60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallahi ben sizin tabloya hayran kaldımm maşşallah ne kilo vermişsiniz.. tebrik ederimm :) az once tartıda 60.5 göründüm.sabah kalkar kalkmaz ılık suyumu içtim ve onun üzerine tarçın bal karışımımı içtim.iki gündür çok dikkatli düzenli bi şekilde beslendim.ama bu sabah dışarda bi kahvaltıya gitmek durumundayım of kendime hakim olcamm çünkü çok kararlıyım herşeyin en az kalorilisini yicemm :):) acaba çıkmadan bi kahve içsem mi kahve iştahı kesiyor ya

Günaydın günaydın kızlarr
yeni arkadaşlarımız gelmiş hoş gelmişşş

ecrinncim çok güldüm yahuu keyif yapıyor çiko
nerudacım avatarı değiştirmiş amma öteki pek iyidi

kahvaltım
1 bitki çayı
1dilim peynir
1dilim ruşeymli ekmek
1 domates
bol taze nane

merhaba aramıza hoşgeldin. doğru yerdesin. abur cubur hastalığın bana benziyor. benden bir farkın var o da benden 1 cm daha uzun oluşun.

tabe ilerde aysegül gibi seri yapcezz.. ciko tatilde, ciko denizde, ciko okula baslıyo ama benn evhamlı bir insann oldugumdan ötürr ciko nunn pişigi, cikonunn totişi gördük yara sandık gibii seyler yazarımmmm

yaw ecrin sen ne komiksin böyle... Allah neşeni eksik etmesin.. çikonda sağlıklı sıhhatli doğsun İnşallah. Hugocuğun da senin se çikolarınızla olan maceralarınızı dinleriz güleriz burdan artık...

günaydın canım.. afiyet olsun. aynen yaa neruşum eski avatarı koysan ne iyi olur. ben o kadının kalçasına bittim yanüüü. asla olmayacak kalçama ve bacağıma benziyor..

tabe ilerde aysegül gibi seri yapcezz.. ciko tatilde, ciko denizde, ciko okula baslıyo ama benn evhamlı bir insann oldugumdan ötürr ciko nunn pişigi, cikonunn totişi gördük yara sandık gibii seyler yazarımmmm

ahanda hugonun maceraları da başladıııııııııı allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah hugom o bir dilim peynir ne demek ya 1kk gibi bişey mi yani 1 dilimd eyince benim gzümde çok az bişey canlanıyo pekmezini içtin miii üzümlerini yedin miii kuzummmm

canım benim sağollll azimle devam ediyorum işte yeni yeni normal bir insan oldum ama hala fazlam var çünkü boyum 1.60inşallah kalanlar da sabırla azimle gidecekkkkkhepberaber kurtulucaz inşallahhh tüm fazla yağlardan kilolardannn zaman zaman biyerlere gitmen gerekicek tabii kahvaltı en güzeli işte daha ne istiyosun bol domates salatalık yersin tam buğday ekmeği yersin peynir yersin birkaç da zeytin varsa haşlanmış yumruta tamamdırrr

afiyet olsun cınımmmm evet değiştirdimmmmm bir tatlu huzur almaya geldimmmmmmyaptımmmmm

günaydın canım.. afiyet olsun. aynen yaa neruşum eski avatarı koysan ne iyi olur. ben o kadının kalçasına bittim yanüüü. asla olmayacak kalçama ve bacağıma benziyor..

hee güzeldi valla kalçası da ne bilemmm birazzz huzur-motivasyon-ince baaağğyan karışımı bişey koyayım dedimmm yeni avatar arayışlarım devam ediiiiiii

günaydınn balımmm... saol iyi dileklerin içinnnn .. yastan kaynaklı heralde allah kimsenin nesesini eksik etmesin. kimse aglamasın dşe gece yarısına kadar bi arada oturuyoz.. hakettenn yaradan bilmiş te demiş 3 gün yas tutun diye. insan yasayamaz kendine gelemez.. 7 gün kalabalık oluo bi unutuon zaten sonra kndi kendine (tabi biz kalabalık bi aileyiz deee) ugrasıonn.. psikolog bana beynin olayı geriye atıo hiç yasanmamıs gibi demiştii.. dogru söylemişş.. su an sanki kayınpederim hiç ölmemiş gibi hissediyorum..evde işte bi yerde düsünüyorum onu. o kadar neseliyim mutluyumm.. tabi az daha yüzmü maneviyata döndümm onun da etkisi varr gercek hayat orası die düsünüpp onun rahatladıgına inandımm.. böyle cok daha güzel. her gün dövünsen geri gelmeyecek.. care yok.. o yüzden herkes mutlu olsunn, herkes gülsün istiyorum. geride baska bişi kalmıyor cünkü:97::97::97::97:

tekrar merhaba arkadaşlar.. Sabah tartıldım 64.4 bu moralsizlikle hiç bişey yiyesim yok sabah mavi yeşilin 3 çubuğundan bi bardakta cay içtim yemeğe kadar bol bol sıvı tuketecegim dua edin bana

ben geldimmm kimsecikler yok herkese iyi haftasonları çok yorgunum yazıp kaçıcam

kahvaltım : 8 buçuk civarı
1 kupa siyah çay açık şekersiz
1 yk lor peyniri
1 kk az yağlı beyaz peynir
2 badem salatalık
1 domates
2 siyah zeytin
1 tam buğday ekmeği
1 kepekli ekmek

ara öğünde 11 buçuk u geçiyordu orman meyveli meyveli yoğurt (ilk kez yedim meyveli yoğurdu :44: ) yanında yarım paket çörek otlu tuzlu bisküvi

spordan çıkınca çok acıktım yanımda tahıllı bisküvi vardı mecbur ondan yedim yarım paket. 1 buçuk gibi

