60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gözün aydın tatlım.allah mutluluğunuzu daim etsin.o göbeğide sen bu azimle yok edersin dert etme.
bir önceki mesajda günaydın demeyi unutmuşun. günaydın güzeller.a.s.a.s.

alkisalkisalkis Şeniz
ama sen o güzel ve komik smilleri nerden yüklüyosun??

cicişim internetten çalıyorum
:1ninca:

ay ne kadar heycanlı yaaaaa, hele balayı ayrı bir heycan cicişim balayında zaten çok yiyceksin oralarda bikinili hatunları görüp kendini rahatsız hissermemen için şimdiden biraz kısman lazım.60 kiloya gel sahillerin tozunu attır bence

insan duraklama noktasına gelinde birden iki kilo veriyorrrrrr
tebrik ederim cicişşşş
alkisalkisalkis

Günaydınnnn arkadaşlarım,

Umarım bugün çok iyisiniz. Dün akşam eşimin canı pizza istemiş söylemesi ayıp, kendisi ve 2 arkadaşı oturup bir güzel yediler, üstünede sufle yediler :bbo: Nasıl kokuyo o namussuz pizza burnuma burnuma varyaaa delikafadulden neyse bende sofraya oturdum 1 koca demet rokayı yıkayıp yedim.. Ama sonra çok acıktım. 5 erik, 5 kiraz, 1 nektarin yedim. Pizza yiyemedim ama kendimle gurur duyuyorum şuanda :lepi:

ya ben demin bir sürü alıntı yapmıştım beceremedim.... HQ dedikten sonra napıyoduk yaaaaaaaaaaaa

tatlım alıntı ypamak istediğin mesajlarda hq kısmına basıyosun.alıntı yapın yanında.en son alıntı yapacağın mesajda da alıntı yapa basacaksın. bu kadar.mesajların nerde bşalayıp nerde bittiğini bilirsin zaten.aralarına ne yazacaksan yazıyorsun güzelim.sengözlerimebaksanab

yaaa umutsuzluğa kapılmak yok....hihoyyyt
harika bir şiir aplacım cuk oturdu bana
hayırlı olsun şekerim koca yaz yalnız geçmezdi iyi yapmışsın...
tebrikler...alkisalkisalkis
en son mesaja alıntı yap diyceksin ciciş

teşekkürler....

azminden ötürü sana bir alkış alkisalkisalkis ben olsam bir dilim yerdim kendimi tutamayıp :)))

ay ne güzel bi heyecan senin için yaaa allahım ömür boyu daim etsin bu mutluluğu canımmm :Saruboceq: :asigim:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
zayıflayan zayıflayana bende istiyorum yaaa.bende regl olmayı beceremeyince şiştikçe şişyorum kötükedihüso

ya ben demin bir sürü alıntı yapmıştım beceremedim.... HQ dedikten sonra napıyoduk yaaaaaaaaaaaa

en son alıntı yapa basıyosun canımcım...a.s.

helal sana.cicişim bende eşimle rejime başlamadan önce hep pizza yerdik
ben rejime başladım inadına bi kaç kere aldı yedi
sonra baktı bu inat etmiş kilo vermeye, beni caydırıyım derken kendi kilo alıyor sonra oda çok az yemeye başladı

Ayyy canlarım yaa tebrikleriniz beni daha çok gaza getiriyor. Ya inanırmısınız daha 3 gündür burdayım ve acayip bir sorumluluk hissediyorum size karşı. Süper bişeymiş bu grup olayı, içimden "yersem kızlara ne hesap vereceğim" diyorum. Allah razı olsun sizden..

Çok heycan varmı heycan hihoyyyt Hayırlısı olur inşallah. Allah utandırmasın. Esracığım sen telafi edersin merak etme.

60-69 TOPİĞİ HEDEFLERİ

Ya ben bu gisele gibi nasıl ne zaman olucam ya :uhm:

ama ama ama amamamamama bunlar dehşet şeyler yaaa evet evet evet bende bunlardan herhangi biri gibi olmak istiyorum hiç farketmez bende gisele misele :1shok:

valla çok fena tebrik ediyorum ben beceremedim geçen gün yedim valla ucundan :jeyyar:

ben balayına bile gidememiştim yaa kocamın iş sevdası yüzünden olmaz izin alamam işler yoğun dedi ve düğünüm cumartesi oldu pazar aydına gittik ilk evimize pazartesi işe başladı salak :çok üzgünüm: içimde kalan o kadar çok uhde varki offf offf senağlama

bu arada 55 lere düştüm sadece 1 kişi umursadı beni

o benim dimi ben sana alkisalkisalkis alkisalkisalkis yapmıştım diye hatırlıyorum.ama eminim farketmemişlerdir kuzummm :1hug:

valla benimki deli gibi yemeye devam ediyo ama 4 kilo vermiş deli olcam yaa klava:

kuzummm buranın önemli olmasının sebebi bu zaten.normalde diyet yapsan kimseye hesap vermek zorunda değilsin ama burda olunca kendini fazlasıyla sorumlu hissediyosun.o yüzden hepimiz çoook seviyoruz burayı a.s.

Cicişim bende 6 ay sonra gitmiştim ama balayı niyetine

Tebriklerrrrr of ya süpersin Allamm hepimize göstersin o günlerii :Saruboceq:

amanda aman küsermiş küsme şekerim tebriklerhihoyyyt

şekerciklerrrr teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…