60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Başın sağolsun Yarem'cim. Nur içinde yatsın dedeciğin.

Fium canım sen bu üst bacak iç kısımlarından şikayetçisin ve oralar için özel bir egzersiz peşindesin ya ne zamandır yazacağım aklımda fakat fırsatım olmadı . . .

:çok üzgünüm:

kolay oldukça kolay hallolabilir fiucuğum . . .

şöyle ki;

oturduğun yerde çok yumuşak olmayan orta sertlikte ve boyutta bir yasığı sıkıştıracaksın sorunlu bölgeye ve yastığı önü ve arkası birbirine değecek kadar sıkıp bırakacaksın tabi bunu sorunlu bölge ile gerçekleştireceksin . . .
1 hafta her oturduğunda aklına her geldiğinde yap duayıda edersin sonra bana . . .

sengözlerimebaksanab

yarından itibaren baslıyorum. bacagı kasıp kasıp bırakıcam öyle mı?

canımmm çok geçmiş olsun ve başın sağolsun.Allahım dedeni ve tüm ölmüşlerimizi nur göllerinde yatırsın Allahım taksiratını affetsin.bende 2 ay önce babaannemi kaybettim ve çok özlüyorum senin iletini görünce gözlerim doldu.

:roflol:

ya ya bi küçüldüm bi küçüldüm sorma gitsin tatlım kuş kadar kaldım sanki en ebatlı kuş neydi yaww kaydirigubbakcemile3

serserisin kızım senn -tatlicadiarzu- :roflol:

bugün yediklerimi yazayım
her öğünden önce sirkeli ballı suyumu içtim bi kere
2,5 litreye yakın su içtim bissürü karışık karışık ot çayı içtim
sabah 1 simit domates biber peynir ve ciddi acı 2 cin biber eşliğinde
ara öğün cappuccinoooo süprizzzzz
öğlen dünden kalan yalancı patates kızartması acı sos ve light yoğurt
ara öğün 1 nestea ice tea yeşilçay ve nane aromalı olanından yanındada 1 paket eti form karışık meyveli
akşama ne yerim bilmiyorum ama şu an çok tok gibiyim ama kesin yesbıyıklı(nesquikli :jeyyar: çocukken söyleyemezmişim doğrusunu halada aynı gidiyo yesbıyık kaydirigubbakcemile3 ) sütümü içcemmm bide meyve yerim belkii :lepi:

eee bişi diyem ben hep böle az yiyorum ama niye kilo veremiyorum gibi geliyo anlamıyorum yaaa.bide malum davulluk durumu (regl olamıyoruuuummmm kötükedihüso ) bide bişey daha var yüzüm kaşık kadar kaldı,düğmelerini ilikleyemediğim pantolonlar artık lastikli gibi oldular hiç düğme açmama gerek yok kemerle büzmem gerekiyo şalvar gibiler laelaelaelaelae ama bu devasa göbek niye gitmiyoooooo klava: yürüyorum evde sürekli hareket etmeye çalışyorum off offf ne yapmam lazım bilmiyorum yaaa :dilcikar:

kzılar merhaba malatyadayım 2 haftadırlı burda nette sorun vardı düzeldi sonunda ancak girebildim
umarım beni unutmamıssınızdır en son istanbulda 65 kiloydum buraya geldim 63 kilo olmusum cok sevindim 2 kilo vermişim hedefe 3 kaldı

Gelelim günlük raporumuzaaaa....

Sabah lahana suyum öncede burun tıkayarak içildi.

Sonaaaa 2 kepekli ekmeknen tost..
Soone öğlen 4 adet köfte azcık pilafff azz salata 1 ayran
Sonaaaa 1 çilekli light yoooort
Sooonra yine lahana suyu
sooonra 1 elma ve yoooort
sooona kadar şimdilik..

Öööööle işte..kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin emoşum nerelerdesin yaaa... Valla özledik seni ne unutması...a.s.
Helal bak kilo da vermişin.. Hemde 2 haftada 2 kilo ne güzel darısı başıma...
Bende takılma evresindeyim.. 1 ayda 1 kilo anca verdim..:çok üzgünüm:

Teprik ederim seni canım.. Maşallah..:hooray:

bu arada kızlar bende 56 lı rakamları bitirmişi bi alt kademeye geçmişim az da olsa

tebrikler...Merveciğim yanlış hatırlamıyorsam sen mart ayında başlamışssın 10 kilo vermişsin ben şubat ayında başladım sadece 5 kilo verdim...:çok üzgünüm: ayakta alkışlıyorum seni...alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bu ne güzel koşturmacalar canım...bir ömür boyu beraber mutlu yaşarsınız umarım...bikini de alabildiğine göre artık zayıfladığını tescilleyebiliriz...yerimseniben

biz de seninle gurur duyuyoruz...kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

morenacığım bu kadar strese girmene ne gerek var...:teselli: sen bu yaptığını diyet olarak düşünmekten vazgeçip yaşam biçimi haline dönüştürürsen bak gör o zaman nasıl kilo vermeye başlayacaksın...aç kalmadan herşeyden yemelisin...kaydirigubbakcemile3

