60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar herkese?nelre yapıyosunuz bakem uzun zamandır yoktum neler olmuş?hugocum çok çok tebrik ederim allah sağsalim kucanı alıp güle güle büyütmeyi nasip etsin çok sevindim.ben de memlekete aydına geldim giremiyorum kilo verdim bu arada 60.7 oldum.siz neler yapıyosunuz sıcakta nasıl geçiyor?

teşekkür ederim canım allah isteyen herkese nasip etsin
sıcakta zor geçiyo canım yaa

bulantın varmış sanırım hugom,arkadaşlar söylemiştir gerçi ama yazayım yine de tuzlu ayran,taze sıkılmış limonla limonata,çubuk kraker biraz bastırır içini,dr.um en çok limonatayı önermişti bana,oğlumda bulantıdan 5 kilo vermiştim

Selamlar..
Rüyalarımda gördüğüm güzelim yemeklerden sonra kahvaltıda kocaman bi salata yedim öğle yemeğindede yine patates salatası yaptım kendime yağsız akşamda büyük ihtimal kabak yemeğimden yiyecem aralarıda salatalıklarda geçiştiriyorum kocaman kocaman bitki çayları içiyorum bu sıcakta ii gitmesede bide kendimi yeniden yeşil çaya alıştırsam güzel olucak çok işe yarıodu çünkü pff..

kesinlikle bu sıcakta yeşil çay gitmiyo :/ bende şuan salatalık yiyorumm

İyi akşmlar arkadaşlar bu hafta sonu kuzenimin düğünü vardı.Beni her gören ne kadar zayıflamışsın dedi 64: ben bu moralle tam gaz giderim:)

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr herkeze iyi haftalar diliyorum.cumartesi günü bir saat koşu bandında yürüyüşümü yaptım sonra eşim kızım ve ben çarşıya yürüyüşe çıktık bir saatte öyle yürüdük.dünde yine eşimle bir saat yürüdük hafta sonu az bişey kaçamaklar oldu.cumartesi günü reglide oldum iyi oldu valla rahatladım.fambık tatildeee hugocumunda uykusu geliyıomuş e artık sürekli hamilelikten uykusu gelir artık yaz günü birde benim gibi gözlerini dinlendirir oda

sabah kahvaltısı
2 kk peynir
2 dilim kepek ekmek
1 yarım bardak süt
domates-salatalık
şimdide şekersiz türk kahvemi içiyorumm

ecrin canım nugi teyzesi gibi gözlerini dinlendiriyodur bebişin rahat bırakın dinlendirsin gözlerini

gözlerime inanamıyruuuuuuuuuum
aboooooooov hiç kimse yok !

günaydın nügücüm ve ecuşum

afiyet olsun canımcım
oooh sporlar yapılmış..
bende erime modundan çıkıyorum yavaş yavaş klimam etkisini gösteriyii..
türk kaffemi içiyorum

nügüü haftaya nasipse olimposa geliyoruz eşimle kaa. seninle aynı şeerde olmak bilenem beni helecanlandırıyii seksüü çimpanzim benim

gözlerime inanamıyruuuuuuuuuum
aboooooooov hiç kimse yok !

günaydın nügücüm ve ecuşum

günaydın yolicim tabi heycanlandıracak dünyaca ünlü seksü bi bayanın şehrine gelicen heycanlanmamak olmaz fambıkta burda emme telini vermedi daha bana gerçi merkeze gelmicez didi otogardan binceklermiş giderkene emme kaçta binecekler daha belli değil.bende seneler önce gitmiştim olimposa yolicim kaç gün kalıcaksınız

Günaydın arkadaşlar afiyet olsun hepinize dün giremedim birdaha midem ağrıdı sanırım yediğim birşey dokundu:44: o ağrı da belime vurdu yattım durdum iyi bir gün değildi dün... hiç spor yapamadım beslenmeme de dikkat etmeye çalıştım diyeyim.neyse bugün telafi ederim.

sabah kahvaltım :
1 büyük tam buğday ekmeği
1 ince kepek ekmeği
3 minicik domates
1 salatalık
1 kk dan biraz fazla beyaz peynir
1 siyah 2 küçük zeytin
1 kupa çay

ara öğünde 1 yeşil elma

öğlen ise
bir el kadar kırmızı et
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmek
salata

bugün 6 da uyandım ama geri uyumuşum derse yetişemicem bugün artık kardiyo çalışıcam salonda.

buralar tenhalaşmaya başladı :44: ben her daim burdayım

Son düzenleme:

bi dakkaa
dünyaca ünlü olan sen misin yoksa antalya olimpos mu
e heralde sensiiiiiin

fambukito neden telini vermedüküüü
belkim kocası yanında iken sappuk mesajlar filan atarsın ondan korkmuş olabiler miiiii
valla sanırım dört gün filan kalıcaz. olimposta bi yer var mı tavsiye edebilceen. biz natural pansiyonu düşünüyoruz. ordanda motör kiralayıp gezeriz diyoruz

canım merhaba bizde tatilde filan olmadıktan sonra burdayık yaneee. burası bizim evimiz asla yalnız bırakmiyciiz.
oh oh yine süper sporlar yapılmış mamalar yenmiş güzel gidiyorsun aferin ...
ne zamanlar tartılıyorsun sen ? epey azimlisin sonuçlarını da bildir bize emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…