60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geceleri ve gündüz uyurken bezliyorum,dün oy kullanmaya giderkende bez taktım..onun haricinde bez yok..koltuğa yapıyo,yere yapıyo,canı isterse lazımlığa yapıyo,sık sık soruyorum var mı diye..ama çok sabır isteyen bi olay kesinlikle..

slm kızlar bend ekahvaltımıaramı yaptım birazdan yemegimi yerim herkese afiyet olsun
nilmisra kolay gelsin nekadar bebegin benimkide 2yaşında işte am istemiyo hiç tuvalete gitmeyi kaçıyo
26 aylıkken ben denemiştim bıraktırmayı,ama başarısız olduk ve erteledim,şuan 34 aylık,3 gündür uğraşıyoruz,bakalım,ilerlemeler var...sende dene istersen,baktın olmuyo,ertelersiniz..

canım bezi tamamen çıkarmazsan aslaa alışmazzz,emzikten ,memeden keserken kararlılık gösterip bir daha asla vermeyince çocuk unutuyorsa,bezi de unutması lazımmmm,artık takılmayacağını bilmeli ki yapmasın,uyurkende takma bezi yaniii,sonuçta uyurkende yapmamayı öğrenmesi lazımmm.
nasıl olsa bez var düşüncesii nedeniye kaçırmalarına devamm ediyorrr

çook önemli bi konuya değindin canım amma velakin,oğluş bizimle yatıyor,ne yapacağım peki,her taraf kirlenir,daha gündüz öğrenmediki,gece yapacağı muhakkak..çevremdekilerin kimisi senin dediğini diyor,kimisi bir hafta geceleri tak,sonra takmazsın bezi diyor..off offfff karışık mevzular...

ben geldim kıslar,dişlerim uyusuk,fenayım yıne,öğle yemeğini atlayacaz bugun yine mecburen ,değil yemek,su bile içemem bu halde2007nın fiyatlarından alacakmıs benden memur oldugum için,acıdı mı neama bir şartla beni tavsiye etceksiniz diyor,ihtiyacınız yokki sizin dedim,olur mu var,yeni boşandım ,çok masrafım var,nafaka ödemem lazım diyoben de geri evlenin karınızla masrafıız azalır didimkomik adam yaa.arkideşler ankarada oturan varsa tavsiye edebülürüm dişçimi,başta sana famirrrrr

yatak korumasını koyyy,onun altınada geçirmeyennn birşey ser,ben alt değiştirme bezleri varya ondan seriyodum benim kızmda bizimle yatıyorduu,havalar güzelken alıştır canım 2-3 aylık bir süren varr zaten gündüz yaptıktan sonra koltuğa halıya herbiyere yaparr,oraları koruyabiliyormusun peki.
artık bezin olmadığına inanması lazımm,hem uyurken altına kaçırdığında o yaşşlık hissi onuda rahatsız ediyor ve yapmıyorrr bir dahaaa.
yoksa uğraş durr,sanada çocuğada eziyet stresli bi iş yanii,çocuğa yansıtmamamk lazımmm,önemli bir dönem

2 biber dolma(kıymalı ve bulgurlu,sıfır yağ ile yapıldı)
3 yk light yoğurt
bu kadar:26:
başkada bişeyim yoktu nedemmmm,idare etcez artıkınn,şimdilik tokum şükür

oturma odamın halısını kaldırdım zaten,iyikide kaldırmışım,çoğunlukla oturma odasında olduğumuz için sürekli yere yapıyo,siliyorum bende..koltuğa yaptı dün,sildim güzelce..evin çiş olmayan yeri kalmayacak sanırımm...:18:

slm kızlar bend ekahvaltımıaramı yaptım birazdan yemegimi yerim herkese afiyet olsun
nilmisra kolay gelsin nekadar bebegin benimkide 2yaşında işte am istemiyo hiç tuvalete gitmeyi kaçıyo

canım benim oğlan 3 yaşını bitirdi. biraz geç oldu ama ne yapalım. istemiyorsa eğer zorlama tuvalet işini oyun oynarmış gibi öğretmeyi denesen . benim ki şimdi lafı anladığı için sürpriz yöntemiyle konuşarak ikna ettim .

