kıslar sitede bi sorun mu var sayfalar arasında geçiş yapamıyorum sürekli hata veriyo yoksa benim bağlantıdamı sorun var
buarada ben çok acıktım mide bulantısı yaptı açlık artık dayanamadım çubuk kraker aldım bide ayran
tesekkür ederim canım.bugun yolculuga cıkıcam ama yarına dek olmassam mutlaka maydanozu deniyeyım ama soganı yapamam ya ıhyyyy
iç güzelim . kırmızı sarap iç bence. en masumu o. bira ve rakıdan cıssss.ikisini de pek severim.hele yazın hergun bıra icerdik kordonda..heyyt be... memlekete gidince babamla çilingir yaparız ama oturup rakı içmezsem babamla döver benimki... -tatlicadiarzu-
sabuncum hep dooru yoldasın maşAllah sana....
Maşallah ya.. Ne güzel sporla dolu bir hayat.. Bende eskiden öyleydim.. hatta almanyada hayatım bisiklet üzerinde geçerdi.. Zaten bacaklarımı o yüzden inceltemiyorum..:çok üzgünüm:
Aaa fiumeciim sana ne sorcam belki sen bilirsin.. Benim alt bacaklarımın biri diğerinden kalın.. Önceden sol 39 sağ 40 cm di..geçenlerde ölçtüm call. sonrası sol 39 olmuş sağ 40 kalmış.. Bu farkı nasıl kapatabilirim. Bi fikrin var mı? Çok sinir bozucu çünkü..
fiume tatlım sen bugünmü yola çıkıyodun??
memlekete gidince bizi unutmazsın dimi??
bide kıslar ben bişi dicemm benim çook büyük zaafım var yeşilçaylı ıcetea ve nesquikli buz gibi sütne zamandır nesquikli süt içmiyorum ama arada ıcetea içiyorum ne yapmam lazım yaa çok istiyorum ikisinide cokacimcoook
Seviyom sizi çok :asigim: :1hug:
bişi olmas dimiiizaten hep light süt içiyorum ben hihoyyyt akşam yemeğim bile olbilir bu süt olayı yaşasınnn cokacimcoook
güzelim bence sen bir adet digital terazi edin evine. uygun artık onlar.sabahları ac karnına,çıblak cık tepesıne.. şakkıdı
bir de kızlar tartınıza seyehat ettırmeyın,ustune agırlık koymayın ve 90-100kıloluk kocişlerinizi tartıya cıkarmayın ayarını bozarlar.ömrünü kısaltrlar.
mesela benım annem babamı evdekı tartıya cıkartmaz hayatta.. cok kıymetlıdır tartısı. babamın kılosu 100un ustunde. o da carsı da baklıyat kantarında tartılıyormus. ne yapsın adamcagız... hihoyyyt
güzelim bence sen bir adet digital terazi edin evine. uygun artık onlar.sabahları ac karnına,çıblak cık tepesıne.. şakkıdı
bir de kızlar tartınıza seyehat ettırmeyın,ustune agırlık koymayın ve 90-100kıloluk kocişlerinizi tartıya cıkarmayın ayarını bozarlar.ömrünü kısaltrlar.
mesela benım annem babamı evdekı tartıya cıkartmaz hayatta.. cok kıymetlıdır tartısı. babamın kılosu 100un ustunde. o da carsı da baklıyat kantarında tartılıyormus. ne yapsın adamcagız... hihoyyyt
yok bebegım ya, ara ögun olur o. ne olabılırkı onun kalorisi.. evde var bakıp gelcem.
sara evde tek içimliklerden var. ama en az 3-4 tatlı kasıgı cıkar bu. ve total olarak 15 grammıs. üzerinde şöyle yazıyor:bır bardak yarım yaglı sütle hazırlanan 15gramlık ıcecegın kalorisi 163cal.
sen tamamen yagsz süt kullanım 15 gram yerıne yarısını dökersen bence en fazla 100cal almıs olursun... ohh mis gbı ara ögun.aksam ye yemegını.
Canım fiumecim, iyi yolculuklar güzelce istirahat et. Benim içinde dinlen.. Haftasonu alışveriş zamanı ( malum ay sonu gelsin paracıklar ) Metro marketteb bir tartı alıcam..
