60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar su kayınvalide tartısması gözüme ilişti.. bu yüzyılda siz çıldırdınız mı? ne işi varmıs kayınvalıdenın burnunun ev esyasında,sac kızılında,etek boyunda? aman yarabbim hiç tahammül edemem. ben belki 5 yasından beri kendi kıyafetlerını secen biriyim.

benim annem mesela asla gelcem falan filan demez öyle durumlarda.. hanımefendilik budur.

bir ev kuruyorsunuz kızlar.. ıkı kişilik bir dunya.. baskalarının işi yok. artık sizin yuvanız orası.annedir gelir misafir olur. ağırlanır gelini tarafından.. bu kadar ... benim annem hayatta dememis bana onu giy bunu giyme.. kayınvalide ne hakla? kimki? yıllar olmuş kendi hayatımı kendım idare ediyorum. ailem karısmamıs bana.. ya sinirleniyorum böyle mevzularda...böyle insanlara...

hoşgeldin aramıza....

ohh bu saatte ne kahvaltısı ben öğle yemeğimi yemiş bulunuyorum şu an itibariyle...:teytey:

canım kalktım pilates yaptım. sonra 2 cevız ve ıkı kayısı yedı. karidiyo yaptım 1saat öglenı ettım tabı. anca kahvaltım bitti simdi..

ne yaptım ya ben ? neyse toparlayayım

FLYCIM, üst mekik üst abdominalleri,yan mekik obligs(yan karın kasları) tam mekik alt abdominalleri calıstırır.

LATıNCıĞıM,anlasılmıstır.

SARACIM,ben de olabilsem ya.. neden böyle olmak için zorlanıyoruz uffff

bende dedim ne yapmış bu kız kaydirigubbakcemile3 ah kuzum ahh böyle olduğum gün yani öyle innnccceeeeccciiiikkkk manken misali hororz bilem kesebirim :roflol:

haklısın canım kendimden çok başkalarını düşünüyorum
ama bunu aşmaya çalışıyorum dün sahilde yürürken müzik dinliyordum tam hüzünlü bi parçada annem geldi aklıma ağlayacakken sen geldin aklıma, şarkıyı değiştirdim oynak bi parçayla kendim için sevindim

başka yerlerden alıyorum ciciş
teşekkür ederim yorumun için
ah ah tamam sen adriana ol hayalide güzel

ohhhhh bende olsam inadına zayıflardım

yaaaaa canım ben demiştim verirsin diyeeeee

canımmmm gerçekten çok mutlu oldum birazcık faydam olmuş sana...bu zamanla çok değişecek zaten bekle canım.az sabır.bu hayata yanlız geldin yanlız yaşıyorsun ve yanlız öleceksin... seviyorum seni :1hug:

canımcım regl olmakta zorlanıyosan.iki gün soğan suyu iç.maydanoz suyuda içebilirsin.işe yarıyor gerçekten.şişmiyorsun hiç değilse.

ya kızlar dünden kalan patateslerimi yedim yine öğle yemeği olarak ve yine yanında acı sos dudaklarım şişti acıdan yaaa offf ama çok seviyorum yaaa acaba ben mazoşist miyim -tatlicadiarzu-

HIZLI İNCELME DİYETİ

Size öğün öğün ne yemeniz gerektiğini değil, her öğün için değişik alternatifler sunulmaktadır. Bunların içinde beğendiklerinizi ve canınızın çektiğini yiyebilirsiniz. Kahvaltınız 300 - 350, öğle ve akşam yemekleriniz 350 - 400, ara öğünleriniz ise 65 kaloriden oluşuyor. Bu diyet programına uyarsanız, yedi günde üç kilo verebilirsiniz.

Sabah
· Bir dilim kepek ekmeğine sürülmüş yağsız labne, yanında bir adet domates ya da greyfurt ve bir bardak taze sıkılmış meyve suyu.
· İki dilim kepek ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost, bir adet yumurtayla yapılmış omlet, bir adet domates.
· Bir adet elma, 30 gram müsli, bir çay kaşığı bal ve 100 gram yağsız sütle hazırlanmış elmalı müsli.
· Bir dilim reçelli ya da ballı etimek, 40 gram yağsız salam ya da tavuk göğsü, yarım adet salatalık
· Çalışan kadınlar için, bir adet muz, bir adet elma, bir adet kividen oluşan meyve tabağı

Öğle

· Bir porsiyon yağsız tavada hazırlanmış sebze ızgara
· İki dilim vejetaryen pizza
· Bir kase çorba, bir dilim kepek ekmeği, 20 gram yağsız peynir
· Bir adet fırında patates, yanında haşlanmış sebze
· Çalışan kadınlar için, Salata yapraklı, peynirli, domatesli sandviç, yanında bir bardak domates suyu

Akşam

· Bir adet kepek ekmeğiyle hazırlanmış domatesli, biberli, peynirli tost
· Patates, kabak ve bamyayla hazırlanmış bir tabak yağsız türlü
· Bir tabak spagetti bolonez
· İki adet etli domates dolması
· 250 gram haşlanmış patates, üzerine maydanoz, karabiber ve tuz serpebilirsiniz.

