valla eşim bana dokuz ay ev bile süpürtmemişti sagolsun belim agrırdı çok işyaprken yaptırmzdı zaten 7aydan sonrada karnın büyüklügünden hareket edemiyosun çok bebk büyüyo çünkü yatamıyosun bile iyi uyu hugo sonaylar ararsın uykunu :)
yaw nugi eskiden bi saniye ayrılmazdın burdan şimdi vakitli vakitsiz kaybolup duruyon yaw
ehem ehem öyle olii arada heryere yetişmeye çalışıyom bak bende düşük yaptım 2. ciye karnımda ölmüştü hamileymişim ama regli olacam gibi belim karnım nasıl ağrıyodu göğüsler oldu dolu dolu nasıl sızlıyolardı meğerse hamileymişim işte ama nasip değilmiş napalım bi kızım var nasıl olsa allah bağışlasın allahım olmayanlarada versin inşallah
neden öğlen akşam kabak yiyorsun.. sen de et yemeyenlerden misin...
iş kadını nerruş gelmiş
noliiiiiiivala güya ilk gün ama ben zaten hep burdaymışım gibi bi dünya iş görüşme oldu hala devam ediyo ama çokşükür herşey yolunda kaçamak yapıcak bi ortam yokkk ama yine de ilk gün acemilikleri oluyo tabii yarın daha tedarikli gelicem yiycek konusundaa ama iyiyimmm bi adaptasyon süreci yaşamadımm anlaşılan o ki yoğun bir işim olucak aman iş olsun da inşallah güzel devam eder
slm ben geldim kizlar ancak 1 kilo almis olarakbilmiyorum sislikmi kilomu musafir varken wc sorunumda vardi ins yarina bir kilo gitmis olur bugün fazla yemedim ufff cok cabuk kilo aliyorum yaaaa verirkende gram gram ugras dur neyse bundan sonraya bakcaz artik bu arada huugocuk tbrklr ALLAH anali babali büyütmeyi nasib etsin hayirli bi evlat olsun
yoli sankim kısa zaman sonra bi gebelik haveride senden duyacaz gibi hissediyorumhamiş kalınca hislerim çok kuvvetlendi benim :76:
muhtemelen şişlik ancak kilo bile olsa yeni olduğundan çabuk gider diyete devam
tskkr canim hugo ben iki gün kacirinca ertesi gün bi sey yemiyorum pek yanlismi yapiyorum sence meyve ve süt iciyorum sonra ertesi gün axynen saglikli yemeye devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?