selamlar arkadaslar uzun zamandır yoktum malesef, haftayı cok kotu gecırdım. cuma gunu dedecıgımı kaybettım. ve yanına bıle gıdemedım hıc goremedım. Allah gunahlarını affetsın. nur ıcınde yatsın ınsallah. o antalya da ben mardın de... cumartesı kızım pazar ben, p.tesı esım hepımız fecı hasta olduk, acıller serumlar uykusuzluk vs... ancak bugun ayaga kalktım. benım ıcın cok uzucuydu. hepımız sureklı yattık yaa ne kadar zordu bır bılsenız. komsularımdan allah razı olsun yanlız bırakmadılar. hala fecı derecede basım donuyor neden olabılır dersınız ılaclarım bıtmedı henuz ne bıleyım bır anlam veremıyorum. basımı kaldıracak halım hıc yok. kusura bakmayın kotuyum sayfaları falan okuyamıyorum. onemlı bırsey varsa bana cevap olarak yazarsanız cok sevınırım arkadaslar sagolun.. bu arada 62 kılo olmusum...
Fium canım sen bu üst bacak iç kısımlarından şikayetçisin ve oralar için özel bir egzersiz peşindesin ya ne zamandır yazacağım aklımda fakat fırsatım olmadı . . .
:çok üzgünüm:
kolay oldukça kolay hallolabilir fiucuğum . . .
şöyle ki;
oturduğun yerde çok yumuşak olmayan orta sertlikte ve boyutta bir yasığı sıkıştıracaksın sorunlu bölgeye ve yastığı önü ve arkası birbirine değecek kadar sıkıp bırakacaksın tabi bunu sorunlu bölge ile gerçekleştireceksin . . .
1 hafta her oturduğunda aklına her geldiğinde yap duayıda edersin sonra bana . . .
sengözlerimebaksanab
selamlar arkadaslar uzun zamandır yoktum malesef, haftayı cok kotu gecırdım. cuma gunu dedecıgımı kaybettım. ve yanına bıle gıdemedım hıc goremedım. Allah gunahlarını affetsın. nur ıcınde yatsın ınsallah. o antalya da ben mardın de... cumartesı kızım pazar ben, p.tesı esım hepımız fecı hasta olduk, acıller serumlar uykusuzluk vs... ancak bugun ayaga kalktım. benım ıcın cok uzucuydu. hepımız sureklı yattık yaa ne kadar zordu bır bılsenız. komsularımdan allah razı olsun yanlız bırakmadılar. hala fecı derecede basım donuyor neden olabılır dersınız ılaclarım bıtmedı henuz ne bıleyım bır anlam veremıyorum. basımı kaldıracak halım hıc yok. kusura bakmayın kotuyum sayfaları falan okuyamıyorum. onemlı bırsey varsa bana cevap olarak yazarsanız cok sevınırım arkadaslar sagolun.. bu arada 62 kılo olmusum...
GÜNÜN FIKRASI
Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor.
Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bi r Hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldi mi?"
Azrail cevap veriyor: "Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve de 8 günün var".
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.
Yüzünü gerdi riyor, dudaklarını doldurtuyor ve de g öğüslerini
düzelttiriyor. Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi" d aha uzun bir süre yaşayacağını
bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor.
Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor.
Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor. Ölüyor.
Cenn ette Azrail'e soruyor: "40 seneden daha fazla yaşa yacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp b eni öldürttün?"
Azrail cevap veriyor:
"Kız, ben seni tanıyamadım.. " :)))
mersi sekerim,canım ısparta usulu bir pilav. içinde didiklenmiş dana eti,sogan,nohut falan oluyor. bakalım ben ilk defa yapcam.. şakkıdı
haklısın canım.light cubuk kraker alayım yanıma. otobüsle gtcem cunkiii..
canım kabune hakkında bılgı verdım üstte. gel canım götureyım seni de. bavula sıgarsın zaten artık. lküçüle küçüle hal kalmadı sende...
Fium canım sen bu üst bacak iç kısımlarından şikayetçisin ve oralar için özel bir egzersiz peşindesin ya ne zamandır yazacağım aklımda fakat fırsatım olmadı . . .
:çok üzgünüm:
kolay oldukça kolay hallolabilir fiucuğum . . .
şöyle ki;
oturduğun yerde çok yumuşak olmayan orta sertlikte ve boyutta bir yasığı sıkıştıracaksın sorunlu bölgeye ve yastığı önü ve arkası birbirine değecek kadar sıkıp bırakacaksın tabi bunu sorunlu bölge ile gerçekleştireceksin . . .
