kıslar günaydınnn dün hiç giremedim topice aşkımla gittik nikah işlemlerimizi yaptık :asigim: çok güzel bi gündü ama felaket kaçak yaptım o mutlulukla bugün cezalıyımklava: çok az yicem hala tokum zate okadar çok yidim yani kaydirigubbakcemile3 birde balayı alışverişimize başladık çok cici bi bikini aldık :dance: dün gece evde bi daha denedim o küçücük göbek bütün gün yiyince çıkmış dışarı sinir oldum :mymeka: çok ciddi diyete devam etmem lasım çok az kaldı :1shok:
alkisalkisalkis Şeniz
ama sen o güzel ve komik smilleri nerden yüklüyosun??
kıslar günaydınnn dün hiç giremedim topice aşkımla gittik nikah işlemlerimizi yaptık :asigim: çok güzel bi gündü ama felaket kaçak yaptım o mutlulukla bugün cezalıyımklava: çok az yicem hala tokum zate okadar çok yidim yani kaydirigubbakcemile3 birde balayı alışverişimize başladık çok cici bi bikini aldık :dance: dün gece evde bi daha denedim o küçücük göbek bütün gün yiyince çıkmış dışarı sinir oldum :mymeka: çok ciddi diyete devam etmem lasım çok az kaldı :1shok:
oo maşallah benimde öyle koca koca kalçam ve basenlerim var.senağlama
kızlar bugün tartıda sabah 60 gösterdim.yanlışmı olduki .nasıl şaşırdım:1shok: ben yinede çok ümitlenmeyeceğim.kilomu 61 kabul ediyorum.zayıflamışım 1 kilo daha.alkisalkisalkis
ya ben demin bir sürü alıntı yapmıştım beceremedim.... HQ dedikten sonra napıyoduk yaaaaaaaaaaaa
ya ben demin bir sürü alıntı yapmıştım beceremedim.... HQ dedikten sonra napıyoduk yaaaaaaaaaaaa
yaaa umutsuzluğa kapılmak yok....hihoyyytiyi aksamlar kızlar,
moralim cok bozuk cunku yaklasık 10 gundur falan iştahım cok acık ve sürekli kacırıyorum. nasıl oluyorsa dur diyemıyorum. ve sanırım bırakıcam ben bu dıyetı. sacmasapan beslenmeye basladım. aksama dek sorun yok. aksam ne oluyosa...acılıyor iştahım.. bugun götürdüm su karadutlu böğürtlenli magnumu... regl dönemim baslayacak ama baslayamadı kahrolası.. ondan oluyor sanırım ama benım hep böyle olur belırtılerı 10gun öncesınden baslar. senağlama ama ne yapcam bılmıyorum. yarın memlekete gidicem. dedım anneme , sakın önume guzel seyler koyma .. bakalım umarım orda daha iyi olur şu iştahım. azıcık kapanır belkım..ama umutsuzum ya..
harika bir şiir aplacım cuk oturdu banabilmiyorum yine neler oluyor bana?
ansızın bastıran bu bu buhranlar da neyin nesi?
görünüşte bu kadar mükemmelken herşey!..
galiba hepsi yüreğimin eseri...
anladımki;önce kendini sevmeliymiş insan..
mutlaka öğrenmeliymiş birazcık bencilliği...
anladımki;özgürlüğüymüş insanı insan yapan;
ödenmesi gerekse de karşılığında dünyanın en büyük bedeli...
geç mi kaldım acaba,kırmak için zincirlerimi..
olduğum gibi olmak,inandığım gibi yaşamak için..
ya korku?
kormak niye?neden?kimden?
neyi ya da neleri kaybedebilirim ki?
hem korkuyorsa insan,birde yüreği tutsaksaksa zaten
kaybedebileceği neyi kalmıştır ki geri?...
ya kendini kandırmak;mahsun ve suskun...
ya pencereler açmak hayata;mutlu ve doygun..
ya sevginin tanımını yeniden yapmak gerek...
ya da sevgi buymuş diyerek ÖZÜNDEN GEÇMEK GEREK!...
