60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pekkk minnak kaçamaklar olmuş fambııımmm tebrik ediyorummm seniiiii gerçi o boll boll nekadr boll bilinmze emme bence yine de bişeycik yapmamışsın valla teppriklerrr

kuli kulim o mesajını bulamadım emmee ne tesadüftür kii ben de akşama kuşbaşı etli patlıcan yemeee yapıyorummmm:13::13::13::13::13: ellerine sağlık cicimmmmm

ayrıca bu mesajına da katılıyorummmmm

öğşe yemeğimi yedim kızlarrr

1 kepçe kuskuslu çorba
5-6 kaşık etli patlıcan yemeği
2 kaşık yoort
2 dilim esmer ekmek
1 köy biberi

çok şükür doydum. çıkıyım ben birazcık inş geldiğimde sesler de gitmiş olur.
aaa bide kızlarr
eşimin izni tam benm göreve başlama tarihi,mde başlıo 2 hafta. sonra okullar açılıo zaten bizim uzun bir tatil planımız vardı ama yattı onun için bi hafta sonu bodruma gidel,im dioruz bodrumda otel önerisi olanlar benmle paylaşssın adısını özelden msj atsın pleaseeeee.
eşimn daha önce gttiği bi kaç otel var ama sizden de fikir alyım. gümbette olması tercihimzdir.
2 günlük olacağından dolayı çok özellkli bi yer olmasına gerek yok temiz hijyen düzgün bi yer olsun yeter.

saat 11 de aksm kocişten kalann yarım lahmacunlaa 1 bardak ayran içmiştimmm( zıbıttımm fakatt miktarr az oldugu içinn affettim kendimii)
az önce 2 dilimm kızarmıss ballı kepek ekmegii yedimm

aksamm yemegii henüzz belli deilll:97::97::97:

yumurta peynirr sütt yok bugünn.. cnm istemioo... atesim var galibaaa...uyumakk istiyorummm sadecee

Son düzenleme:

cesme desen altınyunuss derdimm emmme bodrum deince aklıma bşi gelmedii.. bizde bu yazz gidip tatil yapsakk ne güzel olurr.. yapamadıgımızz balayı olurrr,, nasipsede bebegimizz olmdann basbasaa yaptıgımızz bi tatilimizz olurr

senin kadar yesemmmm ben heralde 45 kilo olurdummm,bu ne kız 1-2 çatal fasülyede ne oliyyyy

yaaa içim almıyi sevmiyi sebze yimeee.ben sebzeyi çiğ seviyorum.mesela marul maydanoz tere dereotu gibi öyle çiğ çiğ yicem ne güzel oluyo.yemek yapınca kokuyo burnuma ıyyy

afiyet olsun canım

sağolasın bebikiim

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendineee

diyet yaparken heralde en cok zorlandıgım seydır şimdi ben ne yıyecegım düşüncesi :44::44::44::44::44::44::44: acıktım mutfaga gıttım dolaba baktıııım bakttııım en sonunda 1 salatalıkla gerı döndum akşam içindeee yeşil mercımeklı zeytınyaglı kabak yemegı yaptım yanına da kocişe bulgur pılavı yaparım..tmm işte...

Son düzenleme:

hm yeni bir tarif daha çıktı.nasıl oluyor yeşil mercimekli kabak yemeği anlatsana bacım?

afiyet olsun kukim

afiyet olsun canım

hm yeni bir tarif daha çıktı.nasıl oluyor yeşil mercimekli kabak yemeği anlatsana bacım?

valla cnm annem yapardı benımde normalde kabak yemegı sevmem ama bu sekılde cok guzel oluyor... zeytınyaglı kabak yaparken nasıl yapıyorsan aynı yolu ızlıyosun sadece tencereye kabakları atmadan önce önceden hasladıgın yesıl mercımegı koyuyorsun 1-2 karıstırıp kabakları öyle eklıyorsun. hepsı bu cnm:)

