hugommmmmmmm neler hissediğinnnnnn duygu yooonluuun ne durumdaaa ilkk hislerini bizimle paylaşır mısınnnnn hem anı olurrrrrrrrrr
ben de seni seviiiimmm hugommmmmilgilenicem seninle inşallah iş ortamım da uygun olurrr sık sık yazarım ve takip ederim inşallahhhh sağlıklı herbişeyden ye kuzummm emiiii oruç için de yine de doktorunla grüş bakalımmmm
Heeehee seni Hügo seniii niyse hamile şincik minnak hügo geliyi alttan alalım
lanet olasıca mütait kafamı bozduayy sonu elektrik su açılır diyo daha 15 gün var :84:
onun dışında çok mutlu oldum hala inanamıyorum çok garip yaww içimde bişey var
eşimede dedim şoka girdi sevinmiştir bu ara epey istiyodu çünkü
Heeehee seni Hügo seniii niyse hamile şincik minnak hügo geliyi alttan alalım
üzerimi değiştirip dışarı çıkıp alışveriş yapacaktım soyunurken karnımda çizgi gördüm böyle açık renk şüpelendim gittim test aldım evde yaptım sonuç pozitif çıktı
ayyy sevinmiştirrr tabiii bebkk dee bebikkk diip duruyoduuuu iyi baksın sizeeee kırmasın incitmesinn sakınnnn
ev için de hayırlısı tatlımm boşver sıkma canınııı minnak hugo geliiiiiiiii boşver derdin elektrik su olsunnnnn
hee artıkkkkk nazunu çekerükk accukkkkkk nolucakkkkkkkk
hamileymişim
balım gıymetlimm çok sevindimmm:92: :92: e artık ağır sporlar yapmazsınnn dikkatli olursun artıkım.bu karnındaki çizgi neydiki nasıl bişeydi anlamadım ben çizgimi oluyomuş hamile olunca:44: kız fambıkk sendede varmıydı çizgi bende yoktu :26:
bugün kandil herkesin kandili mübarek olsun
güzel hayırlı bir günde müüjde aldım
canım tam göbek deliğimin altından böyle aşarıya kadar ince düz silik açık renkli çizgi var
herkeste olmuyormuş bazılarında olurmuş bende oldu. mesela bazılarında bel ağrısı çok oluyomuş bende yok. kasık ağrım geçti zaten göğüslerim şiş hassas dokunca acıyo ve çizgi var
bugün kandil herkesin kandili mübarek olsun
güzel hayırlı bir günde müüjde aldım
benimde varr acık renktii böle belli belirsizz simdi koyulastııkızzz hugocukk kupamı tuttu yoksammmm
anaaaaaaaaaaaammmm hugooooooooooooomm hamilemisinnn yoksamm geçmişi okumadımmm ben.. ayyy çok sevndimmm öleysennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?