ohhh çok şükür kendine eziyet etmekten nihayet vazgeçtin...Canım fiumecim, iyi yolculuklar güzelce istirahat et. Benim içinde dinlen.. Haftasonu alışveriş zamanı ( malum ay sonu gelsin paracıklar ) Metro marketteb bir tartı alıcam..
Neyseki şuanda sinirim geçti.. Akşam eve gidince salata yapıp, yogurtla falan yiyecem.. Tamam bozuyorum diyeti söz bu kere kesin söz. Yumurtaydı ıspanaktı 1 dilim salamdı laelaelaelaelae yok artık..
kıslaaaaaaaar, aksama tas kebabı yaptım. yanına da kabune pilavı yepiceeem. buyrun gelin beklerim... :jeyyar:
Zabının gelmişşşş... Yirim senii...Şeniz
tesekkür ederim canım.bugun yolculuga cıkıcam ama yarına dek olmassam mutlaka maydanozu deniyeyım ama soganı yapamam ya ıhyyyy
sabuncum hep dooru yoldasın maşAllah sana....
Neyse ben 10 yıllık evliyim ve Allah herkese benim kocam gibi güzel huylu,evine bağlı,akıllı ve ahlaklı birini nasip etsin..Gerisi geçekten boş..
914. sayfada bıraktım okumayı..Maşallahınız var vallahiii...Arada yazdıklarınızı merak etmekle birlikte hiççç göze alamıyorum o kadar çok şeyi okumayı.Umarım çok şey kaçırmadım...Gözüme takılanlar:
Balbademesra Allah tamamına erdirsin,ben nikah günü almaya gittiğimde eşimle felaket bir kavgamız olmuştu ve nedeni de biz değildik,patavatsız ablası yüzündendi.Neyse ben 10 yıllık evliyim ve Allah herkese benim kocam gibi güzel huylu,evine bağlı,akıllı ve ahlaklı birini nasip etsin..Gerisi geçekten boş..
Evlibarklı yanlış okumadım değil mi 55 kiloya düşmüşsün.Hedefin kaç ki,daha kilo vericen mi?Seni yürekten tebrik ediyorum...
Fiume sen de yola çıkacakmışsın galiba.İyi yolculuklar.Ailenin yanına gidiyorsan eğer o ooo seni nasıl beslerler şimdi.Amman dikkatli ol...
hah şöyle kuzum yaa a.s. ben realden aldım tartımı 15 liraya valla hem digital hem güsel simbo mu ne öyle bişey çokta doğru tartıyo.ilk aldığımda ya yanlış tartarsa komedisiyle elime geçen herşeyi tarttım ordan biliyorum kaydirigubbakcemile3
akşamada güzel bi yemek ye artık yawrum topla kafayı azcık canım benimmm. mesela makarna haşlayıp yoğurtla yiyebilirsin ohhh mis valla cokacimcoook
Ben dün tam 1 saat 20 dakika yürüdüm.Bugün de 45 dakika yürüdüm.Halim yok,her tarafım dökülüyor sanki...Diyetime de özen gösteriyorum ama akşamları mutlaka dondurma yiyorum maalesef.
Kesinlikle tartılmıyorum,bakalım pazar sabahı nasıl bir rakamla karşılaşıcağım..:uhm:.
Canım benim yaaa tamamdır saracığım artık sizin gibi zayıflıycam, flyycığımın verdiği linklere akşamları spor yapıcam.. Ağustosta İzmir'de artist gibin giyecem. O mini siyah elbiseyide alıcammm kaydirigubbakcemile5
tesekkür ederim. anneme talimat verdim. onları yapacak. zaten o da diyette .55 olmak istiyormuş hanfendi.58miymiş neymiş.zaten annemizin yemeklerini yerken kılo mu vardı. ne zaman geldık gurbetlere okumaya. fastfood,hazır gıda,tembel yemekleri derken öyle olduk. bir de ben balığın,sebzenin,zeytinyagının bol oldugu memlekete gidiyorum. hihoyyyt
umarım kılo almak yerıne annem ve yemeklerı motivasyonumu yukseltır de azıcık daha verırım.
kızlar ben bugün çok yoğunum o, bir girip bakayım dedim kıslar napmışlar diye
ohooo kilo verenler veremeyenler, tarifler vs.
ne cici bir forumuz biz ya, çok seviyorum sizi, arasıra girip yoklayacağım kaydirigubbakcemile5
kıslaaaaaaaar, aksama tas kebabı yaptım. yanına da kabune pilavı yepiceeem. buyrun gelin beklerim... :jeyyar:
sitede sorun var yaa sinir oldum valla
canım ben de cocuken cok fazla üstündeydım o bisikletin . ondan mı basen var dıye dusunuyorum.cunku selülit falan yok ben de. sadece kalın.