Neyseki şuanda sinirim geçti.. Akşam eve gidince salata yapıp, yogurtla falan yiyecem.. Tamam bozuyorum diyeti söz bu kere kesin söz. Yumurtaydı ıspanaktı 1 dilim salamdı laelaelaelaelae yok artık..[/QUOTE
afiyet olsun canım aksam mönün. böyle cok daha iyi kilo vereceksın merat etme. sadece azıcık sabır..
canım senden rica edıyorum. o salatanın ıcınde 200gram tavuk göğsü,1 su bar. haslanmıs nohut,barnunya ..vs ya da 100gr peynır olsun.yanında da ince bir dilim kepeklı ekmek yensın.
bende dedim ne yapmış bu kız kaydirigubbakcemile3 ah kuzum ahh böyle olduğum gün yani öyle innnccceeeeccciiiikkkk manken misali hororz bilem kesebirim:roflol:
Çok ama çok kötü.. senağlama Kızlar isveç diyetimin 4.günü. Dayanamadım tartıldım. 61,4 kiloyum. Başladığımda 61,3 idim...Bu ne yaaa sinirden bayılıp düşünecem başım dönmeye sinirden midem bulanmaya başladı.
4 gündür resmen açım yaaaa 3 lt su içiyorum. 1 saat yürüyorum. Öğlen kibrit kutusu kadar peynir, 4 karpuz yedim. Yumurtaları çıkardım diyetten yemiyorum bu sıcakta yumurta mumurta yiyemem diye.. Çok üzgünüm çoook offf yaa offf açlıktan öldürücem kendimi başka çaresi yok. Arnavut damarım tuttu şu dakikadan sonra isveç diyetinide bırakıyorum açlık orucuna başlıyorum
Yok canım ya sokakta tartıldım bu sefer, geçen ablamın evde tartılmıştım. Yine Şişli-Harbiye-Şişli yolunda yürürken şeytan dürttü çıktım üstüne. senağlama
fiume tatlım sen bugünmü yola çıkıyodun??
memlekete gidince bizi unutmazsın dimi??
bide kıslar ben bişi dicemm benim çook büyük zaafım var yeşilçaylı ıcetea ve nesquikli buz gibi sütne zamandır nesquikli süt içmiyorum ama arada ıcetea içiyorum ne yapmam lazım yaa çok istiyorum ikisinide cokacimcoook
Canım fiumecim, iyi yolculuklar güzelce istirahat et. Benim içinde dinlen.. Haftasonu alışveriş zamanı ( malum ay sonu gelsin paracıklar ) Metro marketteb bir tartı alıcam..
Neyseki şuanda sinirim geçti.. Akşam eve gidince salata yapıp, yogurtla falan yiyecem.. Tamam bozuyorum diyeti söz bu kere kesin söz. Yumurtaydı ıspanaktı 1 dilim salamdı laelaelaelaelae yok artık..
yahu sara ben kendi kendime ant verdim 55 'e düşünce 10 tane çocuk doyurucam :sm_cool:
herzaman aynı tartıda tartılmak lazım morena. bence kilo vermişindir. ucuzlarından bi tartı al bence evine. o tartı sayesinde daha çok motive oluyorsun.
sara ben normal light süt içiyorum sade. :)
914. sayfada bıraktım okumayı..Maşallahınız var vallahiii...Arada yazdıklarınızı merak etmekle birlikte hiççç göze alamıyorum o kadar çok şeyi okumayı.Umarım çok şey kaçırmadım...Gözüme takılanlar:
Balbademesra Allah tamamına erdirsin,ben nikah günü almaya gittiğimde eşimle felaket bir kavgamız olmuştu ve nedeni de biz değildik,patavatsız ablası yüzündendi.Neyse ben 10 yıllık evliyim ve Allah herkese benim kocam gibi güzel huylu,evine bağlı,akıllı ve ahlaklı birini nasip etsin..Gerisi geçekten boş..
Evlibarklı yanlış okumadım değil mi 55 kiloya düşmüşsün.Hedefin kaç ki,daha kilo vericen mi?Seni yürekten tebrik ediyorum...
Fiume sen de yola çıkacakmışsın galiba.İyi yolculuklar.Ailenin yanına gidiyorsan eğer o ooo seni nasıl beslerler şimdi.Amman dikkatli ol...
tesekkür ederim. anneme talimat verdim. onları yapacak. zaten o da diyette .55 olmak istiyormuş hanfendi.58miymiş neymiş.zaten annemizin yemeklerini yerken kılo mu vardı. ne zaman geldık gurbetlere okumaya. fastfood,hazır gıda,tembel yemekleri derken öyle olduk. bir de ben balığın,sebzenin,zeytinyagının bol oldugu memlekete gidiyorum. hihoyyyt
umarım kılo almak yerıne annem ve yemeklerı motivasyonumu yukseltır de azıcık daha verırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?