tabiki canım şişkinlik olur suyu var bebek var kesesi var bebk küçük ama var ogluda var bide gazda yapar karnın olur şişkinlik
canım zaten ögrendikten sonra tehkileli oluyo canım dah yeni bir aylık bebgin bundan sonrası dikaket istiyo zaten
yaa evet çok gaz yapıyo :26: eşim dün gece noluyo demiş :26: ya gaz ne zaman geçecek
artıkın dikkatli olcem tabikide
kızlar bu ay regl olmayınca sanki karnım şiş kaldı inmedi :44:
normalde giydiğim pantolonlarımı giyince baskı yapıyo rahatsız ediyo o yüzden bende beli rahat pantolon aldım
normalmi bu. kasığımdaki his geçmedi
belkimde hep çok hareketli olduğumdan değişiklikler hemen farkediliyoda olabilir :44:
anneler desin bakem normalmi bu
Bende bugün yediklerimi yazayım
Sabah:
1 dilim buğday ekmeği,
bol domates salatalık,
azıcık peynir,birkaç tane zeytin,
1 yumurta....
öğlen:
2 dilim buğday ekmeği,
6 kaşık sebze yemeği yağsız az tuzlu,
1 kase kendi mayaladığım yoğurt...
İlk 10 gün güzel kilo verdim,10 gündr aynıyım bugün regl biticek inş yine vermeye devam ederim..
Hülya da söylemiş ama ben de söyleyeyim..
Normal tabi hayatım bide bebek olduğunu bildiğin için de rahatsız oluyorsun dar giymeye..
ben de hemen gidip almıştım kıyafet...
ilk zaman ağrı sızı olacak.. yerine yerleşiyor.. Kolay değil uzun bi maratona başlıyor miniş...
hazırlık yapıyor kendine...
sen hareketlerine dikkat et tabi ki...
Hülya da söylemiş ama ben de söyleyeyim..
Normal tabi hayatım bide bebek olduğunu bildiğin için de rahatsız oluyorsun dar giymeye..
ben de hemen gidip almıştım kıyafet...
ilk zaman ağrı sızı olacak.. yerine yerleşiyor.. Kolay değil uzun bi maratona başlıyor miniş...
hazırlık yapıyor kendine...
sen hareketlerine dikkat et tabi ki...
tabikide bildiğim içinde gidip aldım zaten öyle çok bol değil normal günlük giyilen şeyler başka kadınlar bile alıyodu beyenipte
bi tanıdığım hiç dikkat etmedi har kotlar giydi hep dar badiler giydi karnı gözükürdü artık darlıktan
bebeği karnında ayakları iki büklüm olmuş doktor bile çok kızmış
neyseki bişey olmamış ama yazık işkence olur bebişe
bende hemen gittim aldım
tabeee heveste var aldım hemencik
canımtabiki ilkgünler daga çabuk veriyosun su gidiyo genelde sonrası yavaş ilerliyo sen sabır et devamedecektir kilovermen
canımtabiki ilkgünler daga çabuk veriyosun su gidiyo genelde sonrası yavaş ilerliyo sen sabır et devamedecektir kilovermen
İnş. öyle umuyorum,bide regl girince araya bikaç kez kaçamak oldu ama bugünden itibaren dikkat edicem spor yapmıyorum ,dans ediyorum vücudumu şekle sokmak için, spor yapabilsem keşke...
rahatsızlıklarım tabiki oluyo dikkat ediyorum mesela hep diyodum size kasığımda bişey var dikkat ediyorum spor yapsam sanki düşecek gibi oluyo o yüzden sporu şimdilik bıraktım diyodum size
meğer bebiş varmıştı
yaklaşık 1 aydır zaten çok dikkatli davrandım kasıktaki rahatsızlık hissinden dolayı
halı yıkama motorlar gezmeyi saymazsak
allah korudu bişey olsa çok üzülürdüm
neden ypamıyorsunc anım dansediyomuşun işte netinde varsa lesliler var plat4esde yapabilirsin imkanın varsa
Hayırlı olsun bebeğiniz.
Ben hamileyken neler yapardım cahil aklıymış işte.Allah korudu yani çok şükür. 21 gün erken oldu sanırım yerimde duramadığım için...Çok dikkat etmek gerekiyor ev pis olsada halı kirli olsada hiçbirşey ondan önemli değil boşvermek gerekiyor belli bir süre herşeyi...
teşekkür ederim canımtahlillerde belli olmayınca iş yaptım. taşınacağız yakında o yüzden halılarımı yıkadım eşyaları topladım koli dolu ev. ama bilsem halı filan yıkamazdım tabikide hiçbişey bebişimden önemli değil
verirdim yıkamacıya
valla eşim bana dokuz ay ev bile süpürtmemişti sagolsun belim agrırdı çok işyaprken yaptırmzdı zaten 7aydan sonrada karnın büyüklügünden hareket edemiyosun çok bebk büyüyo çünkü yatamıyosun bile iyi uyu hugo sonaylar ararsın uykunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?