hugocum nasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik...
çok üzmüyodur inşallah küçük sıpa...
ayyyy içime oğlan doğuyo hugocum hadi hayırlısı bakalım...
canım tavuk katiyen yemem, arada bi balık yiyorum diyette zaten ağzıma süremem et olarakda köfte yerim ancak kalorisi malum o yüzden onuda yemiyorum sebzeye ağırlık veriyorum ama olmuo sürekli farklı yapamıyo annecim
günaydın kızlar
kayfaltım: önce 1 bardak su ve 1 tatlı kaşığı harnup pekmezi 20 kuruüzüm 1 dilim çavdar ekmeği 1 yımırta 1 dilimde peynir
kimsecikler yok daha
o zaman siz gelene kadar acuk gidemde göslerimi dinlendirem
günaydın balımmmm herkez yavaş yavaş banamı çekiyo ne gözlerini dinlendiriyo
Günaydın kızlar
herkeze günaydınnlarrrrrrrrr bugün nasılsınız ben iyiyim şükür.akşam eve gidip ordan çarşıya çıktım ayakkabı almıştım kendime 2 tane birini değiştirdim ufak geldi daha doğrusu rahat edemedim kızımla çıktım sonra bir tane daha aldım ondan bigün öncede almıştım 3 tane ayakkabı aldımkızımada aldım bi tane sonra eve geldim saat 8 di yemek hazırladım yemek yedik
6 yk börülce yemeğ
ayran içtim
50 dk koşu bandına bindimduşa girdim saçlarımı kuruttum bir tane nektarin yidim biraz tv seyrettim uyudum
sabahta
1,5 dilim kepek ekmeği
salatalık-domates
1 kk peynir
1 yumurta
1 çay bardağı süt içtim
sen ciddimisindüşükmü yaptın
nugii sen düşükmü yaptın gerçekten
günaydın kızlar
kayfaltım: önce 1 bardak su ve 1 tatlı kaşığı harnup pekmezi 20 kuruüzüm 1 dilim çavdar ekmeği 1 yımırta 1 dilimde peynir
Güle güle kullan papuçlarını Nugim.. Benim de fecii ayakkabı alasım var ama tutuyorum kendimi..Bi başlarsam duramam diye...
Afiyet olsun canım.. sporlar da yapılmış.. Oh Oh..
Günaydın cici kızlar, tatlı anneler...
Ben de dün eve gittiğimde çok açtım.. spor falan yapınca yediklerim yetmedi herhalde..
2 tane galeta yedim.
akşam
7 yk mercimek yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt salata
sonra da ince bir dilim karpuz yedim..
sabah:
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston
1 köy biberi
1 kk beyaz peynir
1 fincan çay
regl oldum, çok ağrım sızım ve tatlı arzum var...
herkeze günaydınnlarrrrrrrrr bugün nasılsınız ben iyiyim şükür.akşam eve gidip ordan çarşıya çıktım ayakkabı almıştım kendime 2 tane birini değiştirdim ufak geldi daha doğrusu rahat edemedim kızımla çıktım sonra bir tane daha aldım ondan bigün öncede almıştım 3 tane ayakkabı aldımkızımada aldım bi tane sonra eve geldim saat 8 di yemek hazırladım yemek yedik
6 yk börülce yemeğ
ayran içtim
50 dk koşu bandına bindimduşa girdim saçlarımı kuruttum bir tane nektarin yidim biraz tv seyrettim uyudum
sabahta
1,5 dilim kepek ekmeği
salatalık-domates
1 kk peynir
1 yumurta
1 çay bardağı süt içtim
günaydınnnnnnnnnnn yoliiii doliiicimmmmm
canım merhaba bizde tatilde filan olmadıktan sonra burdayık yaneee. burası bizim evimiz asla yalnız bırakmiyciiz.
oh oh yine süper sporlar yapılmış mamalar yenmiş güzel gidiyorsun aferin ...
ne zamanlar tartılıyorsun sen ? epey azimlisin sonuçlarını da bildir bize emi
günaydın balımmmm herkez yavaş yavaş banamı çekiyo ne gözlerini dinlendiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?