herkese merhaba kızlar.. öğle yemeğini yemiş olan bütün arkadaşlara afiyet olsun.
öğle yemeğimi yedim. evde yapılacak işlerim vardı markete kadar gittim gelince de oğlumu banyo yaptırdım.
1 tabak sulu köfte
tereyağ soslu kepekli makarna
1 bardak meyve suyu.
şimdi de öğle çayımı içeceğim. çaydan sonra sporumu yapıcam 45 dk tempolu yürüyeceğim.
hepsi gececek muthıs serılesceksın ilk zamn vites degıstırme bile iş gelir loxıcım, ben hatırlıyorum babam dıyodukı kızm sunu 3 e al araba bagırıyor ben dıyodum ya baba geldıkgeldık durcam zatençok komiktim ya ilk zamn dedıgın gıbı ıssız yerlerde erkne ve gec saatlerde bın ve korkma canımm herkes anasının karnında pratık kazanmıs olarak dogmuyoya senı kocanın babanın kırmasına ıstegını kırmasına ızın verme ben bole kullanıyorum de, derler yok sole dur öle degıl böle karısmayın de
o zaman huşşoldum aranızdaBu arada bravo azmine hayran kaldım çok ii kilo vermişsin.Darısı başımıza:97:
hoşgeldin tekrar cnm ben yapıyım sana boy şu an ki kilo hedef kilonu yaz bakalım?
bide özellkle istedğin bişi varmı?çiçek böcük kelebek bebiş fln
kızlar bilen biri acil cevap versin bana,bunu neruşun kabak yemeğine kuru nane koyuluyor muydu,ocakta yemeğim pişiyorrr,acil duruuuummmmm:26:
hugocuk canımmm sen folik asite başladın mııı
cimcime yok bugün neden gelmedi acaba:44::44::44::44::44::44:
kızlar bilen biri acil cevap versin bana,bunu neruşun kabak yemeğine kuru nane koyuluyor muydu,ocakta yemeğim pişiyorrr,acil duruuuummmmm:26:
folic asit alıyorum nazendecimm
loxiii dostum dondurma bu haftaki ödülün olsun yaffrim tam gaz devam yolaa
başladım canım
evet rapor almıştır büyük ihtimalleecanım hamileliği biraz ağır geçiyo yani uykusu oluyo sürekli başımı kaldıramıyorum diyodu rapor alıcam diyodu ama belkide almıştır
Arkadaşlar ne çok şey biliyosunuz folik asit, sirkeli su
öğle yemeği vaktim gelio.hazırda yemeği yok :44:
sağlıklı mericmekli köftem var.az yağlı dünden onun yanına salata yapsam şööle güzelce sonrada yooort yerim oohh missss
yeniyim
alcnm çizelgen azır şimdi bunu kopyal kontrol panelinden profil düzenlemeye gir ordaki çizelge kısmına yapıştr cnm
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/woupGI7/weight.png
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?