60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beneğimmm buradasın sanırım...nasılsın...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
derinimmm kusra bakma tatlım yaaa...daha şimdi gördüm..geçmiş sayfaları okuyordum:)iyi diyelim iyi olalım dimi:)sen iyi ol ama tamammı canımmm...
ben hepinizi iyi görmek istiyoruuuuummmmm!...

derincim canım tesk..evet malatya yemekleri güzel aslında yiyorumda burda regl olmustum regl oldugum zamanalar ben kilo veriyrum umarım artık almam su 3 kilomdanda kurtulayım başka bişey istemiyom:)
22 gitti 3 kaldı 3 kilo neki
sona gelince hep böyle oluyor

Canım 1 top dondurmanın toplam kalorisi 160 diye biliyorum. Hiç bişeycik olmaz

Off iyişallah...Gerçi yedikten sonra,parkta oğlanın peşinde bir saat koşturuyorum ama herhalde bir parçacık da olsa işe yarıyordur koşturmam..

YAREM'cim başın sağolsun.Allah dedeni nur içinde yatırsın...
Bu arada size de geçmiş olsun.Birşeyden mi zehirlendiniz...Bana öyle geldi...

:roflol::roflol::roflol:

İkinizi de tebrik ediyorum...

Hoşgeldin...Bizi izle gerisini merak etme sen...kaydirigubbakcemile2

canimsin ya tesekkür ederim ne basardiysak beraber basardik canim ya
bilgi dedin ya hemen sölim ozaman ya ben bu elma sirkesi olayina pek inanmadim ama aldim denedim aaaaaaaaa oda ne sahiden ise yariyo yaw bilion perhiz yapiodum benim metabolizma durma derecesine geldi böylece hafta sonu yedim hafta ici sadece vitamin aldim kati hic bisi yemedim yine onada alisinca vicut sirke iciom simdi sahiden istah kesio, bagirsaklari calistirio sanirim metabolizma üzerindede bi etkisi mevcut

paylasiyim dedim

hosgeldin canim aramiza sen burayi buldun geldin ya merak etme kilonuda süper verirsin yalniz bisi demeden gecmicem eger emziriyosan sakin toksin attirici diyetler yapma bebegin zarar görebilirmis benimde bebisim var 7 aylik simdi keske emseydi de biras daha sisko gezseydim
ama kilo verecegine inandir kendini motive et mavibenek söyledi beni cok etkiledi yediginden degil yemediginle mutlu ol son zamanlarda ben öyle yapiorum

kizlar size braz cinko vitamininden bahsedeyim
cinko yaglari yakmada anahtar rolü oynuyormus yag hücresinin parcalanmasi ve 200 enzimin cözülmesi cinkoya bagliymis
ben yaklasik 1 ay dir aliyorum kür amacli hergün 20 mg kadar
sonuc saclarim cildim ve tirnaklarima parlaklik geldi
bikactane sivilcem vardi kayboldu
kendimi enerjik hissediyorum
kilo vermedeki etkisini bilemiyorum zaten diyette oldugum icin.

canımmm senin için ne büyük bi heyecan bebişin türkiyeyi görecek ilk defa.özlediğin memleketine kavuşacaksın allahım hep böyle mutluluklar versin inşallah güzelimm :Saruboceq:

canımmm çok güzel bi şiirdi ve senin olduğunu bilmek çok ayrı bi güzellik... çok fazla düşünme hayatı bence.düşündükçe işler sarpa sarıyo çünkü.ve böyle morali bozuk bi benek bizi çok üzer kuzummm.bizim için çok değerlisin!!! :teselli:

ayy sen acayip vermişsin :)nasıl başardın şok oldum süper bende 67 kiloyla emirlerinize hazırım :))

hoşgeldin aramıza tatlım a.s. bizimle beraber çok rahat kilo verceksin emin ol a.s ama bebişin daha çok küçükmüş emziriyosan biraz daha bekle istersen diyet için... Şeniz

regl olanlar kervanına hoş geldin kaydirigubbakcemile3 topikin %50 si regl galiba :roflol:

çok güzel bi bilgi bu canım çok saol bende solgarın bi vitaminini buldum onu alcam.kızlar yorgun uyananlar ve günün uzun saatleri çalışanlar içinmiş.aynı zamanda zayıflamayada yardımcıymış diyetisyen arkadaşım tavsiye etti güvenemedim yengem eczacı vitaminler hakkındada bayaa bi bilgisi var ona sordum oda aynı şeyi tavsiye etti.krom oranıda yüksek ve yeşilçay özü var içinde solgar omnium canlarım.herkese tavsiye edebileceğiniz bi multivitamin kompreksiymiş.bende alcam ay başında.sonuçları yazarım size yerimseniben

bu aradaaa sonunda bu sabah regl olmayı başardım :jeyyar: yarına karnımın şişliği gider artık inşallah delikafadulden
vee çok zevkli bi kahvaltı yaptım.meyve ve nesquikli süt cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

günaydın demeyi unutmuşmuyum ne

Günaydın canlarımmmmmm Şeniz
bu arada dün gece rüyamda çok güzel bişey gördüm.burda çok güzel bi yer var bi tarafı deniz bi tarafı orman harika bi yer.veeee esas bomba bütün hepimiz orda buluşmuşuz ve kahvaltı yapıyoduk :lepi: hemde bütün topik ayyy ne güzel olur öyle bişey olsa çok istiyorum hepinizi tanımayı ondan gördüm heralde böyle bi rüya :Saruboceq:

