60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar çoooktan Türk kahvemi pişirip hüplettim bile. şimdi de corn flakes yedim sütlü ara öğün niyetine. sabah saatleri iş - güç derken çok acıkıyorum.

oh ne güzel ara öğününde süper afiyet olsun tatlım şöyle işleri tamamladıktan sonraki kahve keyfine bayılıyorum afiyet olsun tatlım

Kızlar haftasonu pazarlıkla semizotu aldım pazardan biliyorsunuz burda pahalıya satıyorlar. şimdi gidip onu pişireceğim ohhhh mis gibi.

çok güzel bir kahvaltı...
teşekkür ederim tatlım

teşekkür ederimm canım benimmmsen kilo mu verdinnn bakiiim sanki 55tin 54 olmuşsunnnnnn ben salllıyımmmm hemencikkkk:92::92::92::92::92::92:gidecekk bu fazla yağlarr kilolarrr hepberaber kurtulucazz inşallahhhhhh

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için sağol tatlım

çok güzel canım sporunuda yaptım durmaz artık bu yağlar fazla kilolar canım
ev işlein için şimdiden kolay gelsin canım

steç filmle sarıyordum ama hih çok korkarım doku kaybı sağol tatlım uyarın için bir dahaki yaptıklarımda sarmam nalyon direk bu yağ karışımını sirerim artık

Kızlar haftasonu pazarlıkla semizotu aldım pazardan biliyorsunuz burda pahalıya satıyorlar. şimdi gidip onu pişireceğim ohhhh mis gibi.

şimdiden afiyet olsun canım can sağlığıyla tüket

Nilmısra oğluşunun tuvalet macerası ne alemde canım?son dakika gelişmeleri var mı?bizim bugün 3. Günümüz...sabırlar diliyorum sana ve bana..

Semizotuna bayılırım,eşim hiç sevmesede...bizim burada ucuz iyiki..her pazara çıktığımda alırım muhakkak..

şekerler sizlere doyum olmaz valla ben şimdilik çıkıyorum teyzemin kızı bizi oturmaya çağırdı artık öğle yemeği de yemem evde orda yapılanlardan uygun gördüklerimi yerim kalın sağlıcakla

1 lt suyum bitmek üzere
ara yapmadımm,acıkmadım nedenseee:44:
öffffffffffff pazartesileri sevmiyorummmm,ayılamadım halaaaaaaaaaa

Yüksek protein diyetleri diye bilinen birçok yöntemin yüksek risk yaratan etkileri vardır. Sağlığınızı bozacak protein diyetine dikkat!

Yakın arkadaşınız size aç olduğunu ve açlıktan ağzı koktuğunu söylüyor. Antrenmandan sonra beraber öğle yemeğine gidiyorsunuz. Ve o ekmeksiz, ekstra peynirli ve patates kızartmaları olmayan çizburger tabağı sipariş ediyor, ve sonra karbonhidratın onun için zararlı olduğunu ve yüksek protein diyetinde olduğunu anlatıyor. İster Atkins Diyeti, İster Güney sahilleri diyeti, ister et manyaklığı olsun, ismi ne olursa olsun yüksek protein diyetleri size yarardan çok zarar sağlar.

Yüksek protein diyetinin etkili kartı vücudunuzun enerji için yağ yakması ve bunun sonucu kilo vermenize neden olması. Uzun süre yüksek protein diyeti, vücudun ketoz durumuna girmesine neden olur. Bu protein diyetinin negatif yanlarının liste başıdır. Ketoz, enerji kullanımı için karaciğerin yağı, yağlı aside çevirmesi ve keton miktarının artmasıdır. Ketonlar kandaki asit miktarını arttırır ve idrarda görülebilir. Çok uç seviyedeki perhiz durumlarında, vücut glukoneogenesis durumuna geçer, bu da şekerin karbonhidratlar dışındaki kaynaklardan genellikle de proteinden üretilmesidir.

Böbrekleriniz zarar görebilir
Yüksek protein diyetleri böbreklerinize çok baskı yapar. Yüksek protein diyetlerinde başta kilo verilmesinin nedeni su kaybındandır. Karbonhidrat alımı sınırlandığı zaman , vücut kas ve karaciğer glikojenini enerji için kullanır. Her bir gram glikojen için, 2 gram su kullanılır veya kaybedilir.

