60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

balım muhtemelen daha 15-20 günlük bence çünkü ikinci çizgi hafif belliyse daha çok yeni benimde kızımda ikinci çizgi hafif belliydi doktora gittik daha 15 günlük falan dedi .sen doktora git ihmal etme doktor ne diyecek bakalım bütün soruların cevaplanır hem

hugocuk tebrik ederimmmm ayy bende çok şaşırdım

günaydın canım afiyet olsun

teşekkür ederim canım sana da afiyet olsun.

günaydın canım ben bu ara spor yapamıyorum çünkü koşu bandının olduğu oda koli dolu ancak apırlıkla çalışabilirim
regl olmadım geçti zaten günüm

anladım canım.hamileler içinde pilates oluyor ondan yapıcam diyordun galiba :44:

arzucum süpersin tatlımmm menüler de çok güzel afiyet olsun canım benimm

sağol tatlım sana da afiyet olsun bu aralar pek iyiyim spor yapıp sağlıklı da beslenince kendini iyi hissediyor insan

sadece sebze yesek vücut direnci düşer mi acaba.
protein de almak lazım dimi.
simit kilo yapar mı ki acep çok masum duruyor burdan bakınca

simit pek masum değil aslında :) yiyeceksen de yarım simit ye bence.ayrıca bana susamlarını çatalla kazınmam gerektiği söylenmişti.sende öyle yapabilirsin

famircim sanada keyifli tatiller şimdiden aman açık büfeye dikkat et

famir tatilde seni çok öslücem
alışmamışım yokluğuna
kurban olurum yoluna
göslerin değmesin başkasına
dumçıkı dumçıkı
dum famirrr dumçıkı famirrr
ahhh hügommm bana beyitler dökmüşşşşşşşş,hamile yaa ondan mıdır nedirrr,heeççç banaa şiirler yazmadıydııı.
pek duygulandım bak şincii,hele şuuu dumçıkı dumçıkı kısmında hıçkırıklara boğuluyodum heeeeeeeeeeeeee

canlarım benimm,kuzularımm,dobişşlerimmmm,yavru ceylanlarımmmm,bende sizi össslicemmmmm ben seni bol bol anar enerji yüklemesi yaparım merak etme.
Allah ilk iş gününü sağ salimm,huzurla atlatmanı nasip etsiinn dirimmm.ilk günler zor olurr sonra alışıveririsin bişeycik olmaz inşalahhhhhh

bencede bir kaç gün anar beni sonra unutur ooooo hügoooo hamişiiiii
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım canım canım canım canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm(mustafa topaloğluu tarzında söyleniyyy)

ben öle oarama burama bakmamıştım yawww,varsada bilmiyorum yanii,bu kızzz hergünn kendini inceliyo dimek ki

nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn hügooooooooooooooooooo hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84:

kimden diye sorma sakın uyku srsemi
yemekteydim kıyzzz heee her an sorabilirim kimden diye uykumda var zati
nugi hala uyanamadı sanırım
daha yeni uyuyacamm
hııı anladım balımm
amin canım allah isteyen herkesee nasip etsin inşallah

aminnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh

1 dlm karpusss
1 kk light beyaz peynir
1 dlm eppek
230 ml ayran içtim

ama hiççç doymadımmmm:44:200 mlde sütüm var birazdan da onu içeyim barii

kukicimmmmmmmmmmmmmm iyi tatillerrrr canımmmmmmmmmmmmmmmm.
sağ salimmmmmmmmmmmmmmmmmm gidin gelin inşallahhhhhhhhhhh

1 dlm karpusss
1 kk light beyaz peynir
1 dlm eppek
230 ml ayran içtim

ama hiççç doymadımmmm:44:200 mlde sütüm var birazdan da onu içeyim barii
afiyet olsun çiçemm ayran şişirmedimi kız doymadım diyon
kızlarrr ben cıkıorum.. 1 saat kaldııı randevuya dua edin bizeeeeee
güle güle canım bebişini görde gel bakalım

Son düzenleme:
kan testi yapılmıyormuş hastanede idrar testi yaptılar sonuç yine pozitif
doktor dedi idrarda çıktıysa kesindir çünkü idrarda daha geç belli oluyo dedi kandada kesin çıkar dedi. pazartesi araştırma hastanesine giderim artıkın

tekrar gözün aydınn canım öyleysee,Allah hayırlı,sağlıklı,sorunsuz bir hamilelik devamında da bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…