ayy hugomm gerçektennnn mübarek gündee ne güzel bir haber aldınnnnallah sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin inşallah kuzummmmm
öglen : salata
tas kebabı 4yk
cacık
Hugocukk hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün inş.
BU ARADA KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUNN...
hamileymişim
günaydın canım afiyet olsun
günaydın canımben bu ara spor yapamıyorum çünkü koşu bandının olduğu oda koli dolu ancak apırlıkla çalışabilirim
regl olmadım geçti zaten günüm
arzucum süpersin tatlımmm menüler de çok güzel afiyet olsun canım benimm
sadece sebze yesek vücut direnci düşer mi acaba.
protein de almak lazım dimi.
simit kilo yapar mı ki acep çok masum duruyor burdan bakınca
ahhh hügommm bana beyitler dökmüşşşşşşşş,hamile yaa ondan mıdır nedirrr,heeççç banaa şiirler yazmadıydııı.famir tatilde seni çok öslücem
alışmamışım yokluğuna
kurban olurum yoluna
göslerin değmesin başkasına
dumçıkı dumçıkı
dum famirrr dumçıkı famirrr
:86::gözzzzlerininnn karasııııı
oldu yürekkkk yarasııııı
bu yokluğununnnn sızııızıısııııı yaaahhhhtııı beniiiii
valla ben de çok özliycemmm fambııımııııııııııhem de ilk iş haftam daaa onun enercisi benimle olmıycakkkkk çokk özliyycemmmm çoooooooooooooookkkkkkkk
hee böyle iştee canımmmm şimdi fambık gidiyo diye 2 gün ağlarr sonraa bütün ilgi ve alaksını bana gösterirrrrr hugommmmmmm (nasılsa nugi de ilgilenmiii onunlaaa hugommm bana kalıırrrrr:86::86::86::86::86:) hem de ilk iş haftammm beni yanlızz bırakmazzzz taze hamişimm benimm ben de onu yannız bırakmammmmmmm iyi besleniyo mu bakarımm listelerini kontrol ederimmmmm okşarımmm şevkat gösteriiiiriiimmmmmm:86::86::86::86::86::86:
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım canım canım canım canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm(mustafa topaloğluu tarzında söyleniyyy)çoook seviyim seni nerruşum
hee famirimiz gidiyiiçok özlücez yokluğuna alışmadık hiç şimdi zor gelcek bize
nugi benle ilgilenmeyeceğine göre sen seversin beni listelerimi takip eder değerlendirirsinç meyve süt grubu sebze ekmek protein kuru üzüm kuruyemiş olcek
balım gıymetlimm çok sevindimmm:92: :92: e artık ağır sporlar yapmazsınnn dikkatli olursun artıkım.bu karnındaki çizgi neydiki nasıl bişeydi anlamadım ben çizgimi oluyomuş hamile olunca:44: kız fambıkk sendede varmıydı çizgi bende yoktu :26:
yemekteydim kıyzzz heee her an sorabilirim kimden diye uykumda var zatinugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn hügooooooooooooooooooo hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84:
kimden diye sorma sakın uyku srsemi
daha yeni uyuyacammnugi hala uyanamadı sanırım
hııı anladım balımmcanım tam göbek deliğimin altından böyle aşarıya kadar ince düz silik açık renkli çizgi var
herkeste olmuyormuş bazılarında olurmuş bende oldu. mesela bazılarında bel ağrısı çok oluyomuş bende yok. kasık ağrım geçti zaten göğüslerim şiş hassas dokunca acıyo ve çizgi var
amin canımallah isteyen herkesee nasip etsin inşallah
afiyet olsun çiçemm ayran şişirmedimi kız doymadım diyon1 dlm karpusss
1 kk light beyaz peynir
1 dlm eppek
230 ml ayran içtim
ama hiççç doymadımmmm:44:200 mlde sütüm var birazdan da onu içeyim barii
güle güle canım bebişini görde gel bakalımkızlarrr ben cıkıorum.. 1 saat kaldııı randevuya dua edin bizeeeeee
kıslar gidem doktora anlatam bakalım ne diyecek sonra hemencik gelirim
balım hadi fazla bekleme bizide bekletme ne kadarlıkmış git öğren bakalım bi
avatarımla tatil moduna girmiş bulunuyorum.
ben eşim ve kızımm fotodakiler
kan testi yapılmıyormuş hastanede idrar testi yaptılar sonuç yine pozitif
doktor dedi idrarda çıktıysa kesindir çünkü idrarda daha geç belli oluyo dedi kandada kesin çıkar dedi. pazartesi araştırma hastanesine giderim artıkın
tekrar gözün aydınn canım öyleysee,Allah hayırlı,sağlıklı,sorunsuz bir hamilelik devamında da bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
çok sevimli bir aile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?