çok haklısın inşallah aklımdan dün geceyi çıkarablirim yoksa eşim herakşam evde olmuyor ne huzur kalır nede uyku.rabbim yardımcımız yanımızda sürekli bir duamızı edelim.gerisi allaha kalmış.sığınacağımız başka birşey varmıki...değilmi....rabbim bizleri korur...
çok haklısın inşallah aklımdan dün geceyi çıkarablirim yoksa eşim herakşam evde olmuyor ne huzur kalır nede uyku.rabbim yardımcımız yanımızda sürekli bir duamızı edelim.gerisi allaha kalmış.sığınacağımız başka birşey varmıki...değilmi....rabbim bizleri korur...
nesi iyi kızzzzzçok komiksinizz heeee
bel diyorum 75 diyorumm yaaaa,ahhhhhhhhhhhhh şu midem yok mu başımın belasıııı onun yüzünden böleeeee çıkiyyyyyyyyyyy
eee basenim zaten yok dimişştimm sizeeeee,işteeee alttt karnımdaaaa olmassaaaa pek iyi olacak emmee
bunlar ölçüler tabiii,bacaklarımın üstünü,sırt bölgemiii falannn hiçç sormayınnn,onlarıdamı ölçsemkineee
bütün derslerimden geçmişş bulunuyorummmm,ohhhhh beee kurtuldumm
vizeden sınıfınnn en yüksek notunu(80) aldığım dersten,finalde de sanıırm sınıfın en düşük notunu(20) almışımmmmmmDC ile geçtimmmmm uyuzzz adamm nolcekkkk
sırtında yağ varmı
neruşla beraber bulduk acıbiber pulbiber filan metabolizmayı hızlandırıyii o yüzden dedikki spordan önce 1 kaşık yoğurda ekleyip yiyelim faydası oluyomuş hemde duşta pitkisel yağlarımızada ekleyelim yakar kan dolaşımını hızlandırır dedük
nasılızz :86:
vizeden sınıfınnn en yüksek notunu(80) aldığım dersten,finalde de sanıırm sınıfın en düşük notunu(20) almışımmmmmmDC ile geçtimmmmm uyuzzz adamm nolcekkkk
yine kemik adı vercemm ama adını bilmiyorum,kürek kemiği miydiiii,neydiiii işte oranınn azcık altında varrr,nasıı gitcek kızzz ordakilerrrr
benim de yıllardır sabah gözlerim zor açılıyo ondan mı kineeeedün açık havada yoruldun gezdin yorgunsun ondan ciicmm nalakasııııııı varrrrr kızzzzz göz drlarının çoğu gözlüklü korkuyorum bu yüzden yaptırmayaaa:44:
çıkarmak zorundayım zaten yoksa geçmez hayat kendi kendime zindan ederim hayatı...duamı okur uyurum korur kollar rabbim...rabbininn seni koruyacagına inandıgın gibii görünmeyenlerin senle ugrasamasınaa izinn vermeyeceginedee inannn oldu muu?? amaa hata sende degill tatlımm hataa bunları insanların aklınaa sokann hacılarda hocalardaaa... iinsanlarr öncee hocaların anlattıklarıyla korkularına korku katıyorr sonradaaa yine o hocaların yolunuu tutupp sözde varlıklardan kurtulmakk içinn para döküyorr.. dinimizz hak, adalet, mantık dinii.. ve bu olayy mantıga adaletee aykırıı.. sen içini ferah tuttt.. tabiki duanıı okuu .. abdestsizz yatmaa.. cünküü bizdee abdestsiz dolasmakk yok zaten o yada bu sekildee ya boy abdestinn yaa namazz abdestinn oluyorr.. içindenn böylee seyleri ckarrr tatlımm rahatt ol
örtülüyüm canım benim namazımı yatmadan önce kıldığım içinde mutlaka abdestli oluyorm...rabbim inşallah bizi her şerden korur.buna inanıyorum...kuran da okuyabiliyorum okuyacağım...kızımdada çok korkak olmuştum.sürekli karabasanlar geliyordu.kaynın imamdır.bana duadan nuska yapmıştı gece yatarken yastığıma takıyordum bir dahada görmemiştim...allahomız ve onun duaları bizi korur..tatlım öncelkle çok geçmiş olsun bende korkarım öle şeylerden kim korkmazki.
öle bişi bende duymuştum hamilerle uğraştıklaryla ilgili. ama sen aklına getrme hiç onları. kuran-ı kerim okumayı biliosan hergün yatmadan mutlaka cin suresini oku.sonra yatmadan 3 felak 3 nas 3 ihlas 1 fatiha 3 ayetel kürsi oku. abdestli yat normalde kapalımkısın bilmiorum ama yatarkende başına ince bir tülbent ört bunları yatarak okusanda olur yatakda .cin suresini deil de dierlerini.Allah a emnaet inş.
kuzenmde öle oluodu 7 sene bebeği olmadı sonrada hamile kalınca sürekli korkutuolardı onada hoca sölemiş cnm o hep bunu yaptı sağsalim doğurdu bebişini şükür inş sende öle olursun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?