60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yavaştan hazırlanayımmm,
hepinizi öpüyorumm,iyi bir hafta diliyorumm..
geldiğimde hepiciğinizden en az 300-400 grm gitmişş tickerlar bekliyorum ona göre
inşallah ben de kilo almadan gelebilirimm
sizi özlicem,girme imkanım olursa akşamları girer bir bakar çıkarımm sizee
hadinn Allaha emanet olunnn ddaluşlarımmm.

bu şşiirde
neruşuma,hügoma,nugime,kukime,yolime ve yecaleme gelsin öyleyse

Veda

Elimde, sükutun nabzını dinle,
Dinle de gölümü alıver gitsin!
Saçlarımdan tutup, kor gözlerinle,
Yaşlı gözlerime dalıver gitsin!

Yürü, gölgen seni uğurlamakta,
Küçülüp küçülüp kaybol ırakta
Yolu tam döerken arkana bak da,
Köşede bir lahza kalıver gitsin!

Ümidim yılların seline düştü,
Saçının en titrek teline düştü,
Kuru yaprak gibi eline düştü,
İstersen rüzgara salıver gitsin!

Son düzenleme:

kendine iyi bak fambımm valla burda dikkat et güneş çarpar onun için öğlen ve saat dörde kadar denize falan gireyim demeyin çok yanarsınız kızınıda iyi koru güneşten iyi eğlenceler size canım öptüm hoş geliyosunuz antalyaya şiir içinde teşekkür ederimmm okurkende birazcık hüzünlendim

güle güle git bebeyüüüm iyi tatiller sana

fambuuumm kuzummmm güle git güle güle gelll inşallahhh iyi tatillerrr canım benimmmmm gider ayak duygulandırdınnn beniiiiii

Benim saçı ilk boyadılar rengi belli olmadı sonra rengini biraz kırıp boyadılar .Bakır gerçekten güzel bir renk teni daha açık gösteriyor gözüm alışınca daha güzel olacak sanırım:)

saçınız koyuysa pek tutmaz benimde koyu ancak açtırdıktan sonra tutar oda mahvedio saçları ama olsun sıkılıyorum çok sık değiştiriyorum rengini kzıl tonlarını sevmem ama bakır kızılı çok hoş gerçekten...

selam kızımla gezdik tozduk 23 nde bende gidiyorum o yüzden 2 gündür kıza bayağa yazlık aldın herşeyi küçülmüş boyu attı
Öğlen
1 cheeseburger
Ayran
Ara yok sokaktaydık
Akşam
1 zy garnitürlü enginar
2 galeta
125 gr light yoort
Arada sanırım süt içerim
Su az içtim suya devam

afiyet olsun berry:79::79::79::79::79::79: ben de az önce yemeğimi şimdi de yeşil çayımı içiyorummmmm hafta sonu da geldi artık topik iyice bi sakinler bu 2 günnn

şuan oturup ağlamak istiyorum kendimi çok aciz güçsüz ve açıkçası iğrenç hissediyorum...her pantolon giyişimde kendimden iğrenme noktasına geldim yemek yedikçe yediğim her lokmadan suçluluk duyuyorum ama hala yiyorum tatilin başında diyete nasılda azimle başlamıştım oysa erkek arkadaşımda beni beğenmiyo galiba ona da yetemiyomuşum gibi hissetmeye başladım adet dönemi duygusallığımı bu onuda bilmiyorum çok mu şey istiyorum ya kilo vermek istiyorum

Merhaba Hanımlar..
Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim..
Çünkü artık tek başıma kilo veremiyorum..
1 sene içerisinde 83 kilodan 65e indim, çok hızlı kilo verebiliyor ancak çokda hızlı alıyorum.
Defalarca 1 ayda 15 kilo verip katıyla geri aldığımı biliyorum, bana kalansa vücudumdaki iğrenç çatlaklar:26::26:
Ve artık irade die bişey kalmadı bende yaklaşık 2 aydır 3 gün diyet yapıyorsam 4 gün bozuyorum, eskiden günlerce aç kalır ancak hiç bi şekilde yemek aramazdım şimdi kilodan mı bilmiyorum gözüm doymuyor her türlü abur cubura kayıyo aklım, belki her gün buraya yazar sizdende destek alabilirsem hedefime inebilirim
3 gün evvel sabah tartıldığımda 62 kilo idim o gün nişanlımın ısrarı ile 2 lahmacum yedim ve ertesi gün regl oldum tartı ise 64 gösteriyordu
Bugünde yapmadım ancak yarın başlamak istiyorum, sabah kalkıp kilomu yazarım buraya nolur destek olun bana bende eski beni özledim 50 kg olmak istiyorum
Bu arada boyum 1.56 cm..

