bıy bıy bak çokmuş yaww. ama az yenilirse gayet güzel. evet hem tokda tutar. miss..sırnaşık şey
yarım mekik bence daha iyi zaten.. yerden kalkmadan üst bölgeyi yuvarlayarak çekmen lazım canımcıım..
kaydirigubbakcemile3
Hayıııırrrrrdelikafaduldendelikafadulden
Diyeti bırakmak yok.. Pes etmek yoookkk...:1shok::1shok:
Biraz ara verirsin olmazsa abartmadan.. Ondan sonra devam edersin.. sıkma canını tatlım ya.. Ha bu arada bak dereotu iştahı kapatıyormuş.. Deneyebilirsin sende...a.s
Ay ablammm okurken tüğlerim tiken tiken oldu yaww... Muhteşemmm...a.s.:asigim:
Ama ama... üzgünmüükii penekli aplam.. Kıyamam ki ben onaaa... Nesi var ki acep..:sm_confused::a015:
ekliyorum canım :asigim:
özel sağlık sigortaları muayene ücretinin bir kısmını karşılıyor (%80)
yanlız galiba sadece Dr. Ender Saraçın anlaşması varmış özel kuruluşlarla
kıslar baya araştırdı çünkü şakkıdı
evet canım kartaldaki, keşke sen de burada çalışsan
berabercek yapardik diyetimizi -tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bayıldım ben buna
canım Siemens de çalışıorum,
ben buraya Bayer yazmışım, ne düşünerek yazdım ki acaba :uhm:
belki Allah söyletmiştir :Saruboceq:
yani canım Siemens de çalışıyorum
ay ne güzel bi heyecan senin için yaaa allahım ömür boyu daim etsin bu mutluluğu canımmm :Saruboceq: :asigim:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
zayıflayan zayıflayana bende istiyorum yaaa.bende regl olmayı beceremeyince şiştikçe şişyorum kötükedihüso
en son alıntı yapa basıyosun canımcım...a.s.
hoşgeldin aramıza....
ohh bu saatte ne kahvaltısı ben öğle yemeğimi yemiş bulunuyorum şu an itibariyle...:teytey:
ne yaptım ya ben ? neyse toparlayayım
FLYCIM, üst mekik üst abdominalleri,yan mekik obligs(yan karın kasları) tam mekik alt abdominalleri calıstırır.
LATİNCİĞİM,anlasılmıstır.
SARACIM,ben de olabilsem ya.. neden böyle olmak için zorlanıyoruz uffff
sen zaten hep bu yüzden üzülüyosunya kuzummmm.hep başkalarını düşünmekten.ama balım bademim en doğrusunu yapıyo ohh sefası olsun valla hihoyyyt
aramızdasın bileeee a.s. hoşgeldin kumsal cımmm Şeniz
Harikasın canım Tebrik ederimmm...:hooray:alkisalkisalkis
Gerçekten nasıl yapıyosun yaaa...?:sm_confused:
Süper canım.. Tebriklerrr...:hooray:alkisalkisalkis
Canım sen gisele ol bende adriama oliiim...laelaelaelaelae
Ben anca cevap yazabiliyorum ama yukarı bakınız umursadım hehehekaydirigubbakcemile3
yerim seni..a.s.
Öyle valla ilk defa 2 ay süren bi rejimim oldu ve hala daha bırakmak aklımın ucundan bile geçmedi.. :enbuyukkk:
Canlarım o zekiden bikini olayı benim olayım.. Sevgili nişanlımın bana sözü var..:sm_cool:
Bizde de etek konusunda tam tersi.. Mert diyo bunu giyme çok açık falan.. Kayınannemde aaaa Mert şimdi giymicekte nezaman giycek.. giy kızım giy diyo bana.. kaydirigubbakcemile3
Ama ben normaldede öle çok mini falan giymem ama..
Sonra busefer Mert yok kıskandıımdan diil bacakların kalın güzel durmuyo etek demeye başladı..
