60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

60-69 TOPİĞİ HEDEFLERİ

Ya ben bu gisele gibi nasıl ne zaman olucam ya :uhm:

bu arada 55 lere düştüm sadece 1 kişi umursadı beni

canım benim yaa görmemişim çok tebrikederim inş. bizde veririz bu hafta :Saruboceq:
canım teşekkürederim en güzel günler dedikleri bunlar galiba kaydirigubbakcemile3 nişanlımında bi eli açıldı sorma bikinimi o aldı bide akşam eve dönüyodum aradı telle beğendiğin spor ayakkabıyı aldım dedi :asigim: canım yaa

gözün aydın tatlım.allah mutluluğunuzu daim etsin.o göbeğide sen bu azimle yok edersin dert etme.
bir önceki mesajda günaydın demeyi unutmuşun. günaydın güzeller.a.s.a.s.
canım senide tebreik ederim bende görecemmi bigün 60larısenağlama
canım zate düğüne kadar 55 olmam zor bu gidişle ama 60olsamda süper olur herhalde bi 5kilocuk vermeyi başarırımm:1hug:
Çok heycan varmı heycan hihoyyyt Hayırlısı olur inşallah. Allah utandırmasın. Esracığım sen telafi edersin merak etme.

off hemide ne heyecan var tatlım sorma ama okadar güzelki bu heyecan Allahım en yakın zamanda sanada nasip etsin :1hug:

NOT: (dedikodu): kayınvalideciğim hiçbişeye onu götürmiyoruz diye gücenmişşşş kaydirigubbakcemile3 karışamadı ya hiçbişiyime :jeyyar::jeyyar: imza kötü gelin esra kaydirigubbakcemile3

canım sana söz mü vermişti zekiden bikini alcam diye yanlış mı hatırlıyorum
:uhm:
ne güzel işte ohhhhh alsın alsın sonra almaz benşmki gibi belki :1shok:
canım kadın haklı ama oğlunu evlendiriyor ya oda gelmek ister

nasıl güldüm bu notuna.süper gelinşakkıdı karıştırtma tabiki hiçbişeyine.klava:
sağol cicim

yok canım zekiden bikini sözü alan ben deilim o başkasıydı bende hatırlıyorum a.s canım benimkide zate zar zor aldı bana sürekli mayo gösterip durdu bikiniyi altına etek almakla ikna ettim :roflol: ama eteği almadık dahakaydirigubbakcemile3 cicim kayınvalidemi ilk tanıdığımda çok sevmiştim ama sonra yaptıkları gerçi kötü niyetli olmadığını düşünümek istiyorum a.s isteme gecesi giydiğim etek dizimden bir karış aşağıda bitiyodu altında siyah puantiyeli ince çorap giydim bu eteğe mini demiş esra hep minimi giyiyo böle diye bu birr ikincisi benden habersiz gidip evimizin bütün halılarını almış tabiki ayıp olmasın diye birini bıraktım diğerlerini annene geri yolla dedim nişanlıma kendi kaşındı yani kaydirigubbakcemile3 karışma eğilimi var sağolsun kendisinde hem ben hiç bişiye onu götürmüyorum ama kendi annemide götürmüyorum haksızlık yapmıyorum yani a.s

cicişim bende kendi annemi götürmedim hep kaynanam geldi
benimde kaynanam çok sorun çıkarttı bikere tam dizde şort giymiştim nişanlıydık o zaman o zaman eşime çok kısa bunu giymesin dedi
herşeyime karıştı, bende dalaverelerle sanki onun istediğini yapar gibi kendi isteğimi yaptırdım
kocanı alana kadar idare et sonra tırıssssss hiç bişeye karıştırma :roflol:

Amin canım inşallah hayırlısıysa. :)) Aman en güzeli evlenicek iki kişinin kafa kafaya verip bişeyler yapması.
diğer türlü her kafadan ses çıkıyo kendi dayılarımdan biliyorum.
Ama kadın heves etmiş demekki oğluna. keşke götürseydiniz bi kaç yere üzüldümde ya ( :)))

Son düzenleme:

karışma huyu varsa şimdiden mesafeni koy hiç düşünme ayıp lour mu diye saygısızlık yapmadan inceden inceye yürüt işini valla bi yüz verirsen arkası gelir

Ayy ben neler yaşıcam acaba. Öyle şeylere benim kayınvalide adayım gelemicek mağlesef. Kendisi ms hastası zor yürüyor. Belki yengeleri teyzeleri karışır yada karışmak isterler. Elimden geldiğince karıştırmıcam ne kendi tarafımı ne onun tarafını. Allah bozmasın bende annesini seviyorum sağlıklı olsaydı keşke gelebilse diyorum.

süpersin canım yaa çok güldüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
karışma huyu varsa şimdiden mesafeni koy hiç düşünme ayıp lour mu diye saygısızlık yapmadan inceden inceye yürüt işini valla bi yüz verirsen arkası gelir

