60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıslaaaaaaaar, aksama tas kebabı yaptım. yanına da kabune pilavı yepiceeem. buyrun gelin beklerim... :jeyyar:

ohhh çok şükür kendine eziyet etmekten nihayet vazgeçtin...
kıslaaaaaaaar, aksama tas kebabı yaptım. yanına da kabune pilavı yepiceeem. buyrun gelin beklerim... :jeyyar:

kabune pilavı ne? ilk defa duydum bu arada iyi yolcuklar canım..

Zabının gelmişşşş... Yirim senii...Şeniz

tesekkür ederim canım.bugun yolculuga cıkıcam ama yarına dek olmassam mutlaka maydanozu deniyeyım ama soganı yapamam ya ıhyyyy

sabuncum hep dooru yoldasın maşAllah sana....

fiummmmm iyi yolculuklar canım . . . yanına atıştırmalık almayı ihmal etme . . . bilemiyorum nasıl gideceğini fakat eğer otto ile gidersen molalarda yemen için bi kaç önlem bulundur yanında idealist güzel . . .

Neyse ben 10 yıllık evliyim ve Allah herkese benim kocam gibi güzel huylu,evine bağlı,akıllı ve ahlaklı birini nasip etsin..Gerisi geçekten boş..

Amin . . .
Ne güzel dua bu . . .

Ben dün tam 1 saat 20 dakika yürüdüm.Bugün de 45 dakika yürüdüm.Halim yok,her tarafım dökülüyor sanki...Diyetime de özen gösteriyorum ama akşamları mutlaka dondurma yiyorum maalesef.

Kesinlikle tartılmıyorum,bakalım pazar sabahı nasıl bir rakamla karşılaşıcağım..:uhm:.

sağol canım Allah herkese iyi huylu koca versin a.s benimkide şuanda iyi gözüküyo gerçi biz 6 yıldır beraberiz evli gibi olduk artık kaydirigubbakcemile3

Canım benim yaaa tamamdır saracığım artık sizin gibi zayıflıycam, flyycığımın verdiği linklere akşamları spor yapıcam.. Ağustosta İzmir'de artist gibin giyecem. O mini siyah elbiseyide alıcammm kaydirigubbakcemile5

Canım 1 top dondurmanın toplam kalorisi 160 diye biliyorum. Hiç bişeycik olmaz

tamamdır kuzum hatta elbiseyi açık renkmi yapsakki beyaz mesela :jeyyar:

benide götüüürrr muğlanın pazarına bayılıyorum harika otlar oluyo alkisalkisalkis

kolay gelsin kuzuuuummm

kabune pilavı ne ola kii?? :uhm:

sitede sorun var yaa sinir oldum valla

evet bende girerken zorlanıyorum..klava:

hmm teşekkür ederim canım.. Evet herkes asimetrik olur ama nebiliim etek giyince sanki çok göze batıyormuş gibime geliyor. Hani biri gayet muntazam. İnce.. Diğeri kalas gibi geliyor bana.. Doktora bile gitmeyi planlıyorum yani vakit bulursam..:bbo:

kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

:Saruboceq: Amin

ay allahım 10 çocuk doğurucam okudum iyi mi..:roflol::roflol:

ŞenizŞeniz

eline sağlık.. Ben 7 gibi sende olurum...:roflol:

EVETTTTkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
selamlar arkadaslar uzun zamandır yoktum malesef, haftayı cok kotu gecırdım. cuma gunu dedecıgımı kaybettım. ve yanına bıle gıdemedım hıc goremedım. Allah gunahlarını affetsın. nur ıcınde yatsın ınsallah. o antalya da ben mardın de... cumartesı kızım pazar ben, p.tesı esım hepımız fecı hasta olduk, acıller serumlar uykusuzluk vs... ancak bugun ayaga kalktım. benım ıcın cok uzucuydu. hepımız sureklı yattık yaa ne kadar zordu bır bılsenız. komsularımdan allah razı olsun yanlız bırakmadılar. hala fecı derecede basım donuyor neden olabılır dersınız ılaclarım bıtmedı henuz ne bıleyım bır anlam veremıyorum. basımı kaldıracak halım hıc yok. kusura bakmayın kotuyum sayfaları falan okuyamıyorum. onemlı bırsey varsa bana cevap olarak yazarsanız cok sevınırım arkadaslar sagolun.. bu arada 62 kılo olmusum...

GÜNÜN FIKRASI

Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor.
Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bi r Hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldi mi?"

Azrail cevap veriyor: "Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve de 8 günün var".
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.
Yüzünü gerdi riyor, dudaklarını doldurtuyor ve de g öğüslerini
düzelttiriyor. Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi" d aha uzun bir süre yaşayacağını
bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor.
Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor.
Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor. Ölüyor.
Cenn ette Azrail'e soruyor: "40 seneden daha fazla yaşa yacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp b eni öldürttün?"

Azrail cevap veriyor:
"Kız, ben seni tanıyamadım.. " :)))

Canımm başın sağolsun ve çok geçmiş olsun.. Yazık herşey üstüste gelmiş.. Bu halde hala kiloyumu düşünüyorsun.. Bi iyi olmaya bak sen.. Üzüldüm..
Canım iyi bak kendine..Tekrar çok geçmiş olsun canım.. (((

ohhh çok şükür kendine eziyet etmekten nihayet vazgeçtin...

kabune pilavı ne? ilk defa duydum bu arada iyi yolcuklar canım..

mersi sekerim,canım ısparta usulu bir pilav. içinde didiklenmiş dana eti,sogan,nohut falan oluyor. bakalım ben ilk defa yapcam.. şakkıdı

haklısın canım.light cubuk kraker alayım yanıma. otobüsle gtcem cunkiii..

canım kabune hakkında bılgı verdım üstte. gel canım götureyım seni de. bavula sıgarsın zaten artık. lküçüle küçüle hal kalmadı sende...

benim eşim ıspartalı ama hiç duymamıştım

ya varya 15 günü geçti pilav yemeyeli nasıl canım çekti
yaaa çok acıktım allahtan işteyim varya evde olsam şu anda ne bulsam yerdim heralde

ben bugün hiç su içemiyom ya anca 1L içebildim

cok üzüldüm canım. ben de nerde bu kız diyordum. büyük gecmıs olsun hepnıze ve başın sag olsun. nur içinde yatsın....

sırnaşık şey

hade ya cok enteresan bılmemen. dügünlerinde falan olurmus. geleneksel yemeklerıymıs dıye bılıyorum ben sor bakalım esıne . o kesın bılıyodur.

çok geçmiş olsun ayrıca başın sağolsun canım nur içinde yatsın deden...

delikafaduldensırnaşık şey:roflol:

yok arkadasım yaa ne kılosu valla herseyın bası yıne yıne saglık, uzuntuden ıstahsızlıktan vermısımdır ne olcak. hanı lıste falan yapıyorsunuzdur dıye yazdım. valla ayaga kalktıgıma dua ettım.. artık daha ıyıyımm. tesekkurler ıyı dıleklerın ıcın...tatlım
a.s.

fıume author kızlar cook tesekkurler cok ıncesınız. ayrıca yoklugumun farkına varılması daha da guzel tekrar sagolun.. canlarım... Allah razı olsun...opuyorum hepınızı ve dıger arkadaslarımı da ben kacıyorum..sevgıler..

evet bende girerken zorlanıyorum..klava:

ay allahım 10 çocuk doğurucam okudum iyi mi..:roflol::roflol:

EVETTTTkaydirigubbakcemile5

İlahi kız kaydirigubbakcemile5

Başın sağolsun yarem. Allah sabırlar versin. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…