Hoşgeldinnnnnhepimizin hikayeleri benziyorr aslında ama burda aldığımız sonuç kalıcı olucak inşallah hergün düzenli bizimle oll yediklerini paylaşş hepberaberr kurtulalım canım benim inşallah kilolar gitsin bir daha da gelmesinnn
hoşgeldin tatlımmm acele yokk sabırla tüm fazla kilolardan kurtulucaz inşallah düzenli olarak bizimle ol yediklerini paylaşşşş vee hepberaber kurtulalım inşallahhhh
Merhaba Hanımlar..
Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim..
Çünkü artık tek başıma kilo veremiyorum..
1 sene içerisinde 83 kilodan 65e indim, çok hızlı kilo verebiliyor ancak çokda hızlı alıyorum.
Defalarca 1 ayda 15 kilo verip katıyla geri aldığımı biliyorum, bana kalansa vücudumdaki iğrenç çatlaklar:26::26:
Ve artık irade die bişey kalmadı bende yaklaşık 2 aydır 3 gün diyet yapıyorsam 4 gün bozuyorum, eskiden günlerce aç kalır ancak hiç bi şekilde yemek aramazdım şimdi kilodan mı bilmiyorum gözüm doymuyor her türlü abur cubura kayıyo aklım, belki her gün buraya yazar sizdende destek alabilirsem hedefime inebilirim
3 gün evvel sabah tartıldığımda 62 kilo idim o gün nişanlımın ısrarı ile 2 lahmacum yedim ve ertesi gün regl oldum tartı ise 64 gösteriyordu
Bugünde yapmadım ancak yarın başlamak istiyorum, sabah kalkıp kilomu yazarım buraya nolur destek olun bana bende eski beni özledim 50 kg olmak istiyorum
Bu arada boyum 1.56 cm..
iyi gecelerr kızlaaarrr... doktura gittim dünya kadar da su içtim bu sefer net olsun dedimm.. meger 2 seferdirr salakklık yapıomusum:26::26: kadın herkes de idrara sıkısıpp da gelio dedii.. evet dedim sırıtarakk.. kadının ifadesindenn mutlu olmamamm gerektigini anladım. meger su içmemekk hatta önce lavoboya gidp bosaltıp öle gelşmek lazımmısücük olunca evet ama artık büyüdü. idrarr kesesi baskı yapıo cocuk net görünmüo dedi.. halaa tuvalete cıktıgıma mı yanayımmm cocugun yine bulanık olduguna mıı.. neyse dipcik gibimişş kuzumm. 4 cm olmus teyzeleri.. hersey iyi didi.. ama uyuyo didii.. karnımı sagdan soldan bastırdıı uyandıralımm bakalım dedi.. cocuk 360 derece döndü resmennn emme uyanmadıııı annesi beni ellemeyin uyucam dio dedii anasına ckmişş uykudan feragat yok.. bidahakine yolda türtcem benn gidene kadar uyansın dei. milletin bacak havada ultrason resmi var bizimki her seferinde asagı dogru boylu boyunca yatiyyyy yarın resmi eklerimm.. herkese ii gecelerr öpücügüü
tabe ilerde aysegül gibi seri yapcezz.. ciko tatilde, ciko denizde, ciko okula baslıyo ama benn evhamlı bir insann oldugumdan ötürr ciko nunn pişigi, cikonunn totişi gördük yara sandık gibii seyler yazarımmmm
Günaydın günaydın kızlarr
yeni arkadaşlarımız gelmiş hoş gelmişşş
ecrinncim çok güldüm yahuu keyif yapıyor çiko
nerudacım avatarı değiştirmiş amma öteki pek iyidi
kahvaltım
1 bitki çayı
1dilim peynir
1dilim ruşeymli ekmek
1 domates
bol taze nane
tabe ilerde aysegül gibi seri yapcezz.. ciko tatilde, ciko denizde, ciko okula baslıyo ama benn evhamlı bir insann oldugumdan ötürr ciko nunn pişigi, cikonunn totişi gördük yara sandık gibii seyler yazarımmmm
kayfaltım: 1 sokak simidi ufaktı
1 dilim peynir 1 haşlama yumurta 1 bardak şekersiz çay
dün akşam belim koptu valla çok ağrı yaptı neyseki bugün iyiyim bel ağrım hafif
