fındık fıstıkk ooooooooo,sensin fıstıkk oooooooo
ah bize lazım ooooo yorgan yastık oooooooo oooooooooooo ooooooooooooo
diye bir ata demirer şarkısı patlayayım sana o zamannnnnnnnnnn
evetttttttttt az olmuş emme merak etme sen onu ayranla telefi edersin öğleden sonraki arandaafiyet olsun
ben geldiiim sağı solu topladımm.
bulaşıkları yerleştrdim. çorba yaptım kuşbaşı etli patlıcan yemeği yaptım
ara öğün yaptım şimidk deee
1 kupa saplı püsküllü karışımmm
2 kuru incirr
yimeee yidim de geldim:)
1-2 çatal taze fasulye
küçük boy light ton balığı
salata
yoğurt
su 1,5 litre oldu
ayranım yohtirrrrr,süt getirdimm sadeceee
kız famir benim oğluş o kadar yorulmus ki dün 11:30 da evden çıktım hala kalkmamıstışimdi de halının üstünde yatıyo,ağaya bile kalkamıyo cocuk,normalde zıpır zıpır koşması lazımdı bu saatlerde trombolinde 2 saat zıplayınca böle oldu,evedemi alsak napsak bi tane,hem zayıflatıyormus kızz,talimatnamede yazıyordu,çok faideliymişşş,eccik zıplayım didim ordada bizimki istemedi eccük cocukluguma döncektim, ni vardı yaaaa
yemek yedim du aldım mesajda yaptım marketede gittim geldim. aktardan acı pulbiber aldım karnımada sürcem bişey olmaz. spordan öncede 1 çay kaşığı yoğğurda ekler yerüüm
kefir iç kefirrrr,çok tok tutiyiiiiiiiiiibi kosu git al marketten
heeeeeeeee her zıplayışta kafan tavana çarpardııı,beyin hücrelerindeee hayat bulurdu yeniden eyüü olurduuu
eve alsan zıplamaz emin olll,ya da her zıplayışta bi tarafa fırlarrrr
hee böle böle 1923 e kadar gider fiyat listesi:86::86::86:
yaniiiiii,loxiden alamadığını bendennn almasın sonraaa
yimeee yidim de geldim:)
1-2 çatal taze fasulye
küçük boy light ton balığı
salata
yoğurt
su 1,5 litre oldu
hayatımda hiç kefir içmedimmm:26:
güzelllll miiiiii,alim bari,eve giderkeneeee,ne kadarr içcezzz bunu pekiiiiii:44:
her gün bişey sokuyonuz heeeeeeee aklımaaaaa
balım afiyet olsun pulbiber karnını acısından sızlatmasın sonra :26:
ayranım yohtirrrrr,süt getirdimm sadeceee
afiyet olsun fambığımmm benm kaçamakların yanında sennkiler 'kaç' bile deilben size kaçamaklarımı yazmadım yazimm hemencikk
c.tesi
3 kare bitter ve 1 yk kadar çikolatalı pastaa
pazar
2 kare bitterr
ctesi yaptığım kaçamak dişimin kovuğuna yetmeyice pazar da yidimm:86:
bol bol fındık,fıstık,badem yidim bideeee:86::86:
afiyet olsun cnm .bebişim gelişim psikoloji,si derslerinden öğrendiğim kadarı ile tuvalet eğitimi için en uygun yaş 2-3 yaş arası öncesi çok erken sonrasıda geç oluo cnm. helede 3 yaşını geçirisen çok zor öğrenir yeğenim 3.5 yaşını geçmişti çok zor öğrenmişti çok da geç kalma bebişimsagolcanım benimkide 25aylıkve hiçistemiyo neyapcan bilmyorum
hım aslında bende diyorum 3yaşındamı ögretsem çünkü hiç alakası yok dahaistemiyo
ögle yemegim
7,8tane tavuk nuget ızgarada
semizsalatası bolşekilde
bu bana saçma gelio bende duydum ama ben yemekleri az yemek istemiorum ki bence bu mantıksızlık diyet yapanların en büyük sorunu pasta börek tatlı vs. hiç kimseden 'amaaaan bugün 35 kaşık fasulye yedim 'duymadım. önemli olan tatlı isteğini çörek börek vs. yi azaltacak bastrcak bişi olmalı.Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu demiiiiş kiii;
Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusuna fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.
Denemekte fayda var !
deneyeceğuk :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?