Selamlaar,
Hepinize afiyet olsun.....
Bu gün yine full time performans sergiliyorum. Hemencik yediklerimi yazayımda kaçayım gerçi burlardayım ama.
Sabah tartıda kahvaltımı yaptıktan sonra tartıldım 64.5 günlük bir şey olabilir akşamada aynı rakamı ve yarında aynı rakamı görürsem seviniciim. Şu an sevinmek için biraz erken. Vücudumda sapıttı ne zaman kilo vereceğini 3 gündür spor yapmıyorum oysa. Yaparken veremiyodum. Demekki o aklında tutmuş anca yakıyo yağları hıııı anladım şimdik. Tabi ben öyle spor babında hoplayıp zıplamaya başlayınca bir anda dur la noluyo bişi oluyo diye kafası karıştı garibimin. Şoku anca atlattı. Olcak inşalllah be. Valla kiloyla ilgili her laf diken gibi batıyo bana. Versemde biran önce kurtulsam yahu. İnşallah hepimiz veririz.
Sabah.
2 dilim d l ekmek
1 çorba kaşığı ajvar sos
3 küçük domates böyle minnacık olanlardan
1 salatalık
2 hurma
Ara yok patron sağolsun
Öğlen Tavuk evde yaptımdı kendi yağında üzerine karabiber tuz atmıştım sadece
Bu kadar, bu gün pek kalabalık başım. Dağalın uleyn .... Spor yapıceeem... Kimse kalmayınca ofiste acık start it up yapıyom 10 dakka kadar hareket oluyor. Gizli lamera felam yoktur inşallah ayyyy youtube a düşerim valla.
cornella napıyosun bugün nasıl yakaladım seni
cornella srnin boyun uzun kilon çok değil. yavaş yavaş ver zaten aceleye gerek yok. bırak o beş günde beş kilo diyetini filanç beş günde beş kilo yağmı verilir mümkün değil. kas su gider. tartıda kilo vermiş gözüksen bile yinede fazlalıklar aynı kalır. moralin bozulur. eğer öyle verilseydi bizde verirdik bizde o diyetleri yapardık. sıkıldınsa güvenin kalmadıysa diyetisyene git canım. ölçüm yaptır kaç kilo yağ kas su filan öğren. düzenli kontrole gidersin listeye uyarsın verirsin. yinede 3-4 aydan önce tamamen kurtulacağını sanmıyorum canım.
ayrıca o diyetlerle metabolizma hızın düşer. denge bozulur. ayrıca pekçok sağlık sorunu çıkabilir ilerde. risk almamak lazım.
spordan sıkılmış olabilirsin ama sporsuz yağlar tamamen erimez malesef. ama yavaş yavaş gittikçe daha motive olur sporunu ihmal etmezsin canım
amanın nirde yakalandım kii görmedım seni
nirde olacak beş günde beş kilo diyetinde yakaladımsessiz sessiz duruyodun baktım nirde ne yazıyon diye
baktım aaabizim cornella kendini kısa sürede hızlı kilo verdiren diyetlerde yazıyo
benim diyetisyen sonuçlarımı yollamış kızlar
karı bence gaffayı yimişşş
senin ideal kilon 59 diyi baaaa manyahh
:)
vücut kitle indeksine 20,8
yüzey alanı 1,65metrekare (kendimi arsa gibi hissettim)
vücut yaşın 16 yazmışş yalakaaaa :)
günde 1660 kalori almalısın ancak daha az alırsan zayıflarsın demiş.sanki biz bilmiyoz onu malız burda da hayret bişi yaaa
[COLOR="#EE82pEE"] nirde olacak beş günde beş kilo diyetinde yakaladımsessiz sessiz duruyodun baktım nirde ne yazıyon diye
baktım aaabizim cornella kendini kısa sürede hızlı kilo verdiren diyetlerde yazıyo [/COLOR]
kötu yakalanmısım yok ya nerde bende o irade yapamam ben o dıyetı de arada bakıyorum belkı yapabılırım dıye de fıss ama...sporu da yapcam ya hergun inşş yani
para biriktirme forumunda da yazıyo orda da ben yakaladımmmm:)
daha doğrusu o beni yakaladı hem diyet hem altın haaa yazmış bana
beş günde zati beş kilo yağ verilmezo yüzden yapsanda bişey değişmez anca kas su gider filan
beş kilo yağ vermek düzenli kardiyo ve diyetle nirden baksan 4-5 ayı bulur değilmi bıldırcınım
yağ olunca sürede uzuyo çünkü üstelik kardiyodada değişiklik yapılmalı bu süreçte alışma olduğu için
yaneee beş kilo yağ vermeye çelik gibi sağlam beyin bünye irade zaman ister
benim diyetisyen sonuçlarımı yollamış kızlar
karı bence gaffayı yimişşş
senin ideal kilon 59 diyi baaaa manyahh
:)
vücut kitle indeksine 20,8
yüzey alanı 1,65metrekare (kendimi arsa gibi hissettim)
vücut yaşın 16 yazmışş yalakaaaa :)
günde 1660 kalori almalısın ancak daha az alırsan zayıflarsın demiş.sanki biz bilmiyoz onu malız burda da hayret bişi yaaa
doğru olabilir. baksana bıldırcınım bence sen istersen 1 kilo yağ verebilirsin ama aşarısı olmasın daha fazla. ancak bence 3-5 kilo kas artsa fena olmaz yaffrimm
ölçümmü yaptıydı diyetisyen yoksam hee acep banada sonuç yollarmıkine. bende yağ üzerinden gidiyorum. birde hamile kalınca 3 ay diyet yapsam olabildiği kadar yağ oranımı düşürsem olmuyomuşmu sorsana bi banada yardımcı olurmukine :76:
kesinlikle katılıyorum bebişim.bizim kulüpte bi arkadaş aşırı antrenmandan ani kilo vermişti de hoca saçını başını yolcaktı nerdeyse.kıza protein takviyeli listeler falan hazırlamışlardı günde 5 tane yumurta yiyordu ıyyy onun yüzünden tiksindim yumurtadan.çok tehlikeli ve gerçekten çokkk zararlı tatlım
doğru olabilir. baksana bıldırcınım bence sen istersen 1 kilo yağ verebilirsin ama aşarısı olmasın daha fazla. ancak bence 3-5 kilo kas artsa fena olmaz yaffrimm
ölçümmü yaptıydı diyetisyen yoksam hee acep banada sonuç yollarmıkine. bende yağ üzerinden gidiyorum. birde hamile kalınca 3 ay diyet yapsam olabildiği kadar yağ oranımı düşürsem olmuyomuşmu sorsana bi banada yardımcı olurmukine :76:
ama yağ vermemiştir çok değilmi kas gitmiştir
evet vücudumuzzz bir mucizee ancakkkk spor yaptığımız günlerde yaaa sabitt aynı kiloda çıkıyoruzzz,yada daha fazla çıkıyoruzzz canımmm,bu nedenle spor yapmadığımız günden 1-2 gün sonra tartılıyoruzzz,kızlar açıklamıştı daha önce kaslar şişiyor demişlerdi sanırımm,ondan tartıya fazla yansıyor kilooo,devam etsen spora,ama değişiklik de iyidir tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?