1 hafta her oturduğunda aklına her geldiğinde yap duayıda edersin sonra bana . . .
sengözlerimebaksanab
kzılar merhaba malatyadayım 2 haftadırlı burda nette sorun vardı düzeldi sonunda ancak girebildim
umarım beni unutmamıssınızdır en son istanbulda 65 kiloydum buraya geldim 63 kilo olmusum cok sevindim 2 kilo vermişim hedefe 3 kaldı
bu arada kızlar bende 56 lı rakamları bitirmişi bi alt kademeye geçmişim az da olsa
kıslar günaydınnn dün hiç giremedim topice aşkımla gittik nikah işlemlerimizi yaptık :asigim: çok güzel bi gündü ama felaket kaçak yaptım o mutlulukla bugün cezalıyımklava: çok az yicem hala tokum zate okadar çok yidim yani kaydirigubbakcemile3 birde balayı alışverişimize başladık çok cici bi bikini aldık :dance: dün gece evde bi daha denedim o küçücük göbek bütün gün yiyince çıkmış dışarı sinir oldum :mymeka: çok ciddi diyete devam etmem lasım çok az kaldı :1shok:
Günaydınnnn arkadaşlarım,
Umarım bugün çok iyisiniz. Dün akşam eşimin canı pizza istemiş söylemesi ayıp, kendisi ve 2 arkadaşı oturup bir güzel yediler, üstünede sufle yediler :bbo: Nasıl kokuyo o namussuz pizza burnuma burnuma varyaaa delikafadulden neyse bende sofraya oturdum 1 koca demet rokayı yıkayıp yedim.. Ama sonra çok acıktım. 5 erik, 5 kiraz, 1 nektarin yedim. Pizza yiyemedim ama kendimle gurur duyuyorum şuanda :lepi:
Çok ama çok kötü.. senağlama Kızlar isveç diyetimin 4.günü. Dayanamadım tartıldım. 61,4 kiloyum. Başladığımda 61,3 idim...Bu ne yaaa sinirden bayılıp düşünecem başım dönmeye sinirden midem bulanmaya başladı.
4 gündür resmen açım yaaaa 3 lt su içiyorum. 1 saat yürüyorum. Öğlen kibrit kutusu kadar peynir, 4 karpuz yedim. Yumurtaları çıkardım diyetten yemiyorum bu sıcakta yumurta mumurta yiyemem diye.. Çok üzgünüm çoook offf yaa offf açlıktan öldürücem kendimi başka çaresi yok. Arnavut damarım tuttu şu dakikadan sonra isveç diyetinide bırakıyorum açlık orucuna başlıyorum
kzılar merhaba malatyadayım 2 haftadırlı burda nette sorun vardı düzeldi sonunda ancak girebildim
umarım beni unutmamıssınızdır en son istanbulda 65 kiloydum buraya geldim 63 kilo olmusum cok sevindim 2 kilo vermişim hedefe 3 kaldı
914. sayfada bıraktım okumayı..Maşallahınız var vallahiii...Arada yazdıklarınızı merak etmekle birlikte hiççç göze alamıyorum o kadar çok şeyi okumayı.Umarım çok şey kaçırmadım...Gözüme takılanlar:
Evlibarklı yanlış okumadım değil mi 55 kiloya düşmüşsün.Hedefin kaç ki,daha kilo vericen mi?Seni yürekten tebrik ediyorum...
Fiume sen de yola çıkacakmışsın galiba.İyi yolculuklar.Ailenin yanına gidiyorsan eğer o ooo seni nasıl beslerler şimdi.Amman dikkatli ol...
tesekkür ederim. anneme talimat verdim. onları yapacak. zaten o da diyette .55 olmak istiyormuş hanfendi.58miymiş neymiş.zaten annemizin yemeklerini yerken kılo mu vardı. ne zaman geldık gurbetlere okumaya. fastfood,hazır gıda,tembel yemekleri derken öyle olduk. bir de ben balığın,sebzenin,zeytinyagının bol oldugu memlekete gidiyorum. hihoyyyt
umarım kılo almak yerıne annem ve yemeklerı motivasyonumu yukseltır de azıcık daha verırım.
tebrikler...Merveciğim yanlış hatırlamıyorsam sen mart ayında başlamışssın 10 kilo vermişsin ben şubat ayında başladım sadece 5 kilo verdim...:çok üzgünüm: ayakta alkışlıyorum seni...alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
emoşum hiç unuturmuyuz seni...tebrikler...Malatya yemekleri de güzeldir iyi kilo almamışsın...benim 4 yılım geçti Malatya'da...ahhh özledim midir nedir...:a015:
slm kizlarrrrr
ben hazirliktayim alisveris filan o yüzden giremiyorum pek gecmiside okuyamadim umarim hepiniz iyisinizdirr
bende diyete tam gaz devam ediyorum son 3 haftam kalditürkiye izinine bu arada mart 1 den beri verdigim kilo 13 oldu su anda 59 kiloyum ve inanilmaz mutluyum
hepinizi coook öpüyorum
senin sorunlar var ablam belli.. dağınıksın bıraz.. o yuzden gırmıyosun foruma.. :1no2:
bıy bıy bak çokmuş yaww. ama az yenilirse gayet güzel. evet hem tokda tutar. miss..sırnaşık şey
yarım mekik bence daha iyi zaten.. yerden kalkmadan üst bölgeyi yuvarlayarak çekmen lazım canımcıım..