evet yaa çok sabır isteyen bir olay. sen onun lafına güvenme henüz çok başında o söylemeden sen onu gözlemleyip tuvalete götür. mesela sıvı tükettiğinde 30 dk içinde götürüp yaptır. öyle öyle tutmaya da başlayacak geldiğini de anlayacak. eşim göreve gidince gece altını açacağım. benim oğlan gece ağlayınca eşim nefret ediyor beni de strese sokuyor üfff o gidince deneyeceğim. dışarı çıkarken bağlamıyorum ağaç diplerine yaptırı veriyorum. yanıma da yedek kıyafet kilot alıyorum idare ediyoruz işte. ama ilk hafta hiç dışarı çıkmadım diyebiirim.

ben geldiiim sağı solu topladımm.
bulaşıkları yerleştrdim. çorba yaptım kuşbaşı etli patlıcan yemeği yaptım
ara öğün yaptım şimidk deee

1 kupa saplı püsküllü karışımmm
2 kuru incirr

canım bende yeni bıraktırdım ogluma 2 ay felan oldu,oğlum da 34 aylık,başta kolay ögrendi benimki gece falan da kaçırmıyordu(yatmadan önce oğlum gece altına yapma çişini olurmu dedim tamam dedi hiç yapmadı) .herşeyi eşim bozdu benim,tuvalet egitimine başladıktan 1 ay sonra havuza götürmüştü orda çişi gelmiş çocugun 1. kez tuvalete götürmüş bir daha gelince havuza yaptırmış zorla(pis adam yaa,koca adamlar bile yapıyo ne var diyo)o günden sonra kontrol duygusunu kaybetti çocuk,hemen her sefer az da olsa kaçırıyor altına,son günlerde de geceleri kaçırıyor,özellikle yorgun oldugu zamanlarda,yatmadan önce götürüyoz wc ye ama yine da yapıyor ya,sinirlerim bozuldu benim de,napcamı bilmiyom

yatağı korumak daha kolayy,onun olduğu tarafa dediklerimi serrr,olsun bitsinn!!!birde bebeklerin bez taktığını falan söyle göster oda çok etkili oluyoooo,ben yeni alıştırmaya başladığımda yolculuğa çıkmıştık kıızm sadece yolda giserken tak sonra bidaha takmicaz dedimmmm,yerlere attı kendini ben bebek değilim takmam diyeeesonra her molada wcye gitmiştik ve kaçırmadıda altına,hatta mola vereceklerdi yol uzadı uzadı kızım kızım dayan diye diye 1 saat beklemiştiiii

kızzz azıcıkk kaçırıyorrrr sonra haber veriyoo çocukcağızzz,en azından kyvermiyor hepsini dua et sen onaaaalışır yine merak etmeeeedurun siz daha bazen size kızdığında yapacak bide gözünüzün içine baka bakaaa

Ben geldim..
Kan veremedim ama.. Trombosit lazımmış.. Hasta gibi olduğum için olmazmış...
Tam da anlamadım ama neyse işte..
Öğle yemeğimi de şimdi yiyorum...
1 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston
2 tane biber dolması zeytinyağlı
1 dilim denge ekmek

Yavru kuşlar hepinize afiyetler olsunnnn...
Ben de öğle yemeimi yedimmm
4-5yk bezelye
3 yk yoğurt
1 dilim denge ekmek
bi kaç yaprak kuzukulağı

Kızlar öğle yemeğimi yedim.

6-7 kaşık kıymalı kuru bamya
4 kaşık kadar turuncu makarna ( oğluşun makarnası )
1 bardak karışık meyve suyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…