14:15 de ise öğlen yemeğimi yedim
değişik sebze yemeği yapmaya üşendim yine kabak yemeği yedim 8 yk.sarımsaklı yoğurt (yarım kase) iki büyük salatalık yorgunluktan zor yedim bisküvi yediğim için çeyrek kepek ekmeği kalmış onu yedim.ekmekten kısayım dedim..

ara öğünde ise meyvem kalmamış galeta yiyebilirim 2 tane ya da diyet bisküvi yanında yeşil çay. akşama ne yiyeceğimi karar veremedim onu da yazarım gün bitmeden. ara öğünlerimi pek beğenmedim bugün hep karbonhidrat meyveli yoğurdu da yedim ama elma kadar açlığımı geçirmedi sanki.

sporda ise
30 dk bantta yürüyüş
1 saate yakın spor aletlerinde çalıştım.
yarım saat ise kendim çalıştım dumbellarla kol çalıştım bel egzersizleri yaptım.topla karnımı çalıştırdım.
sonrasında çok yorgun hissettim kendimi eliptik yapacak gücüm kalmadı.şimdi dinleniyorum ev işleri var biraz onları yapıp akşamüstü alışverişe gidicem en az 30 dk yürürüm.bugün yürüyüş az oldu :44: üç dört egzersizimi de yapamadım salonda onları da evde yaparım. 4 saat uyudum gece ondan bitap düştüm :78:

Son düzenleme:

ecrinim senin yaşın kaç ki gülüm :44: ehe ehe ben 27 oluyorum da.. aneeeyyy yaşlanıyorum garii. haklısın ölmüşe ve olmuşa çare yok derler. Allah kimseyi sevdiğinden sevdiklerinden ayırmasın .. Gittiği yerde huzur bulsun İnşallah.

tekrar merhaba arkadaşlar.. Sabah tartıldım 64.4 bu moralsizlikle hiç bişey yiyesim yok sabah mavi yeşilin 3 çubuğundan bi bardakta cay içtim yemeğe kadar bol bol sıvı tuketecegim dua edin bana

Burberry 87 böyle kendini kötü hissetme. bu arada bişey yemeden akşama kadar sıvı tüketip durursan doğru zayıflayamazsın mazallah sağlığından olursun.. zayıflanmayacak olsa burda kimse zayıflayamazdı. bide bu işi aceleye getirmeye gerek yok. insan en başta hemen kilo vermek istiyor tartıdan mucizevi bişeyler bekliyor ama bende aynı dönemden geçtim. yaşın benden küçük galiba. herhangi bir sağlık problemin yoksa eğer bizler gibi düzenli beslenirsen ki menülerimizi takip et emin ol zayıflarsın.. ilk önce inanman gerek..

Arzuhalim Valla çok iyi gidiyorsun. arada malesef dışarıda olunca ara öğünler istendiği gibi olamıyor. ama olsun. ben bu ay sonunda senden 3 - 4 kilo verdim diyebileceğin bir müjde alacağımızı düşünüyorum.. eğer metobolizmanda hızlıysa kesinlikle verirsin.

ehmm ehhm bendenizz tamııı tamınaaaaaaaaa 20.5 yasındayım.. daha ekimde 21 olucammm

Etli taze fasülye pişirdim. yanına da eşim pirinç pilavı istedi. bide cacık yaparım ohh.. yani şu fasülye de olmasa ne yiyeceğiz yaz günü bilemiyorum..

Selamlar..
Annecim sağolsun bir çay kaşığı zeytinyağı ile kabak yemeği yaptı bana çok az tuz var içinde bi tabak ondan yedim yanında yoğurtla üzerinede birazcık dondurma:26:
Aradada yine çubuklarımdan..
Size yazdıkça belki boğazımı tutarda bozmam diyetimi...

vallaha ben bugün kendimi tuttuysam her gün tutarım millet öyle bi kahvaltı yaptı kii bnm kahvaltıda yediklerim brokoli semiz otu domates salatalık peynr şekrsiz çay falan :):) sebzeleri baya götürdüm ki doyayım diye.. ama güzel bi kahvaltıydı ehehehe :) bu arada bnmde boy 1.60

Son düzenleme:
napiysinizz
bir bakem diidm ama kimse yok..
ilk gün az kaçamaklı geçti,genelde sağlıklı şeyleri yemeye çalışıyorum...
şimdi yemeğe iniyoruzz..
umarım çok kaçırmam
öpüyorummmmmmmmmmm

bu akşam 4 köfte yedim bir bardakta ayran içtim.onun öncesinde de tarçın balımı içtim.
ekmek yiyemiyorum yaa.. yemeği geç yiyince hiç de fazla birşey yemek istemedim.
acıkmıştım mecbur dayanamadım ekmeksiz 4 köfte yedim

çok teşekkür ederim canım allah şsteyen herkese nasip etsin
çok çok geçmiş olsun canım umarım cşddş bşr sağlık sonunun yoktur canım
diytten önemlisi sağlık durumun canım sağlığın düzelirse her istediğini yaparsın yeterki sağlığın düzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…