60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa evet çok gaz yapıyo :26: eşim dün gece noluyo demiş :26: ya gaz ne zaman geçecek
artıkın dikkatli olcem tabikide

yaa evet çok gaz yapıyo :26: eşim dün gece noluyo demiş :26: ya gaz ne zaman geçecek
artıkın dikkatli olcem tabikide

canım o gaz beni mahvetmişti dogurana kadar geçmmeişti karnımınsesinden gecleri uyyamazdım inşşlah seninde öyle olmaz ama gaz sorunu hep oluyo benim bildigim

Hülya da söylemiş ama ben de söyleyeyim..
Normal tabi hayatım bide bebek olduğunu bildiğin için de rahatsız oluyorsun dar giymeye..
ben de hemen gidip almıştım kıyafet...
ilk zaman ağrı sızı olacak.. yerine yerleşiyor.. Kolay değil uzun bi maratona başlıyor miniş...
hazırlık yapıyor kendine...
sen hareketlerine dikkat et tabi ki...

Son düzenleme:

canımtabiki ilkgünler daga çabuk veriyosun su gidiyo genelde sonrası yavaş ilerliyo sen sabır et devamedecektir kilovermen

aynen katılıyorum ne güzel söylemiş arkadaşım agrıların olcak artık hareket degil yavaş hareket etme zmanı :)

tabikide bildiğim içinde gidip aldım zaten öyle çok bol değil normal günlük giyilen şeyler başka kadınlar bile alıyodu beyenipte
bi tanıdığım hiç dikkat etmedi har kotlar giydi hep dar badiler giydi karnı gözükürdü artık darlıktan
bebeği karnında ayakları iki büklüm olmuş doktor bile çok kızmış
neyseki bişey olmamış ama yazık işkence olur bebişe
bende hemen gittim aldım
tabeee heveste var aldım hemencik

güle güle giy canım artık beli lastikli çokgüzel hamile kotları bile var onlardan alırsınzmanı gelince çokda alma yazık olmasın

canımtabiki ilkgünler daga çabuk veriyosun su gidiyo genelde sonrası yavaş ilerliyo sen sabır et devamedecektir kilovermen

İnş. öyle umuyorum,bide regl girince araya bikaç kez kaçamak oldu ama bugünden itibaren dikkat edicem spor yapmıyorum ,dans ediyorum vücudumu şekle sokmak için, spor yapabilsem keşke...

rahatsızlıklarım tabiki oluyo dikkat ediyorum mesela hep diyodum size kasığımda bişey var dikkat ediyorum spor yapsam sanki düşecek gibi oluyo o yüzden sporu şimdilik bıraktım diyodum size
meğer bebiş varmıştı
yaklaşık 1 aydır zaten çok dikkatli davrandım kasıktaki rahatsızlık hissinden dolayı
halı yıkama motorlar gezmeyi saymazsak
allah korudu bişey olsa çok üzülürdüm

İnş. öyle umuyorum,bide regl girince araya bikaç kez kaçamak oldu ama bugünden itibaren dikkat edicem spor yapmıyorum ,dans ediyorum vücudumu şekle sokmak için, spor yapabilsem keşke...

neden ypamıyorsunc anım dansediyomuşun işte netinde varsa lesliler var plat4esde yapabilirsin imkanın varsa

Hayırlı olsun bebeğiniz.
Ben hamileyken neler yapardım cahil aklıymış işte.Allah korudu yani çok şükür. 21 gün erken oldu sanırım yerimde duramadığım için...Çok dikkat etmek gerekiyor ev pis olsada halı kirli olsada hiçbirşey ondan önemli değil boşvermek gerekiyor belli bir süre herşeyi...

neden ypamıyorsunc anım dansediyomuşun işte netinde varsa lesliler var plat4esde yapabilirsin imkanın varsa

Net var aslında cd vs alıpda yapabilirim ama ben o hareketleri yaparken çok sıkılıyorum yeni doğum yapan bi komşum var onun iyileşmesini bekliyorum beraber yapıcaz inş ozamana kadar dans edicem.Ama şöylede birşey var dans etmek gerçekten çok işe yarıyor ne göbek kalıyor ne bişey bel inceliyor baya...

teşekkür ederim canım tahlillerde belli olmayınca iş yaptım. taşınacağız yakında o yüzden halılarımı yıkadım eşyaları topladım koli dolu ev. ama bilsem halı filan yıkamazdım tabikide hiçbişey bebişimden önemli değil
verirdim yıkamacıya

valla eşim bana dokuz ay ev bile süpürtmemişti sagolsun belim agrırdı çok işyaprken yaptırmzdı zaten 7aydan sonrada karnın büyüklügünden hareket edemiyosun çok bebk büyüyo çünkü yatamıyosun bile iyi uyu hugo sonaylar ararsın uykunu :)

ev sahibi delirmiş üst kattaki kiracı hakkında yazı yazmış panoya asmış girişe
yazı aynen şu : çıkacaksanız çıkın yoksa kiramı verin kafamı bozmayın yetti gari yazmış
banada denk geldi sende vakitlice çık tadilat yaptırcam dedi
bu zamana dek bi kere kira aidat geciktirmedik dediğine bak
bende evi temiz bırakırım diyodum ama şimdi çok bekler
ahanda böyle bırakıp çıkcam limongiller batırsın evi

bel ağrım sadece 1 gün oldu şiddetli
kopuyo sandım şimdi yok
son aylar zaten bekleme heyecanı sarar insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…