niden yürüyüş yapamadınfamir hugo loxi günaydınlarrrrr altta sizin isimler vardıııı nasılsınız böynnn iyisinizdir inşallah benim karın ağrıları var regli olacam ondan herhal.yürüyüşte yapmadım yapamadım daha doğrusu neyse menülerimi yazayım bu arada 1 lt lik suyumun ilk bardağının yarısındayım şu anda
akşam
3-4 yk kuru börülce
yoğurt
salata
1 dilim normal ekmek:26:
sonra
1 bardak şekersiz çay
1 tane kayısı
1 parmak büyüklüğünde küçük galete
sabah
1 bardak ılık su
domate-salatalık
2 tane közlenmiş biber
yarım yumurta(yarısını eşime verdim)
maydanoz-nane
1,5 kepek ekmeği
1 kk peynir
1 bardak şekersiz çay
1 tatlı kaşığı varla yok arasıtulum peyniri
niden yürüyüş yapamadın
bende regliyim karnım ağrıyo hemde çok. üstelik bugün pilates yapcektim ama regl olunca pilates karın çalışmak zor oluyo karnını içeri çekemediğin için bu yüzden bende bugün müzik açıciim dans edicimm ardından dumbelle göğüs arka kol çalışıcım.
çilek yidim şimdi bitirdim hepsini
afiyet olsun nazende bi günde 23 tane ye şu üzümleri
gny kızlar kendim 35dakka paltesimi yaptım geldim tam maxi plas oldu valla karın çalışılacak nevrsa yaptım kalça bacakta tabi oh iyigeldi ölsün yaglar
herkese afiyet olsun
gayet iyi vermissin kiloları boyun kaçtı senin canım bende ekliym barı kızçeler resmimi
telefonlar su yakmıyo heralde yoliii,böle daha ekonomikkkkk(gerçi biizm tel kamu hattıı para yazzmiyyyyy amaaa:86::86:)
hem neruşla kukide burdan günleşiyolar biz yapmışız çok muuuu
heh şöleee giderken haber ver işteee
gittikk evetttt,yoğun isteğe dayanamdıkkkk
ben gitmeden hemen sporumu yaptım ama,efferim bana dimiiiii:87::87::87::87:
kız nugiii bak sana ne dicemmm,şimdiii ben 3-4 kere plates yaptım ya valla etkisini okadar hızlı gösteririmi bilmiyorum ancakkk,hani 40 beden bir kotum varrr düğmeleri kapatıyorum ama çok sıkıyodu rahatsız ediyodu dedimya,dün akşam onu giydimm düğmem şak diye kapandıııeskisi gibi sıkmadıda daha rahat olduuuu,eğer platesten ise bu bir mucizeeeee
yani diyeceğim o ki sen de başlaa,karnın toparlanır azcıkkkk,bugün yine yapcammm sabırsızlanıyorummmm
sabah kendimi çok hafif hissediyodum ,ilk defa zayıflamış hissetttim kendimiii,neden bilmiyorum,bir tartılayım barim dedim yine 61.4 çıktımmmm
haber değeri taşıdığı için söylüyom heeeeee,kilo vermiş olsaydımm usulca tikırımı değişcektimmmmm sadece
Eki Görüntüle 206955
İşte size biraz zayıflamış olan ben...
Göbeğimi içime çekmişim ama kesin bu arada..
köpeği ısırmakla eş değer kızım burda kilo vermemek,kilo vermediğinde yazacaksınnn dedi ya hügo dünnnn
kızlar öğle için ton balığı açtım,yağı süzülsün bekliyorum,160 gr yazıyor,büyük kutu yarısını mı yiyeyim sizce,evde domates salatalık var yanına onları yerim,annem yoldaymış,ben hazırlanayım,şu KPSS işini halledeyim öğlene kadar gelir 5 dk.yemeğimi yerim,sonra koşşş dr.aa .inş planladığım gibi olur:87:
ayy çok hoşsun kızz ton balığının süzülmesini bekliyomuş kız al eline sık yağını iyice sık koy tabağa. ben hep öyle yaparım :86: süzülünce illa yağı kalıyo acıktırıyo sonra beni. sıkınca böyle yağsız yağsız çok tok tutuyo
yeecaaleeemmmm süppersin kuzummmmmmm vücut tiplerimiz benziiiiiiiiiii:86::86::86: kolların da çok güzelmişşşşben bıngıl kollarıma takık olduumdan senin güzel kolların hemen dikkatimiii çektiiiii :86::86::86::86: bence de bsenlerden özellikle kalan kiloların gidince tam süper olucaksınnn olucazzzz bacuuuuuuuuuuuuuuu:13::13::13::13:
ycl o kadar kilonu abarttınki bende seni tostoparlak sanmıştımşimdi çocuğu olan bir anneye göre bence gayet iyisin hee 5 kilo daha gittimi mankensin zati
lütfen olur olmaz yerlerinize takıpta kendinize hayatı zindan etmeyin. spor sağlıklı beslenme egzersiz hepsi hallolacak
aman yaw acelem yokkiii,ben açtım süzülsün biraz sonra sıkar tabağa koyarım,içim bi tuhaf oluyor öyle direk elime alıncasen söyle bakalım 160 gr.çok mu,yarısını mı yiyeyim?
Sağol canım..
Boy da 1:57
Azcık cücüğüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?