ben size kaçamaklarımı yazmadım yazimm hemencikk
c.tesi
3 kare bitter ve 1 yk kadar çikolatalı pastaa
pazar
2 kare bitterr
ctesi yaptığım kaçamak dişimin kovuğuna yetmeyice pazar da yidimm:86:
bol bol fındık,fıstık,badem yidim bideeee:86::86:
afiyet olsun fambığımmm benm kaçamakların yanında sennkiler 'kaç' bile deil
afiyet olsun cnm .bebişim gelişim psikoloji,si derslerinden öğrendiğim kadarı ile tuvalet eğitimi için en uygun yaş 2-3 yaş arası öncesi çok erken sonrasıda geç oluo cnm. helede 3 yaşını geçirisen çok zor öğrenir yeğenim 3.5 yaşını geçmişti çok zor öğrenmişti çok da geç kalma bebişim
bu bana saçma gelio bende duydum ama ben yemekleri az yemek istemiorum ki bence bu mantıksızlık diyet yapanların en büyük sorunu pasta börek tatlı vs. hiç kimseden 'amaaaan bugün 35 kaşık fasulye yedim 'duymadım. önemli olan tatlı isteğini çörek börek vs. yi azaltacak bastrcak bişi olmalı.
hem az yersek kas kaybımız olur unutmayalım
hatta geçen tv de ünlü bir diyetsyen dediki sebzelerin % 70 , sudur 1 yk yağ ile yapıldıktan sonra sınırsız tüketebilrsiniz dedi ki zaten en fazla 1 tabak yersiniz o da hadi taş çatlasın 10 kaşık olur. bize kilo yapan yağlar şekerler tatlılar börek çörek pilav makarna .ben böle düşünüorum
öğşe yemeğimi yedim kızlarrr
1 kepçe kuskuslu çorba
5-6 kaşık etli patlıcan yemeği
2 kaşık yoort
2 dilim esmer ekmek
1 köy biberi
çok şükür doydum. çıkıyım ben birazcık inş geldiğimde sesler de gitmiş olur.
aaa bide kızlarr
eşimin izni tam benm göreve başlama tarihi,mde başlıo 2 hafta. sonra okullar açılıo zaten bizim uzun bir tatil planımız vardı ama yattı onun için bi hafta sonu bodruma gidel,im dioruz bodrumda otel önerisi olanlar benmle paylaşssın adısını özelden msj atsın pleaseeeee.
eşimn daha önce gttiği bi kaç otel var ama sizden de fikir alyım. gümbette olması tercihimzdir.
2 günlük olacağından dolayı çok özellkli bi yer olmasına gerek yok temiz hijyen düzgün bi yer olsun yeter.
senin kadar yesemmmm ben heralde 45 kilo olurdummm,bu ne kız 1-2 çatal fasülyede ne oliyyyy
afiyet olsun canım
saat 11 de aksm kocişten kalann yarım lahmacunlaa 1 bardak ayran içmiştimmm( zıbıttımm fakatt miktarr az oldugu içinn affettim kendimii)
az önce 2 dilimm kızarmıss ballı kepek ekmegii yedimm
aksamm yemegii henüzz belli deilll:97::97::97:
yumurta peynirr sütt yok bugünn.. cnm istemioo... atesim var galibaaa...uyumakk istiyorummm sadecee
diyet yaparken heralde en cok zorlandıgım seydır şimdi ben ne yıyecegım düşüncesi :44::44::44::44::44::44::44: acıktım mutfaga gıttım dolaba baktıııım bakttııım en sonunda 1 salatalıkla gerı döndumakşam içindeee yeşil mercımeklı zeytınyaglı kabak yemegı yaptım yanına da kocişe bulgur pılavı yaparım..tmm işte...
öğşe yemeğimi yedim kızlarrr
1 kepçe kuskuslu çorba
5-6 kaşık etli patlıcan yemeği
2 kaşık yoort
2 dilim esmer ekmek
1 köy biberi
çok şükür doydum. çıkıyım ben birazcık inş geldiğimde sesler de gitmiş olur.
aaa bide kızlarr
eşimin izni tam benm göreve başlama tarihi,mde başlıo 2 hafta. sonra okullar açılıo zaten bizim uzun bir tatil planımız vardı ama yattı onun için bi hafta sonu bodruma gidel,im dioruz bodrumda otel önerisi olanlar benmle paylaşssın adısını özelden msj atsın pleaseeeee.
eşimn daha önce gttiği bi kaç otel var ama sizden de fikir alyım. gümbette olması tercihimzdir.
2 günlük olacağından dolayı çok özellkli bi yer olmasına gerek yok temiz hijyen düzgün bi yer olsun yeter.
hugocukcuğum bebişim bişiii dicem ama gülme sizde gülmeyin kzlar.
dikkat et cnm ellerine acısı geçer sonra tuvalette başka yerlerine sürersen tutuşursun valla.eldiven neyim tak
çünkü annemle evde acı sos yaparken acı biber ayıkladık bi keres,inde sonra annemin başına geldi işte yandı kadıncağız.o günden sonra bizde hep eldivenle yaptık acı biber ayıklama işini.
saat 11 de aksm kocişten kalann yarım lahmacunlaa 1 bardak ayran içmiştimmm( zıbıttımm fakatt miktarr az oldugu içinn affettim kendimii)
az önce 2 dilimm kızarmıss ballı kepek ekmegii yedimm
aksamm yemegii henüzz belli deilll:97::97::97:
yumurta peynirr sütt yok bugünn.. cnm istemioo... atesim var galibaaa...uyumakk istiyorummm sadecee
hm yeni bir tarif daha çıktı.nasıl oluyor yeşil mercimekli kabak yemeği anlatsana bacım?
pekkk minnak kaçamaklar olmuş fambııımmm tebrik ediyorummm seniiiii gerçi o boll bollnekadr boll bilinmze emme bence yine de bişeycik yapmamışsın valla teppriklerrr
:
diyet yaparken heralde en cok zorlandıgım seydır şimdi ben ne yıyecegım düşüncesi :44::44::44::44::44::44::44: acıktım mutfaga gıttım dolaba baktıııım bakttııım en sonunda 1 salatalıkla gerı döndumakşam içindeee yeşil mercımeklı zeytınyaglı kabak yemegı yaptım yanına da kocişe bulgur pılavı yaparım..tmm işte...
hm yeni bir tarif daha çıktı.nasıl oluyor yeşil mercimekli kabak yemeği anlatsana bacım?
bende sorcaktım iyi olduuu,deniyim ben bunu,bulgur yerineeee değüşükk birrr tercihhhh olicikkkvalla cnm annem yapardı benımde normalde kabak yemegı sevmem ama bu sekılde cok guzel oluyor... zeytınyaglı kabak yaparken nasıl yapıyorsan aynı yolu ızlıyosun sadece tencereye kabakları atmadan önce önceden hasladıgın yesıl mercımegı koyuyorsun 1-2 karıstırıp kabakları öyle eklıyorsun. hepsı bu cnm:)
ctesi 10 fındık,5 badem,6 fıstık yemişimdir tahminen
pazar
10 badem,10 fındık,10 fıstık yemişimdir tahminen
bende sorcaktım iyi olduuu,deniyim ben bunu,bulgur yerineeee değüşükk birrr tercihhhh olicikkk
bunu görümcemde yaşamışşşş
bende küçükkenen kurumuşşş kırmızı biberleri ellemiştimmmm,sonrada gözümü kaşımışımmmmm,anaaaaaaaaaammmm ne yanmıştı amaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?