60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam herkese

bugün sabah 7 de kahvaltı yaptım
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
1 rafadan yumurta
domates-salatalık,köz biber,marul,nane,maydanoz
2 kuru kayısı,1 ceviz, 2 badem, 2 fındık
2 kupa çok açık çay

sonra 1 saat tempolu yürüdüm :82: yürümeden önce yağ karışımından sürdüm çok terletti
sonra kabak lifiyle iyiyce duşta ovaladım bu selülitlerim gittikçe azalıyor

duştan sonra 1 sütlü türk kahvesi içtim

saat 10 da 1 şeftali,2 erik yedim

şimdide 1 maden suyuyla 1 kase kiraz yiyorum

o durumu çok iyi bilirim canım geçen ayda bizim yan taraftaki komşumuz evinde tadilat yaptırıyordu birde ders çalışıyordum inanılmaz gürültülü okuduğumu anlamıyordum evin içinde konuşmalarımızı bile duyamıyorduk bağıra bağıra konuşuyorduk birbirimizi duyabilmek için

tebrikler famirciğim darısı benim başıma daha 1. sınıftayım ben de bir mezun olsam rahatlayacağım artık

merhaba canım bayağı hamaratmışsın maşallah

ben de her zamanki rutin işlerimi yapıyırum bu aralar yağ karışımlarını incelme olsun diye sürmeye başladım bayağı etkili de tavsiye ederim canım

afiyet olsun canım

sağol nugişim :)

2 fincan demleme yaseminli yeşilçay
3 zeytin
3 badem ve 3 fındık
Yarım paket etiform karton bskvi
1 yumurta
40 gr light peynir

afiyet olsuuuun

afiyet olsun süper menüler ne güzel sağlıklı

afiyet olsun yasemin

evet canım spor gerçekten çok etkili diyetlerin olmazsa olmazı tebrikler gidecek inşallah bu kilolar

şimdiden kolay gelsin canım

çok güzel bir kahvaltı...

şimdiden kolay gelsin canım

teşekkür ederimm canım benimmmsen kilo mu verdinnn bakiiim sanki 55tin 54 olmuşsunnnnnn ben salllıyımmmm hemencikkkk:92::92::92::92::92::92:gidecekk bu fazla yağlarr kilolarrr hepberaber kurtulucazz inşallahhhhhh

ben geldim kızlarrr 25 dk pilates yaptım sonra 12 dk lık karın videosunu yaptım
çok fena feci şeklde terledm karnım yanıo yanıo. süper oldu.
regl olduğum halde yaptım spor yapmamak için hiç bi bahane yok olamaz olmamalı

şimdi azcık ev işleri yapıyım atıcam kendimi dışarı

yasemnciğim seni görünce aklıma geldi geçen poşet sardım demiştin sonradan gördüm sakın yapma cnm. poşet streç film vs sararak spor yapmak çok tehlikelyimiş doku kaybı oluomuş zedeleniomuş hücreler hemde orda terleyen çıkan çeyler yağ deil su oluomuş ama halbuki normal yapsak sporu ozaman yağ yakıomuşuz cnm.

bide şu yağ karışımlarını bende yapıyım diorum ama offf bir iki sürüp boşlarım die korkuorum valla offfbende duşta fırçalıorum bacaklarımı ve göbeğimi ve yosun sabunu ile masaj yapıorum bari sabunum bitince alayım bende ikisini yapamam şimdi

burda yine süper yağmur yağdıı tozlar gittiiiiiiiiii şimdi de hafif hafif güneş açıyorr ben de hemencik Türk kahvemi yaptım içiyorum şimdiii

bel inceltmek için egzersiz söyledim karındaki yağlardanda kurtuldunmu manken gibi olursun ama zaman alır devam et yafrrim ayrıca yağ olmadıktan sonra geniş bilenem olsa iyi durur yeterki yağlar gitsin

canım benim göbekte sarkma yok yan belimin yan kısmlarını parmaklarımla çekmeye çalıştım hani fazlalık varmı bakayım diye çok acıdı . en son 67 cm di bel ölçüm.

cimcimecim ben bu 3 harflileri küçüklüğümden beri dinlerim. yeni evlenmiş kadına 40. günü çıkana kadar - lohusaya 40 ı çıkana kadar - hamile kadına gelirler. hacı ablan doğru söylemiş. annem bana hamileyken bişey yaşamış ama bunu burda anlatmayacağım korkmanı istemem. sadece şunu söyleyim asla ama aslaaaa korkma korkarsan gelirler. bol dua oku aklına geldikçe evhama düştükçe oku. yanlız başına uyuma. şöyle ki diyelim gündüz uyku bastırdı evde eşin bile olsa yatarken yanına eşinin giymiş olduğu yıkanmamış pantolonunu ve yastık altına bıçak koy. ben hamileyken Mardin deydim ve çoğunlukla yanlız kalıyordum hep böyle yaptım.

evet canım gerçekten metabolizmayı hızlandırcı bir etkisi varmış aktarda acı kırmızı biber yağı bile satılıyordu ben henüz denemedim ama bu yağ karışımım 2 günlük daha var biter bitmez ben de deneyeceğim acı biber yağını çok süpersiniz
afiyet olsun tatlım yarasın şifa olsun ama yağ olmasın
canım maalesef benim de midem çıkıntı öldürüyor beni umarım kurtuluruz bu çıkıntılı mideden
bel inceltmek için egzersiz söyledim karındaki yağlardanda kurtuldunmu manken gibi olursun ama zaman alır devam et yafrrim ayrıca yağ olmadıktan sonra geniş bilenem olsa iyi durur yeterki yağlar gitsin
evet canım haklısın yeter ki bu yağlar gitsin kurtulalım bu yağlardan
ara öğünüm canım benim canım benim seni beee peeek çoook pek çok severiiiim:
şekersiz açık çay
2 hurma
çeyrek simit

afiyet olsun canım
ben şimdi netten pilates yapcem ardından göğüs çalışcem ağırlıkla :86:

kim tutar hugocuğu
harikasın :81::87::87::87:
pilates yapmaya gidiorum bennnnn
kim tutar kalanchoe yi süpersin :81::81::81::81:
kızlar dişçiye gidiyorumm.acı dolu bir saat beni bekliyor,dua edın

canım Allah acil şifalar versin umarın tez zamanda biter ve iyileşirsin

Kızlar çoooktan Türk kahvemi pişirip hüplettim bile. şimdi de corn flakes yedim sütlü ara öğün niyetine. sabah saatleri iş - güç derken çok acıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…