Son düzenleme:
pekkk minnak kaçamaklar olmuş fambııımmm tebrik ediyorummm seniiiii gerçi o boll boll nekadr boll bilinmze emme bence yine de bişeycik yapmamışsın valla teppriklerrr

:

ctesi 10 fındık,5 badem,6 fıstık yemişimdir tahminen
pazar
10 badem,10 fındık,10 fıstık yemişimdir tahminen

bende sorcaktım iyi olduuu,deniyim ben bunu,bulgur yerineeee değüşükk birrr tercihhhh olicikkk

Son düzenleme:
Selamlaar,

Hepinize afiyet olsun.....

Bu gün yine full time performans sergiliyorum. Hemencik yediklerimi yazayımda kaçayım gerçi burlardayım ama.

Sabah tartıda kahvaltımı yaptıktan sonra tartıldım 64.5 günlük bir şey olabilir akşamada aynı rakamı ve yarında aynı rakamı görürsem seviniciim. Şu an sevinmek için biraz erken. Vücudumda sapıttı ne zaman kilo vereceğini 3 gündür spor yapmıyorum oysa. Yaparken veremiyodum. Demekki o aklında tutmuş anca yakıyo yağları hıııı anladım şimdik. Tabi ben öyle spor babında hoplayıp zıplamaya başlayınca bir anda dur la noluyo bişi oluyo diye kafası karıştı garibimin. Şoku anca atlattı. Olcak inşalllah be. Valla kiloyla ilgili her laf diken gibi batıyo bana. Versemde biran önce kurtulsam yahu. İnşallah hepimiz veririz.

Sabah.
2 dilim d l ekmek
1 çorba kaşığı ajvar sos
3 küçük domates böyle minnacık olanlardan
1 salatalık
2 hurma

Ara yok patron sağolsun

Öğlen Tavuk evde yaptımdı kendi yağında üzerine karabiber tuz atmıştım sadece

Bu kadar, bu gün pek kalabalık başım. Dağalın uleyn .... Spor yapıceeem... Kimse kalmayınca ofiste acık start it up yapıyom 10 dakka kadar hareket oluyor. Gizli lamera felam yoktur inşallah ayyyy youtube a düşerim valla.

tarık akan la türkan soray ın berdell filmini izledim trt 1 deee.. izlemedigim türk filmi kalmadı sanıodummm:26::26: cokk güzelmişşşş.. gerii türkan sorayy sonundaa ölmeseydi iyiyydi amaa o zamann gözüpek hatunlar yok tabii anlasamadık deip kapıyı cekip cıksınnn... neysee en sonn cümlee güzeldii...

ömerr... sana birr oglan verdim bi oglan verdimm. canımıı ogluna berdel ettim. insallah sana benzemez yurdumda kadınların hala aynı seyleri yasaması ne kötüüüü

bence abartı bişey yokkkkkyediin onalr olsun yaneeee baak ben yazı muyummm hayır

bunu görümcemde yaşamışşşş
bende küçükkenen kurumuşşş kırmızı biberleri ellemiştimmmm,sonrada gözümü kaşımışımmmmm,anaaaaaaaaaammmm ne yanmıştı amaaaaaaaaaa

ben de benzer bir durumuu gözümü değil deeeeee mentollü mendille benzer bir durumu yaşamıştımmmmm

domatiz almıştım bulamadım kesin bimde unuttum filan bişi oldu yok oldu domatizler akşama salatasız kaldık

kızlar hafta sonu bir kek yapmışım.
Esmer unun içine fazladan kaba buğday kepeği koydum
4 yumurta ile yaptım.şeker yerine de kuru kızılcık,limon,kuru üzüm ve incir koydum.süper oldu tavsiye ederim.
elinize geçeni koyun meyve olarak.bir arkadaşım elma püresi de koymuştu süperdi.evde kalmamış ben koyamadım o yüzden daha deneyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…