derinimmm kusra bakma tatlım yaaa...daha şimdi gördüm..geçmiş sayfaları okuyordum:)iyi diyelim iyi olalım dimi:)sen iyi ol ama tamammı canımmm...beneğimmm buradasın sanırım...nasılsın...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canım 1 top dondurmanın toplam kalorisi 160 diye biliyorum. Hiç bişeycik olmaz
selamlar arkadaslar uzun zamandır yoktum malesef, haftayı cok kotu gecırdım. cuma gunu dedecıgımı kaybettım. ve yanına bıle gıdemedım hıc goremedım. Allah gunahlarını affetsın. nur ıcınde yatsın ınsallah. o antalya da ben mardın de... cumartesı kızım pazar ben, p.tesı esım hepımız fecı hasta olduk, acıller serumlar uykusuzluk vs... ancak bugun ayaga kalktım. benım ıcın cok uzucuydu. hepımız sureklı yattık yaa ne kadar zordu bır bılsenız. komsularımdan allah razı olsun yanlız bırakmadılar. hala fecı derecede basım donuyor neden olabılır dersınız ılaclarım bıtmedı henuz ne bıleyım bır anlam veremıyorum. basımı kaldıracak halım hıc yok. kusura bakmayın kotuyum sayfaları falan okuyamıyorum. onemlı bırsey varsa bana cevap olarak yazarsanız cok sevınırım arkadaslar sagolun.. bu arada 62 kılo olmusum...
GÜNÜN FIKRASI
Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor.
Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bi r Hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldi mi?"
Azrail cevap veriyor: "Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve de 8 günün var".
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.
Yüzünü gerdi riyor, dudaklarını doldurtuyor ve de g öğüslerini
düzelttiriyor. Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi" d aha uzun bir süre yaşayacağını
bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor.
Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor.
Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor. Ölüyor.
Cenn ette Azrail'e soruyor: "40 seneden daha fazla yaşa yacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp b eni öldürttün?"
Azrail cevap veriyor:
"Kız, ben seni tanıyamadım.. " :)))
kzılar merhaba malatyadayım 2 haftadırlı burda nette sorun vardı düzeldi sonunda ancak girebildim
umarım beni unutmamıssınızdır en son istanbulda 65 kiloydum buraya geldim 63 kilo olmusum cok sevindim 2 kilo vermişim hedefe 3 kaldı
slm kizlarrrrr
ben hazirliktayim alisveris filan o yüzden giremiyorum pek gecmiside okuyamadim umarim hepiniz iyisinizdirr
bende diyete tam gaz devam ediyorum son 3 haftam kalditürkiye izinine bu arada mart 1 den beri verdigim kilo 13 oldu su anda 59 kiloyum ve inanilmaz mutluyum
hepinizi coook öpüyorum
nasıl verdin canım süper vermişsin kızlar çok pis gaza geldim ben de aranızdayım
25 yaşındayım 67 kiloyum boyum da 1:55 5 ay önce bir kızım oldu çok mutluyumfakat vermem gereken 17 kilo var ya bir 55 i görseydim off off görürmüyüm sizce kendime de heç güvenim yokk yarından bana öneride bulunurmusunuz birde ben yarın yürüyüşe başlıyorum kazam mübarek olsun:bbo:
canimsin ya tesekkür ederim ne basardiysak beraber basardik canim yaYoncacığım çok özlettin kendini...:çok üzgünüm: bizi senden bilgilerinden mahrum bırakıyorsun...daha bugün yine aklımdan geçmiştin nerelerde acaba diye bir baktım mesajını gördüm...:teytey: bizde seninle aynı mutluluğu paylaşıyoruz...çok azimlisin hakettin...artık izne geldiğinde kilo vermiş olmanın tadını fazlasıyla çıkarırsın...kaydirigubbakcemile3 :a015:
nasıl verdin canım süper vermişsin kızlar çok pis gaza geldim ben de aranızdayım
25 yaşındayım 67 kiloyum boyum da 1:55 5 ay önce bir kızım oldu çok mutluyumfakat vermem gereken 17 kilo var ya bir 55 i görseydim off off görürmüyüm sizce kendime de heç güvenim yokk yarından bana öneride bulunurmusunuz birde ben yarın yürüyüşe başlıyorum kazam mübarek olsun:bbo:
slm kizlarrrrr
ben hazirliktayim alisveris filan o yüzden giremiyorum pek gecmiside okuyamadim umarim hepiniz iyisinizdirr
bende diyete tam gaz devam ediyorum son 3 haftam kalditürkiye izinine bu arada mart 1 den beri verdigim kilo 13 oldu su anda 59 kiloyum ve inanilmaz mutluyum
hepinizi coook öpüyorum
canlarımmm sağolun...evet son günlerde bir iç hesaplaşma modundayım..olur benim böyle arasıra;yani bir''nerdeyim,neler oluyor''tarzında bir hayat muhasebesi dönemlerim..böyle olunca da istemeden birinize olumsuz bişeyler yazarım korkusu yüzünden yazmıyorum topiğe..çünkü benim yüzünden bitek insanın bile kırılmasına,üzülmesine dayanamamama inanın her gün okuyorum yazdıklarınızı..
dün gece de birden ilham geldi ve bikaç dize bişeyler karaladımve bişey itiraf edeyim:bu benim başkalarıyla paylaştığım ilk şiirim bugüne kadar hiçbir şiirimi hiçkimseyle paylaşmamıştım...
sizi,hepinizi seviyorum canlar....
