hee telde söyledimsonucu görünce şoka girdim telde söyledim o da şaşırdı akşama görüşürüz dedi dahada ses çıkmadı ama bu ara istiyodu çocuk epeyce
survivordaki deryanın eşi,telde konuşurlarken sana bişey söylicem ama yüzyüze söylemek istiyorum,yüz ifadeni görmek istiyorum demişti.
ben de kesin hamile bu dediydimm
hamile mi acaba şimdi,haberi olan var mı:44:
konu nerden nereye geldi
famir pikinide giycenmi yoksa mayomu giycen
resimde çok zayıfya bu hale tangalı giyinir artıkım dimi kıyzzzz
sağol yolişimvalla çok süpriz oldu allah sanada nasip etsin
karnımda çizgi belirdi eskiden yoktu sonradan oldu gebelik belirtisi diye duymuştum ayrıca göğüstede hassasiyet olunca şüpelendim test aaldım sonrada hastanede yaptırdım pozitif çıktı ikiside
sende hep çizgi varmıydı sonradanmı oldu :44:
resimde çok zayıfya bu hale tangalı giyinir artıkım dimi kıyzzzz
survivordaki deryanın eşi,telde konuşurlarken sana bişey söylicem ama yüzyüze söylemek istiyorum,yüz ifadeni görmek istiyorum demişti.
ben de kesin hamile bu dediydimm
hamile mi acaba şimdi,haberi olan var mı:44:
konu nerden nereye geldi
şimdi 1 bardak kefir içiyorum birazdan 1 tane tüysüz şeftali 10 fındık 10 badem yiyeceğim
amin hugocumcum zamanı gelince allah bana da nasip etsin inşallah ama zamansız istemiyorum yüce rabbim işini bilir ama işte zamansız istemem
sen öle diyince bende t-shirt'ümü kaldırıp baktım anoooooooooov bende de o çızgıdan var ama hep vardı sanırım yaa hele kg verdikten sonra daa çok çıktı
ee sen şimdi bi kaç kg daa verirsin ilk bi kaç ay biliin veriliyii
napçen he napçen
nügüm fambuku hani boynundan askısız straples pikini paklar sadece tanga da deeel çook seskü olcak çooook.. aman aile faciası filan çıkmasın da izin de. kızı gaza getirme nen nügüüüü senin gibi sesküüü mü olcek herbikeşler nen
Takipteyimmmmm:82::82::82::82::82::82:afiyet olsun hugommmm süper bir başlangıç yaptın benceeeeesabahları da 23 adet kuru üzüm yemen lazımmmm yoka 21 miydiii ahh nazendeciim olsa sylerdi şimdiiii inşallah iyidir o da yaaa
Takipteyimmmmm:82::82::82::82::82::82:afiyet olsun hugommmm süper bir başlangıç yaptın benceeeeesabahları da 23 adet kuru üzüm yemen lazımmmm yoka 21 miydiii ahh nazendeciim olsa sylerdi şimdiiii inşallah iyidir o da yaaa
tamam nerruşum takip et beni
tam 1haftadır hep uykum geliyo hemde çok uyuyorum 15-20 dakika uyanıyorum 1 saat sonra yine uykum geliyo
ama bugün şaşkınlıktan uykum filan yok
yoksa çoktan uyurdum dün otururken uyuyakalmışım bilgisayar başında elimde mause
takipteyimm hugommmm
sabahları pekmezzzz ve güzel bir kahvaltıııı ilk aranda hurma yersin 2-3 tane kefir içersin sonra öğlen normal menün sonraki arada badem fındık meyve sonra akşam da güzel yemek sonra meyve ve kefirrrrr:86::86::86::86::86::86:hee byle olabilerrr benceee
evet canım bende böyle düşünüyodum
kalbimiz birmişş demekkkk ya da aklın yolu bir de olabilirrr:86::86::86::86::86::86::86:
yeğenini seviyosun düşünüyosun tabee
alabildiğineeee sıcak kumlarınnnnn esmer güzeliiiiiiii karayip korsanııı fambukkkk nerde kiiiii
oyyyyy sevmem miiiii seviiiimmm tabeeee anasını da seviiimmmm kendini de seviiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?