hayırlı olsun şekerim koca yaz yalnız geçmezdi iyi yapmışsın...canım Beyaz mütevazi biri gibi geldi bana ilk konuşmada
tavırları hareketleri gayet kibar, esprili
yanlız gözleri gerçekten pörtlek ve tükürüyor delikafadulden
artık o sevgili adayı sevgilim oldu, dün akşamdan itibaren :asigim: :asigim: :asigim:
tebrikler...alkisalkisalkisGünaydınnnn arkadaşlarım,
Umarım bugün çok iyisiniz. Dün akşam eşimin canı pizza istemiş söylemesi ayıp, kendisi ve 2 arkadaşı oturup bir güzel yediler, üstünede sufle yediler :bbo: Nasıl kokuyo o namussuz pizza burnuma burnuma varyaaa delikafadulden neyse bende sofraya oturdum 1 koca demet rokayı yıkayıp yedim.. Ama sonra çok acıktım. 5 erik, 5 kiraz, 1 nektarin yedim. Pizza yiyemedim ama kendimle gurur duyuyorum şuanda :lepi:
en son mesaja alıntı yap diyceksin ciciş
Günaydınnnn arkadaşlarım,
Umarım bugün çok iyisiniz. Dün akşam eşimin canı pizza istemiş söylemesi ayıp, kendisi ve 2 arkadaşı oturup bir güzel yediler, üstünede sufle yediler :bbo: Nasıl kokuyo o namussuz pizza burnuma burnuma varyaaa delikafadulden neyse bende sofraya oturdum 1 koca demet rokayı yıkayıp yedim.. Ama sonra çok acıktım. 5 erik, 5 kiraz, 1 nektarin yedim. Pizza yiyemedim ama kendimle gurur duyuyorum şuanda :lepi:
oo maşallah benimde öyle koca koca kalçam ve basenlerim var.senağlama
kızlar bugün tartıda sabah 60 gösterdim.yanlışmı olduki .nasıl şaşırdım:1shok: ben yinede çok ümitlenmeyeceğim.kilomu 61 kabul ediyorum.zayıflamışım 1 kilo daha.alkisalkisalkis
bu arada 55 lere düştüm sadece 1 kişi umursadı beni
evlibarklıcım sana haber geldi mi canım ?
KUZUM AĞLAMA.ben tebrik etmiştim seni.etmemişmiyim.topiğimizin gizelli(kesin yanlış yazmışımdır.)a.s.tebrikler fıstığım.
60-69 TOPİĞİ HEDEFLERİ
Ya ben bu gisele gibi nasıl ne zaman olucam ya :uhm:
cicişim internetten çalıyorum :1ninca:
ay ne kadar heycanlı yaaaaa, hele balayı ayrı bir heycan cicişim balayında zaten çok yiyceksin oralarda bikinili hatunları görüp kendini rahatsız hissermemen için şimdiden biraz kısman lazım.60 kiloya gel sahillerin tozunu attır bence
insan duraklama noktasına gelinde birden iki kilo veriyorrrrrr
tebrik ederim cicişşşş alkisalkisalkis
helal sana.cicişim bende eşimle rejime başlamadan önce hep pizza yerdik
ben rejime başladım inadına bi kaç kere aldı yedi
sonra baktı bu inat etmiş kilo vermeye, beni caydırıyım derken kendi kilo alıyor sonra oda çok az yemeye başladı
Ayyy canlarım yaa tebrikleriniz beni daha çok gaza getiriyor. Ya inanırmısınız daha 3 gündür burdayım ve acayip bir sorumluluk hissediyorum size karşı. Süper bişeymiş bu grup olayı, içimden "yersem kızlara ne hesap vereceğim" diyorum. Allah razı olsun sizden..
ama ama ama amamamamama bunlar dehşet şeyler yaaa evet evet evet bende bunlardan herhangi biri gibi olmak istiyorum hiç farketmez bende gisele misele :1shok:
ben balayına bile gidememiştim yaa kocamın iş sevdası yüzündenolmaz izin alamam işler yoğun dedi ve düğünüm cumartesi oldu pazar aydına gittik ilk evimize pazartesi işe başladı salak :çok üzgünüm: içimde kalan o kadar çok uhde varki offf offf senağlama
kuzummm buranın önemli olmasının sebebi bu zaten.normalde diyet yapsan kimseye hesap vermek zorunda değilsin ama burda olunca kendini fazlasıyla sorumlu hissediyosun.o yüzden hepimiz çoook seviyoruz burayı a.s.
Tebriklerrrrr of ya süpersin Allamm hepimize göstersin o günlerii :Saruboceq:
amanda aman küsermiş küsme şekerim tebriklerhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?