60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rabbininn seni koruyacagına inandıgın gibii görünmeyenlerin senle ugrasamasınaa izinn vermeyeceginedee inannn oldu muu?? amaa hata sende degill tatlımm hataa bunları insanların aklınaa sokann hacılarda hocalardaaa... iinsanlarr öncee hocaların anlattıklarıyla korkularına korku katıyorr sonradaaa yine o hocaların yolunuu tutupp sözde varlıklardan kurtulmakk içinn para döküyorr.. dinimizz hak, adalet, mantık dinii.. ve bu olayy mantıga adaletee aykırıı.. sen içini ferah tuttt.. tabiki duanıı okuu .. abdestsizz yatmaa.. cünküü bizdee abdestsiz dolasmakk yok zaten o yada bu sekildee ya boy abdestinn yaa namazz abdestinn oluyorr.. içindenn böylee seyleri ckarrr tatlımm rahatt ol

tatlım öncelkle çok geçmiş olsun bende korkarım öle şeylerden kim korkmazki.
öle bişi bende duymuştum hamilerle uğraştıklaryla ilgili. ama sen aklına getrme hiç onları. kuran-ı kerim okumayı biliosan hergün yatmadan mutlaka cin suresini oku.sonra yatmadan 3 felak 3 nas 3 ihlas 1 fatiha 3 ayetel kürsi oku. abdestli yat normalde kapalımkısın bilmiorum ama yatarkende başına ince bir tülbent ört bunları yatarak okusanda olur yatakda .cin suresini deil de dierlerini.Allah a emnaet inş.
kuzenmde öle oluodu 7 sene bebeği olmadı sonrada hamile kalınca sürekli korkutuolardı onada hoca sölemiş cnm o hep bunu yaptı sağsalim doğurdu bebişini şükür inş sende öle olursun cnm

bütün derslerimden geçmişş bulunuyorummmm,ohhhhh beee kurtuldumm
vizeden sınıfınnn en yüksek notunu(80) aldığım dersten,finalde de sanıırm sınıfın en düşük notunu(20) almışımmmmmmDC ile geçtimmmmmuyuzzz adamm nolcekkkk

sırtında yağ varmı

ohh Fambık yuuuuuffffffffiiiiiiiiiiiiii...
:92::92::92:

belinizi incelten egzersiz söylemiştimya onu yapın ölçü değişir zamanla incelir.. karındaki yağ önemli bel ölçüsüne çok takmayın. bel kalındır çalıştırırsınız düzenli incelir önemli olan ne kadar yağ kaldığıdır. 75 olur ölçü emme yağ yoktur dümdüz hoş gözükür
yağa bakın yağa ondan kurtulmamız lazım

süperizz tabüüü küüüü

çok akıllı maşallahhhhhh

yine kemik adı vercemm ama adını bilmiyorum,kürek kemiği miydiiii,neydiiii işte oranınn azcık altında varrr,nasıı gitcek kızzz ordakilerrrr

leyyyyn daha yeni başladın düzenli kardiyoya pilatese dur bakemm bizdede var gitcek zamanla ama uzun zmana gerekiyo bebişim sabretcen

kız ondan tabüüküü,bak bir hafta gözlük kullan farkı anlarsınnn.yaa korkcak bişi yok iyi dr bulmak lazım sadece,onu da nirden bulcaz yaww

2 fincan demleme yaseminli yeşilçay
3 zeytin
3 badem ve 3 fındık
Yarım paket etiform karton bskvi
1 yumurta
40 gr light peynir

eferim kız sana,akıllı gardaşım benimmmmmm:81::81::81::81:

Allaaaaaaah karşı komşumda tadilat var. sanki bizim evin içindeçalışıo gibiler....
evde duramam ben bugünnnn kaçmam lazım azcık işlerimi biteryimde çıkayım dışarıı
çok sinir bozucu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çıkarmak zorundayım zaten yoksa geçmez hayat kendi kendime zindan ederim hayatı...duamı okur uyurum korur kollar rabbim...
örtülüyüm canım benim namazımı yatmadan önce kıldığım içinde mutlaka abdestli oluyorm...rabbim inşallah bizi her şerden korur.buna inanıyorum...kuran da okuyabiliyorum okuyacağım...kızımdada çok korkak olmuştum.sürekli karabasanlar geliyordu.kaynın imamdır.bana duadan nuska yapmıştı gece yatarken yastığıma takıyordum bir dahada görmemiştim...allahomız ve onun duaları bizi korur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…