öhümm şeyyy bennnn....
onu çok severim işteee
ama yimem şimdi onu. istediğim kiloya gelinceye kadar büyük konuşmimm ama kilo vermeme engel olan bişi oda. bide agır gelir yaz günü yaf
eneee hügoum benim neyi sefdiimi biliyii.. beni seviyyy :86::86::86::86:
kız esmer şekerle olunca saglıklı mı oliiyy. ya kaymaanı netçen kompile süt yaıı.. valla yimem yersem de giderim hazırını alır yirim hiç ugraşamam esmer un da esmer şeker de bilmem ne
heralde seviyorum herkesi seviyorumöhümm şeyyy bennnn....
onu çok severim işteee
ama yimem şimdi onu. istediğim kiloya gelinceye kadar büyük konuşmimm ama kilo vermeme engel olan bişi oda. bide agır gelir yaz günü yaf
eneee hügoum benim neyi sefdiimi biliyii.. beni seviyyy :86::86::86::86:
kız esmer şekerle olunca saglıklı mı oliiyy. ya kaymaanı netçen kompile süt yaıı.. valla yimem yersem de giderim hazırını alır yirim hiç ugraşamam esmer un da esmer şeker de bilmem ne
heralde seviyorum herkesi seviyorum
zati sevmesem belli olurdudaha önce olduğu gibi
akşam yürüyüş yapamadım
ayak bileğimi bişey ısırmış kocaman şişti bütün gece uyutmadı beni hala da şiş
bugün de gidemiycem spora.krem falan aldım eczaneden onları sürüyorum şimdi
su da içemedim daha
offfff mutsuz oldum birden moralim sıfıra düştü
akşam yürüyüş yapamadım
ayak bileğimi bişey ısırmış kocaman şişti bütün gece uyutmadı beni hala da şiş
bugün de gidemiycem spora.krem falan aldım eczaneden onları sürüyorum şimdi
su da içemedim daha
offfff mutsuz oldum birden moralim sıfıra düştü
yemekte
taze fasülye
meyhane pilavı
cacık
meyve varmış
bende hepsinden yiyeceğim
kızz kendi kebabını kendin yap bidaha emi
kızlar yaww boş zamnalarınızda famirto gibi esmer undan bişeyler yapın atın buzluğa böyle kaçamak zamanlarında lazım olur. veya sanırım uzun süre sağlıklı beslenince böyle kaçamak yapmak istiyo insan işte öyle zmanalarda dolaptakiler işe yarra bence
Bugün bi değişiklik var bende..
Acıktım bu saatte..
üstelik öğlen yemeğimde evde baklagilim olmadığından peynir getirdim yine..
Yani 2 kk peynir
1 dilim denge ekmek var..
salatayı çok çok yiyeyim bari de doyayım...
Burada şişkoyum diye sürekli söylenen ama rejim yapamıyorum, yemek yemeyi seviyorum ne yapayım diyen bi hemşiremiz var..
demin bana d,yor ki durdu senin kilo vermen, daha uğraşma bu kiloda mutlu olmayı öğreneceksin.. bak bana diyo..
Töbe töbe.. moralimi bozdu..
cacık yerine rakı olsa tam süper olurmıştubaksana meyhane pilavı diyiii
heeee ben öyle yapıyomm,efferim beneee:86::86::86:
yawwww yeeecaaleemmmmm sen saallla onlarıııııııı yawwwwwww,geçen gün arkadaşın kızı geldi bize dondurma getirmiş dedim ya,bende yemedim tabi diyette olduğumuda biliyolarrrr,sonra yan masnın yanından geçiyodumm dağınık durann kağıtlara çarpmışımm heryer kağıt olduuuubana "dağları deviriyosunn bide diet yapıyon diyon" diyoooooo
bahhhhhhhhhhhh bahhhhhhhhhhhhhhhh bene diyirrrrrr,beneeeee
kız tabi 20 yaşında ve anasınında bizim şu 45lik plak olduğunu düşünürsek bu lafı söylemesi çok normalllllbende dağları devirdiğim için diyet yapıyorum zaten dedimmmmm
bi de ogün o ısrara karşı dondurmayı yeseydim ne pişman olurdum amaiçimden iyikide yememişim dedimmmm
heeee ben öyle yapıyomm,efferim beneee:86::86::86:
yawwww yeeecaaleemmmmm sen saallla onlarıııııııı yawwwwwww,geçen gün arkadaşın kızı geldi bize dondurma getirmiş dedim ya,bende yemedim tabi diyette olduğumuda biliyolarrrr,sonra yan masnın yanından geçiyodumm dağınık durann kağıtlara çarpmışımm heryer kağıt olduuuubana "dağları deviriyosunn bide diet yapıyon diyon" diyoooooo
bahhhhhhhhhhhh bahhhhhhhhhhhhhhhh bene diyirrrrrr,beneeeee
kız tabi 20 yaşında ve anasınında bizim şu 45lik plak olduğunu düşünürsek bu lafı söylemesi çok normalllllbende dağları devirdiğim için diyet yapıyorum zaten dedimmmmm
bi de ogün o ısrara karşı dondurmayı yeseydim ne pişman olurdum amaiçimden iyikide yememişim dedimmmm
fambığa nirdeydin didim cevap gelmedi daha :82:
geçmiş olsun canım böcek filandır. olsun düzelince yaparsın
geçmiş olsun canım
büyük kutu ton balığııı- 3-4 yk kadar oluyo içinde(suyunu sıktımm hügo bu sefer gııı,amma yağ çıktı heeeee)
230 ml nuggiiii(balığın yanındaaa ayran içmeyide sardınız ya başımaaaazehirlenirsemmmm sorarım sizeee )
2 dlm çt eppekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?