60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugommmmmmmm neler hissediğinnnnnn duygu yooonluuun ne durumdaaa ilkk hislerini bizimle paylaşır mısınnnnn hem anı olurrrrrrrrrr

lanet olasıca mütait kafamı bozdu ayy sonu elektrik su açılır diyo daha 15 gün var :84:
onun dışında çok mutlu oldum hala inanamıyorum çok garip yaww içimde bişey var
eşimede dedim şoka girdi sevinmiştir bu ara epey istiyodu çünkü

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun
gönül güneşiniz hiç solmasın
yüzünüz aydın olsun
kabriniz nur dolsun
makamınız Firdevs
dualarınız kabul olsun
Kandiliniz kutlu olsun..

evet canım artıkın çok dikkat etcem şimdi hamile diyeti beslenmesi bakıyorum neler var neler yok diye

ayyy sevinmiştirrr tabiii bebkk dee bebikkk diip duruyoduuuu iyi baksın sizeeee kırmasın incitmesinn sakınnnn

ev için de hayırlısı tatlımm boşver sıkma canınııı minnak hugo geliiiiiiiii boşver derdin elektrik su olsunnnnn

Heeehee seni Hügo seniii niyse hamile şincik minnak hügo geliyi alttan alalım

hee artıkkkkk nazunu çekerükk accukkkkkk nolucakkkkkkkk

slm şekerleri cicişlerr domdilüü gömbiklerrrrrrve seksüüü nugiii
nabersinz?
ben kahvaltı yaptım herzmankigibi. sağı solu topla duş al kıl temziliği yap derken
bu vakit oluverdi.eşim geldi şimdi.16.30 da uçaığımz inşallah sağ salim gidip geliriz hepinizi öpüorummm.
çok seviorummmm öpüldünzz pazartesi görüşmek üzereeee inşalaahhh

Son düzenleme:
üzerimi değiştirip dışarı çıkıp alışveriş yapacaktım soyunurken karnımda çizgi gördüm böyle açık renk şüpelendim gittim test aldım evde yaptım sonuç pozitif çıktı

balım gıymetlimm çok sevindimmm :92::92:e artık ağır sporlar yapmazsınnn dikkatli olursun artıkım.bu karnındaki çizgi neydiki nasıl bişeydi anlamadım ben çizgimi oluyomuş hamile olunca:44: kız fambıkk sendede varmıydı çizgi bende yoktu :26:

kayınvalidem inanamıyo doktor demeden inanmam diyo bu kaçıncı diyo daha öncede hamilemiyim deyip duruyodun diyo kasık ağrım bulantı yüzünden şüpelenmiştimya onları diyo

canım tam göbek deliğimin altından böyle aşarıya kadar ince düz silik açık renkli çizgi var
herkeste olmuyormuş bazılarında olurmuş bende oldu. mesela bazılarında bel ağrısı çok oluyomuş bende yok. kasık ağrım geçti zaten göğüslerim şiş hassas dokunca acıyo ve çizgi var

ben geldimmmm bugün çok enerjiğim ne yaptığımı ne ettiğimi yazıp geçmişi okuyayım

herkesin kandili de mübarek olsun arkadaşlar

sabah kahvaltımı yazmıştım ara öğünde elma yedim.

öğlen yemeğim
8 yk kaşığı kabak yemeği
1 kase yoğurt (sarımsaklı)
2-3 salatalık 1 domates
1 dilim kepek ekmeği

ara öğünde,

2 tane galeta 1 bardak ayran

akşam ise,

1 el kadar somon balığı tavada yapıcam yağdan kaçınmaya çalışarak
yanında 1 tabak çoban salata ile 2 dilim kepek ekmeği

gecede 2 porsiyon meyve 1 küçük kupa %50 yağlı süt.

spor olarak ise ;
35 dk açık havada yürüyüş salona gittim hava biraz esiyordu da
ders yoktu bugün 30 dk kendim çalıştım egzersizlerimi yaptım.
40 dk band
15 dk eliptik
bugünlük bu kadar artık bisikletleri yapmıcam.bacaklarımda kas istemiyorum

benimde varr acık renktii böle belli belirsizz simdi koyulastıı kızzz hugocukk kupamı tuttu yoksammmm

bugün kandil herkesin kandili mübarek olsun
güzel hayırlı bir günde müüjde aldım

ayy hugomm gerçektennnn mübarek gündee ne güzel bir haber aldınnnnallah sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin inşallah kuzummmmm

öglen : salata

tas kebabı 4yk

cacık

Hugocukk hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün inş.

BU ARADA KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…