60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

taaa en başından beri tatlı konusunda uzman görüşlerini kendi tecrübelerimi söyledim. sadece yağların yakılmasına engel olmakla kalmıyo insülin salgıladığı için iştahta açıyo yine yemek istiyosun düzeni bozuyo ipin ucu kaçıyo. 1-2 ayda olacak iş değilmiş yağlardan kurtulmak anladık bunu hepimiz heee bende 3 ayda veririm sanıyodumda yaz geldi hala uğraşıyorum :86:
isteyen istediğini yer ben etkilemiyo sonuçta ben sadece yardımcı olmak herkesin yağlarından kurtulmasını istediğim için ısrar ettim. yoksa zati sonuçlar ortada tatlıyı şekeri kesen arada kaçamak yapan yağlarını verdi rahat yaptı diyetini sporunu. devamı geldi yani. yoksa kk ile olacak olsaydı o zaman beslenme uzmanları yasak demezdi zaten değilmi. ama elbette tatlıda yenecek hatta pratik tatlılar bile verdik. şimdi ben hergün yulaflı bisküvi yiyorum diyetisyen geçiş yaptırdı bana valla 4 tane yetiyo tekrar canım istemiyo yulaflı olduğu için yulaf içindeki şekerin kana karışma hızını yavaşlatıyo o yüzden insülin salgılamıyo.
yulaflı bisküviyi erimiş bittere batırıp üzerine hindistan cevizi dökünce çok güzel oluyo. veya famirto yapmış hafata sonu hurmalı truff o da süper oluyo famirde beyenmiş çok

merhaba kızlaaaaaarrrr... bu ara kahvaltı edemiyorum hiç. canım bişey istemiyo sabahları. zorla bu sabah 1 dilim ekmek, az domates bi dilim peynir yedim. bide iş dolayısıyla şehir dışındayım. tartılamıyorum. merak içindeyim nasıl oldu kilom acaba. aynaya bakınca bi fark hissediyorum sanki. gitmiştir inşallah bi kilo daha.

sıkıntılı günler geçirdiğin için belki ondan iştahın kapanmıştır canım

sıkıntılı günler geçirdiğin için belki ondan iştahın kapanmıştır canım

sanırım canım, ilk zamanlar daha fenaydım. şimdi iyiyim çok şükür. bu arada spor çok yapamıyorum ama mümkün olduğunca karın bölgesi için yatmadan 20-30 tane mekik çekiyorum. o bile inanılmaz iyi geliyo. tavsiye ederim herkese.

olsun canım kendini toparlayınca herşeyi yaparsın. sana tavsiyem fırsat buldukça temiz havada yürüyüş yap çok iyi gelir pek düşünmeye fırsat bırakma kendine. düşündükçe üzülürsün çünkü. gez dolaş filan sevdiğin şeyleri yap.
birde eşin olacak vatandaş sana geri dönmek istiyomu. özür filan ayrılmayalım sensiz olamam filan diyomu

Fotoğrafı çeken iyi çekmiş demek ki..
yok kız en son diyetisyen 1:57 ölçtü..

bende boyumun 170 olduğundan şüpeliyim :86: pilatesle uzadı sanki. eşimin ensesine geliyodum onun boyu 180. şimdi ensesini geçtim. topuklu ayakkabılarla onu geçiyorum. topuklu giyemicem sanırım çok uzunda iyi değil değilmi böyle iyi yine

Valla ben topuklu ayakkabı giymem hiç bütün cücklüğüme ve kocamın 1:87 boyuna rağmen..
yavruyla katip şeklinde geziyoruz biz...
Ben isterdim valla boyun şöyle 1.75 falan olsun ama ne yapalım geri kalan kısmı yerin altında kalmış benim

hayır canım, artık zaten diyecek yüzü yok. geçenlerde kuru temizlemecide karşılaştık. bakakaldı. hiç bakmadım yüzüne. yabancı gibi. soğudum iyice yaptıklarından dolayı.

Selamlaar,

Yine geldim ben. DÜn akşam kötü bişi yaptım valla kebap yedim tereyağlı hemide. Ama tereyağlı olduğunu bilmiyordum ve meraktan söyledim. Anam dibindede pide varmış üstten üstten yedim. Pidesine dokanmadım. Adam diyor beğenmediniz mi. Ne pişman oldum yediğime Allahtan yürüyüş yaptım ve eve gider gitmez plates yaptım. Sabah bi kalktım 64.7 demekki yemeseydim 64 çıkıcaktım tüüh bana. Sabahta 20 mekik çektim.

Bu günkü menüm;

Sabah
1 dilim ajvarlı d l ekmek
2kk peynir
2 kayısı
1 bardak kayısılı çay

Ara
1 küçük muz
1 bardak kefir

Öğlen saat 12:30 gibi yerim
1 dilim d l ekmek
3 küçük domates
2 çorba kaşığı kahvaltılık lor

Ara
10 erik

Akşam
Yoğurtlu semizotu salatası
belki içine nesfitte katarım bakalım bakalım
1 tanede salatalık yerim

Eve gidincede plates yaparım inşallah....

valla ben israrla söliyorum göbüş filan yohdir.

bu arada 1 lt su bitti içemeyenlere duyurulur

ben 3. 500 ml yi içiyorum .. yazın epey içiyorum suyu rahatça. kışın da 1,5 geçiyordu gerçi

Canım şölee güzel bir iskender istiyo söle restoranda coss diye tereyağlı sosu döksünler bende yiyeyim

hayır canım, artık zaten diyecek yüzü yok. geçenlerde kuru temizlemecide karşılaştık. bakakaldı. hiç bakmadım yüzüne. yabancı gibi. soğudum iyice yaptıklarından dolayı.

soğuman iyi olmuş çok acı çekmezsin. sadece insanlara olan güvenin sarsılmıştır. bidaha yeni birine nasıl güvenirim endişesi yaşarsın ancak bu korkularını sana unutturacak birisi birgün muhakkak karşına çıkar canım dua et sen yeterki. kalbin hep temiz olsun asla kötü olma sevgiyi unutma yeterki

Canım şölee güzel bir iskender istiyo söle restoranda coss diye tereyağlı sosu döksünler bende yiyeyim

Yeme yeme ben yaptım sen yapma... Zaten vidan azabından tadını alamıyosun. Yarısını tabakta bıraktım ben. Günahada girdim hiç yoktan. Yedikten sonra Allah ım ben bunu niye yaptım diyosun. Eve gidince duble spor yapmak istiyosun. Tavsiye etmiyorum.

tatlımm ne kadar anlayışlısın. ben de söylediklerine tamamen katılıyorum. herşey güzel olacak. bu yaşadıklarım beni asla kötü bir insana dönüştürmeyecek sadece dha temkinli özgüveni daha yüksek biri olmamı sağlayacak. dua ediyorum hep, haksızlıklar asla kimsenin yanına kar kalmaz. ben bu inancım sayesinde sabrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…