sağol hülyacım sanada afiyet olsun
geceleri ve gündüz uyurken bezliyorum,dün oy kullanmaya giderkende bez taktım..onun haricinde bez yok..koltuğa yapıyo,yere yapıyo,canı isterse lazımlığa yapıyo,sık sık soruyorum var mı diye..ama çok sabır isteyen bi olay kesinlikle..canım devam ediyoruz. Benim oğlan söylemeye başladı arada kaçırdığı da oluyor aradan fazla vakit geçtiğinde hemen kendim de götürüyorum. Geceleri hala bağlıyorum. 1 gece uyandırdım lazımlığa oturttum yapmak istemedi zorlamadım. şimdilik idare ediyoruz canım. Sizin nasıl gidiyor ilk 3 gün çok zor değil mi
sağol canım..
26 aylıkken ben denemiştim bıraktırmayı,ama başarısız olduk ve erteledim,şuan 34 aylık,3 gündür uğraşıyoruz,bakalım,ilerlemeler var...sende dene istersen,baktın olmuyo,ertelersiniz..slm kızlar bend ekahvaltımıaramı yaptım birazdan yemegimi yerim herkese afiyet olsun
nilmisra kolay gelsin nekadar bebegin benimkide 2yaşında işte am istemiyo hiç tuvalete gitmeyi kaçıyo
geceleri ve gündüz uyurken bezliyorum,dün oy kullanmaya giderkende bez taktım..onun haricinde bez yok..koltuğa yapıyo,yere yapıyo,canı isterse lazımlığa yapıyo,sık sık soruyorum var mı diye..ama çok sabır isteyen bi olay kesinlikle..
çook önemli bi konuya değindin canım amma velakin,oğluş bizimle yatıyor,ne yapacağım peki,her taraf kirlenir,daha gündüz öğrenmediki,gece yapacağı muhakkak..çevremdekilerin kimisi senin dediğini diyor,kimisi bir hafta geceleri tak,sonra takmazsın bezi diyor..off offfff karışık mevzular...canım bezi tamamen çıkarmazsan aslaa alışmazzz,emzikten ,memeden keserken kararlılık gösterip bir daha asla vermeyince çocuk unutuyorsa,bezi de unutması lazımmmm,artık takılmayacağını bilmeli ki yapmasın,uyurkende takma bezi yaniii,sonuçta uyurkende yapmamayı öğrenmesi lazımmm.
Nasıl olsa bez var düşüncesii nedeniye kaçırmalarına devamm ediyorrr
çook önemli bi konuya değindin canım amma velakin,oğluş bizimle yatıyor,ne yapacağım peki,her taraf kirlenir,daha gündüz öğrenmediki,gece yapacağı muhakkak..çevremdekilerin kimisi senin dediğini diyor,kimisi bir hafta geceleri tak,sonra takmazsın bezi diyor..off offfff karışık mevzular...
oturma odamın halısını kaldırdım zaten,iyikide kaldırmışım,çoğunlukla oturma odasında olduğumuz için sürekli yere yapıyo,siliyorum bende..koltuğa yaptı dün,sildim güzelce..evin çiş olmayan yeri kalmayacak sanırımm...:18:yatak korumasını koyyy,onun altınada geçirmeyennn birşey ser,ben alt değiştirme bezleri varya ondan seriyodum benim kızmda bizimle yatıyorduu,havalar güzelken alıştır canım 2-3 aylık bir süren varr zaten gündüz yaptıktan sonra koltuğa halıya herbiyere yaparr,oraları koruyabiliyormusun peki.
Artık bezin olmadığına inanması lazımm,hem uyurken altına kaçırdığında o yaşşlık hissi onuda rahatsız ediyor ve yapmıyorrr bir dahaaa.
Yoksa uğraş durr,sanada çocuğada eziyet stresli bi iş yanii,çocuğa yansıtmamamk lazımmm,önemli bir dönem
slm kızlar bend ekahvaltımıaramı yaptım birazdan yemegimi yerim herkese afiyet olsun
nilmisra kolay gelsin nekadar bebegin benimkide 2yaşında işte am istemiyo hiç tuvalete gitmeyi kaçıyo
geceleri ve gündüz uyurken bezliyorum,dün oy kullanmaya giderkende bez taktım..onun haricinde bez yok..koltuğa yapıyo,yere yapıyo,canı isterse lazımlığa yapıyo,sık sık soruyorum var mı diye..ama çok sabır isteyen bi olay kesinlikle..
çook önemli bi konuya değindin canım amma velakin,oğluş bizimle yatıyor,ne yapacağım peki,her taraf kirlenir,daha gündüz öğrenmediki,gece yapacağı muhakkak..çevremdekilerin kimisi senin dediğini diyor,kimisi bir hafta geceleri tak,sonra takmazsın bezi diyor..off offfff karışık mevzular...
oturma odamın halısını kaldırdım zaten,iyikide kaldırmışım,çoğunlukla oturma odasında olduğumuz için sürekli yere yapıyo,siliyorum bende..koltuğa yaptı dün,sildim güzelce..evin çiş olmayan yeri kalmayacak sanırımm...:18:
canım bende yeni bıraktırdım ogluma 2 ay felan oldu,oğlum da 34 aylık,başta kolay ögrendi benimki gece falan da kaçırmıyordu(yatmadan önce oğlum gece altına yapma çişini olurmu dedim tamam dedi hiç yapmadı) .herşeyi eşim bozdu benim,tuvalet egitimine başladıktan 1 ay sonra havuza götürmüştü orda çişi gelmiş çocugun 1. kez tuvalete götürmüş bir daha gelince havuza yaptırmış zorla(pis adam yaa,koca adamlar bile yapıyo ne var diyo)o günden sonra kontrol duygusunu kaybetti çocuk,hemen her sefer az da olsa kaçırıyor altına,son günlerde de geceleri kaçırıyor,özellikle yorgun oldugu zamanlarda,yatmadan önce götürüyoz wc ye ama yine da yapıyor ya,sinirlerim bozuldu benim de,napcamı bilmiyom
amaanınnn,netcezzzz?eşim nöbetçi bugun,seninki gidip alsın o zaman işyeridenbenim tel siizin arabada kalmışşş galibüüüüüüüüüüüüüüüü:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?