çok üzüldüm...başınız sağolsun...

emoşum hiç unuturmuyuz seni...tebrikler...Malatya yemekleri de güzeldir iyi kilo almamışsın...benim 4 yılım geçti Malatya'da...ahhh özledim midir nedir...:a015:

kızlar şimdiden söyliyim lütfen kusura bakmayın bi sürü alıntı yaptım ama hepsi gitti ya gıcık oldumkötükedihüso

cicişim benim kilom 55.8 kg şuan hedefimse 50 kg olmak inşallah.teşekkürler cicişiim

canım annene çok selamımızı ilet.yolun açık olsun...

cicişim martta başladım evet 9 kilo verdim
başta isveç diyetiyle 5 kilo verdim 2 haftada sonraki dört kiloyu anca verebilrim.65 ile başladım şimdi 55.8 im 56 desem 69 kilo vermişim.
teşekkür ederim cicişim

bende artık çok ağır kilo veriyorum

slm kizlarrrrr
ben hazirliktayim alisveris filan o yüzden giremiyorum pek gecmiside okuyamadim umarim hepiniz iyisinizdirr

bende diyete tam gaz devam ediyorum son 3 haftam kalditürkiye izinine bu arada mart 1 den beri verdigim kilo 13 oldu su anda 59 kiloyum ve inanilmaz mutluyum

hepinizi coook öpüyorum

Yoncacığım çok özlettin kendini...:çok üzgünüm: bizi senden bilgilerinden mahrum bırakıyorsun...daha bugün yine aklımdan geçmiştin nerelerde acaba diye bir baktım mesajını gördüm...:teytey: bizde seninle aynı mutluluğu paylaşıyoruz...çok azimlisin hakettin...artık izne geldiğinde kilo vermiş olmanın tadını fazlasıyla çıkarırsın...kaydirigubbakcemile3 :a015:

Son düzenleme:
beneğimmm buradasın sanırım...nasılsın...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

senin sorunlar var ablam belli.. dağınıksın bıraz.. o yuzden gırmıyosun foruma.. :1no2:

yaaa umutsuzluğa kapılmak yok....hihoyyyt

harika bir şiir aplacım cuk oturdu bana

hayırlı olsun şekerim koca yaz yalnız geçmezdi iyi yapmışsın...

tebrikler...alkisalkisalkis

teşekkürler....

canlarımmm sağolun...evet son günlerde bir iç hesaplaşma modundayım..olur benim böyle arasıra;yani bir''nerdeyim,neler oluyor''tarzında bir hayat muhasebesi dönemlerim..böyle olunca da istemeden birinize olumsuz bişeyler yazarım korkusu yüzünden yazmıyorum topiğe..çünkü benim yüzünden bitek insanın bile kırılmasına,üzülmesine dayanamamama inanın her gün okuyorum yazdıklarınızı..
dün gece de birden ilham geldi ve bikaç dize bişeyler karaladım ve bişey itiraf edeyim:bu benim başkalarıyla paylaştığım ilk şiirim bugüne kadar hiçbir şiirimi hiçkimseyle paylaşmamıştım...
sizi,hepinizi seviyorum canlar....

hacer canım vallaha daha ne kadar verecen boy ölçüsünün 8 rakam aşşasındasın zaten değil mi hadi hayırlısı ben yaş 30 boy 1,58(kısaca maki de diyebilirsiniz:))) kilo 64

ayy sen acayip vermişsin :)nasıl başardın şok oldum süper bende 67 kiloyla emirlerinize hazırım :))

beneğimmm o şiir sana mı aitti...delikafadulden :1shok: çok başarılı...tebrikler güzel yürekli arkadaşım...a.s.

nasıl verdin canım süper vermişsin kızlar çok pis gaza geldim ben de aranızdayım
25 yaşındayım 67 kiloyum boyum da 1:55 5 ay önce bir kızım oldu çok mutluyum fakat vermem gereken 17 kilo var ya bir 55 i görseydim off off görürmüyüm sizce kendime de heç güvenim yokk yarından bana öneride bulunurmusunuz birde ben yarın yürüyüşe başlıyorum kazam mübarek olsun:bbo:

canımmm hosbulduk cok teşk. bende sizi cok özleidm hihoyyyt.canım bende bir ara öyle takılmıstım ama cok şükür verdim darısı basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…