ben yeni yaptım daha ebruyla...
Allaaaaaaah karşı komşumda tadilat var. sanki bizim evin içindeçalışıo gibiler....
evde duramam ben bugünnnn kaçmam lazım azcık işlerimi biteryimde çıkayım dışarıı
çok sinir bozucu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ebruyla pilates yaptım,çok terledim,hareketler gayet güzel...
bütün derslerimden geçmişş bulunuyorummmm,ohhhhh beee kurtuldumm
vizeden sınıfınnn en yüksek notunu(80) aldığım dersten,finalde de sanıırm sınıfın en düşük notunu(20) almışımmmmmmDC ile geçtimmmmm uyuzzz adamm nolcekkkk
merhaba arkadaşlar. haftasonu hiç uğrayamadım . haftasonu ufak tefek kaçamaklarım oldu galiba ama çok uçuk değil. sabah yine gönülsüz bir kahvaltı yaptım içimden bişey yemek gelmiyorsabah klasik kahvaltımı yaptım. domates - salatalık - peynir - ekmek ve çay . üzerine beşi bir yerde içtim. az sonra da Türk kahvemi pişireceğim. sabah erkenden çamaşırlarımı astım . evi paspasladım. anlatın bakalım sizlerf neler yaptınız canlarım
afiyet olsun canım
2 fincan demleme yaseminli yeşilçay
3 zeytin
3 badem ve 3 fındık
Yarım paket etiform karton bskvi
1 yumurta
40 gr light peynir
selam herkese
bugün sabah 7 de kahvaltı yaptım
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
1 rafadan yumurta
domates-salatalık,köz biber,marul,nane,maydanoz
2 kuru kayısı,1 ceviz, 2 badem, 2 fındık
2 kupa çok açık çay
sonra 1 saat tempolu yürüdüm :82: yürümeden önce yağ karışımından sürdümçok terletti
sonra kabak lifiyle iyiyce duşta ovaladım bu selülitlerim gittikçe azalıyor
duştan sonra 1 sütlü türk kahvesi içtim
saat 10 da 1 şeftali,2 erik yedim
şimdide 1 maden suyuyla 1 kase kiraz yiyorum
günaydın kızlarrr eşim gitti kendımı hemen buraya attım...kahvaltımı ettim: 4 yk nesfıt ıle 1 çay bardagı sutu karıstırdım ıcıne de 1 cevız koydum...
selam herkese
bugün sabah 7 de kahvaltı yaptım
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
1 rafadan yumurta
2 kupa çok açık çay
sonra 1 saat tempolu yürüdüm :82: yürümeden önce yağ karışımından sürdümçok terletti
kızlar ilginç şeyler yaşıyorum dün midem kazındı ve yemedim sonuca inanamadım 61.9 şok oldum resmen haftasonu çok iyiydim cumartesi sporuda etkiledi sanırım bugün kızımı babanneye bırakıp yürüyüşe devam edicem çok mutluyum 4 ayda yapamadığımı sporla hallettim
Ben geldimmmmmm :79::79::79::79:kaçamaklarla dolu bir pazar günü sonrasısağlıklı bir kahvaltıyla güne başladımm şimdi de demleme yeşil çayımı yudumluyorummm.
Bugün malum pazartesi biraz ev işleri, kargo,alışveriş v.s var ama sık sık burda oluciiimmm inşallahhhh:13:
çok güzel bir kahvaltı...selam herkese
Bugün sabah 7 de kahvaltı yaptım
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
1 rafadan yumurta
2 kupa çok açık çay
sonra 1 saat tempolu yürüdüm :82: Yürümeden önce yağ karışımından sürdümçok terletti
şimdiden kolay gelsin canım
bel inceltmek için egzersiz söyledim karındaki yağlardanda kurtuldunmu manken gibi olursun ama zaman alır devam et yafrrim ayrıca yağ olmadıktan sonra geniş bilenem olsa iyi durur yeterki yağlar gitsin
inşallah öyledir ama hamilelikte karabasanlar vede 3 harfliler anne adaylarını rahatsız edermişki koksun bebklerini düşürsünler diye .bir süre uğraşırlarmış sonra pes ederlermiş.burda hacı bir abla var ona sordum o anlattı...bolbol dua okumamı abdestli mutlaka uyumamı uyurkende 3 aytel kürsü vede fatiha oku öyle uyu dedi....rüya veya gerçek çok korktum sonuç olarak....
neruşla beraber bulduk acıbiber pulbiber filan metabolizmayı hızlandırıyii o yüzden dedikki spordan önce 1 kaşık yoğurda ekleyip yiyelim faydası oluyomuş hemde duşta pitkisel yağlarımızada ekleyelim yakar kan dolaşımını hızlandırır dedük
nasılızz :86:
afiyet olsun tatlım yarasın şifa olsun ama yağ olmasınGünaydın canlarrr hepinize afiyet olsun.... Nasılsınız bakalım bugünnnn? Haftasonunuz nasıl geçtiii?
Kaçamak yapmadım bu h.sonuuuu hatta dün pazardan közleme tavası aldımmm patlıcan biber allah ne verdiyse közledim yoğurtladım
Sabah, 1 dlm denge ekmek
b.peynir yedimmm
şekersiz açık çayımı içtimmm
canım maalesef benim de midem çıkıntı öldürüyor beninesi iyi kızzzzzçok komiksinizz heeee
bel diyorum 75 diyorumm yaaaa,ahhhhhhhhhhhhh şu midem yok mu başımın belasıııı onun yüzünden böleeeee çıkiyyyyyyyyyyy
eee basenim zaten yok dimişştimm sizeeeee,işteeee alttt karnımdaaaa olmassaaaa pek iyi olacak emmee
bunlar ölçüler tabiii,bacaklarımın üstünü,sırt bölgemiii falannn hiçç sormayınnn,onlarıdamı ölçsemkineee
evet canım haklısın yeter ki bu yağlar gitsinbel inceltmek için egzersiz söyledim karındaki yağlardanda kurtuldunmu manken gibi olursun ama zaman alır devam et yafrrim ayrıca yağ olmadıktan sonra geniş bilenem olsa iyi durur yeterki yağlar gitsin
ara öğünüm canım benim canım benim seni beee peeek çoook pek çok severiiiim:
şekersiz açık çay
2 hurma
çeyrek simit
ben şimdi netten pilates yapcem ardından göğüs çalışcem ağırlıkla :86:
kim tutar kalanchoe yi süpersinpilates yapmaya gidiorum bennnnn
kızlar dişçiye gidiyorumm.acı dolu bir saat beni bekliyor,dua edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?