60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocum nasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik...
çok üzmüyodur inşallah küçük sıpa...
ayyyy içime oğlan doğuyo hugocum hadi hayırlısı bakalım...

iyiyim canım şimdilik çok sorun yok sadece kendini belli ediyo o kadar
sen nasılsın moralim bozuk demiştin geçen gün
şimdii iyimisin

günaydın kızlar
kayfaltım: önce 1 bardak su ve 1 tatlı kaşığı harnup pekmezi 20 kuruüzüm 1 dilim çavdar ekmeği 1 yımırta 1 dilimde peynir

Kalorisi malum diye bişi yok canım.. et de yiyeceksin.. et yamiyorsan yerine baklagil yiyeceksin.. Protein almadan diyet olmaz..
Ben hiç et yemiyorum mesela ama menümde 1 gün peynir, 1 gün baklagil var.. Sen de sebze yerine 2 kk beyaz peynir ve salata ye mesela öğlen.. hem değişiklik olur... Hep aynı yemekle sıkılacak ve diyeti bırakacaksın...

herkeze günaydınnlarrrrrrrrr bugün nasılsınız ben iyiyim şükür.akşam eve gidip ordan çarşıya çıktım ayakkabı almıştım kendime 2 tane birini değiştirdim ufak geldi daha doğrusu rahat edemedim kızımla çıktım sonra bir tane daha aldım ondan bigün öncede almıştım 3 tane ayakkabı aldım kızımada aldım bi tane sonra eve geldim saat 8 di yemek hazırladım yemek yedik
6 yk börülce yemeğ
ayran içtim
50 dk koşu bandına bindimduşa girdim saçlarımı kuruttum bir tane nektarin yidim biraz tv seyrettim uyudum
sabahta
1,5 dilim kepek ekmeği
salatalık-domates
1 kk peynir
1 yumurta
1 çay bardağı süt içtim

Güle güle kullan papuçlarını Nugim.. Benim de fecii ayakkabı alasım var ama tutuyorum kendimi.. Bi başlarsam duramam diye...

Afiyet olsun canım.. sporlar da yapılmış.. Oh Oh..

sen ciddimisin düşükmü yaptın

nugii sen düşükmü yaptın gerçekten

günaydın kızlar
kayfaltım: önce 1 bardak su ve 1 tatlı kaşığı harnup pekmezi 20 kuruüzüm 1 dilim çavdar ekmeği 1 yımırta 1 dilimde peynir

evet balım ben kızımın doğumundan 8 ay sonra yine hamile kalmıştım ama 5 haftalıkken kanamam geldi doktora gittim kesede bozulma yoktu ama düşük tehlikem vardı ilaç yazdı bana ilacı ancak 2 gün kullanabildim çok baş dönmesi yaptı kanamamda durmuştu ama bir hafta sonra yine kanamam geldi o zaman işte karnımda ölmüş kalp atışlarını alamadık zaten alttanda yavaş yavaş düşüyodu belliydi yani.kahvaltı içinde afiyet olsun canım

Günaydın cici kızlar, tatlı anneler...
Ben de dün eve gittiğimde çok açtım.. spor falan yapınca yediklerim yetmedi herhalde..
2 tane galeta yedim.
akşam
7 yk mercimek yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt salata

sonra da ince bir dilim karpuz yedim..

sabah:
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston
1 köy biberi
1 kk beyaz peynir
1 fincan çay

regl oldum, çok ağrım sızım ve tatlı arzum var...

Güle güle kullan papuçlarını Nugim.. Benim de fecii ayakkabı alasım var ama tutuyorum kendimi.. Bi başlarsam duramam diye...

Afiyet olsun canım.. sporlar da yapılmış.. Oh Oh..

sağol ycl cim daha iyileri senin olsun guzum.sporumda tamamdır ivit engel olmadıktan sonra yapmaya devam durmak yokk

afiyet olsun canım benimde regli bugün son tatlı ihtiyacımda geçti şükür

oo hatun zengin yaa bi seferde üç çift ayakkabı almış hehehhehe

günaydınnnnnnnnnnn yoliiii doliiicimmmmm

günaydın beybüüü, günaydın yeecaaleee. valla kim kime dum dumayız yine bugün hehehhee

günaydin kizlar nasiliz bakalim bugün sükür bugün yine 57 kilo ciktim o kadar fark edermi bilemedim simdi 1 günde 1 300 gr :44::44::44::44:

Günaydın arkadaşlarrr afiyet olsun herkesee kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumm ben dün giremedim.... internette ara ara gitti durdu..dün listeme uydum genelde 1 saat açık havada yürüdüm.tempolu.bugünden devam edeyim..kimse beni merak etmemiş aşkolsun

bugünkü kahvaltım ; 9 da yaptım.

2 dilim kepek ekmek
1 kupa çay
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
2 minik yeşil zeytin

11 buçuk gibi 1 porsiyon meyve yerim.

öğlen 2 gibi de kepek ekmeğinden tavuklu sandviç
1 bardak ayran

devamını eve gelince yazarım bugünkü sporum iyi olacak hepsini yapabilirsem

merhaba canım teşekkür ederim buranın gediklilerinden olmaya adayım bende ben eylül ortası tartılıcam tartıyla küsüştük şaka bir yana okuduğum kitabın yöntemini uyguluyorum kilo verirken en az 45 gün - 2 ay tartıya çıkmamak gerekliymiş.biliyorum kulağa önce garip geliyor ama mantıklı ve doğru bir açıklaması var tabi ki sonuçlarımı paylaşıcam sizlerle 50 lili rakamlara inince 59 a falan tartıda o rakamı görünce bayram edicem tam olduğumda fotoğrafımı da koyucam inş. hep beraber vericez fazlalıklarımızı inşallah :13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…