60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

famirim doğru söylüyorsun da tutamıyorum kendimi.. diyet yapmadan önce ki halime göre yine iyiyim o zaman dünyaları yiyordum şimdik 2 tane hemide diyet püskevit. :86:

canım diyet bisküvinin normalden pek bir farkı yokk,aldığın kalori miktarı az ancak,vücudun onu yakma hızı ikisindede aynı,bu nedenle bana sorarsan normal ye ondan iyi,en azından yediğinden lezzet alırsın.
canım evde bi tek sen ve oğlun var alamzsın olur biter,gözünün önünde durmadan bişey yiyen bir kocan da yok,aklına gelmez
kepek undan kek yap,sıfır şekerle dolaba koy,azar azar istediğinde ye ya da.

kızlar neler yapıyorsunuz, 2 aydır rolantideydim tekrar başlayım dedim hedefimi değiştirdim 7 kilo daha verecem hedef 60 oldu haydi kolay gelsin....

piiisiiin soğusun yeterki aramız soğumasın yivruum
soğuttum pppiiiisiiiii yi geldimmmm

tatlım valla servis yokkkişyerim maslak'ta ama gebzeden maslağa gelinir mii nasıl gelinirr bilemiyorum yani +yol parası veriyoruz ama direk bi araç var mı onu bilemiyorum ben
maslaktan hareme gelir( nasıl gelir bilmem ama ) haremden gebze harem dolmuşlarına biner. ama hergün böle çeklirimi bilmem.
bizimbi tanıdık varda şişlide oturuo gebzede çalşıodu.baya gidp geldi ayrılmış ordan şimdi eve yakın bi yerde çalışıomuş.
bende bendeeee. şu işe bi başlıyım bakalım boş vakitlerime göre bişiler yapıcam

mefruşatta dikişide öğretiyorlardır :44: yoksa öğretmiyorlarmıdır :97:

bebeişim mefruşata dikşi bilenler kaydoluo aynen dil öğrenimi gibi dikişinde aşamaları var. başlangıç ileri fln die.
hani ingilizcede öle ya starter intermediate advanced gibi yaniii
( çok güzel anlttım dimiii)

öğle yemeciğimi yazmadımdı
7-8 kaşık taze fasulye
1 pt salata
1.5 dilim esmer ekmek
yooort

sona nemi yaptımm. canım sıkıldığında yaptığım şeyii.
markete gttim ama bu sefer magnum almadım cornette aldımafiyetlendim

şimdik ferihayı izliorum. azcık kitap okuycam soona.akşama kocişim makarna istedi ona makarna yapcam ona tereyağlı yaparım kendime ayırırım tereyağ koymam.sos yapatım bide ayranla yeriz. yarın tatile gtceğimz için evde sebze yemek kalmasın dedim ondan başka bişi yapmıycam.

üşenmeden gidip alıyo musun bi dehayyatta gidip almam yawww,evde varsa yirimm ama affetmem,kızım hala öksürüyo ilaç kullanıyoruz onun için dondurma diye tuturmuyo bizde hiç almadık,1 kere piknikte yemiştim o kadar.
bizde haftaya olmucaz diye evde sebze meyve ne varsa habire yiyip duruyoruzçoğunluğunu birimeyi başardık şükür

Son düzenleme:
kızmın beyaz güzel bir bikinisi vardı pembe fırıfırlı geçen yaz almıştım,hala üzerine oluyodu bu yazda giydiririm diye düşünüyodum,
eşim kızı havuzu götürdüğünde havuz terliği ile bikinisini ıslak ıslak aynı çantanın içine koymuşş,geçen gün baktım terliğin boyası bikiniye çıkmışş.
off canım sıkıldı çıkıp alacak vakitte bulmadımm,bide flo marka terlikti nasıl boyası çıkıyor anlamdım,marka diye alıyorsun ama pazardan aldığın daha kaliteli neredeyse.
akşam çıkıp bakıcaz bakalım,yapılacakda birsürü işim vardı,nasıl yetiştireceksem

oyyyy kötü olmuşşşş olsunnn halledersin seeennnn eli çabukkkk cinpirikkkk fambıııııımmmm siz şimdi bu hafta sonu mu gidiyosunuzzzz kızzzzz demek ilk iş haftamda sen olıycaksınnnn heeeee

oyyyy kötü olmuşşşş olsunnn halledersin seeennnn eli çabukkkk cinpirikkkk fambıııııımmmm siz şimdi bu hafta sonu mu gidiyosunuzzzz kızzzzz demek ilk iş haftamda sen olıycaksınnnn heeeee

eneeeeeeeeeeee,ivit yawwww haberlerini, nasıl alcammm
otelin bakalım interneti varsa ve de girme imkanım olursaa girer bakarımm olmadııı
o da olmadı bol bol düşünürm pazartesi günü senii telepatiylen haberleşirizzz

ben geldim.. epilatörle bacaklarımı aldım boydan boya ter temiz oldu önceden philips epilatör kullanıyordum 9 sene sonunda eskidi hiç acıtmıyordu. eskiyince braun aldım yeni ışıklı olanlarından mahvetti çok acıttı bu kaçıncı alışım nasıl acıtıyor..

oohhh tertemiz misss...
güle güle kıllan bacımm
bende yarın sabah yapcem o işi tatile gitmeden tertemiz gideyim die son güne bıraktım.

herkese iyi akşamlarr
akşam yemeğim
bir tabak yağsız makarna
üstü domates soslu (1 yk yağ ile)
yanında 1 bardak ayran
yeşil salata

yarın görüşmek üzereee:79::79::79::79::79:

merhabaa herkese
kilom 63 boyum 1.70 ama ne yazıkki kilolar kalçada biriktiği için çok kötü duruyor..
haftada 3 gün spora gidiorm step,plates derslerine katılıorum
sabah normal kahvaltımı yapıyorum öğlen yemiorum bazen sıcaktan midem almıyor akşam da kızartma dışında sebze yemeği yanına azcık makarna veya pilav
yiyiyorum ekmek de en fazla 1.5 dilim.
ek olarak zayıflamak için de bişeyler yapmak istiyorum üniversiteye başlayana kadar eylül ortası gibi 55e düşmeyi hedefliorum becerebilir miyim acaba:44:

Bende de aynı durum var.Kilom 58 boy173 ama tüm kilo basenlerde.Omuzlarım çok zayıf ama bacaklarım,kalçalarım çok kilolu.Hele oturunca yada dar kot giyince daha kötü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…