60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yimeee yidim de geldim:)

1-2 çatal taze fasulye
küçük boy light ton balığı
salata
yoğurt

su 1,5 litre oldu

ohhh yemekler yapılmış ortalıkta toplanmış ne güzel afiyet olsun kukim

kız famir benim oğluş o kadar yorulmus ki dün 11:30 da evden çıktım hala kalkmamıstışimdi de halının üstünde yatıyo,ağaya bile kalkamıyo cocuk,normalde zıpır zıpır koşması lazımdı bu saatlerdetrombolinde 2 saat zıplayınca böle oldu,evedemi alsak napsak bi tane,hem zayıflatıyormus kızz,talimatnamede yazıyordu,çok faideliymişşş,eccik zıplayım didim ordada bizimki istemedieccük cocukluguma döncektim, ni vardı yaaaa

heeeeeeeee her zıplayışta kafan tavana çarpardııı,beyin hücrelerindeee hayat bulurdu yeniden eyüü olurduuu
eve alsan zıplamaz emin olll,ya da her zıplayışta bi tarafa fırlarrrr

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu demiiiiş kiii;
Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusuna fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.

Denemekte fayda var !

heeeeeeeee her zıplayışta kafan tavana çarpardııı,beyin hücrelerindeee hayat bulurdu yeniden eyüü olurduuu
eve alsan zıplamaz emin olll,ya da her zıplayışta bi tarafa fırlarrrr

tavana mıııı,yok artık,naptın kızz,o kadar da değül yaneeeeekocaman bir evim olsa alırdım vallaha

hayatımda hiç kefir içmedimmm:26:
güzelllll miiiiii,alim bari,eve giderkeneeee,ne kadarr içcezzz bunu pekiiiiii:44:
her gün bişey sokuyonuz heeeeeeee aklımaaaaa

ekşimiş ayran gibi tadııı,ama sağlıklı bişiii,yarım lt içersin günde ya da 1 bardakk,sıkılana kadar iç bacımmm,kola gazoz içimios madem ,böle sağlıklı şeyler denıycez artıkın

afiyet olsun fambığımmm benm kaçamakların yanında sennkiler 'kaç' bile deil

afiyet olsun cnm .bebişim gelişim psikoloji,si derslerinden öğrendiğim kadarı ile tuvalet eğitimi için en uygun yaş 2-3 yaş arası öncesi çok erken sonrasıda geç oluo cnm. helede 3 yaşını geçirisen çok zor öğrenir yeğenim 3.5 yaşını geçmişti çok zor öğrenmişti çok da geç kalma bebişim
bu bana saçma gelio bende duydum ama ben yemekleri az yemek istemiorum ki bence bu mantıksızlık diyet yapanların en büyük sorunu pasta börek tatlı vs. hiç kimseden 'amaaaan bugün 35 kaşık fasulye yedim 'duymadım. önemli olan tatlı isteğini çörek börek vs. yi azaltacak bastrcak bişi olmalı.
hem az yersek kas kaybımız olur unutmayalım
hatta geçen tv de ünlü bir diyetsyen dediki sebzelerin % 70 , sudur 1 yk yağ ile yapıldıktan sonra sınırsız tüketebilrsiniz dedi ki zaten en fazla 1 tabak yersiniz o da hadi taş çatlasın 10 kaşık olur. bize kilo yapan yağlar şekerler tatlılar börek çörek pilav makarna .ben böle düşünüorum

deneyeceğuk :86:

hugocukcuğum bebişim bişiii dicem ama gülme sizde gülmeyin kzlar.
dikkat et cnm ellerine acısı geçer sonra tuvalette başka yerlerine sürersen tutuşursun valla. eldiven neyim tak
çünkü annemle evde acı sos yaparken acı biber ayıkladık bi keres,inde sonra annemin başına geldi işte yandı kadıncağız. o günden sonra bizde hep eldivenle yaptık acı biber ayıklama işini.

Selam kızlar benimde zayıflamam lazım bi 8 kilocuk

hımsagol kukuletacım 2yaşını biray geçecek daha işte tam bilemiyo kışlında zor 3yaşına kalıyo am bakalım birazdaha bekleyem olmadı başlarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…