canım benımde aynı fark basenımde var.1 cm bırı daha buyuk. bencedert deıl. farkedılmıyor bıle. kımı ınsanın kulagı daha buyuktur dıgerınden. kımısının göğsü.ıkı tarafı denk ınsan yok denecek kadar azdır.cogu ınsan farkında deıldır kendı gercegının.onun caresı oldugunu sanmıyorum. sadece mesela kalın bacagına 20set yaptrdgn egzersızı ınce olana 10 set yaptırabılırsın dıycem.ama alt bacak ıcın hıc egzresız d ebılmıyorum. benım liseden berı aynıdır oralar. ne ıncelır ne kalınlasır.
güzelim bence sen bir adet digital terazi edin evine. uygun artık onlar.sabahları ac karnına,çıblak cık tepesıne.. şakkıdı
bir de kızlar tartınıza seyehat ettırmeyın,ustune agırlık koymayın ve 90-100kıloluk kocişlerinizi tartıya cıkarmayın ayarını bozarlar.ömrünü kısaltrlar.
mesela benım annem babamı evdekı tartıya cıkartmaz hayatta.. cok kıymetlıdır tartısı. babamın kılosu 100un ustunde. o da carsı da baklıyat kantarında tartılıyormus. ne yapsın adamcagız... hihoyyyt
Canım fiumecim, iyi yolculuklar güzelce istirahat et. Benim içinde dinlen.. Haftasonu alışveriş zamanı ( malum ay sonu gelsin paracıklar ) Metro marketteb bir tartı alıcam..
Neyseki şuanda sinirim geçti.. Akşam eve gidince salata yapıp, yogurtla falan yiyecem.. Tamam bozuyorum diyeti söz bu kere kesin söz. Yumurtaydı ıspanaktı 1 dilim salamdı laelaelaelaelae yok artık..
914. sayfada bıraktım okumayı..Maşallahınız var vallahiii...Arada yazdıklarınızı merak etmekle birlikte hiççç göze alamıyorum o kadar çok şeyi okumayı.Umarım çok şey kaçırmadım...Gözüme takılanlar:
Balbademesra Allah tamamına erdirsin,ben nikah günü almaya gittiğimde eşimle felaket bir kavgamız olmuştu ve nedeni de biz değildik,patavatsız ablası yüzündendi.Neyse ben 10 yıllık evliyim ve Allah herkese benim kocam gibi güzel huylu,evine bağlı,akıllı ve ahlaklı birini nasip etsin..Gerisi geçekten boş..
yahu sara ben kendi kendime ant verdim 55 'e düşünce 10 tane çocuk doyurucam :sm_cool:
herzaman aynı tartıda tartılmak lazım morena. bence kilo vermişindir. ucuzlarından bi tartı al bence evine. o tartı sayesinde daha çok motive oluyorsun.
sara ben normal light süt içiyorum sade. :)
kızlar ben bugün çok yoğunum o, bir girip bakayım dedim kıslar napmışlar diye
ohooo kilo verenler veremeyenler, tarifler vs.
ne cici bir forumuz biz ya, çok seviyorum sizi, arasıra girip yoklayacağım kaydirigubbakcemile5
Canım benim yaaa tamamdır saracığım artık sizin gibi zayıflıycam, flyycığımın verdiği linklere akşamları spor yapıcam.. Ağustosta İzmir'de artist gibin giyecem. O mini siyah elbiseyide alıcammm kaydirigubbakcemile5
selamlar arkadaslar uzun zamandır yoktum malesef, haftayı cok kotu gecırdım. cuma gunu dedecıgımı kaybettım. ve yanına bıle gıdemedım hıc goremedım. Allah gunahlarını affetsın. nur ıcınde yatsın ınsallah. o antalya da ben mardın de... cumartesı kızım pazar ben, p.tesı esım hepımız fecı hasta olduk, acıller serumlar uykusuzluk vs... ancak bugun ayaga kalktım. benım ıcın cok uzucuydu. hepımız sureklı yattık yaa ne kadar zordu bır bılsenız. komsularımdan allah razı olsun yanlız bırakmadılar. hala fecı derecede basım donuyor neden olabılır dersınız ılaclarım bıtmedı henuz ne bıleyım bır anlam veremıyorum. basımı kaldıracak halım hıc yok. kusura bakmayın kotuyum sayfaları falan okuyamıyorum. onemlı bırsey varsa bana cevap olarak yazarsanız cok sevınırım arkadaslar sagolun.. bu arada 62 kılo olmusum...
ohhh çok şükür kendine eziyet etmekten nihayet vazgeçtin...
kabune pilavı ne? ilk defa duydum bu arada iyi yolcuklar canım..
fiummmmm iyi yolculuklar canım . . . yanına atıştırmalık almayı ihmal etme . . . bilemiyorum nasıl gideceğini fakat eğer otto ile gidersen molalarda yemen için bi kaç önlem bulundur yanında idealist güzel . . .
Amin . . .
