kız ecrin bebeği falanda iyi tutuon he,maşşlahhh korkmadannnnbennnnn geldimmmmmmm.... işteee minnaakkk beybimissssss
yanındakideee ilk gözz agrımm ,beybimisinn fındıkk kurduu ablasııııpekk minnaktıı pekk güselldii kuzummm... sadece 2900 gr
Eki Görüntüle 206523
Maşallah barekallah bunlar nasıl bir güzelliktir. Allah birlikteliğinizi mutluluğunuzu daim etsin... Yerim ben bunları ama yaaa....
2 lt suyum bitti şimdi kızz fambık senden önce bitirdimmi he de bakem
benim çoktannnnnnnnnnnnn bittiiiiiossunnn efferim senede
bir 0,5 lt daha içcem,yaz geld, artıralım biraz
şimdi bana "boş" profösörlerin ismini saydırtmayın burda yawwwwww
Canan Karatay'ı ben de dinledim ve bence de çok mantıklı şeyler söyledi; ama kime göre??? tek doğru olucak diye bir kural yok ki kişiye göre doğrular değişiyor hepimiz biliyoruz. her bünyenin farklı ihtiyaçları olabiliyor.
bennnnn geldimmmmmmm.... işteee minnaakkk beybimissssss
yanındakideee ilk gözz agrımm ,beybimisinn fındıkk kurduu ablasııııpekk minnaktıı pekk güselldii kuzummm... sadece 2900 gr
Eki Görüntüle 206523
kız ecrin bebeği falanda iyi tutuon he,maşşlahhh korkmadannnn
ben çok korkarım heeeee bi tarfına bişey olacak diye
eferim sene iyi anne olcan sen
tatloş benim göbeği görsen sen korkardındoydum doymasına ama dışarda yiyecek bişey bulamadım .öğün atlayınca da bozuldu.şöyleki göksu parka gitmiştik öğlen yemek saati geçti yanımda badem vardı sadece onu atıştırdım biraz ,oturdugumuz yerde sadece gözleme tost felan vardı,köfte de vardı ama ne eti oldugu belli değil yiyemezdim orda,akşama kadar aç kaldım boylece,akşama dogru başka bir restoranda köfte yedim ama öyle acıkmıstım ki yarım kilo yemişimdir heralde,ayran içtim salata vardı mesela ama kötüydu ondan da yiyemedim,sonra eve geldık,tabii saat 8 den sonra bişey yemek yok,ertesi gün yine normal kahvaltımı yaptım ama bu sefer de eşimin teyzesine gittik öğlen,biber salçasıyla zehir gibi acı taze fasulye yapmıs ekmeksiz yememe imkan yoktu,işte böyel böyle bozuldu.evde yapmak kolay,hele senin cocuk da yok,daha kolay yediklerini ayarlaman.ama dışarda çok zor oluyor seçim yapması,birde yapacaksan öğün atlama sonra saldırmamak için.sana uygun gibi geliyor bana,çünkü sen diyorsun ya bende sadce göbekte yağ kaldı,başka yerde bişey yok işte bu diyet de tam göbek yağlarını eritiyormuş.bana çok ağır geldi ama sen iradelisin,yaparsın bence.kitabını da oku mutlaka.böyle 3-5 cümleyle özetlencek gibi değil,bir yaşam biçimi,zorlugu da orda:82:
maşallah alah nazarlardan korusunçok tatlılar.keşke seninde güzel cemalini görseydik... bir nazarlıkta anne adayına takardıık. ama hadi genede nazar değmesin maşallah.
kız senle berebar dinlemedik mi bu kadını,yağlar eriyene kadar yemeyeceksiniz diyor,kilo verdikten sonra her öğünde 1 dlm ekmek yiyebilirsiniz veya hergün yürüyüş yapmak kosuluyla öğlen 1 tbk makarna yiyebilirsiniz diyor.bu şekilde beslenirssenız vucut ara öğün olarak göbek yağlarını eritir diyor.ayrıca göbeği olan herkeste karaciğer yağlanması vardır,insanın önce karaciğer yağlanır sonra göbeği çıkar diyor.yani bu kadın diyetisyen değil sonuçta,70 yasında prim yapmayada ihtiyacı yok,türkiyede ilk kalp pili implantasyonu tekniğini uygulayan kişi,iç hastalıkları ve kardiyoloji profesörü.bana uymaz bu yöntem diyebilirsinizz ama tanımadan ne söylediğini bilmeden karalamayalım bir insanı,ben saygı duyuyorum şahsen ,dediğini yapamasam da inanıyorum dogru soyledıgıne.televizyona çıkan diğer diyetisyenlerden daha inandırıcı bence.
o kadının 50 senelik bilim hayatı varsa,bütün dünyada çalışmış ülkemizi temsil etmişse savunurum tabii.kafamı bozdurdunuz yaptıracanız bana bu diyetiiikitabı okuya okuyaaa transaa ggeçmiş buuu:111::111:biri gardaşın hakkında laf etse böle savunmazsın heeeee
sana paramı veriyo napıyo diyet forumlarımda reklamımı yap diyeeeeuygula o zman ciicmmmm ne dert yanıyon yapamıyommmm diyeee,ugula bize ispatlaaa,bizde yapalımmmmmm
sen saygı duymaya devam et ama bak ben ilk tahlile gittiğimde karaciğerime bakıldı o da profesördü. karnım kocamandı benim. o yüzden dediki tahlillerdede çıkar bu kilo ile karaciğer yağlanman vardır dedi. emin konuştu tahliller geldi hiçbişey çıkmadı.
sen bu diyeti yaparken köy tavuğumu yidin köy yımırtasımı yidin bakiyim neler yaptın 3 gün sen heee3 gün dayanabilmiştin demi
biizm burda temizlikçi bayan varr,benim kilo verdiğimi gördüya sen nası verdin deyip duuruyodu,temmuzun ortası gibi düğünleri varmışşi,zayıflamam lazım diyoo,ona koçluk yapıyommmmbugün kaçamk yaptım pide yedim diyoooooo
ye dedim yaaaadengelersin bişey olmaz dedimmmmmAllahım ne komiğimmm heeeeeee
göstereyimm sizee kendimii avatarrdannn merakk ettiysenizz balımmm koyuyorummm
kızlarrr yemek yedimm
et köftesi(ızgara)
2 dilim ekmek
şimdi altım kuru keyfim yerinde
çok fenasınilk günden pide yediysegerisini bilmiyorummmm neyseeeeee kaç kibrit kutusu yemiş sordunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?