Ara öğünler

65 kaloriden az
· Bir adet kayısı
· Bir adet elma
· Bir adet portakal ya da greyfurt
· Bir avuç dolusu üzüm ya da kiraz
· Bir adet şeftali
· İki - üç adet havuç
· 150 gram yağsız yoğurt
· İki adet bisküvi

65 kaloriden fazla
· Bir adet muz
· Bir adet armut
· 150 - 200 gram diyet meyve yoğurdu
· 150 gram probiyotik yoğurt
· Bir adet çokoprens
· Üç parça çikolata

GÜZEL BİŞEYE BENZİYO KIZLAR İNCELEMEKTE FAYDA VAR

çok haklısın saol canım çok iyisin

harikasın alkisalkisalkisalkisalkisalkiscanım ne kadar zamanda verdin? kaç kiloydun?

canım martta 65 kilo ile başlamıştım rejime

ya kızlar dünden kalan patateslerimi yedim yine öğle yemeği olarak ve yine yanında acı sos dudaklarım şişti acıdan yaaa offf ama çok seviyorum yaaa acaba ben mazoşist miyim -tatlicadiarzu-

bende az önce yüksük çorbası yaptım booooool acı döktüm içine acıya bayılıyorum

KALÇA BASEN ıNCELTME DıYETı

Kadınların en çok şikayet ettiği konuların başında yer alan kalça ve basen problemini yok edecek özel bir diyet var. Amerikalı ünlülerin gözdesi haline gelen diyeti uygulamak oldukça basit. Yapacağınız tek şey aktar ya da büyük marketlerden malzemeyi temin edip, bir an önce başlamak.

6 haftada mucize sonuç

Hareketsizlik ve yanlış beslenme sonucu vücudun alt tarafında toplanan yağlardan kurtulmak için çok özel bir diyete ihtiyaç var. Uygulayacağınız diyet her yerde kolayca bulup tüketeceğiniz gıdalardan oluşuyor. En önemlisi de oldukça ekonomik oluşu.

Diyetin birinci dereceden etkilediği bölüm kalça ve basen, ardından da bacaklar geliyor. Kalça ve diz kapağı bölgesinde fazla kilo problemi olan kişiler, 6 hafta içinde etkili çözüme kavuşabiliyor. Diyet kayısı ve badem müslisi olarak tanımlanıyor.

Diyet yapamayan kişiler ise vücutlarını şekillendirmek için estetik merkezlerinin yolunu tutuyor. Doktorlar, son yıllarda kalça düzeltme operasyonlarında büyük bir artış gözlendiğini dile getiriyor.

Ana öğünler

Pazartesi: Bir parça tavuk kanat ya da göğüs ızgara, yeşil salata ve bir meyve

Salı: ıki yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuçla tüketilecek

Çarşamba: Bir çay fincanı büyüklüğünde yer tutan Spagetti ve bir meyve

Perşembe: ınce dilimlenmiş bir tavuk göğsü. Haşlanmış havuçla servis yapılacak. Dilerseniz yanına haşlanmış brokoli de alabilirsiniz. Bir meyve

Cuma: Ton balıklı yeşil salata. Bir adet katı pişmiş yumurta. Bir meyve

Cumartesi: Bir parça hindi göğsü, mısırla karışık yeşil salata. Bir meyve

Pazar: 3 dilim rosto edilmiş biftek, havuçlu brokoli salatası ve iki adet haşlanmış patates. Bir meyve

Sihirli karışım

Hazırlayacağınız müslinin tadı oldukça leziz. ıçeriğinde badem, kurutulmuş meyvalar ve tahıl gibi pek çok vücuda faydalı gıdalar bulunuyor. Hepsi bir araya getirildiğinde kalça bölgenizdeki yağları hızla eritip, sizi istediğiniz görünüme kavuşturuyor.

Malzemeler:

2 fincan yulaf tanesi

2 fincan kırılmış fındık

1 fincan buğday

1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm

1 fincan ayçiçek tohumu

1 fincan badem

1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı

Malzemeleri karıştırıp, blender'dan geçirin. Hazırladığınız karışımı tam 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçalara ayırın. Her porsiyonda karışımı bir bardak diyet soğuk süt ilave ederek tüketeceksiniz. Üzerine yarım dilim muz da ekleyebilirsiniz.

Günlük program

Kahvaltı: Bir porsiyon hazırladığınız müsli, bir fincan süt ve dilimlenmiş muz

Saat 11.00: Bir elma

Öğlen: Bir porsiyon müsli ve yarım muz

Öğleden sonra: Bir avuç kuru üzüm

Ana öğün: Meyve ve temel gıdalar

Yatmadan önce: Bir portakal

Meyveler: Elma, kayısı, iki kurutulmuş erik, bir mango

canım sağolasın güzel bi diyet ama ben hiç bizaman bi haftada 2kilodan fazla veremedim :1no2: gerçi 2kiloda fena değilsırnaşık şey en iisi ben haftaya karbonhidrat diyetine başlıyım onla hafta 2kilo veriyodum :jeyyar:

oohh afiyet şeker olsun canım zayıflatsın emi kaydirigubbakcemile3

Zayıflatıcı çayı elinizden düşürmeyin
Bir su bardağı için 1-2 adet avakado yaprağı, 1 çay kaşığı yeşil çay, küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü, 1 çay kaşığı rezene tohumu sadece 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe fokurdadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak. Sonrasında şeker veya tatlandırıcı eklenmeyecek sadece çok ince bir dilim limonla içilecek. Yemeklerden biraz sonra da içebilirsiniz. Akşam mümkün olduğunca erken yenilecek. Sabah ise erken kalkmak önemli çünkü erken kalktığınızda metabolizma hızlanır, sabah sporu ise vücudu canlandırır, harekete geçirir.

evli barklı tebrıkler yaaa benm hedefım 55 ins bende gorurum o rakamı ama ıyı gıdıyorum
bu arada pazarmı cumamı herkes kılosunu verıodu yaa CADIARZU

amin cicişim hepimiz hepimiz
:Saruboceq:

saracım faydalı bilgilerin için teşekkürler

bu arada kızlar artık canıma tak etti 3 ay sonunda bu cumartesi içcem artık yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…