Ne güzel dua bu . . .
tamamdır kuzum hatta elbiseyi açık renkmi yapsakki beyaz mesela :jeyyar:
benide götüüürrr muğlanın pazarına bayılıyorum harika otlar oluyo alkisalkisalkis
kolay gelsin kuzuuuummm
kabune pilavı ne ola kii?? :uhm:
evet bende girerken zorlanıyorum..klava:
hmm teşekkür ederim canım.. Evet herkes asimetrik olur ama nebiliim etek giyince sanki çok göze batıyormuş gibime geliyor. Hani biri gayet muntazam. İnce.. Diğeri kalas gibi geliyor bana.. Doktora bile gitmeyi planlıyorum yani vakit bulursam..:bbo:
kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
:Saruboceq: Amin
ay allahım 10 çocuk doğurucam okudum iyi mi..:roflol::roflol:
ŞenizŞeniz
eline sağlık.. Ben 7 gibi sende olurum...:roflol:
başım üstüne....
EVETTTTkaydirigubbakcemile5
selamlar arkadaslar uzun zamandır yoktum malesef, haftayı cok kotu gecırdım. cuma gunu dedecıgımı kaybettım. ve yanına bıle gıdemedım hıc goremedım. Allah gunahlarını affetsın. nur ıcınde yatsın ınsallah. o antalya da ben mardın de... cumartesı kızım pazar ben, p.tesı esım hepımız fecı hasta olduk, acıller serumlar uykusuzluk vs... ancak bugun ayaga kalktım. benım ıcın cok uzucuydu. hepımız sureklı yattık yaa ne kadar zordu bır bılsenız. komsularımdan allah razı olsun yanlız bırakmadılar. hala fecı derecede basım donuyor neden olabılır dersınız ılaclarım bıtmedı henuz ne bıleyım bır anlam veremıyorum. basımı kaldıracak halım hıc yok. kusura bakmayın kotuyum sayfaları falan okuyamıyorum. onemlı bırsey varsa bana cevap olarak yazarsanız cok sevınırım arkadaslar sagolun.. bu arada 62 kılo olmusum...
GÜNÜN FIKRASI
Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor.
Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bi r Hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldi mi?"
Azrail cevap veriyor: "Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve de 8 günün var".
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.
Yüzünü gerdi riyor, dudaklarını doldurtuyor ve de g öğüslerini
düzelttiriyor. Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi" d aha uzun bir süre yaşayacağını
bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor.
Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor.
Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor. Ölüyor.
Cenn ette Azrail'e soruyor: "40 seneden daha fazla yaşa yacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp b eni öldürttün?"
Azrail cevap veriyor:
"Kız, ben seni tanıyamadım.. " :)))
benim eşim ıspartalı ama hiç duymamıştım
ya varya 15 günü geçti pilav yemeyeli nasıl canım çekti
yaaa çok acıktım allahtan işteyim varya evde olsam şu anda ne bulsam yerdim heralde
ben bugün hiç su içemiyom ya anca 1L içebildim
çok geçmiş olsun ayrıca başın sağolsun canım nur içinde yatsın deden...selamlar arkadaslar uzun zamandır yoktum malesef, haftayı cok kotu gecırdım. cuma gunu dedecıgımı kaybettım. ve yanına bıle gıdemedım hıc goremedım. Allah gunahlarını affetsın. nur ıcınde yatsın ınsallah. o antalya da ben mardın de... cumartesı kızım pazar ben, p.tesı esım hepımız fecı hasta olduk, acıller serumlar uykusuzluk vs... ancak bugun ayaga kalktım. benım ıcın cok uzucuydu. hepımız sureklı yattık yaa ne kadar zordu bır bılsenız. komsularımdan allah razı olsun yanlız bırakmadılar. hala fecı derecede basım donuyor neden olabılır dersınız ılaclarım bıtmedı henuz ne bıleyım bır anlam veremıyorum. basımı kaldıracak halım hıc yok. kusura bakmayın kotuyum sayfaları falan okuyamıyorum. onemlı bırsey varsa bana cevap olarak yazarsanız cok sevınırım arkadaslar sagolun.. bu arada 62 kılo olmusum...
GÜNÜN FIKRASI
Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor.
Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bi r Hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldi mi?"
Azrail cevap veriyor: "Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve de 8 günün var".
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.
Yüzünü gerdi riyor, dudaklarını doldurtuyor ve de g öğüslerini
düzelttiriyor. Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi" d aha uzun bir süre yaşayacağını
bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor.
Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor.
Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor. Ölüyor.
Cenn ette Azrail'e soruyor: "40 seneden daha fazla yaşa yacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp b eni öldürttün?"
Azrail cevap veriyor:
"Kız, ben seni tanıyamadım.. " :)))
Canımm başın sağolsun ve çok geçmiş olsun.. Yazık herşey üstüste gelmiş.. Bu halde hala kiloyumu düşünüyorsun.. Bi iyi olmaya bak sen.. Üzüldüm..
Canım iyi bak kendine..Tekrar çok geçmiş olsun canım..(((
evet bende girerken zorlanıyorum..klava:
ay allahım 10 çocuk doğurucam okudum iyi mi..:roflol::roflol:
EVETTTTkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?