bende 62 kiloyum ve hedefim 52 ekim başına kdr vermem lazım bu kiloları.. dün bende başladım rejime bakalım neler olacak..
ilk günler yya biraz zorlanıyorumm lütfen banada gaz verinn :)

Hoşgeldinnnnnhepimizin hikayeleri benziyorr aslında ama burda aldığımız sonuç kalıcı olucak inşallah hergün düzenli bizimle oll yediklerini paylaşş hepberaberr kurtulalım canım benim inşallah kilolar gitsin bir daha da gelmesinnn

bende 62 kiloyum ve hedefim 52 ekim başına kdr vermem lazım bu kiloları.. dün bende başladım rejime bakalım neler olacak..
ilk günler yya biraz zorlanıyorumm lütfen banada gaz verinn :)

hoşgeldin tatlımmm acele yokk sabırla tüm fazla kilolardan kurtulucaz inşallah düzenli olarak bizimle ol yediklerini paylaşşşş vee hepberaber kurtulalım inşallahhhh

iyi gecelerr kızlaaarrr... doktura gittim dünya kadar da su içtim bu sefer net olsun dedimm.. meger 2 seferdirr salakklık yapıomusum:26::26: kadın herkes de idrara sıkısıpp da gelio dedii.. evet dedim sırıtarakk.. kadının ifadesindenn mutlu olmamamm gerektigini anladım. meger su içmemekk hatta önce lavoboya gidp bosaltıp öle gelşmek lazımmıs ücük olunca evet ama artık büyüdü. idrarr kesesi baskı yapıo cocuk net görünmüo dedi.. halaa tuvalete cıktıgıma mı yanayımmm cocugun yine bulanık olduguna mıı.. neyse dipcik gibimişş kuzumm. 4 cm olmus teyzeleri.. hersey iyi didi.. ama uyuyo didii.. karnımı sagdan soldan bastırdıı uyandıralımm bakalım dedi.. cocuk 360 derece döndü resmennn emme uyanmadıııı annesi beni ellemeyin uyucam dio dedii anasına ckmişş uykudan feragat yok.. bidahakine yolda türtcem benn gidene kadar uyansın dei. milletin bacak havada ultrason resmi var bizimki her seferinde asagı dogru boylu boyunca yatiyyyy yarın resmi eklerimm.. herkese ii gecelerr öpücügüü

beni zaten seni bu anlatmaların bitiriyoooecrin çikosu ve maceralarııı

beni zaten seni bu anlatmaların bitiriyoooecrin çikosu ve maceralarııı

tabe ilerde aysegül gibi seri yapcezz.. ciko tatilde, ciko denizde, ciko okula baslıyo ama benn evhamlı bir insann oldugumdan ötürr ciko nunn pişigi, cikonunn totişi gördük yara sandık gibii seyler yazarımmmm

kayfaltım: 1 sokak simidi ufaktı
1 dilim peynir 1 haşlama yumurta 1 bardak şekersiz çay

dün akşam belim koptu valla çok ağrı yaptı neyseki bugün iyiyim bel ağrım hafif
eşimde kendine yer açıyo işte diyo yapışıyo diyo
bi doğsun bende onun beline yapışcam belimi kopardı yaww

herkese merhabalar aylardır yazmıyorum burada ama 3-4 gunde bir az da olsa takıp edıyorum sizi.hayatım baya bi değişti.iş yerım değişti sağlığımda bazı sorunlar oldu ama geçti gibi bunada şükür....
aslında yazmak aklımda yoktu ama hugocukun hamile oldugunu ögrenınce tutamadım kendımıkendım hamileymiş gibi çok sevındım.Allah analı babalı buyutsun meleğinizi.kuşlar kıskancak ama o kadar olur artık.Yenı evınde hayırlı olsun.bebek bereketiyle geldı anlaşılan....:79:

neruda senıde takıp ediyorum ama dediğim gıbı sağlık sorunları ve yenı iş nedenıyle(iş yerınde ınternet yok akşam eve geldıgımdede ölü gibi oluyorum...bilgisayarı açmaya bile üşenıyorum) ve en önemlisi de diyet yapmadıgım için yazmadım size...

kendınıze iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…