afiyet olsun çiçemm ayran şişirmedimi kız doymadım diyon
ahhh hügommm bana beyitler dökmüşşşşşşşş,hamile yaa ondan mıdır nedirrr,heeççç banaa şiirler yazmadıydııı.
pek duygulandım bak şincii,hele şuuu dumçıkı dumçıkı kısmında hıçkırıklara boğuluyodum heeeeeeeeeeeeee
canlarım benimm,kuzularımm,dobişşlerimmmm,yavru ceylanlarımmmm,bende sizi össslicemmmmmben seni bol bol anar enerji yüklemesi yaparım merak etme.
Allah ilk iş gününü sağ salimm,huzurla atlatmanı nasip etsiinn dirimmm.ilk günler zor olurr sonra alışıveririsin bişeycik olmaz inşalahhhhhh
bencede bir kaç gün anar beni sonra unutur ooooo hügoooo hamişiiiii
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım canım canım canım canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm(mustafa topaloğluu tarzında söyleniyyy)
ben öle oarama burama bakmamıştım yawww,varsada bilmiyorum yanii,bu kızzz hergünn kendini inceliyo dimek ki
kan testi yapılmıyormuş hastanede idrar testi yaptılar sonuç yine pozitif
doktor dedi idrarda çıktıysa kesindir çünkü idrarda daha geç belli oluyo dedi kandada kesin çıkar dedi. pazartesi araştırma hastanesine giderim artıkın
avatarımla tatil moduna girmiş bulunuyorum.
ben eşim ve kızımm fotodakiler
hamileymişim
kız izmir içinde tatil yapcak yer aranır mıı??? tabikisi de alacatı ya gidiciksinnnnnnn.. ben gümüldürü falan sevmiorumm.. ama alacatı hergün magaznlerde zatenn.. bayılıyorum orayaa bütün yazı gecirebilirimmdenizi carsısı pazarııı.. biz görümcemin yazlıgına falan gidiyoruzz yada mesafe yakın günübirlik gidioruz o nedenle otel bilmiorum pek ama balayı yapamayınca altınyunus ta kalmıstıkk cok güzeldi. tabii bascem parayı diosan sheraton.. ama denizkızı falan var arastırırrsanızz enfes oteller varmıs duydumm.. ayvalık emekli yeri diolar evet ama kıs gelmedikce cok güzel.. gerci ben kısında seviodum yaa deniz boyu cundaya kadar yürüodum yaaa:97::97::97: farklı bi havası var
merhaba kızlar. bugün eşim geliyorevi toparladım eşimin sevdiği tatlıyı yaptım.. bide fırında tavuğu çok seviyor o bide onu yapıcam. sadece 2 gün kalacak yanımda o gidince bende ankara ya gideceğim.. ayy moral ne güzel bişey yaa kendimi acayip iyi hissediyorum bomba gibiyim bomba
bugün kandil herkesin kandili mübarek olsun
güzel hayırlı bir günde müüjde aldım
canım tam göbek deliğimin altından böyle aşarıya kadar ince düz silik açık renkli çizgi var
herkeste olmuyormuş bazılarında olurmuş bende oldu. mesela bazılarında bel ağrısı çok oluyomuş bende yok. kasık ağrım geçti zaten göğüslerim şiş hassas dokunca acıyo ve çizgi var
dün akşam tatil için elbise bakayım dedimm,bir tanesini denedimm.
kızım beni öyle görünce"annecimmmmmmmmmmmmmmm,anne gibi olmuşsunnnnnnnnn"" dedi
ne güldüm ama,hiç elbise falan giymem de benn,arad bir alıp giyeyim barii,kız beni bab gibi göemeye başlamış dimekki
sağol yolişim
anooooooooooooooooov
hugocumcum hamileymiiiiiiiş
kız ben sana demedim mi bebegin üstüne kanadın diye
anowwwwwwwwww
oleeeeeeeeeey
yuppiiiiiiiii
ne bereketli topik maşallah. istiyen hemen hamiş kalıyii
ecrin
nazende
cimcimoş
ve hugocumcum
darısı istiyen tüm kızların başınaaaa
allah analı babalı büyütsün cnaım
alaçatıya gitmiştim ama kış mevsimiydi.çooooooook örüsgar esiyiiiiii.....bakim kociş işyerindeki hatunnara soruyii onlar bi yer sölesinler başım dönüyi otel bakmaktan ayoool
bi kere de süprüss yap be adam hep hazıra koncek
canımcım çok sevindim gözün aydın
evet herkesin kandili mibarek olsun bugün berat kandili adını da berat mı koycen kız erkek olursaaa
kız o çizgi bende de var bende mi hamişim yaneee ala alaa
ne güldüm ama,hiç elbise falan giymem de benn,arad bir alıp giyeyim barii,kız beni bab gibi göemeye başlamış dimekki
Arkadaşlar bugün kandilmiş(hepten dinden imandan çıktım heee,hiç haberim yoktu)
herkesin kandili mübarek olsun,bu akşam bol bol birbirimize dua edlim inşallah.