çok önemli bişeyi söylemeyi unutmuşummmm
bugün sabah yıllar yıllaaaar önce mangodan aldığım ve içine giremediğim bi pantolonumun içine hiiiç zorlanmadan girdim.ben 38 beden zannediyodum bizar önce wc de etiketine bakayım dedim ve 38 değil 36 bedenmişşşş delikafadulden sositososito

yocacım ne güzel istediğin kiloya ulaştın ve türkiyeye geliyorsun.bizleri unutma tamam mı kendine ve ailene iyi bak

benekli ablam sanırım bende böyle bir dönemdeyim.şiirin çok güzeldi ellerine sağlık.umarım en kısa zamanda bu durumu çözersin kendine iyi bak sen bize lazımsın

saracım ne kadar güzel görmüşsün Şeniz , hayırlara gitsin bu rüyayı herkes kendine göre hayra yorsun, bende beni işle ilgili arıycaklar diye yoriyim.
bu arada saracım sen bu ara sanki tartılmıyormusun bana mı öyle geldi
CADIARZU

süpersin sapacım süper

evet tatlım tartılmıyorum şu regl dönemimi atlatayım ve şu şişkinliğim gitsin o zaman tartılcam sinirlerimi bozmak istemiyorum :1no2:

rüya konusundada valla herkes en iyi şeye yorsun çünkü resmen hepinizin yüzlerini bile gördüm ve herkes çook mutluydu alkisalkisalkis

süpersin sapacım süper

valla bende kendimi süper hissettimmm kaydirigubbakcemile3

Günaydın Cicişler,
Saracım rüyan çok güzelmiş, bakarsın bi gün gerçek olur :asigim:
çok eğlenceli olacağı kesin.

ben de raporumu vereyim bari gelmişken

dün akşama kadar yediklerimi yazmıştım, akşam da bir haşlanmış yumurta, 1 bardak elmalı çayımdan domates, salatalık bir dilim kepek ekmeği. ( çooook acıkmıştım)
sabah kalktım bir baş dönmesi bir baş ağırısı, burnum akıyor, üşüyorum senağlama
Nane limon kaynattım içtim, ofise gelince de bir dilim çavdarlı ekmek ile domates salatalık yedim, arkadaşım kızdı yüzün kireç gibi olmuş rejimi düşünüosun dedi o yüzden yedim onları senağlama

Hepinize hayırlı cumalar öpüyorum sizleri

keşke olabilse. (rüyalar gerçek olsa sana hergün gelirdim ) süprizzzzz

süpeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne güzel bi şiirdi istediğin zaman bizle paylaş ablam.

unutmadık :)) tebrik ederim.. yuppiii

ne güzel ya daha öncede dedim benekli ablam ve senin azmine hayranım. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar bu arada bişeyi açıklamak istedim farkettiyseniz ben yediklerimi hiç yazmıyorum kimsenin kafasını karıştırmamak için.çünkü ben arada sabah kahvaltıdan sonra dondurmada yiyorum hergün 2 bardak cappuccinoda içiyorum diyet kahvaltımı öyle yemeğimide yiyorum..ama saat 5 ten sonra sadece meyve yiyorum ve hergün saat 7 gibi 1.5 saat aletli spor yapıyorum geneli bu.akşam yememek sağlıklı değil o yüzden yazmıyorum cicişler yanlış anlamayın beni

kuzummm hastamı oldun sennn kıyamam ben sanaaa senağlama vücudun dirençsiz kaldı galiba dikkat et kendine lüffennn :çok üzgünüm:

keşke olabilse. (rüyalar gerçek olsa sana hergün gelirdim ) süprizzzzz

süpeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canımmm keşke görebilsem hepinizi hergün hergün herrrgüüüünnn hemdeee :lepi:

aslicim sende mi tartılmıyorsun yoksa

valla merveciğim tartılıyorum aslında ama bi kilo kaybım yok o yüzden yazmaya utanıyorum yine aynı kilodayım diye artık. birde ben bu regl döneminde spor yapamadım. çok gariptirki ben regl olunca karnım çok ağrımaz eklem yerlerim ağrır. el ve ayak bileklerim. o yüzden spor da yapamadım. Birde senin gibi akşam yemeklerini keşke kesebilsem ya. sağlıksızsa sağlıksız ama ben bu akşam yemeleri yüzünden kilo veremiyorum.:a015:

Herkeze günaydın.Kendimden nefret ediyorum bütün 1 hafta aç dur,65.4 ü gör,çıvıt.akşam yemeğe devetliydik biliyorsunuzdur konyanın etliekmeği süper olur tabi benden kaçarmı alllah allah edalarıyla sanki savaştayız bir yedin inanın gözüm dönmüş ne kadar yediğimi hiç hatırlamıyorum ya,hala motive bozukluğu var hemen yoldan çıkıyorumoooofffff offfffff ne olcak benim bu halim hiç 57 yi göremiycem bu gidişle:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…