60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah sirkeli su

nesfitt süt 2 kru kayısı 5 fındıklı bır kafaltıı

ara ayran+3 yenidünya

öğlen 2 adettavuk baget 2 dilim ekmek 1 dometes 2salatalık 100ml ayran

niden yürüyüş yapamadın
bende regliyim karnım ağrıyo hemde çok. üstelik bugün pilates yapcektim ama regl olunca pilates karın çalışmak zor oluyo karnını içeri çekemediğin için bu yüzden bende bugün müzik açıciim dans edicimm ardından dumbelle göğüs arka kol çalışıcım.

anlattım canım neden yapamadığımı şimdi hatırlamayayım gene gelenler geldide bana

gny kızlar kendim 35dakka paltesimi yaptım geldim tam maxi plas oldu valla karın çalışılacak nevrsa yaptım kalça bacakta tabi oh iyigeldi ölsün yaglar

herkese afiyet olsun

hee biz 40 kere günleşirrr 3 ay sonra buluşuruhhhhhhh buna da sizi şahit ederüüühhhhhh

bence çokçokçokçokk önemliii değerlibir gelişmee tepppriklerrrrrrrrr

Eki Görüntüle 206955

İşte size biraz zayıflamış olan ben...
Göbeğimi içime çekmişim ama kesin bu arada..

yeecaaleeemmmm süppersin kuzummmmmmm vücut tiplerimiz benziiiiiiiiiii:86::86::86: kolların da çok güzelmişşşş ben bıngıl kollarıma takık olduumdan senin güzel kolların hemen dikkatimiii çektiiiii :86::86::86::86: bence de bsenlerden özellikle kalan kiloların gidince tam süper olucaksınnn olucazzzz bacuuuuuuuuuuuuuuu:13::13::13::13:

köpeği ısırmakla eş değer kızım burda kilo vermemek,kilo vermediğinde yazacaksınnn dedi ya hügo dünnnn

kilo verdiğini yazmak ancak yeni gelen arkadaşları motive etmek açısından önemlidir. yoksa zaten herkes kilo verdi veriyo verecek

kızlar öğle için ton balığı açtım,yağı süzülsün bekliyorum,160 gr yazıyor,büyük kutu yarısını mı yiyeyim sizce,evde domates salatalık var yanına onları yerim,annem yoldaymış,ben hazırlanayım,şu KPSS işini halledeyim öğlene kadar gelir 5 dk.yemeğimi yerim,sonra koşşş dr.aa .inş planladığım gibi olur:87:

ycl o kadar kilonu abarttınki bende seni tostoparlak sanmıştım şimdi çocuğu olan bir anneye göre bence gayet iyisin hee 5 kilo daha gittimi mankensin zati
lütfen olur olmaz yerlerinize takıpta kendinize hayatı zindan etmeyin. spor sağlıklı beslenme egzersiz hepsi hallolacak

ayy çok hoşsun kızz ton balığının süzülmesini bekliyomuş kız al eline sık yağını iyice sık koy tabağa. ben hep öyle yaparım :86: süzülünce illa yağı kalıyo acıktırıyo sonra beni. sıkınca böyle yağsız yağsız çok tok tutuyo

aman yaw acelem yokkiii,ben açtım süzülsün biraz sonra sıkar tabağa koyarım,içim bi tuhaf oluyor öyle direk elime alıncasen söyle bakalım 160 gr.çok mu,yarısını mı yiyeyim?

Teşekkür ederin neruş.. olcez di mi. İnceceik olcez di mi ..

Sağol Hugocuk.. Ya başladığımda fenaydım ama şimdi idare ederim ama göbeğim var yani..
Göbek popo başka bişi kalmadı zati.. Sağlıklı vereceğiz ki kiloları, sağlıklı devam edelim hayata, sağlıklı şekilde de zayıf kalalım..
Öyle kklarla tatlı yemekle olmaz bu işler..

Dün haber vermedennnn:82::82::82::82:çıkmak zorunda kalmıştımmm çünkü bilgisayarım beni iyice çileden çıkarmıştıııı dün babamla epey dolaştıkkkkkkkk akşam11 gibi geldik eve bugün de kendisi akşam üzeri antebe dönüyor inşallah sağsalimmm giderr

Ben de kalktımmm kahvaltımı yaptım babama çay demledim kendime yeşil çay demledimmm, bakalım o gidene kadar yine onunla olurum bugünnnn sonra yine sizinle oluciiiimmm inşallahhhhh:13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…