60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun nilmısra

ayy pepetom kesinlikle öyle,vitesten nefret ettim ,ısıklarda felan heyecanlanınca bikaç kere istop etti araba,neyse bugun bizim arabaya bindim de kurtuldum vitesten ,aynalarla pek aram yok şimdiki sorunum bide park,çok pratik lazım.ama gözümü kararttım ,bugun akşam yenimahalleye gitcez dönüşte geç bir saat olursa ben kullanmayı düşünüyom kalabalık olmaz o saatte,bu sefer de ilk kez gece kullanmış olcam ama farketmez diyo herkes.burda olsan beni calıstırırdın canım yaa ne güsel olurdu,çocukları alır gezmeye giderdik,tatile de girdin ya,artık sen de evhanımısın

kızlar bilen biri acil cevap versin bana,bunu neruşun kabak yemeğine kuru nane koyuluyor muydu,ocakta yemeğim pişiyorrr,acil duruuuummmmm:26:

folic asit alıyorum nazendecimm
loxiii dostum dondurma bu haftaki ödülün olsun yaffrim tam gaz devam yolaa

başladım canım

hadi bakalım nasip beklenen adet tarihin ne zamn canım bu ay güzel haberler alırız inşallahh

canım hamileliği biraz ağır geçiyo yani uykusu oluyo sürekli başımı kaldıramıyorum diyodu rapor alıcam diyodu ama belkide almıştır
evet rapor almıştır büyük ihtimallee
Arkadaşlar ne çok şey biliyosunuz folik asit, sirkeli su

canım folik aist hamilelikle ilgili zayıflama ile değill

öğle yemeği vaktim gelio.hazırda yemeği yok :44:
sağlıklı mericmekli köftem var.az yağlı dünden onun yanına salata yapsam şööle güzelce sonrada yooort yerim oohh missss

öğle yemeği vaktim gelio.hazırda yemeği yok :44:
sağlıklı mericmekli köftem var.az yağlı dünden onun yanına salata yapsam şööle güzelce sonrada yooort yerim oohh missss

afiyetler olsunn...ben ne yapsam akşama ben dolma yedım öglen pirinçliydı akşama ne yesem telafı ederim ki....sadece salata yıyım bende o zaman...kocişe dolamnın yanına salata yapcam mecbur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…