öyle canım fazla yüzvermicezz sengözlerimebaksanab

Bende kilo verirsem parası ne olursa olsun daracık vücuda yapışan siyah mini bir elbise alıcam diye söz verdim kaydirigubbakcemile3

ayy cnm üzüldüm Allah şifa versin inş.:Saruboceq: iyi olsunlarda gelsinler dolaşsınlar tabi ama ben kendi annemide götürmedim kayınvalidemide büyüklerin karışması gereken bi durum olduğunu düşünmüyorum biz aşkımla ev kuruyoruz o beğense ne olcak eşyamı beğenmese ne olcak hem yormuyoruz işte ne kadar düşünceliyiz kaydirigubbakcemile3

sen zaten hep bu yüzden üzülüyosunya kuzummmm.hep başkalarını düşünmekten.ama balım bademim en doğrusunu yapıyo ohh sefası olsun valla hihoyyyt

en güzelini yapıyosun canımcım hiç kimseyi karıştırma senin hayatın senin düzenin.benim kaynanamda nişanımda giydiğim elbiseden tut evlendikten sonra giydiğim şorta kadar herşeyime karıştı.hatta saçlarımın kızılına bile hala laf söyler kahverendi yapalım koyu renk yapalım diye.oğlun seviyo benim saçım deyip çıkıyorum işin içinden.falz muhabbet tez ayrılık getirir heleki eşinin ailesiyle olan muhabbet ne kadar mesafeli olursa o kadar iyi olur kaydirigubbakcemile5

almış zaten kocayı nikah tarihi bile belli olmuş daha ne olacak yawrummm :jeyyar:

beni de alın aranıza bende geldim... senağlama

aramızdasın bileeee a.s. hoşgeldin kumsal cımmm Şeniz

bu arada kızlar bende 56 lı rakamları bitirmişi bi alt kademeye geçmişim az da olsa

Harikasın canım Tebrik ederimmm...:hooray:alkisalkisalkis

alkisalkisalkis Şeniz
ama sen o güzel ve komik smilleri nerden yüklüyosun??

Gerçekten nasıl yapıyosun yaaa...?:sm_confused:

Ay inanmıyorum çok zevkliii.... Ay darısı başıma ya... Çok eğlenceli...:dance::sm_cool:sositosositosositosositosositososito

Süper canım.. Tebriklerrr...:hooray:alkisalkisalkis

ya ben demin bir sürü alıntı yapmıştım beceremedim.... HQ dedikten sonra napıyoduk yaaaaaaaaaaaa

Arkadaşlar anlatmışlar zati..kaydirigubbakcemile3

İradenden dolayı seni canı gönülden kutlarım canım.. Süperrrrr....alkisalkisalkis

60-69 TOPİĞİ HEDEFLERİ

Ya ben bu gisele gibi nasıl ne zaman olucam ya :uhm:

Canım sen gisele ol bende adriama oliiim...laelaelaelaelae

bu arada 55 lere düştüm sadece 1 kişi umursadı beni

Ben anca cevap yazabiliyorum ama yukarı bakınız umursadım hehehekaydirigubbakcemile3
yerim seni..a.s.

Öyle valla ilk defa 2 ay süren bi rejimim oldu ve hala daha bırakmak aklımın ucundan bile geçmedi.. :enbuyukkk:

Canlarım o zekiden bikini olayı benim olayım.. Sevgili nişanlımın bana sözü var..:sm_cool:

Bizde de etek konusunda tam tersi.. Mert diyo bunu giyme çok açık falan.. Kayınannemde aaaa Mert şimdi giymicekte nezaman giycek.. giy kızım giy diyo bana.. kaydirigubbakcemile3

Ama ben normaldede öle çok mini falan giymem ama..
Sonra busefer Mert yok kıskandıımdan diil bacakların kalın güzel durmuyo etek demeye başladı..
Bende dedim ki... Öylemiiiiiiiii?!? Peki zayıflayınca etek boyuna karışmiican ozaman dedim. Evet dedi.. O gün bugündür rejimdeyim..:roflol:

aramızdasın bile... Hoşgeldin canımm..a.s.

Selam kızlar,

geçmişi gene cok detaylı okuyamadım.. geveze şeyler...kaydirigubbakcemile3 cok yazıyorsunuz . ben de aclıktan öluyorum su an napiyim.

neyse, göz attım kızlar yazdılarınıza,hepiniz aksamki depresif mesajıma destek vermıssınız.hepinize ayrı ayrı tesekkür ederım.. cenemde kocaman bır sıvılce .. karnımda kocaman bır şişkinlikle hala regl olamadan kös kösoturuyorum. Saracım gibi ben de olamayanca böyle şiştikçe şişiyorum.

ama sabah tartıldım hala 64.00 ,hatta 64.200dun. gecen 2 gunde 200 gram düşmüşüm tüm yememe ve şişkinliğime ragmen. bakalım hayırlısı..

bu arada bikinin hayırlı uğurlu olsun Esracım.

kilo veren fıstıkların sevinçleri ve kilo vermeleri daim olsun.

ben kahvaltı hazırlamaya kaçar...

hoşgeldin aramıza....

ohh bu saatte ne kahvaltısı ben öğle yemeğimi yemiş bulunuyorum şu an itibariyle...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…