60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hemen yazayım
boyum:170
kilo:65
fatmass:22.5
ffm:45.5 kg
bmr:1402 kcal
bunu geçen ay ölçtüydü ayda bir kez gidiyorum haziran sonu yine gitcem

yağı %18 istiyorum ama gebelik durumu olabilir o yüzden istediğim şuanda en azından hamilelikte kaç ay diyet yapılabiliyorsa o kadar yapmak ne kada yağ verilebilecekse o kadar vermek yanee
birde sorsana hamilelikte alınan kiloların yağ olmaması için neler yapmalıyız. yane ben gebelikte yağlamak istemiyorum fazla o yüzden beslenmeye çok dikkat etcem spor yapcem ama yinede yağ miktarı çok artarmı veya doğumdan sonra vermek kolay olurmu benim için. düzenli spor yapıyorum. hamileliktede oturmaya niyetim yok. heee sor bakalım neler diyecek

Hugom hamile hatunlara da liste falan veriyorlarmış vücut ölçüleri ve metabolizma hızlarına göre duymuş muydun hiç?
Yani senin diyetisyen falan ne diyo bu konuda bilgin var mıı??

nerruş dikkatli olmamız lazım yoksam yanıciizz
nerruş başladınmı sen. ihmal etmemek lazım

yemeye başladımm hergün 1tk karıştırıyorum yoorda yiyorummmmm ve fekattt henüz sürmeye başlamadımm bugün yağları alıcamm biber de karıştırıcammm sürücem inşallah yarından itibarennn ihmal eteyelim tabii hazır havalr da bizden yanaykennn gitsin şu yağlarrrrrr üst bacak-basen-kolll!!! bunları eritmem ve sıkılaştırmam lazımmm

yollarım yollamammı ama eşim izin vermiyo buraya bile koyamadım hiç
ama sadece karnımda kaldı o da gitse tamam ama ne zaman gider 2 ayı bulur dedi benim diyetisyen. yağ oranı için ideal %21 yazıyo kağıtta ama ben &20 yapsam gerisini yavaş yavaş hallederim diyorum. yağ vermekte güç oluyo zaman istiyo değişiklik istiyo kardiyoda sabır lazım yorucuda oluyo ayrıca diyet istiyo filan kolay değil yoruldum valla
8 ay oldu ama normal sanırım işin içinde yağ olunca böyle oluyo sanırım yağ düşürmek filan kolay değil zorda değil ama ne bileyim yoruldum
allahtan her ay kontrolden sonra 1 hafta filan mola veriyorum kendime dinleniyorum süre uzun olunca kolay olmuyo. eee % 18 yağ dersek %22 ye 4 k,lo var demektir bu da valla 4 ay eder değilmi.
kardiyodan maksimum fayda sağlayıp süreyi kısa tutma peşindeyimde bilemiyorum :44: neler olcek

bebişim bmr biraz düşük diil mi?1600lerde olması gerekmez mi?zaten senin vücudunda şu an toplamda 15-17 kg civarında yağ var.15te tutarsan sanırım iyi olur gibi geliyor der hatun
hamileyken spor olarak hafif bisiklet ve pilates olursa bu dengeyi tuttururmuşsun.ama o da her hamile için diil sen normalde de yaptığın için.hamileyken normal halinden farklı birşey yapmayı pek önermiyor.vücut metrekaren için azcık fazlaymış bunun yükselmemesi için sana protein ağırlıklı beslenme öneriyormuş.tabii bunları sadece değerlerine bakarak yaklaşık olarak söylüyormuşş.

Hugom hamile hatunlara da liste falan veriyorlarmış vücut ölçüleri ve metabolizma hızlarına göre duymuş muydun hiç?
Yani senin diyetisyen falan ne diyo bu konuda bilgin var mıı??

evet konuştuk banada vercek ama sanırım kilo koruma için vercek
ben en azından 3 ay daha yağ vermek istiyorum canım yanee olmasada olur ama zararı yoksa yapılabiliyosa bende yapayım kusur kalmayayım demi

uzun süredir yaptığın için 4 aylık süre 6 ay falan da olabilir tatlım.ben de resim çekineyim omuzdan aşağısını yollıyım sana.bi de senin yorumunu alayım tatlım

aman tikkat et neruşum unutupta olmadık yerlerine dokunma yanar sonra

evet konuştuk banada vercek ama sanırım kilo koruma için vercek
ben en azından 3 ay daha yağ vermek istiyorum canım yanee olmasada olur ama zararı yoksa yapılabiliyosa bende yapayım kusur kalmayayım demi

haklısın tatlım.bir diyetisyenin dediği Allahın emri değil ya.başkalarına da sormak lazım.bazen her biri başka bişey söylüyor insan emin olamıyor kafası karışıyor yani.bebiş 3 ay sonra mı?benim kuzenim yoga ve hamile pilatesi yaparak 52 kilo girdiği doğumdan 49 kiloda çıktı.gözlerime inanamadım.kızın boyu 160tı tabii ama yine de büyük başarı

öğlen
6 kaşık nohut
Cacık
1 dilim ekmek
Ara
Yarım paket etiform karton
30 gr light yoğurt
2 etiform tatlı bisküvi
Şekersiz çay
Akşama but yicem 2 tane sanırım karnım inanılmaz ağrıyor malum regli oldum 1. Gün offffff fenayım ağrıkesici içiyim eşim gelene kadar geçsin yürüyüşe çıkıcam

evet bende farkettim düşük :44: neden böyle oldu acaba :44:

hamileyken hafif bisiklet ve pilatesle bu dengeyimi korurmuşum öylemi dedi :44:
vücut metrekarem için ne fazlaymış niye protein ağırlıklı beslenme veriyomuş :44: valla kafam karıştı :44:

uzun süredir yaptığın için 4 aylık süre 6 ay falan da olabilir tatlım.ben de resim çekineyim omuzdan aşağısını yollıyım sana.bi de senin yorumunu alayım tatlım

hımm evet haklısın uzun süre tabee yapılınca olabilri ama peki yüzde 20 olsa o da yetmezmi hoş görüntü estetik olmazmı sence gerisini sonrada bebek olduktan sonra emzirme kardiyo artı sağlıklı beslenmeyle halledemezmiyim acaba :44:

bu arada olduğumdan zayıf duruyorum ama yağ oranım 20 kg yani %30 nasıl oluyor bu
kas kitlemde 42kg yani ben %60 kaslımıyım.

artık krounmuyoruz şimdi hamile değilim ama belli olmaz belki bi ay sonra kalırım belki beş ay bilmiyorumki :44: sadece hamilelikte ilk 3 ay diyet yapılıyo diye duydum doktorlardan belkim bende yaparım bir iki kilo daha yağ veririm diye düşünmüştüm sadece :44:

fat mass ve bmi farklı mesela benim bmi şu an yirmili rakamlarda normal kadın ölçülerinde ama yağım nasıl %30 olack kadar yüksek yaa.

fat mass ve bmi farklı mesela benim bmi şu an yirmili rakamlarda normal kadın ölçülerinde ama yağım nasıl %30 olack kadar yüksek yaa.

kasın az ise olur. yağlar kastan daha hafif çeker tartıda dolayısıyla yağ fazla olabilir. şok diyet yok karbonhidrat yok bilmem ne diyetleri var kısa sürede verdiriyo onlarda kas kaybı yapıyo böyle bir denge kaybıda yaşanmış olabilir canım. yüzde 30 az rakam değil aynaya bak anlarsın yağlımı vücudun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…