ayy sen acayip vermişsin :)nasıl başardın şok oldum süper bende 67 kiloyla emirlerinize hazırım :))
derincim canım tesk..evet malatya yemekleri güzel aslında yiyorumda burda regl olmustum regl oldugum zamanalar ben kilo veriyrum umarım artık almam su 3 kilomdanda kurtulayım başka bişey istemiyom:)
22 gitti 3 kaldı 3 kilo neki
sona gelince hep böyle oluyor
kizlar size braz cinko vitamininden bahsedeyim
cinko yaglari yakmada anahtar rolü oynuyormus yag hücresinin parcalanmasi ve 200 enzimin cözülmesi cinkoya bagliymis
ben yaklasik 1 ay dir aliyorum kür amacli hergün 20 mg kadar
sonuc saclarim cildim ve tirnaklarima parlaklik geldi
bikactane sivilcem vardi kayboldu
kendimi enerjik hissediyorum
kilo vermedeki etkisini bilemiyorum zaten diyette oldugum icin.
slm kizlarrrrr
hepinizi coook öpüyorum
canlarımmm sağolun...evet son günlerde bir iç hesaplaşma modundayım..olur benim böyle arasıra;yani bir''nerdeyim,neler oluyor''tarzında bir hayat muhasebesi dönemlerim..böyle olunca da istemeden birinize olumsuz bişeyler yazarım korkusu yüzünden yazmıyorum topiğe..çünkü benim yüzünden bitek insanın bile kırılmasına,üzülmesine dayanamamama inanın her gün okuyorum yazdıklarınızı..
dün gece de birden ilham geldi ve bikaç dize bişeyler karaladımve bişey itiraf edeyim:bu benim başkalarıyla paylaştığım ilk şiirim bugüne kadar hiçbir şiirimi hiçkimseyle paylaşmamıştım...
günaydın demeyi unutmuşmuyum ne
Günaydın canlarımmmmmm Şeniz
bu arada dün gece rüyamda çok güzel bişey gördüm.burda çok güzel bi yer var bi tarafı deniz bi tarafı orman harika bi yer.veeee esas bomba bütün hepimiz orda buluşmuşuz ve kahvaltı yapıyoduk :lepi: hemde bütün topik ayyy ne güzel olur öyle bişey olsa çok istiyorum hepinizi tanımayı ondan gördüm heralde böyle bi rüya :Saruboceq:
çok önemli bişeyi söylemeyi unutmuşummmm
bugün sabah yıllar yıllaaaar önce mangodan aldığım ve içine giremediğim bi pantolonumun içine hiiiç zorlanmadan girdim.ben 38 beden zannediyodum bizar önce wc de etiketine bakayım dedim ve 38 değil 36 bedenmişşşş delikafadulden sositososito
yocacım ne güzel istediğin kiloya ulaştın ve türkiyeye geliyorsun.bizleri unutma tamam mı kendine ve ailene iyi bak
benekli ablam sanırım bende böyle bir dönemdeyim.şiirin çok güzeldi ellerine sağlık.umarım en kısa zamanda bu durumu çözersin kendine iyi bak sen bize lazımsın
saracım ne kadar güzel görmüşsün Şeniz , hayırlara gitsin bu rüyayı herkes kendine göre hayra yorsun, bende beni işle ilgili arıycaklar diye yoriyim.
bu arada saracım sen bu ara sanki tartılmıyormusun bana mı öyle geldi CADIARZU
süpersin sapacım süper
bu arada dün gece rüyamda çok güzel bişey gördüm.burda çok güzel bi yer var bi tarafı deniz bi tarafı orman harika bi yer.veeee esas bomba bütün hepimiz orda buluşmuşuz ve kahvaltı yapıyoduk :lepi: hemde bütün topik ayyy ne güzel olur öyle bişey olsa çok istiyorum hepinizi tanımayı ondan gördüm heralde böyle bi rüya :Saruboceq:
çok önemli bişeyi söylemeyi unutmuşummmm
bugün sabah yıllar yıllaaaar önce mangodan aldığım ve içine giremediğim bi pantolonumun içine hiiiç zorlanmadan girdim.ben 38 beden zannediyodum bizar önce wc de etiketine bakayım dedim ve 38 değil 36 bedenmişşşş delikafadulden sositososito
kzılar merhaba malatyadayım 2 haftadırlı burda nette sorun vardı düzeldi sonunda ancak girebildim
umarım beni unutmamıssınızdır en son istanbulda 65 kiloydum buraya geldim 63 kilo olmusum cok sevindim 2 kilo vermişim hedefe 3 kaldı
slm kizlarrrrr
hepinizi coook öpüyorum
Günaydın Cicişler,
Saracım rüyan çok güzelmiş, bakarsın bi gün gerçek olur :asigim:
çok eğlenceli olacağı kesin.
ben de raporumu vereyim bari gelmişken
dün akşama kadar yediklerimi yazmıştım, akşam da bir haşlanmış yumurta, 1 bardak elmalı çayımdan domates, salatalık bir dilim kepek ekmeği. ( çooook acıkmıştım)
sabah kalktım bir baş dönmesi bir baş ağırısı, burnum akıyor, üşüyorum senağlama
Nane limon kaynattım içtim, ofise gelince de bir dilim çavdarlı ekmek ile domates salatalık yedim, arkadaşım kızdı yüzün kireç gibi olmuş rejimi düşünüosun dedi o yüzden yedim onları senağlama
Hepinize hayırlı cumalar öpüyorum sizleri
keşke olabilse. (rüyalar gerçek olsa sana hergün gelirdim ) süprizzzzz
süpeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aslicim sende mi tartılmıyorsun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?