Karbonhidrat almaya başladığınız anda, bu kiloları geri alacaksınız. Karbonhidratların yasaklanmasından kaynaklanan idrar söktürücü etki, protein sentezi idrarı atabilmek için böbreklerinizi yoracaktır. Bu probleme ilave olarak, vücut ketoz durumundayken, salgılanan kalsiyum miktarı artar. Bu da böbreklerinizde taş oluşmasına, idrarınızdaki kalsiyum miktarının artmasına neden olur. Bunu bir deneyle anlatalım. Tırnağınızı kolanın içine koyduğunuzu düşünün. Birkaç gün sonra koladaki asit tırnağı yok etmeye başlar. Aynı yok oluş kemikleriniz için geçerlidir. Vücudunuzda yükselen asit nedeniyle kalsiyum dişlerinizi ve kemiklerinizi eritir. Ve idrarınızda kalsiyumu dışarı atmanız yüksek protein diyetinin kötü tarafıdır. Bu durum sizin idmanlarınızı boşa çıkaracaktır. Kalsiyum kasların oluşması ve sinirlerin hissetmesi için gereken bir mineraldir.Kalsiyum eksikliği strese neden olur.

Kalp ve damar rahatsızlıkları riskini arttırır
Dengeli beslenmede %60 karbonhidrat, %25 protein ve %15 yağ tüketilir. Ama Atkins Diyeti ve benzerlerinde kalorinizin %30-%50 kadarını proteinden alırsınız. Bu yağ tüketiminin de arttığı anlamına gelir. %50 kaloriyi de yağdan alırsınız, kalori tüketiminiz artar. 1 gram karbonhidratta 4 kalori varken, bu yağda 9 kaloridir. Et, peynir, yumurta, hayvan ve süt ürünlerinin hepsi doymuş yağ ve kolesterol içerirler (yağsız olan çeşitleri bile) Düşündüğünüz zaman sabah kahvaltısında sosis, yumurta ve peynir ; öğle yemeğinde peynirli burger ve milkshake, akşam yemeğinde ise tavuk, yumurta , jambon, fındık, Sezar peynirli salata kulağa nasıl geliyor. Zaman içinde lif ve meyve tüketimini sınırlayan böyle bir beslenme LDL kolesterol oranınızı arttıracak ve kalp rahatsızlığı riskini arttıracaktır.

Sosyal ilişkilere negatif etkisi
Kompleks ve basit karbonhidratlar şekere dönüşürler ve enerji için kullanılırlar. Yeteri kadar glikoz alınmaması bu diyetin bir başka negatif yanıdır. Glikoz beyniniz için tek enerji kaynağıdır. (bel aşağı düşünen erkekleri kastetmiyoruz) Beyninizin en önemli besini kesilince, düzgün düşünemezsiniz. Sinirli, huysuz olabilir, başınız dönebilir ve baş ağrısı çekebilirsiniz. Modunuzdaki bu değişimler düşük serotonin seviyesi ve triptofandandır. Bu modunuz ve yorgun halleriniz sizi etraftaki neşeli adamlardan biri yapmayacaktır.

Arkadaşlarınızı terslerken veya kız arkadaşınıza bağırırken, sizin nefesinizden rahatsız olacaklardır. Kötü nefes kokusu yüksek protein rejiminin semptomudur. Vücudunuz ciğerlerinizle de ketondan kurtulmak isteyecektir. Nefesiniz hasta, şeker veya alkol kokabilir.

Kabızlık riski
Yüksek protein diyeti aynı zamanda aldığınız lifli gıdaları da azaltır. Meyve ve tahıllarda limitin altındadır. Sınırlı alınan lif kabızlığa sebep olabilir, ketoz ve karbonhidrat sınırlamasından kaynaklanan sık idrara çıkmadan bahsetmiyoruz. Meyve, sebze ve tahıllı ürünlerde yer alan çözünebilir lif kabızlığı engeller. Kandaki kolesterol oranını düşürür. Müshil bile alsanız bu problemlerinizin çözümü değildir çünkü bu diyet hemoroite neden olabilir.

Yüksek protein-Yüksek risk
Unutmayın, sizi bir çeşit gıdayı veya gıda çeşidini yok saymaya iten diyetler, örneğin yüksek protein diyetindeki karbonhidratlar yapılmadan önce iyice düşünülmelidir. Sağlık için en iyi diyet: Kilo kontrolü veya kilo vermek için- hiçbir organınıza veya hiçbir sisteme zarar vermeyecek olan dengeli beslenmedir.

pilates callanetics karın egzersizlerini yaptım göğüs çalıştım anca bitti
şimdi öğlen yemeğimi yiyeceğim tavuk soteledim yağsız yanındada 1 dilim çavdar ekmeği

Fransa’nın tanınmış beslenme uzmanı Dr. Pierre Dukan’ın “Zayıflamayı Bilmiyorum” isimli kitabı satış rekorları kırıyor. Dukan’ın spor yapmadan sınırsız et, tavuk ve balık yenilerek kilo kaybedilebileceğini öne sürdüğü diyetinin amacı insanları strese sokmadan zayıflatmak.

Protein ağırlıklı diyetin ilk hedefi yağ hücrelerinin bir an önce yok edilmesi. Sınırsız protein tüketip aç kalmadığınız ve az miktarda yağ kullandığınız için vücut, mevcut yağ depolarını harcamaya başlıyor.