kaydirigubbakcemile3
Hayıııırrrrrdelikafaduldendelikafadulden
Diyeti bırakmak yok.. Pes etmek yoookkk...:1shok::1shok:
Biraz ara verirsin olmazsa abartmadan.. Ondan sonra devam edersin.. sıkma canını tatlım ya.. Ha bu arada bak dereotu iştahı kapatıyormuş.. Deneyebilirsin sende...a.s
Ay ablammm okurken tüğlerim tiken tiken oldu yaww... Muhteşemmm...a.s.:asigim:
Ama ama... üzgünmüükii penekli aplam.. Kıyamam ki ben onaaa... Nesi var ki acep..:sm_confused::a015:
cicişim aynı ya benimde iştahım adet döneminden bir hafta önce başlar bittikten 1 haftasonraya kadar devam eder.adet döneminde nerdeyse hergün öğlen dondurma yerim ama bişeycik olmaz çünkü bun vücud istiyor.üzme sen kendini lütfen iştah bi açılıp bi kapanıyor alsan alsan 1 kilo alırsın iştahın kapanınca fazlasıyla verirsin :teselli:
ablam çok güzel bi şiir alkisalkisalkis
hergün kariyernete bakıyorum ama bu ilan gerçekten gözümden kaçmış.hemen başvurdum saol cicişim
amin canım amin canım şimdiden dondurma istiyor valla :mymeka:
60.5lardanda inmişsin o zaman cicişim kaydirigubbakcemile2
ama ama ama kuzum yani bissürü derken sen de 10 ben diyim 15 hani şu minnacık olanlardan kaydirigubbakcemile3 hemide akşam yemek yemedim hemide yemek yememekle kalmayıp 3 saat ev temizledim kaydirigubbakcemile2
affettinmi beniii :çok üzgünüm: :1hug:
evliler hiç giremiyo galiba :a015:
eritiyozdan ziyade eritmeye çalışıyoz tatlım hihoyyyt hem mekikle hemde ben ve bi kaç kızçemiz light yoğurt yiyerek göbek eritmeyi deniyoruz bakalım noolcek :sm_confused:
hayırrrr bırakmak pes etmek yok tatlımmm lüffeeennn
bi kaç gün ara ver biraz kalori değerini düzenle bende senle aynı durumdayım ama yapma lüffen böleee :1hug:
beneğimmm ne güzel bi şiir bu böyle tüylerim diken diken oldu valla çok saol canımm :asigim:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s.
darısı başımıza tatlımmm :Saruboceq:
benimde öyle fiume. akşama kadar bişey yok akşam zor zaptediyorum kendimi. gerçi sabahta düzenli besleniyorum aç bırakmıyorum kendimi. şu regl dönemini atlatırsan tekrar düzene girer herşey.
alkisalkisalkis ablam sen kederlendinmi(
oleyyy alkisalkisalkis
yaaa umutsuzluğa kapılmak yok....hihoyyyt
harika bir şiir aplacım cuk oturdu bana
hayırlı olsun şekerim koca yaz yalnız geçmezdi iyi yapmışsın...
tebrikler...alkisalkisalkis
teşekkürler....
hacer canım vallaha daha ne kadar verecen boy ölçüsünün 8 rakam aşşasındasın zaten değil mi hadi hayırlısı ben yaş 30 boy 1,58(kısaca maki de diyebilirsiniz:))) kilo 64
dün gece de birden ilham geldi ve bikaç dize bişeyler karaladımve bişey itiraf edeyim:bu benim başkalarıyla paylaştığım ilk şiirim bugüne kadar hiçbir şiirimi hiçkimseyle paylaşmamıştım...
sizi,hepinizi seviyorum canlar....
slm kizlarrrrr
ben hazirliktayim alisveris filan o yüzden giremiyorum pek gecmiside okuyamadim umarim hepiniz iyisinizdirr
bende diyete tam gaz devam ediyorum son 3 haftam kalditürkiye izinine bu arada mart 1 den beri verdigim kilo 13 oldu su anda 59 kiloyum ve inanilmaz mutluyum
hepinizi coook öpüyorum
Hoşgeldin emoşum nerelerdesin yaaa... Valla özledik seni ne unutması...a.s.
Helal bak kilo da vermişin.. Hemde 2 haftada 2 kilo ne güzel darısı başıma...
Bende takılma evresindeyim.. 1 ayda 1 kilo anca verdim..:çok üzgünüm:
Teprik ederim seni canım.. Maşallah..:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?