60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlarr
hafif bulantım var
kayfaltım: önce bir bardak su bir yumurta bir kk peynir çünkü daha büyük yiyemiyorum içim almıyo ama kefirle tamamlıyorum nasılsa ara öğünlerde
bir yumurta
bir kaşık pekmez
bir dilim çavdar ekmeği
kuru üzüm yok evde bugün aşıcam
domates filanda içim almiyii

Günaydınn hugocuk ben sekiz buçukta uyandım afiyet olsun

Dün giremedim birdaha 30 değil 40 dk yürüdüm

bugünkü menüm :
kahvaltımı 9 çeyrek gibi yedim, zengin oldu biraz ama yediğimi yakarım bugün

1 kk köy peyniri
3 parça çeçil peyniri
1 siyah zeytin 3 minik yeşil zeytin
2 orta boy dilim tam buğday ekmeği
1 katı yumurta
2 domates
1 küçük salatalık
1 havuç
1 kupa çay

ara öğün yapmam bir gibi öğlen yemeğimi yerim.

bir küçük tabak kadar patlıcan yemeği , yarım kase light yoğurt , salata, bir dilim kepek ekmeği

geri kalanını yazarım daha..bugün çok işim var evde sanırım evde geçecek pazar günüm açık havada yürüyecem egzersizleri de yapıcam onları ayrıntılı yazarım.

teşekkür ederim canım önemli olan istikrarlı gitmem bakalım yolum uzun evet metabolizmam hızlı sanırım az ve sık yiyip hızlandırıcı şeylerde yapmaya çalışıyorum.bende bu modda gidersem vereceğimi düşünüyorum ama ben çok tartılmıyorum 2 ay tartılmama kararı almıştım.13 eylülde tartılıcam inşallahhhhhhhh 71 den birden zıplıcam bir rakama o zaman hem ölçülerimdeki değişiklikleri hem de kilo bildirimi yapıcam sizlere :13:

günaydın yiiivrum

baktım kimseler yok gittim uyudum
şimdi 1 buçuk tüysüz şeftali yiyorum
iki şeftalinin yarısını limongillerle paylaştık
evi viledalıcam şöyle kolilerin yanlarından filan. birde limongillerin kafeslerinin bakım zamanı geldi o yapılcek deminde toz aldım süpürdüm salonu
ben işlerimi yavaş yaparsam ağır hareeket edersem rahat oluyorum ama ani harekette zorluyo heme akşaö belim çok ağrıyo o zaman
dün kayonvalidemdeydik yavaş yavaş yaptım dinleme dinlene hiç ağrım olmadı gecede uyudum güzelce
yarın jinekoloğa gitcem spor işini sorcam sadece gün aşırı yürümeyi düşünüyorum diğer günde göğüs kol çalışırım dyorum. ilerleyen zamanlarda hamile pilatesi cdsi alıp yapmayı düşünüyorum bikaç ay sonra
faydası oolmayan bişeyi yememeye karar verdim mesela akşam kayınvalidem kızartma yapmış yoğurtla yemedim sadece yoğurt yedim

sabah kahvaltımm

1 dilim ekmek (bugünkü beyazdı)
1 çatal peynir
çok çok az tereyağı
biraz melemen
1 ç.bardağı şekersiz çay

tüm bunların öncesinde de tarçın bal karışımım
1 bardak su

öğlen yemeğinde yağı süzülmüş ton balığı v çavdar ekmeği yedim ara öğünde 1 bardak kefir içerim sonra 1 şeftali 10 badem 10 fındık yerim
akşama 6 kaşık türlü 2 kepçe tavuksuyu çorba 1 dilm çavdar ekmeği ve salata olacak sonra ara öğünde 1 şeftali yerim 1 bardakta sütlü kakao içerim

Hugocukk tebrik ederim,hamileymişssin,bu hafta çok giremedim foruma kaçırmışım hee
Allah kucağına almayı nasip etsin cnmiçok sevindimmm,Allah'ın sevgili kuluymuşsun hiç bekletmedi seni bebeğin

Hugocukk tebrik ederim,hamileymişssin,bu hafta çok giremedim foruma kaçırmışım hee
Allah kucağına almayı nasip etsin cnmiçok sevindimmm,Allah'ın sevgili kuluymuşsun hiç bekletmedi seni bebeğin

çokk sağol tatlım bende beklemiyordum süpriz oldu benim içinde
sürpriz yumurtadan çıktı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…