Teşekkür ederin neruş.. olcez di mi. İnceceik olcez di mi ..
Sağol Hugocuk.. Ya başladığımda fenaydım ama şimdi idare ederim ama göbeğim var yani..
Göbek popo başka bişi kalmadı zati.. Sağlıklı vereceğiz ki kiloları, sağlıklı devam edelim hayata, sağlıklı şekilde de zayıf kalalım..
Öyle kklarla tatlı yemekle olmaz bu işler..
merhaba kızlaaaaaarrrr... bu ara kahvaltı edemiyorum hiç. canım bişey istemiyo sabahları. zorla bu sabah 1 dilim ekmek, az domates bi dilim peynir yedim. bide iş dolayısıyla şehir dışındayım. tartılamıyorum. merak içindeyim nasıl oldu kilom acaba. aynaya bakınca bi fark hissediyorum sanki. gitmiştir inşallah bi kilo daha.
sıkıntılı günler geçirdiğin için belki ondan iştahın kapanmıştır canım
1.57 miiii??? kısss baya uzun duruonn bencee.. ben 1.64 ümm emmee ilk bakıncaa bendenn uzunn izlenimii virdin banaasenn ölcc bi dahaa uzamıss olabilerisnnn
sanırım canım, ilk zamanlar daha fenaydım. şimdi iyiyim çok şükür. bu arada spor çok yapamıyorum ama mümkün olduğunca karın bölgesi için yatmadan 20-30 tane mekik çekiyorum. o bile inanılmaz iyi geliyo. tavsiye ederim herkese.
Fotoğrafı çeken iyi çekmiş demek ki..
yok kız en son diyetisyen 1:57 ölçtü..
bende boyumun 170 olduğundan şüpeliyim :86: pilatesle uzadı sanki. eşimin ensesine geliyodum onun boyu 180. şimdi ensesini geçtim. topuklu ayakkabılarla onu geçiyorum. topuklu giyemicem sanırım çok uzunda iyi değil değilmi böyle iyi yine
iyi saat 3 de bana oturmaya gel o zaman [/QUOTEüff ya,belli değil ne zaman bitcegi,benim ögrenme kabiliyetime bağlı,direksiyonum çok zayıfmış ,2 hafta daha çalışcaz gibi
olsun canım kendini toparlayınca herşeyi yaparsın. sana tavsiyem fırsat buldukça temiz havada yürüyüş yap çok iyi gelir pek düşünmeye fırsat bırakma kendine. düşündükçe üzülürsün çünkü. gez dolaş filan sevdiğin şeyleri yap.
birde eşin olacak vatandaş sana geri dönmek istiyomu. özür filan ayrılmayalım sensiz olamam filan diyomu
Sağolun kızlar...
Yolanda kız kesin foto çektirirken kocca göbeğimi içeri çekmişimdir ben
Hatırlamıyorum ama yaparım yani...
Eve gidince unutmasan en şişkosundan çekeceğim bi foto.. hem hatıra kalır şişkoluk günlerinden diye
Yarın evdeyim. Kocam çeksin bari..
bu arada 1 lt su bitti içemeyenlere duyurulur
valla ben israrla söliyorum göbüş filan yohdir.
ben 3. 500 ml yi içiyorum .. yazın epey içiyorum suyu rahatça. kışın da 1,5 geçiyordu gerçi
Canım şölee güzel bir iskender istiyo söle restoranda coss diye tereyağlı sosu döksünler bende yiyeyim
hayır canım, artık zaten diyecek yüzü yok. geçenlerde kuru temizlemecide karşılaştık. bakakaldı. hiç bakmadım yüzüne. yabancı gibi. soğudum iyice yaptıklarından dolayı.
Canım şölee güzel bir iskender istiyo söle restoranda coss diye tereyağlı sosu döksünler bende yiyeyim
soğuman iyi olmuş çok acı çekmezsin. sadece insanlara olan güvenin sarsılmıştır. bidaha yeni birine nasıl güvenirim endişesi yaşarsın ancak bu korkularını sana unutturacak birisi birgün muhakkak karşına çıkar canım dua et sen yeterki. kalbin hep temiz olsun asla kötü olma sevgiyi unutma yeterki
allahtan ben hiç sevmem öle yaglı şeyleri.
iskender
künefe
ıykkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?