60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben hiç duramıyordum doğumdan 5 gün önce evimi dip köşe temizledim ara ve mutfak yolluğumu banyoda yıkadım panjurları yıkadım camları sildim...Sonuç erken doğumAma ikinci çocuğumda asla yapmam...Akıllandım şimdi

yaw nugi eskiden bi saniye ayrılmazdın burdan şimdi vakitli vakitsiz kaybolup duruyon yaw

ehem ehem öyle olii arada heryere yetişmeye çalışıyom bak bende düşük yaptım 2. ciye karnımda ölmüştü hamileymişim ama regli olacam gibi belim karnım nasıl ağrıyodu göğüsler oldu dolu dolu nasıl sızlıyolardı meğerse hamileymişim işte ama nasip değilmiş napalım bi kızım var nasıl olsa allah bağışlasın allahım olmayanlarada versin inşallah

sen ciddimisin düşükmü yaptın

neden öğlen akşam kabak yiyorsun.. sen de et yemeyenlerden misin...

canım tavuk katiyen yemem, arada bi balık yiyorum diyette zaten ağzıma süremem et olarakda köfte yerim ancak kalorisi malum o yüzden onuda yemiyorum sebzeye ağırlık veriyorum ama olmuo sürekli farklı yapamıyo annecim

iş kadını nerruş gelmiş

noliiiiiiivala güya ilk gün ama ben zaten hep burdaymışım gibi bi dünya iş görüşme oldu hala devam ediyo ama çokşükür herşey yolunda kaçamak yapıcak bi ortam yokkkama yine de ilk gün acemilikleri oluyo tabii yarın daha tedarikli gelicem yiycek konusundaa ama iyiyimmm bi adaptasyon süreci yaşamadımm anlaşılan o ki yoğun bir işim olucak aman iş olsun da inşallah güzel devam eder

inşallah yavrum
dua edicem senin için

yoli sankim kısa zaman sonra bi gebelik haveride senden duyacaz gibi hissediyorum hamiş kalınca hislerim çok kuvvetlendi benim :76:

slm ben geldim kizlar ancak 1 kilo almis olarak bilmiyorum sislikmi kilomu musafir varken wc sorunumda vardi ins yarina bir kilo gitmis olur bugün fazla yemedim ufff cok cabuk kilo aliyorum yaaaa verirkende gram gram ugras dur neyse bundan sonraya bakcaz artik bu arada huugocuk tbrklr ALLAH anali babali büyütmeyi nasib etsin hayirli bi evlat olsun

muhtemelen şişlik ancak kilo bile olsa yeni olduğundan çabuk gider diyete devam

tskkr canim hugo ben iki gün kacirinca ertesi gün bi sey yemiyorum pek yanlismi yapiyorum sence meyve ve süt iciyorum sonra ertesi gün axynen saglikli yemeye devam ediyorum

yoli sankim kısa zaman sonra bi gebelik haveride senden duyacaz gibi hissediyorum hamiş kalınca hislerim çok kuvvetlendi benim :76:

okuyunca aynen böle oldum
yapma hugom gözünü seveyim hiç ama hiç hazır değilim hazır olmadan da bebek istemiyorum bu benim için de onun için de çok kötü olur...
benim bi süredir bagırsaklarım bi tuhaf yani ne alaka diceksiniz ama dün eşime yoksa... dedim bişi oldu mu söle dedim son haftalarda sorguya çektim yok olmadı dedi ama içime kurt düştü yapmayın yaa olmasın şimdi olmasın

muhtemelen şişlik ancak kilo bile olsa yeni olduğundan çabuk gider diyete devam

hugocum nasılsın canım nasıl gidiyo hamişlik...
çok üzmüyodur inşallah küçük sıpa...
ayyyy içime oğlan doğuyo hugocum hadi hayırlısı bakalım...

akşam yemeğimi ve bugün gün arasında erkek arkadaşımla kaçamağımı

kaçamak

ikimizde diyetteyiz diye kokusuna dayanamayıp aldığımız çeyrek kokoreçler tadı hala damağımda :2:

akşam yemeğimde

bi kaç kaşık taze fasulye susuz
2 dilim karpuz
salata

kızlar ben aranıza yeni katıldım :) 20 yaşındayım 165 cm boy ve 65 kilo. hedef ise 55 .. 10 kilo bakalım nasıl gidicek :) bundan 2 ay öncesine kadar öss stresiyle 72ye kadar çıkmştım kendime inanamadım ama 3 hafta düzenli yürüyüş ve pilatesle 65 e indim şimdi 3 sene önceki halime dönmek istiyorum!! önerilerinize açığım kızlar egzersizleri düzene koydum ancak yeme alışkanlığımı değiştirmek çok zor .. abur cubur pek yemiyorum 1 ay öncesine göre ama gece yeme alışkanlığım var ne yapıcam bilmiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…