eşimde kendine yer açıyo işte diyo yapışıyo diyo
bi doğsun bende onun beline yapışcambelimi kopardı yaww
vallahi ben sizin tabloya hayran kaldımm maşşallah ne kilo vermişsiniz.. tebrik ederimm :) az once tartıda 60.5 göründüm.sabah kalkar kalkmaz ılık suyumu içtim ve onun üzerine tarçın bal karışımımı içtim.iki gündür çok dikkatli düzenli bi şekilde beslendim.ama bu sabah dışarda bi kahvaltıya gitmek durumundayım of kendime hakim olcamm çünkü çok kararlıyım herşeyin en az kalorilisini yicemm :):)acaba çıkmadan bi kahve içsem mi kahve iştahı kesiyor ya
Günaydın günaydın kızlarr
yeni arkadaşlarımız gelmiş hoş gelmişşş
ecrinncim çok güldüm yahuu keyif yapıyor çiko
nerudacım avatarı değiştirmiş amma öteki pek iyidi
kahvaltım
1 bitki çayı
1dilim peynir
1dilim ruşeymli ekmek
1 domates
bol taze nane
günaydın canım.. afiyet olsun. aynen yaa neruşum eski avatarı koysan ne iyi olur. ben o kadının kalçasına bittim yanüüü. asla olmayacak kalçama ve bacağıma benziyor..
merhaba aramıza hoşgeldin. doğru yerdesin. abur cubur hastalığın bana benziyor. benden bir farkın var o da benden 1 cm daha uzun oluşun.
yaw ecrin sen ne komiksin böyle... Allah neşeni eksik etmesin.. çikonda sağlıklı sıhhatli doğsun İnşallah. Hugocuğun da senin se çikolarınızla olan maceralarınızı dinleriz güleriz burdan artık...
günaydınn balımmm... saol iyi dileklerin içinnnn.. yastan kaynaklı heralde allah kimsenin nesesini eksik etmesin. kimse aglamasın dşe gece yarısına kadar bi arada oturuyoz.. hakettenn yaradan bilmiş te demiş 3 gün yas tutun diye. insan yasayamaz kendine gelemez.. 7 gün kalabalık oluo bi unutuon zaten sonra kndi kendine (tabi biz kalabalık bi aileyiz deee) ugrasıonn.. psikolog bana beynin olayı geriye atıo hiç yasanmamıs gibi demiştii.. dogru söylemişş.. su an sanki kayınpederim hiç ölmemiş gibi hissediyorum..evde işte bi yerde düsünüyorum onu. o kadar neseliyim mutluyumm.. tabi az daha yüzmü maneviyata döndümm onun da etkisi varr gercek hayat orası die düsünüpp onun rahatladıgına inandımm.. böyle cok daha güzel. her gün dövünsen geri gelmeyecek.. care yok.. o yüzden herkes mutlu olsunn, herkes gülsün istiyorum. geride baska bişi kalmıyor cünkü:97::97::97::97:
tekrar merhaba arkadaşlar.. Sabah tartıldım 64.4 bu moralsizlikle hiç bişey yiyesim yok sabah mavi yeşilin 3 çubuğundan bi bardakta cay içtim yemeğe kadar bol bol sıvı tuketecegim dua edin bana
ben geldimmm kimsecikler yok herkese iyi haftasonlarıçok yorgunum yazıp kaçıcam
kahvaltım : 8 buçuk civarı
1 kupa siyah çay açık şekersiz
1 yk lor peyniri
1 kk az yağlı beyaz peynir
2 badem salatalık
1 domates
2 siyah zeytin
1 tam buğday ekmeği
1 kepekli ekmek
ara öğünde 11 buçuk u geçiyordu orman meyveli meyveli yoğurt (ilk kez yedim meyveli yoğurdu :44: ) yanında yarım paket çörek otlu tuzlu bisküvi
spordan çıkınca çok acıktım yanımda tahıllı bisküvi vardı mecbur ondan yedim yarım paket. 1 buçuk gibi
14:15 de ise öğlen yemeğimi yedim
değişik sebze yemeği yapmaya üşendim yine kabak yemeği yedim 8 yk.sarımsaklı yoğurt (yarım kase) iki büyük salatalık yorgunluktan zor yedim bisküvi yediğim için çeyrek kepek ekmeği kalmış onu yedim.ekmekten kısayım dedim..
