Kızlar çoooktan Türk kahvemi pişirip hüplettim bile. şimdi de corn flakes yedim sütlü ara öğün niyetine. sabah saatleri iş - güç derken çok acıkıyorum.
burda yine süper yağmur yağdıı tozlar gittiiiiiiiiii şimdi de hafif hafif güneş açıyorr ben de hemencik Türk kahvemi yaptım içiyorum şimdiii
teşekkür ederim tatlımçok güzel bir kahvaltı...
teşekkür ederimm canım benimmmsen kilo mu verdinnn bakiiim sanki 55tin 54 olmuşsunnnnnn ben salllıyımmmm hemencikkkk :92::92::92::92::92::92:gidecekk bu fazla yağlarr kilolarrr hepberaber kurtulucazz inşallahhhhhh
çok güzel canım sporunuda yaptımben geldim kızlarrr 25 dk pilates yaptım sonra 12 dk lık karın videosunu yaptım
çok fena feci şeklde terledm karnım yanıo yanıo. süper oldu.
regl olduğum halde yaptım spor yapmamak için hiç bi bahane yok olamaz olmamalı
şimdi azcık ev işleri yapıyım atıcam kendimi dışarı
yasemnciğim seni görünce aklıma geldi geçen poşet sardım demiştin sonradan gördüm sakın yapma cnm. poşet streç film vs sararak spor yapmak çok tehlikelyimiş doku kaybı oluomuş zedeleniomuş hücreler hemde orda terleyen çıkan çeyler yağ deil su oluomuş ama halbuki normal yapsak sporu ozaman yağ yakıomuşuz cnm.
bide şu yağ karışımlarını bende yapıyım diorum ama offf bir iki sürüp boşlarım die korkuorum valla offfbende duşta fırçalıorum bacaklarımı ve göbeğimi ve yosun sabunu ile masaj yapıorum bari sabunum bitince alayım bende ikisini yapamam şimdi
Kızlar haftasonu pazarlıkla semizotu aldım pazardanbiliyorsunuz burda pahalıya satıyorlar. şimdi gidip onu pişireceğim ohhhh mis gibi.
:84::84::84::84:merhaba topiğin güzelleerrrriiiiii
dün sandık başında olduğum için diyet yalan oldu birsürü şey yedimmmm sayayım da halimi düşünün bugün telafi edeceğim bun
dün sabah kahvaltısında
küçük sandivich ekmeğinin arasında domates peynir salatalık yedim
arada erik yedim
öğlen ise peyaz peynirli tost yedim domates ile
arada erik ve bir kaç parça bpüskevit yedim
akşam yemeğinde ise incecik hamur pizza dan 3 dilim yedmmmmm çok acıkmıştımmmm
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
dün spor da yapamdım geç geldim eve çünküüü
birazdan mahmutpaşaya gideceğim halamlarla buluşup alışveriş yapacağız
Nilmısra oğluşunun tuvalet macerası ne alemde canım?son dakika gelişmeleri var mı?bizim bugün 3. Günümüz...sabırlar diliyorum sana ve bana..
teşekkür ederim tatlım
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için sağol tatlım
çok güzel canım sporunuda yaptımdurmaz artık bu yağlar fazla kilolar canım
ev işlein için şimdiden kolay gelsin canım
steç filmle sarıyordum ama hih çok korkarım doku kaybısağol tatlım uyarın için bir dahaki yaptıklarımda sarmam nalyon direk bu yağ karışımını sirerim artık
şimdiden afiyet olsun canım can sağlığıyla tüket
slm kızlar bend ekahvaltımıaramı yaptım birazdan yemegimi yerim herkese afiyet olsun
nilmisra kolay gelsin nekadar bebegin benimkide 2yaşında işte am istemiyo hiç tuvalete gitmeyi kaçıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?