60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaa aslında kebapta bişey yokta işte yaparken çok yağ koyuyorlar iç yağ kuruk yağı filan koyuyorlar ondan yane. aslında gayet sağlıklı ama sağlıksız hale getiriyorlar

senimi seviii sen öyle san

heralde seviyorum herkesi seviyorum
zati sevmesem belli olurdu daha önce olduğu gibi

akşam yürüyüş yapamadım
ayak bileğimi bişey ısırmış kocaman şişti bütün gece uyutmadı beni hala da şiş
bugün de gidemiycem spora.krem falan aldım eczaneden onları sürüyorum şimdi
su da içemedim daha
offfff mutsuz oldum birden moralim sıfıra düştü

geçmiş olsun canım böcek filandır. olsun düzelince yaparsın

geçmiş olsun canım

heeee ben öyle yapıyomm,efferim beneee:86::86::86:

yawwww yeeecaaleemmmmm sen saallla onlarıııııııı yawwwwwww,geçen gün arkadaşın kızı geldi bize dondurma getirmiş dedim ya,bende yemedim tabi diyette olduğumuda biliyolarrrr,sonra yan masnın yanından geçiyodumm dağınık durann kağıtlara çarpmışımm heryer kağıt olduuuubana "dağları deviriyosunn bide diet yapıyon diyon" diyoooooo
bahhhhhhhhhhhh bahhhhhhhhhhhhhhhh bene diyirrrrrr,beneeeee
kız tabi 20 yaşında ve anasınında bizim şu 45lik plak olduğunu düşünürsek bu lafı söylemesi çok normalllllbende dağları devirdiğim için diyet yapıyorum zaten dedimmmmm
bi de ogün o ısrara karşı dondurmayı yeseydim ne pişman olurdum amaiçimden iyikide yememişim dedimmmm

Son düzenleme:

Dimekki her yerde var bu tipler. Bende hani şurda 2.5 kilo neyim verdimya nerenden verdin hiç belli olmuyo diyolar. Gıcık bunlar kardeşim yaaa... Bir gün bi çıkıcaz onların karşılarına Ebru Şallı olmuşuz. Ta taaa..... Görcekler o zaman onlar...

aferim bebişime çok iyi yapmışsıın iradeni kıskanmışlar senin. zaten benim famirtom istediği zaman kendi dondurmasını kendisi yapıpp yiyebilir zaten demi. acuk yoğurt acuk püre meyve acuk bal filan süper yapar koyar dolabına donunca yer hemide gayet sağlıklı faydalı olur demi famirtom.
ayrıca sanki zayıf insanlar bişey devirmiyomu kilolu insanlarmı deviriyo çok saçma
artıkın saçma sapann şeyler uydurup kıskançlık yapıyorlar.
hee banada doğru dürüst aferim çok kilo verdin diyen olmadı daha ayıp ayıp
insan bi aferim der demi :84:

büyük kutu ton balığııı- 3-4 yk kadar oluyo içinde(suyunu sıktımm hügo bu sefer gııı,amma yağ çıktı heeeee)
230 ml nuggiiii(balığın yanındaaa ayran içmeyide sardınız ya başımaaaazehirlenirsemmmm sorarım sizeee)
2 dlm çt eppekkk

kıslar bu sabah kuzumu okula gönderdim biraz uzanıyım dedim biraz önce uyandım bacaklarım çoook ağrıyor yaa kaslarım falan dayak yemiş gibiyim 2 hurma 3 çiğ badem ve light kutu sütün yarısını içtim
Öğlenimi 2 ye kaydırdım adım atacak halim yok şu an ama inadına çıkıcam işlerimde var

geçmiş olsun canım böcek filandır. olsun düzelince yaparsın

canım çok teşekkür ederim sağolasın

geçmiş olsun canım

teşekkür ederim canım sağol

afiyet osssuuuun ben de ton balığı yiycem yemekte nohut varmış hiç çekemem bu sıcakta cayır cayır zaten fabrika olmuş 50 derece termometreden gördüm dudağım uçukladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…