beyazcım havalar çok sıcak hep uykum geliyo bu yüzden
selamlar herkese?nelre yapıyosunuz bakem uzun zamandır yoktum neler olmuş?hugocum çok çok tebrik ederim allah sağsalim kucanı alıp güle güle büyütmeyi nasip etsin çok sevindim.ben de memlekete aydına geldim giremiyorum kilo verdim bu arada 60.7 oldum.siz neler yapıyosunuz sıcakta nasıl geçiyor?
havalar sıcak olmasada uykun gelir cnm,ilk aylarda normal
birde hafta sonu kimseler yok çok sıkıldım uykum geldi
Selamlar..
Rüyalarımda gördüğüm güzelim yemeklerden sonrakahvaltıda kocaman bi salata yedim öğle yemeğindede yine patates salatası yaptım kendime yağsız akşamda büyük ihtimal kabak yemeğimden yiyecem aralarıda salatalıklarda geçiştiriyorum kocaman kocaman bitki çayları içiyorum bu sıcakta ii gitmesede bide kendimi yeniden yeşil çaya alıştırsam güzel olucak çok işe yarıodu çünkü pff..
iyi gecelerr kızlaaarrr... doktura gittim dünya kadar da su içtim bu sefer net olsun dedimm.. meger 2 seferdirr salakklık yapıomusum:26::26: kadın herkes de idrara sıkısıpp da gelio dedii.. evet dedim sırıtarakk.. kadının ifadesindenn mutlu olmamamm gerektigini anladım. meger su içmemekk hatta önce lavoboya gidp bosaltıp öle gelşmek lazımmısücük olunca evet ama artık büyüdü. idrarr kesesi baskı yapıo cocuk net görünmüo dedi.. halaa tuvalete cıktıgıma mı yanayımmm cocugun yine bulanık olduguna mıı.. neyse dipcik gibimişş kuzumm. 4 cm olmus teyzeleri.. hersey iyi didi.. ama uyuyo didii.. karnımı sagdan soldan bastırdıı uyandıralımm bakalım dedi.. cocuk 360 derece döndü resmennn emme uyanmadıııı annesi beni ellemeyin uyucam dio dedii anasına ckmişş uykudan feragat yok.. bidahakine yolda türtcem benn gidene kadar uyansın dei. milletin bacak havada ultrason resmi var bizimki her seferinde asagı dogru boylu boyunca yatiyyyy yarın resmi eklerimm.. herkese ii gecelerr öpücügüü
günaydın kızlarrrrr herkeze iyi haftalar diliyorum.cumartesi günü bir saat koşu bandında yürüyüşümü yaptım sonra eşim kızım ve ben çarşıya yürüyüşe çıktık bir saatte öyle yürüdük.dünde yine eşimle bir saat yürüdük hafta sonu az bişey kaçamaklar oldu.cumartesi günü reglide oldum iyi oldu valla rahatladım.fambık tatildeee hugocumunda uykusu geliyıomuş e artık sürekli hamilelikten uykusu gelir artık yaz günü birde benim gibi gözlerini dinlendirir oda
sabah kahvaltısı
2 kk peynir
2 dilim kepek ekmek
1 yarım bardak süt
domates-salatalık
şimdide şekersiz türk kahvemi içiyorumm
gözlerime inanamıyruuuuuuuuuum
aboooooooov hiç kimse yok !
günaydın nügücüm ve ecuşum
afiyet olsun canımcım
oooh sporlar yapılmış..
bende erime modundan çıkıyorum yavaş yavaş klimam etkisini gösteriyii..
türk kaffemi içiyorum
nügüü haftaya nasipse olimposa geliyoruz eşimle kaa. seninle aynı şeerde olmak bilenem beni helecanlandırıyii seksüü çimpanzim benim
günaydın yolicim tabi heycanlandıracak dünyaca ünlü seksü bi bayanın şehrine gelicenheycanlanmamak olmaz fambıkta burda emme telini vermedi daha bana gerçi merkeze gelmicez didi otogardan binceklermiş giderkene emme kaçta binecekler daha belli değil.bende seneler önce gitmiştim olimposa yolicim kaç gün kalıcaksınız
Günaydın arkadaşlarafiyet olsun hepinize dün giremedim birdaha midem ağrıdı sanırım yediğim birşey dokundu:44: o ağrı da belime vurdu yattım durdum iyi bir gün değildi dün... hiç spor yapamadım beslenmeme de dikkat etmeye çalıştım diyeyim.neyse bugün telafi ederim.
sabah kahvaltım :
1 büyük tam buğday ekmeği
1 ince kepek ekmeği
3 minicik domates
1 salatalık
1 kk dan biraz fazla beyaz peynir
1 siyah 2 küçük zeytin
1 kupa çay
ara öğünde 1 yeşil elma
öğlen ise
bir el kadar kırmızı et
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmek
salata
bugün 6 da uyandım ama geri uyumuşum derse yetişemicem bugün artık kardiyo çalışıcam salonda.
buralar tenhalaşmaya başladı :44: ben her daim burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?