60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar akşama balık yapmak istiyorum ama hangi balık lezzetlidir bilgisi olan varmı haziran ayında balık pek bulmak mümkün olmuyor yiyenler varsa ne yiyiyor acaba...:26:

bu pişmanlık da iyidir,tavsiye etmemek de(pepetii şşşştttt susu bakimm diyete yeni başlayan konsantre olmaya çalışanlarııın canını çektirme bakimmmmmm)
kilo verincede yemek istemiyorum öyle şeyler ben yawww,sağlıklı olmak istiyorummmm,70 yaşında ajda pekkan kimin olmak istiyorummmmm

kızlar akşama balık yapmak istiyorum ama hangi balık lezzetlidir bilgisi olan varmı haziran ayında balık pek bulmak mümkün olmuyor yiyenler varsa ne yiyiyor acaba...:26:

kutudan ton balığı açıp yiyoruzzzz:86::86::86:öğel yemeğimde var meselaaa:86:
yazın bende balık yemem hiçççç,güvenemem nedenseee

ben sporla sağlıklı beslenme ile genç kalan ışıl ışıl parlayan tertemiz bir cildi fit vücudu mağazalardaki rengarenk kıyafetleri istediğim herşeyi giyebilmeyi vicdan azabı çekmemeyi sporun verdiği mutluluğu ve en önemliside sağlıklı kalmayı herşeyden daha çok seviyorum o yüzden künefeymiş iskendermiş böyle şeyleri değilde diğer seçenekleri tercih ediyorum. kalorisini geçtim ama iskender sağlıksız yaww yağı kızdırıp döküyorlar üzerine. yağlı yağlı döner var. künefe desen zati şerbetli
ama istenirse kepekli hamur veya pide tarzı bişeyler pişirilip üzerine döner konur salçalı sos konu ama yağsız yapılır dönerde yağ varya o yüzden ve bence böyle süper olur
hee böyle yapın yiyin.
künefeye ekmek kadayıfına gelince valla onuda kendiniz yapın. şerbetini esmer şekerli yapın az yapın napalım bi yerden kısmak lazım

Bende bendee... Ajdanın bacakları ne güzeel... demet akbağın bacaklarıda çok güzeel... Öyle güzel bacaklarım olsun istiyoruuum, Ali Ağaoğlu gibi konuşayım yaptım olacak

sen yeeterki kötü olma ona zarar verecek kozun olsa bile yapma. sakın cezasını kendin verme biliyorum çok zor ama bunu başarırsan allah insana çok büyük mükafatlar veriyo buna inan. bizzat kendim yaşadım tecrübe ettim. sen yeterki temiz kal. bu da bin imtihan sana. acılar seni kötümü yapacak iyimi. sen sakın kötülüğe izin verme. iiçindeki kin nefret yeni birini sevip gövendiğinde kendiliğinden geçecek. şimdi içindeki kini söndürmek için ona zara bile versen geçmez o kin asla geçmez dahada alevlenir. o yüzden zaman sabır dua yepyeni bir hayat herşey geride kalır canım

kızz kendi kebabını kendin yap bidaha emi
kızlar yaww boş zamnalarınızda famirto gibi esmer undan bişeyler yapın atın buzluğa böyle kaçamak zamanlarında lazım olur. veya sanırım uzun süre sağlıklı beslenince böyle kaçamak yapmak istiyo insan işte öyle zmanalarda dolaptakiler işe yarra bence

kutudan ton balığı açıp yiyoruzzzz:86::86::86:öğel yemeğimde var meselaaa:86:
yazın bende balık yemem hiçççç,güvenemem nedenseee
benimde eşim niyetliydi ondan akşama balık yapayım dedim.kayınvalidemlerde olacaklardı.ama olmazsa yapmayayım.eşimde ton balığı sevmez artık ne vars onu yapayım balık sezonu açılınca balık yaparım.

Bugün bi değişiklik var bende..
Acıktım bu saatte..
üstelik öğlen yemeğimde evde baklagilim olmadığından peynir getirdim yine..
Yani 2 kk peynir
1 dilim denge ekmek var..
salatayı çok çok yiyeyim bari de doyayım...

Burada şişkoyum diye sürekli söylenen ama rejim yapamıyorum, yemek yemeyi seviyorum ne yapayım diyen bi hemşiremiz var..
demin bana d,yor ki durdu senin kilo vermen, daha uğraşma bu kiloda mutlu olmayı öğreneceksin.. bak bana diyo..
Töbe töbe.. moralimi bozdu..

bende künefeye bayılıyorum hele herün yerim olsa ama hafta birle yetiniyorum hele hastada oalcamya ah ah

yafriim sen haftada 1 künefemi yiyon kilo korumada ayda bir şerbetli tatlı yiyin diyo uzmanlar dikkat et sonra o göbecik heç gitmez zayıf olsanda

off okula gittim geldimmmm,ama halledemedim,diplama lazımmış ya gıcık adam illa olamdan olmaz dedi,şimdi yemeğimi yiyip çıkıcam,hastaneye ordan t5ekrar okula,dışarısı da bir sıcak öldüm ya,pufff:84::84:

peküüü yaa kaymaklı ekmek kadayıfı onuda sevmedinmi masum yavrii
öhümm şeyyy bennnn....
onu çok severim işteee
ama yimem şimdi onu. istediğim kiloya gelinceye kadar büyük konuşmimm ama kilo vermeme engel olan bişi oda. bide agır gelir yaz günü yaf
eneee hügoum benim neyi sefdiimi biliyii.. beni seviyyy :86::86::86::86:

kız esmer şekerle olunca saglıklı mı oliiyy. ya kaymaanı netçen kompile süt yaıı.. valla yimem yersem de giderim hazırını alır yirim hiç ugraşamam esmer un da esmer şeker de bilmem ne

Evet Hügocum yaw hiç planlı bir şey değildi, arkadaş kurbanı oldum. Daha tabağı görünce eyvah eyywah dedim, ama geçmüş olsun gari.

Evit tariflerinizi hep not ettim zaten .... Bundan sonra dahada dikkatli olcam inşallah.

madem mutluymuş o kiloda neden kilo veremiyorum diye aglıyoo.
sen neden moralini bozuyorsun ki kıskanıyor işte. allahtan benim çevremde böyle kıskançlar yok çok şükür

dışarda olunca restorantta filan ızgara ye. yanında salata ayran. biraz pidesindede alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…