Bende dedim ki... Öylemiiiiiiiii?!? Peki zayıflayınca etek boyuna karışmiican ozaman dedim. Evet dedi.. O gün bugündür rejimdeyim..:roflol:
aramızdasın bile... Hoşgeldin canımm..a.s.
Selam kızlar,
geçmişi gene cok detaylı okuyamadım.. geveze şeyler...kaydirigubbakcemile3 cok yazıyorsunuz . ben de aclıktan öluyorum su an napiyim.
neyse, göz attım kızlar yazdılarınıza,hepiniz aksamki depresif mesajıma destek vermıssınız.hepinize ayrı ayrı tesekkür ederım.. cenemde kocaman bır sıvılce .. karnımda kocaman bır şişkinlikle hala regl olamadan kös kösoturuyorum. Saracım gibi ben de olamayanca böyle şiştikçe şişiyorum.
ama sabah tartıldım hala 64.00 ,hatta 64.200dun. gecen 2 gunde 200 gram düşmüşüm tüm yememe ve şişkinliğime ragmen. bakalım hayırlısı..
bu arada bikinin hayırlı uğurlu olsun Esracım.
kilo veren fıstıkların sevinçleri ve kilo vermeleri daim olsun.
ben kahvaltı hazırlamaya kaçar...
haklısın canım kendimden çok başkalarını düşünüyorum
ama bunu aşmaya çalışıyorum dün sahilde yürürken müzik dinliyordum tam hüzünlü bi parçada annem geldi aklıma ağlayacakken sen geldin aklıma, şarkıyı değiştirdim oynak bi parçayla kendim için sevindim
başka yerlerden alıyorum ciciş
teşekkür ederim yorumun için
ah ah tamam sen adriana ol hayalide güzel
ohhhhh bende olsam inadına zayıflardım
yaaaaa canım ben demiştim verirsin diyeeeee
bu arada 55 lere düştüm sadece 1 kişi umursadı beni
Selam kızlar,
geçmişi gene cok detaylı okuyamadım.. geveze şeyler...kaydirigubbakcemile3 cok yazıyorsunuz . ben de aclıktan öluyorum su an napiyim.
neyse, göz attım kızlar yazdılarınıza,hepiniz aksamki depresif mesajıma destek vermıssınız.hepinize ayrı ayrı tesekkür ederım.. cenemde kocaman bır sıvılce .. karnımda kocaman bır şişkinlikle hala regl olamadan kös kösoturuyorum. Saracım gibi ben de olamayanca böyle şiştikçe şişiyorum.
ama sabah tartıldım hala 64.00 ,hatta 64.200dun. gecen 2 gunde 200 gram düşmüşüm tüm yememe ve şişkinliğime ragmen. bakalım hayırlısı..
bu arada bikinin hayırlı uğurlu olsun Esracım.
kilo veren fıstıkların sevinçleri ve kilo vermeleri daim olsun.
ben kahvaltı hazırlamaya kaçar...
ya kızlar dünden kalan patateslerimi yedim yine öğle yemeği olarak ve yine yanında acı sos dudaklarım şişti acıdan yaaa offf ama çok seviyorum yaaa acaba ben mazoşist miyim -tatlicadiarzu-
canımmmm gerçekten çok mutlu oldum birazcık faydam olmuş sana...bu zamanla çok değişecek zaten bekle canım.az sabır.bu hayata yanlız geldin yanlız yaşıyorsun ve yanlız öleceksin... seviyorum seni :1hug:
harikasın alkisalkisalkisalkisalkisalkiscanım ne kadar zamanda verdin? kaç kiloydun?