Dört dua vardır ki, redde uğramaz: Evine dönene kadar hacca gidenin duası...
Ailesine dönünceye kadar savaşa gidenin duası...
Şifa buluncaya kadar hastanın duası...
Müminin mümine gıyabında (yüzüne söylemeden) yaptığı dua.
Bu dualardan en çabuk kabul edileni, müminin mümine gıyabında yaptığı duadır deniyor çünkü
Arkadaşlar bugün kandilmiş(hepten dinden imandan çıktım heee,hiç haberim yoktu)
herkesin kandili mübarek olsun,bu akşam bol bol birbirimize dua edlim inşallah.
Dört dua vardır ki, redde uğramaz: Evine dönene kadar hacca gidenin duası...
Ailesine dönünceye kadar savaşa gidenin duası...
Şifa buluncaya kadar hastanın duası...
Müminin mümine gıyabında (yüzüne söylemeden) yaptığı dua.
Bu dualardan en çabuk kabul edileni, müminin mümine gıyabında yaptığı duadır deniyor çünkü
hııı pazartesiyi bekleyelim o zamanburda sadece idrar testi yaptılar kadın doğum yok ne kadarlık olduğu belli değil öğrenemedim canım
çok memnun oldummm sosyetik fambık hanımmmavatarımla tatil moduna girmiş bulunuyorum.
ben eşim ve kızımm fotodakiler
ivit
eşim nedense sahilde takım elbiseyle geziyorrr,henüzz anayamadımm
kızımda azcık oğlan çocuğuna döndü ama olsun o kadarcık:86:
Amin canımmedelimmm tabii ben hergece yatarken ederim dua valla sizleri de sıkıştırıyorum araya ama bu akşam daha kapsamlı ediyim bariiii hepimizin de kandili mübarek olsunnnn allah sevdiklerimizleee sağlıklı,mutlu,huzurlu,bolluk bereket içinde bir ömür geçirmeyi nasip etsinn amin
bende bu akşam kuran okucam allah nasip ederse şükredelim hepimiz
hııı pazartesiyi bekleyelim o zaman
çok memnun oldummm sosyetik fambık hanımmm
eee sosyetik olunca böyle olii demek
Amin canımm
Allah kabull etsinn hügocumm.
yavruşuna da et,ana babanın duası kabul olurmuşş bakkk.dualarınla kuşat tombuğu bakalımmm
çok memnun oldummm sosyetik fambık hanımmm
eee sosyetik olunca böyle olii demek
pazartesi kaç haftalık belli olur sanırım değilmi :44: pek anlamıyorumda bu durumlardan :44:
yok canım değilim kesinde zaten ben yanlış hesaplamışım bir gün geçmiş daha oda normal zatennugii sende hamile olmayasın sakınşüpelendin değilmi yok desende acaba olabilirmi diye aklından geçiyo
evet canım belli olurpazartesi kaç haftalık belli olur sanırım değilmi :44: pek anlamıyorumda bu durumlardan :44:
pek sosyetiğim hakketen
kocam da iş adamı zannımca tatilde bile iş üstünde,
bende çocukla o kazansın biz yiyelim modundayımm
bu arada benimm göbek dümdüz olmuşş ,armut tipi olmuşumm,pek seksi görünüyorumm
olur dadlumm olur,12. haftadan itibarende cinsiyetini öğrenebilirsinn
eşine telde mi söyledin kızzz,eve gelmesini bekleseydin,şöle gizli kameraya falan çekseydin bidee,
hatıra neyimm olurduu.
çok fantastiğim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?