60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıslar sitede bi sorun mu var sayfalar arasında geçiş yapamıyorum sürekli hata veriyo yoksa benim bağlantıdamı sorun var
buarada ben çok acıktım mide bulantısı yaptı açlık artık dayanamadım çubuk kraker aldım bide ayran

ayni sorunu ben de yaşıyorum şekercim

bu arada bugün yediklerim

2 light bisküvi
z.yağlı fasulye

te te bu kaaa

sende içersin cicişim gündüz az yersin akşamda içersin ohhhhhhhhhhhhh
:içelim:

fiume tatlım sen bugünmü yola çıkıyodun??
memlekete gidince bizi unutmazsın dimi??
bide kıslar ben bişi dicemm benim çook büyük zaafım var yeşilçaylı ıcetea ve nesquikli buz gibi süt ne zamandır nesquikli süt içmiyorum ama arada ıcetea içiyorum ne yapmam lazım yaa çok istiyorum ikisinide cokacimcoook

canım ben de cocuken cok fazla üstündeydım o bisikletin . ondan mı basen var dıye dusunuyorum.cunku selülit falan yok ben de. sadece kalın.

canım benımde aynı fark basenımde var.1 cm bırı daha buyuk. bencedert deıl. farkedılmıyor bıle. kımı ınsanın kulagı daha buyuktur dıgerınden. kımısının göğsü.ıkı tarafı denk ınsan yok denecek kadar azdır.cogu ınsan farkında deıldır kendı gercegının.onun caresı oldugunu sanmıyorum. sadece mesela kalın bacagına 20set yaptrdgn egzersızı ınce olana 10 set yaptırabılırsın dıycem.ama alt bacak ıcın hıc egzresız d ebılmıyorum. benım liseden berı aynıdır oralar. ne ıncelır ne kalınlasır.

evet canım.unutur muyum hıc. orda da var baglantım merak etmeyın.yakanıza yapıstım bır kere...canım ayrıcam light sütün içine koy bır tatlı kasıgı kadar nesquik nolcekki...

Seviyom sizi çok :asigim: :1hug:

güzelim bence sen bir adet digital terazi edin evine. uygun artık onlar.sabahları ac karnına,çıblak cık tepesıne.. şakkıdı
bir de kızlar tartınıza seyehat ettırmeyın,ustune agırlık koymayın ve 90-100kıloluk kocişlerinizi tartıya cıkarmayın ayarını bozarlar.ömrünü kısaltrlar.

mesela benım annem babamı evdekı tartıya cıkartmaz hayatta.. cok kıymetlıdır tartısı. babamın kılosu 100un ustunde. o da carsı da baklıyat kantarında tartılıyormus. ne yapsın adamcagız... hihoyyyt

sara evde tek içimliklerden var. ama en az 3-4 tatlı kasıgı cıkar bu. ve total olarak 15 grammıs. üzerinde şöyle yazıyor:bır bardak yarım yaglı sütle hazırlanan 15gramlık ıcecegın kalorisi 163cal.

sen tamamen yagsz süt kullanım 15 gram yerıne yarısını dökersen bence en fazla 100cal almıs olursun... ohh mis gbı ara ögun.aksam ye yemegını.

Canım fiumecim, iyi yolculuklar güzelce istirahat et. Benim içinde dinlen.. Haftasonu alışveriş zamanı ( malum ay sonu gelsin paracıklar ) Metro marketteb bir tartı alıcam..