İlk 10 gün balık

“Dukan Diyeti”nde ilk şart yeme alışkanlığını değiştirmek. Bunun için de ilk 10 gün ağırlıklı olarak sadece balık, yağsız et, yumurta, tavuk, yoğurt, süt, peynir ve gibi yiyecekler tüketiliyor.

Dr. Dukan, “İlk beş gün içinde asgari 3 azami 7 kilo verdiğinizi göreceksiniz” diyor.
Bu ilk dönemde bazı insanlar, yeme alışkanlıkları değiştiği için yan etki olarak ağız kuruluğu ve nefes sıkışıklığı çekebilir. Bunun üstesinden gelmek için de bol bol su içilmesi tavsiye ediliyor.

İlk on günlük aşamada sırasıyla şu yiyeceklerin yenilmesi tavsiye ediliyor .

Hangi gün ne yiyorsunuz?

- 1. gün: Sığır eti
- 2. gün: Hindi ve tavuk.
- 3. gün: Yağsız etler.
- 4. gün: Tavuk ciğeri, Sığır eti.
- 5. gün: Bütün balık çeşitleri.
- 6. gün: Kabuklu deniz ürünleri .
- 7. gün: İkiye kadar yumurta.
- 8. gün: Yoğurt ve süt.
- 9. ve 10. günler: Marul ve diğer yeşillikler

Protein ve limitsiz sebze

İkinci aşamadaki ilk on gün ise, proteinlere ek olarak sebze tüketiminden oluşuyor.

İkinci on günde günde en az 1,5 litre su içilmesi gerekiyor.

Üçüncü aşamadaki 10 gün ise her gün protein ve sebze tüketmenin yanında mevye yeme zorunluluğu da başlıyor.

Meyve yanında yavaş yavaş bir parça ekmek, bir kez istediğiniz şekilde mükellef bir yemek ziyafeti de çekebiliyorsunuz.

Uyum olarak nitelenen dördüncü aşamada ise artık istediğinizi yemekte serbestsiniz. Hiç bir suçluluk ve sınırlama olmadan isteğiniz besini tüketebilirsiniz.

Bu aşamadaki tek kural ise, her perşembenin protein günü olması.

Bir kaşık tatlı bile yasak!

‘Saldırı’, ‘Yolculuk’, ‘Takviye’ ve ‘Koruma’ isimli 4 aşamadan oluşan diyette tabii ki yapılmaması gerekenler de var.

Özellikle ilk üç günde yoğun egzersiz yasak.

Öğünlerin de atlanmaması gerekiyor.

Ketçap, mayonez gibi yağ ve şeker içeren soslar kullanılmayacak.

Bu aşama hiçbir sapma veya özür kabul etmiyor .

Tuzdan uzak durulması gerekiyor.

Tatlılardan ise ‘Bir kaşık alayım sadece’ demek bile diyeti bozuyor

:84::84::84::84:merhaba topiğin güzelleerrrriiiiii
dün sandık başında olduğum için diyet yalan oldu birsürü şey yedimmmm sayayım da halimi düşünün bugün telafi edeceğim bun
dün sabah kahvaltısında
küçük sandivich ekmeğinin arasında domates peynir salatalık yedim
arada erik yedim
öğlen ise peyaz peynirli tost yedim domates ile
arada erik ve bir kaç parça bpüskevit yedim
akşam yemeğinde ise incecik hamur pizza dan 3 dilim yedmmmmm çok acıkmıştımmmm
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
dün spor da yapamdım geç geldim eve çünküüü
birazdan mahmutpaşaya gideceğim halamlarla buluşup alışveriş yapacağız

offff daha yarım litre suyu anca içebildim.bugün hiç keyfim yok pazartesileri hiç sevmiyorum yaaaa

telafi edersin canım bugün afiyet olsun hafta sonu oluyor artık kaçamaklar

Nilmısra oğluşunun tuvalet macerası ne alemde canım?son dakika gelişmeleri var mı?bizim bugün 3. Günümüz...sabırlar diliyorum sana ve bana..

canım devam ediyoruz. benim oğlan söylemeye başladı arada kaçırdığı da oluyor aradan fazla vakit geçtiğinde hemen kendim de götürüyorum. geceleri hala bağlıyorum. 1 gece uyandırdım lazımlığa oturttum yapmak istemedi zorlamadım. şimdilik idare ediyoruz canım. sizin nasıl gidiyor ilk 3 gün çok zor değil mi

sağol canım..

slm kızlar bend ekahvaltımıaramı yaptım birazdan yemegimi yerim herkese afiyet olsun
nilmisra kolay gelsin nekadar bebegin benimkide 2yaşında işte am istemiyo hiç tuvalete gitmeyi kaçıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…