ya kızlar dünden kalan patateslerimi yedim yine öğle yemeği olarak ve yine yanında acı sos dudaklarım şişti acıdan yaaa offf ama çok seviyorum yaaa acaba ben mazoşist miyim -tatlicadiarzu-
canım sağolasın güzel bi diyet ama ben hiç bizaman bi haftada 2kilodan fazla veremedim :1no2: gerçi 2kiloda fena değilsırnaşık şey en iisi ben haftaya karbonhidrat diyetine başlıyım onla hafta 2kilo veriyodum :jeyyar:HIZLI İNCELME DİYETİ
Size öğün öğün ne yemeniz gerektiğini değil, her öğün için değişik alternatifler sunulmaktadır. Bunların içinde beğendiklerinizi ve canınızın çektiğini yiyebilirsiniz. Kahvaltınız 300 - 350, öğle ve akşam yemekleriniz 350 - 400, ara öğünleriniz ise 65 kaloriden oluşuyor. Bu diyet programına uyarsanız, yedi günde üç kilo verebilirsiniz.
Sabah
· Bir dilim kepek ekmeğine sürülmüş yağsız labne, yanında bir adet domates ya da greyfurt ve bir bardak taze sıkılmış meyve suyu.
· İki dilim kepek ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost, bir adet yumurtayla yapılmış omlet, bir adet domates.
· Bir adet elma, 30 gram müsli, bir çay kaşığı bal ve 100 gram yağsız sütle hazırlanmış elmalı müsli.
· Bir dilim reçelli ya da ballı etimek, 40 gram yağsız salam ya da tavuk göğsü, yarım adet salatalık
· Çalışan kadınlar için, bir adet muz, bir adet elma, bir adet kividen oluşan meyve tabağı
Öğle
· Bir porsiyon yağsız tavada hazırlanmış sebze ızgara
· İki dilim vejetaryen pizza
· Bir kase çorba, bir dilim kepek ekmeği, 20 gram yağsız peynir
· Bir adet fırında patates, yanında haşlanmış sebze
· Çalışan kadınlar için, Salata yapraklı, peynirli, domatesli sandviç, yanında bir bardak domates suyu
Akşam
· Bir adet kepek ekmeğiyle hazırlanmış domatesli, biberli, peynirli tost
· Patates, kabak ve bamyayla hazırlanmış bir tabak yağsız türlü
· Bir tabak spagetti bolonez
· İki adet etli domates dolması
· 250 gram haşlanmış patates, üzerine maydanoz, karabiber ve tuz serpebilirsiniz.
Ara öğünler
65 kaloriden az
· Bir adet kayısı
· Bir adet elma
· Bir adet portakal ya da greyfurt
· Bir avuç dolusu üzüm ya da kiraz
· Bir adet şeftali
· İki - üç adet havuç
· 150 gram yağsız yoğurt
· İki adet bisküvi
65 kaloriden fazla
· Bir adet muz
· Bir adet armut
· 150 - 200 gram diyet meyve yoğurdu
· 150 gram probiyotik yoğurt
· Bir adet çokoprens
· Üç parça çikolata
GÜZEL BİŞEYE BENZİYO KIZLAR İNCELEMEKTE FAYDA VAR
çok haklısın saol canım çok iyisin
canım martta 65 kilo ile başlamıştım rejime
bende az önce yüksük çorbası yaptım booooool acı döktüm içine acıya bayılıyorum
canım sağolasın güzel bi diyet ama ben hiç bizaman bi haftada 2kilodan fazla veremedim :1no2: gerçi 2kiloda fena değilsırnaşık şey en iisi ben haftaya karbonhidrat diyetine başlıyım onla hafta 2kilo veriyodum :jeyyar:
oohh afiyet şeker olsun canım zayıflatsın emi kaydirigubbakcemile3
evli barklı tebrıkler yaaa benm hedefım 55ins bende gorurum o rakamı ama ıyı gıdıyorum
bu arada pazarmı cumamı herkes kılosunu verıodu yaa CADIARZU
amin cicişim hepimiz hepimiz
:Saruboceq:
saracım faydalı bilgilerin için teşekkürler
bu arada kızlar artık canıma tak etti 3 ay sonunda bu cumartesi içcem artık yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?