlardan korusunçok tatlılar.keşke seninde güzel cemalini görseydik...bir nazarlıkta anne adayına takardıık.ama hadi genede nazar değmesin maşallah.

kız ecrin bebeği falanda iyi tutuon he,maşşlahhh korkmadannnn
ben çok korkarım heeeee bi tarfına bişey olacak diye
eferim sene iyi anne olcan sen

yokk kıssss ne olcakkk kuss kadarr zatennn kücükken bendenn kimse cocugunuu kacırmadıı ondann olduu heraldeee...aileinn hızlıı üredigii dönemdee her ann kucagımda bebekk bulmakk mümkündüüü alıskınımm yaniii evett ii bi anne olurumm insallahhhh:97::97::97::97:

tatloş benim göbeği görsen sen korkardın şimdi hiçbişey kalmadı eskiye göre. yol belli. bu diyette kötü demiyorum ancak dediğin gibi heryerde uyamazsın muhakkak bozulur bak kendin diyosun et ne eti belli değil yiyemedim diyosun aç kalıncada saldırdın yiyeceklere. bu diyetin olması için heryerde doğal etler satılmalı köy yımırtaları olmalı falan filan. olmaz bu diyet valla akıllı olmak lazım

tatlım karalamıoruzki biz. doğrudur heralde boşuna okuyup dr. olmamıştr bilimsel açıdan kanıtlamıştr söledikleri. ama yapması zor uygulaması bunu bir yaşam tarzı haline getrmek zor bak sende kendin sölüosun parka gttik eşimn teyzesine gttik yapamadım die ondan sölüoruz cnm. mantıklı şeyler olmalı diyet listesinde ve yaşam tarzı haline gelmedi fazlalıkları verince iş bitmio bak ben verdim ama koruyum kilomu almayım die hala 4 aydır dikkat ediorum bu açıdan onun söledikleri zor cnm.bunu sölemeye çalıştıkk

o kadının 50 senelik bilim hayatı varsa,bütün dünyada çalışmış ülkemizi temsil etmişse savunurum tabii.kafamı bozdurdunuz yaptıracanız bana bu diyetiii

hergün bir kosu köye gidip yumurta alıyodum hemide sporumu yapmıs oluyodum iyi mi

biizm burda temizlikçi bayan varr,benim kilo verdiğimi gördüya sen nası verdin deyip duuruyodu,temmuzun ortası gibi düğünleri varmışşi,zayıflamam lazım diyoo,ona koçluk yapıyommmmbugün kaçamk yaptım pide yedim diyoooooo
ye dedim yaaaadengelersin bişey olmaz dedimmmmmAllahım ne komiğimmm heeeeeee

kızlarrr yemek yedimm
et köftesi(ızgara)
2 dilim ekmek

şimdi altım kuru keyfim yerinde

valla ben dinledim azcık. anlatıyo köy yımırtası köy tavığı filanda bunları hergün nirde bulcez hayatında köy görmemiş insanlar var. ahanda burda pazarda köy tavığı geliyo canlı ama alsam nirde kesilcek temizlencek tütsülencek filan
hem eskiden taviklara darı verilirdi buğday yerdiler şimdi onlarda et tutsun diye fenni yem veriliyo köylerdede doğal kalmadı. sebzeler meyveler ilaçlı hayvanlar bunları yiyo.

Son düzenleme:

ilk günden pide yediyse gerisini bilmiyorummmm neyseeeeee kaç kibrit kutusu yemiş sordunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…