Neyseki şuanda sinirim geçti.. Akşam eve gidince salata yapıp, yogurtla falan yiyecem.. Tamam bozuyorum diyeti söz bu kere kesin söz. Yumurtaydı ıspanaktı 1 dilim salamdı laelaelaelaelae yok artık..

hehehehe :roflol: ama bizim evdede öyle benim eşim 65-70 lerde olmasına rağmen hayatta çıkarmam bide fazla sakar olduğu için arkideş heran herşey olabilir :jeyyar:

yok bebegım ya, ara ögun olur o. ne olabılırkı onun kalorisi.. evde var bakıp gelcem.

hihoyyyt hihoyyyt valla çok sevindim iş yerime artık yesbıyık ta getircemmm :1hug:

914. sayfada bıraktım okumayı..Maşallahınız var vallahiii...Arada yazdıklarınızı merak etmekle birlikte hiççç göze alamıyorum o kadar çok şeyi okumayı.Umarım çok şey kaçırmadım...Gözüme takılanlar:

Balbademesra Allah tamamına erdirsin,ben nikah günü almaya gittiğimde eşimle felaket bir kavgamız olmuştu ve nedeni de biz değildik,patavatsız ablası yüzündendi.Neyse ben 10 yıllık evliyim ve Allah herkese benim kocam gibi güzel huylu,evine bağlı,akıllı ve ahlaklı birini nasip etsin..Gerisi geçekten boş..

Evlibarklı yanlış okumadım değil mi 55 kiloya düşmüşsün.Hedefin kaç ki,daha kilo vericen mi?Seni yürekten tebrik ediyorum...

Fiume sen de yola çıkacakmışsın galiba.ıyi yolculuklar.Ailenin yanına gidiyorsan eğer o ooo seni nasıl beslerler şimdi.Amman dikkatli ol...

bende dedim ne yapmış bu kız kaydirigubbakcemile3 ah kuzum ahh böyle olduğum gün yani öyle innnccceeeeccciiiikkkk manken misali hororz bilem kesebirim :roflol:

yahu sara ben kendi kendime ant verdim 55 'e düşünce 10 tane çocuk doyurucam :sm_cool:

Yok canım ya sokakta tartıldım bu sefer, geçen ablamın evde tartılmıştım. Yine Şişli-Harbiye-Şişli yolunda yürürken şeytan dürttü çıktım üstüne. senağlama

herzaman aynı tartıda tartılmak lazım morena. bence kilo vermişindir. ucuzlarından bi tartı al bence evine. o tartı sayesinde daha çok motive oluyorsun.

sara ben normal light süt içiyorum sade. :)

hah şöyle kuzum yaa a.s. ben realden aldım tartımı 15 liraya valla hem digital hem güsel simbo mu ne öyle bişey çokta doğru tartıyo.ilk aldığımda ya yanlış tartarsa komedisiyle elime geçen herşeyi tarttım ordan biliyorum kaydirigubbakcemile3
akşamada güzel bi yemek ye artık yawrum topla kafayı azcık canım benimmm. mesela makarna haşlayıp yoğurtla yiyebilirsin ohhh mis valla cokacimcoook

10 çocuk doyurma fikride iyiymiş kaydirigubbakcemile3
ama ben zaten normal light süt içiyorum ama çocukluğumdan beri nesquik vazgeçilmezim benim yaa :içelim:

tesekkür ederim. anneme talimat verdim. onları yapacak. zaten o da diyette .55 olmak istiyormuş hanfendi.58miymiş neymiş.zaten annemizin yemeklerini yerken kılo mu vardı. ne zaman geldık gurbetlere okumaya. fastfood,hazır gıda,tembel yemekleri derken öyle olduk. bir de ben balığın,sebzenin,zeytinyagının bol oldugu memlekete gidiyorum. hihoyyyt

umarım kılo almak yerıne annem ve yemeklerı motivasyonumu yukseltır de azıcık daha verırım.

kızlar ben bugün çok yoğunum o, bir girip bakayım dedim kıslar napmışlar diye
ohooo kilo verenler veremeyenler, tarifler vs.

ne cici bir forumuz biz ya, çok seviyorum sizi, arasıra girip yoklayacağım kaydirigubbakcemile5

Ay ne güzel,oradan da bağlanırsın artık..Tekrar iyi yolculuklar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…