ara öğünde ise meyvem kalmamış galeta yiyebilirim 2 tane ya da diyet bisküvi yanında yeşil çay. akşama ne yiyeceğimi karar veremedim onu da yazarım gün bitmeden. ara öğünlerimi pek beğenmedim bugün hep karbonhidrat meyveli yoğurdu da yedim ama elma kadar açlığımı geçirmedi sanki.
sporda ise
30 dk bantta yürüyüş
1 saate yakın spor aletlerinde çalıştım.
yarım saat ise kendim çalıştım dumbellarla kol çalıştım bel egzersizleri yaptım.topla karnımı çalıştırdım.
sonrasında çok yorgun hissettim kendimi eliptik yapacak gücüm kalmadı.şimdi dinleniyorum ev işleri var biraz onları yapıp akşamüstü alışverişe gidicem en az 30 dk yürürüm.bugün yürüyüş az oldu :44: üç dört egzersizimi de yapamadım salonda onları da evde yaparım. 4 saat uyudum gece ondan bitap düştüm :78:
ecrinim senin yaşın kaç ki gülüm :44: ehe ehe ben 27 oluyorum da.. aneeeyyy yaşlanıyorum garii.haklısın ölmüşe ve olmuşa çare yok derler. Allah kimseyi sevdiğinden sevdiklerinden ayırmasın .. Gittiği yerde huzur bulsun İnşallah.
Burberry 87 böyle kendini kötü hissetme. bu arada bişey yemeden akşama kadar sıvı tüketip durursan doğru zayıflayamazsın mazallah sağlığından olursun.. zayıflanmayacak olsa burda kimse zayıflayamazdı.bide bu işi aceleye getirmeye gerek yok. insan en başta hemen kilo vermek istiyor tartıdan mucizevi bişeyler bekliyor ama bende aynı dönemden geçtim. yaşın benden küçük galiba. herhangi bir sağlık problemin yoksa eğer bizler gibi düzenli beslenirsen ki menülerimizi takip et emin ol zayıflarsın.. ilk önce inanman gerek..
herkese merhabalar aylardır yazmıyorum burada ama 3-4 gunde bir az da olsa takıp edıyorum sizi.hayatım baya bi değişti.iş yerım değişti sağlığımda bazı sorunlar oldu ama geçti gibi bunada şükür....
aslında yazmak aklımda yoktu ama hugocukun hamile oldugunu ögrenınce tutamadım kendımıkendım hamileymiş gibi çok sevındım.Allah analı babalı buyutsun meleğinizi.kuşlar kıskancak ama o kadar olur artık.Yenı evınde hayırlı olsun.bebek bereketiyle geldı anlaşılan....:79:
neruda senıde takıp ediyorum ama dediğim gıbı sağlık sorunları ve yenı iş nedenıyle(iş yerınde ınternet yok akşam eve geldıgımdede ölü gibi oluyorum...bilgisayarı açmaya bile üşenıyorum) ve en önemlisi de diyet yapmadıgım için yazmadım size...
kendınıze iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?